مرغ خردل کباب شده عسل | منتقد دستور العمل

مرغ خردل کباب شده عسل خردل مرغی منجمد و آبدار است که در یک سس شیرین و مقوی با یک مشت ادویه پوشانده شده است. تهیه آن ساده و بسیار خوش طعم است. طعم های تازه و کاملا متعادل از خردل عسل یکی از اصلی ترین برنامه های تابستانی BBQ شما خواهد بود!

مرغ خردل عسل کباب شده و خرد شده را روی یک بشقاب سفید بریزید.

مرغ خردل کباب شده عسل

وای! من کمی با این دستور غذای خردل خردل عسل کباب شده وسواس دارم. باید تابستان امتحان کنید !! من می دانم که این یک دستور غذای 5 ستاره است که می خواهم هفته آینده آن را دوباره درست کنم. من دستور العمل های قبلی را با عسل dijon امتحان کرده ام اما این سس عزیزم دارای ادویه های معجزه آسایی است که از هر مخلوط دیگری که دیده ام جداست! هنگامی که همه چیز ترکیب شد ، سس با یک ریز ریز اما یک ضربه به آن کامل است.

خردل کباب شده عسل چیزی است که حتی دلپذیرترین غذای خانه من به دلیل عطر و طعم شیرین عسل از آن لذت می برد. بعد از گذشت یک روز طولانی در خارج از من ، دوستان هابی من فرا رسیدند و آنها با خوشحالی مشغول خوردن باقی مانده های ما بودند! بله ، که خوب! کمی ناراحت بودم که باقیمانده برای ذخیره کردن نداشتم. بنابراین ، دفعه بعد قطعاً مجبور خواهم شد که دستور را دو برابر کنم! من آن را با مارچوبه پارمسان خود سرو کردم و یک سالاد کیک پنیر توت فرنگی درست کردم! خوشمزه!

مواد تشکیل دهنده مرغ خردل عسل:

  • Wخردل دانه سوراخ: پیدا کردن بعضی اوقات مشکل است ، بنابراین خردل درشت یا خردل سنگی نیز خوب کار می کنند.
  • عسل: ضخامت ، شیرینی ، تعادل مناسب با سایر طعم دهنده ها است.
  • لیمو: اشاره لیمو ترش تازه آن عطر و طعم غافلگیرکننده است که باعث ایستادگی این مرغ می شود!
  • جآریل:میخک خرد کرد و چرخ کرد.
  • پاپریکا: رنگ عالی می بخشد.
  • سalt: نمک طعم ادویه ها را بیرون می آورد.
  • جفلفل آین: یک ادویه عالی سطح متوسط ​​را به سس اضافه می کند.
  • رپوسته های فلفل ed: حتی گرمای بیشتری نیز از این مخلوط فلفل خرد شده به وجود می آید.
  • جمرغ: من دوست دارم با این دستور العمل از سینه های بدون پوست و بدون پوست استفاده کنم.
غذای پیشنهادی  قارچهای کباب شده عسلی Balsamic Portobello

طرز تهیه کباب مرغ:

  1. همه مواد تشکیل دهنده را بزنید با استفاده از یک کاسه کوچک ، تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
  2. شکاف سس: 4 قاشق غذاخوری سس را رزرو کرده و سپس مخلوط خردل عسل باقیمانده را روی مرغ بریزید. را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و بگذارید حدود 30-45 دقیقه در دمای اتاق بنشیند.
  3. مرغ گریل: کباب ها را روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​گرم کنید ، مرغ را به مدت حدود 6 تا 7 دقیقه در هر طرف یا تا زمانی که مرغ انجام شود کباب کنید.
  4. لباس و خدمت: سس خردل خردل رزرو شده را روی مرغ بریزید و بگذارید حدود 5 دقیقه در زیر فویل استراحت کند. خدمت.

فرایند مکیدن ماریناد و سپس اضافه کردن آن در مرغ و کباب کردن آن.

نکاتی برای کباب کردن:

  • اگر سینه های مرغ واقعاً ضخیم است ، آنها را بریزید و آنها را نازک کنید. این باعث کاهش زمان پخت و پز می شود و به آن به طور یکدست تر پخته می شود.
  • سینه های بی فایده (یا ران) بهترین مرغ کباب شده است زیرا لاغر و سریع می شوند.
  • مرغ خردل کبابی عسل را روی برنج ، سالاد یا با سبزیجات مورد علاقه تابستانی خود سرو کنید!
  • قبل از شروع کار کوره را تمیز کنید و مقداری روغن را روی رنده ها بمالید تا از چسبیدن مرغ جلوگیری شود.
  • شما در حین کباب کردن هدف شما یک گرما متوسط ​​و غیرمستقیم است به گونه ای که فضای بیرون مرغ سوزان نشود در حالی که داخل را تا دمای آن می گیرید.
  • کباب ها را هنگام پخت و پز نگه دارید. این باعث می شود تا گرما داخل شود و به مرغ اجازه می دهد سریعتر و یکدست تر بپزد.
غذای پیشنهادی  دستور تهیه شیرینی بیسکویت بیسکویت آسان

درجه حرارت عالی:

وقتی مرغ به 165 می رسدº F ، انجام می شود. پس از اتمام مرغ آب آن از بین می رود ، اما مطمئن باشید می توانید از دماسنج گوشت استفاده کنید تا تأیید شود که کاملا پخته شده است. من شخصاً عاشق ترامپن هستم. این دما را خیلی سریع می خواند و با گذشت زمان بسیار خوب ماندگار شده است. ThermoPop نام تجاری دیگری است که من نیز بررسی های خوبی در مورد آن شنیده ام.

  • سینه مرغ باریک خرد شده تا رسیدن به دما طول نمی کشد.
  • قانون اساسی 3-5 دقیقه در هر طرف روی حرارت متوسط ​​و زیاد است ، اما بسته به ضخامت گوشت شما متفاوت خواهد بود.
  • مرغ حتی بعد از خارج شدن از کوره کمی پخت و پز خود را ادامه خواهد داد.

مرغ خردل خردل کباب شده روی کوره.

ذخیره مرغ کبابی:

من در مورد شما نمی دانم ، اما همیشه می دانم چه مدت پس مانده های من پس از ذخیره سازی خوب است. مخصوصاً با مرغ. بنابراین ، من تحقیقات خود را انجام داده ام تا مطمئن شوم. این چیزی است که من می دانم:

  • اجازه دهید بعد از پختن بیش از 2 ساعت خنک شود.
  • در یک ظرف هوایی کم عمق ذخیره کنید.
  • مرغ خردل خردل کبابی به مدت 3-4 روز یا در فریزر به مدت 4 ماه در یخچال خوب خواهد بود.
  • برای جلوگیری از سوختگی در فریزر ، حتما مرغ خود را محکم با فویل سنگین ، کاغذ بسته بندی پلاستیکی یا فریزر و یا قرار دادن آن در کیسه فریزر ، محکم بسته بندی کنید.

عکس نزدیک از مرغ خردل خردل کبابی روی کوره.

BBQ تمام تابستان با این دستور العمل های محبوب کباب کردن:

مرغ خردل کباب شده عسل

زمان آماده سازی 30 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 45 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 مرغ

  • 1/2 فنجان از خردل سبوس دار
  • 1/2 فنجان عزیزم
  • آب 1/2 لیمو
  • 1 میخک سیر خرد و خرد شد
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل هندی
  • 1/4 قاشق چایخوری دانه های فلفل قرمز
  • 4 بدون استخوان سینه مرغ بدون پوست

در تاریخ 30 آوریل 2020 به روز شد

در اصل ارسال شده در 25 ژوئن 2012

ارزش غذایی

مرغ خردل کباب شده عسل

مقدار در هر خدمت

کالری 410 کالری از چربی 63

٪ ارزش روزانه*

چربی 7 گرم11٪

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 145mg48٪

سدیم 910mg38٪

پتاسیم 901mg26٪

کربوهیدرات 37 گرم12٪

فیبر 1 گرم

قند 35 گرم39٪

پروتئین 50 گرم100٪

ویتامین A 302IU

ویتامین سی 4mg

کلسیم 32mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *