مرغ خانگی شگفت انگیز Enchiladas | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

مرغ Enchiladas خوش آب و هوا ، پنیر و فوق العاده دلچسب است. اینها با سس Enchilada من ساخته می شوند ، که باعث می شود حتی بهتر از فروشگاه خریداری شده باشند!

این انچیلاداها را با ذرت ، رایس و البته هورچاتا ترکیب کنید. این وعده غذایی کامل رستوران سبک مکزیکی در خانه خواهد بود!

یک تابه مرغ پنیردار.

مرغ خانگی انچیلاداس

وقتی من شروع به تهیه سس آنچیلادا می کنم ، خانواده ام هیجان زده می شوند زیرا آنها می دانند برای شام چه چیزی است! تهیه سس سریع و آسان چند دقیقه طول می کشد بنابراین من دوست دارم آن قدم اضافی را بردارم. سس فوق العاده غنی و نرم مخملی است. شما حتما خوشتان خواهد آمد! انچیلاداهای مرغ یک محبوب کلاسیک است. آنها پنیر هستند ، در یک سس غنی غرق می شوند و سپس پنیر بیشتری روی آنها قرار می گیرد. اینها خیلی جالب هستند

من عاشق ساختن دسته های بزرگ هستم ، بنابراین مقدار زیادی پسماند داریم. آنها ناهارهای عالی تهیه می کنند که با چیپس و سالسا یا پیکو د گالو سرو می شوند. از آنجا که این دو برابر آسان است ، برای یک جمعیت بزرگ یا یک جمع بزرگ خانوادگی بسیار مناسب است. مقداری Skillet Queso نهایی را با چیپس ، هومینی کاسرول و خاویار کابوی آبیاری دهان برای پیش غذاها سرو کنید.

آنچه برای Enchiladas نیاز دارید

چه از توتیلای ذرت استفاده کنید و چه از آرد ، این موارد خارق العاده خواهد بود. مخصوصاً با سس خانگی. به سختی زمان می برد و مواد اولیه آن بسیار ساده هستند.

  • روغن زیتون: این به تفت دادن آرد و پودر چیلی کمک می کند.
  • ارد: با این کار سس غلیظ شده و بافت ایجاد می شود.
  • پودر فلفل قرمز: ادویه لازم برای سس آنچیلادا باید باشد.
  • سس گوجه فرنگی: این پایه سس است که باعث ایجاد طعم و رنگ می شود.
  • سهام سبزیجات: موجودات سبزیجات طعم خنثی تری نسبت به گوشت گاو دارند ، مرغ نیز مفید خواهد بود.
  • پودر سیر و پودر پیاز: تقویت کننده های طعم باور نکردنی.
  • زیره: یک ادویه کلاسیک مکزیکی که در بیشتر غذاها استفاده می شود.
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید.
  • مرغ: مرغ پخته و خرد شده.
  • نان ذرت مکزیکی: تورتیلا ذرت یا آرد م willثر خواهد بود.
  • پنیر کلبی جک: از یک بلوک استفاده کنید و خودتان را خرد کنید.

چگونه Enchiladas مرغ آسان درست کنیم

ساخت انچیلادا می تواند احساس کند که وقت گیر است ، اما این طور نیست و کاملاً ارزشش را دارد! اینها خیلی خوشمزه هستند!

  1. دبستان: فر را با دمای 350 درجه گرم کنید.
  2. نان تست: در یک تابه متوسط ​​روغن زیتون ، آرد و پودر چیلی را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا قهوه ای شده و معطر شود.
  3. اضافه کردن: سس گوجه فرنگی ، آب سبزیجات ، پودر سیر ، پودر پیاز و زیره را به آرامی مخلوط کنید. هم بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند.
  4. صرفه جویی: 1 ½ فنجان سس را ذخیره کنید.
  5. اضافه کردن: به بقیه سس مرغ خرد شده را اضافه کنید.
  6. مونتاژ: تورتیلا گرم به دلخواه. حدود 2 قاشق غذاخوری پنیر به مرکز تورتیلا اضافه کنید.
  7. حرکت شبیه چمچه زنی: تقریباً به همان مقدار مرغ را در مخلوط سس اضافه کنید.
  8. تا کردن: رول کنید و قسمت درز آن را در یک ظرف پخت 9 side 13 اینچی قرار دهید. تکرار.
  9. بالا آن: روی آن را با سس رزرو شده بریزید و روی آن را با پنیر باقی مانده بپاشید.
  10. پخت: بگذارید داخل فر به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود و به صورت حباب درآید.
غذای پیشنهادی  لازانیا کدو سبز | منتقد دستور العمل

مخلوط کردن مرغ در سس آنچیلادا ، ساخت انچیلاداها و روی آنها.

نکاتی در مورد تهیه سس خانگی آنچیلادا

این دستور اصلی سس Enchilada از وبلاگ من است. در اینجا برخی از نکات و راهکارها برای بی نقص بودن کامل آن آورده شده است.

  • Roux: اطمینان حاصل کنید که آرد و پودر چیلی را حداقل 2 دقیقه کاملاً بپزید. قبل از افزودن آبگوشت صبر کنید تا قهوه ای و معطر شود. این اطمینان حاصل می کند که آرد خوب و تست شده است و طعم آرد خام نخواهید داشت. همچنین باعث شکوفا شدن پودر چیلی می شود و باعث افزایش عطر و طعم آن می شود.
  • آهسته. تدریجی: آب مرغ یا سبزیجات را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید ، اضافه کنید. قبل از اضافه کردن سس گوجه فرنگی ، آن را اضافه کنید. اگر لازم است ریختن را متوقف کنید تا به خود فرصت بیشتری دهید تا توده ها را انجام دهید ، این کار را انجام دهید. قبل از افزودن سس گوجه فرنگی ، حل کردن توده ها ده برابر راحت تر خواهد بود.
  • کاهش گرما: صحبت از توده ها است ، وقتی دما خیلی گرم نیست ، کار کردن با آنها بسیار آسان تر است. هنگام افزودن آب مرغ یا سبزیجات ممکن است لازم باشد دما را کاهش دهید. وقتی همه چیز کاملاً جا افتاد ، حرارت را گرم کنید تا خوب دم بکشد.
  • ادویه: مدیریت این دستور ساده است که میزان حرارت مورد نیاز سس آنشیلادای خانگی خود را کنترل کنید. توجه کنید که از چه نوع پودر چیلی استفاده می کنید. پودرهای چیلی گرم ، متوسط ​​و ملایم وجود دارد. یکی را انتخاب کنید که مناسب شما و خانواده شما باشد. بسته به سلیقه می توانید آن را دوباره شماره گیری کنید یا شماره گیری کنید. اگر عاشق عطر و طعم اسموکی خوبی هستید سعی کنید از پودر چیپل چیپوتل برای یک پیچ و تاب خورنده تند استفاده کنید.
  • جوشیدن: با قوام مورد نظر خود را بجوشانید. برخی آن را نازک تر و برخی دیگر ضخیم تر می پسندند. هرچه مدت بیشتری آن را بگذارید تا دم بکشد ضخیم تر می شود. اگر خیلی غلیظ شد با مقداری آب یا آبغوره آن را نازک کنید.
غذای پیشنهادی  دستور شربت ساده ، شربت ساده چیست

اسکوپینگ مرغ پر آب و ماسه ، پر از تورتیل پر از ظرف شد.

اطمینان حاصل کنید که اینها عالی هستند!

سخت ترین قسمت ساخت این انچیلادها انتظار برای پخت و سپس خنک شدن آنها است. عطر شما را بسیار گرسنه خواهد کرد ، از این بابت متاسفم.

  • مرغ: هر مرغ واقعاً این کار را می کند ، فقط باید خرد شود ، خرد شود یا خرد شود. من دوست دارم از مرغ روتیسری استفاده کنم ، یا می توانید سینه مرغ و ران ها را بپزید و سپس آنها را نیز ببرید. استفاده از گوشت ران کمی نرم و آبدار است.
  • پنیر: ما عاشق استفاده از جک کلبی هستیم ، اما جدار چدار یا مونتری نیز به همین خوبی کار می کنند. با کمی ضربه پنیر جک فلفلی را امتحان کنید. از هر کدام از پنیرهایی که استفاده می کنید ، یک بلوک بخرید و نوع خود را خرد کنید. ذوب شدن بهتر و طعم بهتر آن تضمین خواهد شد. اغلب خرد شده دارای افزودنی هایی است که باعث می شود تا آن ذوب نشده یا باعث پنهان شدن عطر و طعم شود.
  • نان ذرت مکزیکی: چه از ذرت و چه از آرد استفاده می کنید ، اطمینان حاصل کنید که آنها را کمی گرم کنید تا رول شود و هنگام استفاده از آن شکسته نشود. درزهای نان تورتیلای رول شده را به سمت پایین قرار دهید.
  • اسپری تابه خود را: مطمئن شوید که تابه خود را اسپری می کنید ، نمی خواهید آنها به ته آن بچسبند.
  • توپینگ ها: ما دوست داریم انچیلاداهای خود را با کمی گشنیز خرد شده و یک عروسک خامه ترش سرو کنیم. برای تجانس بیشتر با این گوآکامول شگفت انگیز سرو کنید.

Enchiladas را در بشقاب با خامه ترش و آووکادو قطعه قطعه شده.

تغییرات و نحوه نگهداری Enchiladas مرغ

آن را مخلوط کنید و هر طور که خواستید سفارشی کنید. آنها هنوز هم از بهترین enchiladas های شما هستند. همه چیز در سس است.

  • گوشت: مرغ مورد علاقه خانواده ما است ، اما گوشت گاو ، گوشت خوک و کوریزو همه جایگزین های خوبی هستند.
  • افزودن اطلاعات: لوبیای سیاه ، پیاز تفت داده شده و برنج را به آن اضافه کنید تا به آن فله و طعم بدهد. من دوست دارم این موارد را به ویژه هنگامی که باید کمی کشش ایجاد کنم اضافه کنم.
  • ذخیره مانده های مانده: باقی مانده مواد غذایی در ظرف محکم بسته شده در یخچال تا 4 روز کاملاً خوب نگهداری می شوند. دوباره در فر یا مایکروویو گرم کنید.
  • انجماد: من بعضی اوقات یک دسته دوتایی درست می کنم و بعد از اینکه کاملاً سرد شدند ، من آن را برای یک وعده غذایی سریع در جاده مسدود می کنم. آن را کاملاً فشرده و داخل پلاستیک پیچیده و فویل کنید و در کیسه مخصوص فریزر قرار دهید. تا 3 ماه ادامه خواهد داشت. یک شب در یخچال ذوب شده و سپس در فر یا مایکروویو دوباره گرم کنید.
غذای پیشنهادی  سگهای ذرت منجمد Fryer Air {Crispy All the Way Around Around}

نمای نزدیک را با نیش زدن یکی از آنها با چنگال نشان دهید.

بیشتر سرگرم کننده غذای مکزیکی!

ما غذاهای مکزیکی را در خانه خود دوست داریم. ساخت ، شخصی سازی و بلعیدن آن بسیار آسان است! غذاهای مکزیکی همیشه پر از طعم های باورنکردنی است و فوق العاده رنگارنگ است و خوردن آن را به یک لذت تبدیل می کند. وقتی به یک غذای مکزیکی خوب برای شام ، یک غذای جانبی ، پیش غذا یا حتی دسر نیاز دارید ، من شما را تحت پوشش قرار می دهم. اینها فقط نمونه ای از لیستی است که من برای شما در زمان اشتیاق به چیزی در جنوب مرز می خواهم.

مرغ انچیلاداس

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 25 دقایق

کل زمان 40 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 8 انچیلاداس


مرغ Enchiladas خوش آب و هوا ، پنیر و فوق العاده دلچسب است. اینها با سس Enchilada من ساخته می شوند ، که باعث می شود حتی بهتر از فروشگاه خریداری شده باشند!



  • 1/4
    جام
    روغن زیتون
  • 2
    قاشق غذاخوری
    ارد
  • 3
    قاشق غذاخوری
    پودر فلفل قرمز
  • 1
    (15 اونس) می تواند
    سس گوجه فرنگی
  • 1 1/2
    فنجان ها
    سهام سبزیجات
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر پیاز
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    زیره
  • نمک و فلفل
  • 2
    فنجان ها
    مرغ پخته شده
    قطعه قطعه شده
  • 8-10
    آرد یا تورتیلا ذرت
  • 3
    فنجان ها
    پنیر کلبی جک
    خرد شده



خدمت: 8

کالری332کیلو کالری (17٪)کربوهیدرات ها5g (2٪)پروتئین21g (42٪)چربی25g (38٪)چربی های اشباع شده12g (60٪)کلسترول73میلی گرم (24٪)سدیم552میلی گرم (23٪)پتاسیم209میلی گرم (6٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A1491IU (30٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم355میلی گرم (36٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *