مرغ لعاب آسیایی مهم
مرغ لعاب آسیایی پرمخاطره مرغ مرغوب و آبدار است که در یک سس شیرین چسبناک آسیایی پوشیده شده است. این غذا فقط در سی دقیقه آماده است و طعم آن بسیار جذاب است!
سس لعاب چسبناک روی مرغ مورد علاقه ماست. در حالی که عاشق طعم آسیایی هستیم ، دوست داریم طعم های لعاب را نیز با هم مخلوط کنیم. برخی دیگر از دستور العمل های مرغ لعاب مانند من مرغ لعاب نارنجی عسل ، مرغ لعابدار سدر ، مرغ سیر لیمو لعاب لعاب نیز به طرز زیبایی بسیار خوشمزه هستند.
مرغ لعاب آسیایی مهم
زندگی فقط اینقدر شلوغ نیست و حالا که شروع به گرم شدن در خارج می کند ، هر فرصتی را که بتوانیم به دست آوریم خورشید را خیس می کنیم. اما اگر یک کار وجود دارد که من همیشه سعی می کنم انجام دهم ، آن را هر شب یک غذای آماده برای خانواده ام تهیه کرده ام. ما واقعاً لذت می بریم در کنار میز شام ، صحبت و شوخی در اطراف. بنابراین ، من وقتی دوست دارم یک غذای آسان و خوشمزه درست کنم ، خیلی دوست دارم!
احتمالاً تاکنون متوجه شده اید که من عاشق وعده های غذایی طعم آسیایی در وبلاگ هستم. برخی از محبوب ترین دستور العمل های من ظروف الهام گرفته از آسیا هستند و قرار است برای آنها بمیرند غذای مورد علاقه من چینی است و توانسته ام غذاهای با کیفیت رستوران را در آشپزخانه خود خلق کنم.
این غذا بلافاصله با اولین نیش یکی از 5 دستور العمل های برتر آسیایی من شد!
مواد تشکیل دهنده مرغ آسیایی:
سس چسبناک و شیرین روی این پسران بد کاملاً باورنکردنی است. با یک سس سویا خوشمزه ، سس هویز ، سس فلفل دلمه ای ، شکر قهوه ای و فشار یک لیموترش تازه تهیه می شود. آیا همه این طعم ها ترکیب شگفت انگیز نیستند؟ من دوست دارم سس چقدر غلیظ و چسبنده روی مرغ لعاب داشته باشد.
و بهترین قسمت … فقط در 30 دقیقه آماده است. بنابراین شما قادر هستید به هیچ وجه یک غذای خوشمزه با الهام از آسیا را به خانواده خود بیاورید!
- سینه مرغ یا ران مرغ بی فایده: برای انتخاب چربی پایین ، ران ها را برای مرغ نرمتر و آبمیوه مرغ انتخاب کنید.
- روغن زیتون: از این روغن برای پختن مرغ استفاده می شود و از چسبیدن آن به ماهی تابه جلوگیری می کند.
- شکر قهوهای: ملاس موجود در این شکر به شیرینی غنی لعاب می افزاید.
- سسس اوی: این سس شور به عطر و طعم عمیق و خوش طعم این غذای مرغ اضافه می کند.
- سس hoisin: به دنبال سس Hoisin در جزایر غذایی بین المللی باشید. این یک نسخه بسیار ضخیم تر و شورتر از سس تریاکی است.
- سس چیلی شیرین: فروشگاه ها در شیرین سازی به مدت 1 ماه. برای نگه داشتن این ماده به مدت 6-9 ماه یخچال و فریزر کنید.
- زنجبیل: زنجبیل با استفاده از پشت قاشق و چنگال آسان پوست و رنده شود.
- دانه های فلفل قرمز خشک: به سلیقه اضافه کنید
- سیر ریز ریز شده: سیرها را خودتان خرد کنید یا از یک پرس سیر استفاده کنید تا طعم شدید و فوری آن آزاد شود.
- آب یک لیموترش: این معادل حدود 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش است.
طرز تهیه مرغ لعاب آسیایی:
خانواده ما کاملاً عاشق این غذا بودند! همه چیز در مورد این غذا کاملاً معلوم شد. از مرغ لطیف و آبدار گرفته گرفته تا سس چسبناک و شیرین آسیایی. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که با مقداری دانه کنجد و پیاز خرد شده سبز چاشنی تهیه کنید و یک وعده غذایی با کیفیت رستوران آسان در خانه درست کنید!
- یک ماهی بزرگ را گرم کنید: ماهیتابه را روی حرارت متوسط متوسط قرار دهید و 1 قاشق روغن زیتون اضافه کنید. مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید.
- مرغ را بپزید: بگذارید مرغ از هر طرف حدود 3 دقیقه بپزد یا تا زمانی که دماسنج 165 درجه و قهوه ای را از هر طرف بخواند.
- مرغ را حذف کنید: مرغ را روی بشقاب کنار بگذارید.
- سس کنار هم را پاک کنید: در همان ماهیتابه شکر قهوه ای ، سس سویا ، سس هویسین ، سس فلفل دلمه ای ، زنجبیل ، فلفل قرمز فلفل ، سیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.
- به جوش بیاورید: بگذارید سس به مدت 1-2 دقیقه روی حرارت متوسط بپزد تا سس غلیظ شود.
- مرغ را اضافه کنید: مرغ را دوباره داخل سس قرار دهید و هر طرف را با سس بپوشانید. با دانه کنجد و پیاز خرد شده سبز تزیین کنید.
نکاتی در مورد تهیه مرغ لعاب آسیایی:
- آلرژی سویا: اگر حساسیت به سویا دارید ، از آمینوهای تاماری یا نارگیل استفاده کنید تا سس سویا را جایگزین آن کنید.
- مرغ: روش مورد علاقه من برای پختن این غذای بسیار خوشمزه استفاده از ران مرغ به جای سینه مرغ است. ران مرغ پوست خارجی ترد شما را به بیرون می دهد و مرغ خوش طعم آبدار داخل آن.
- طبل ها: تنوع بزرگی که من با این دستور العمل دوست داشتم طبل است. بسته به ضخامت استخوان موجود در مرغ تقریباً دو برابر طول می کشد اما مورد علاقه فوری بود!
چه کاری را با مرغ آسیایی سرو کنیم:
حتماً آن را با Easy Fried Rice ، Egg Rolls و یک سالاد آسیایی کلاله آن را امتحان کنید تا یک شب کامل با موضوع آسیایی را تجربه کنید.
نحوه نگهداری مرغ:
وقتی این غذا را تمام کردید ، اگر بقیه مانده داشته باشید خوش شانس خواهید بود. اگر چنین است ، در اینجا مواردی وجود دارد که باید هنگام ذخیره مرغ خود به یاد داشته باشید:
- بگذارید مرغ قبل از ذخیره شدن کاملاً خنک شود
- ظرف دو ساعت پخت و پز ، مرغ را محکم با فویل آلومینیومی بپوشانید یا داخل یک ظرف هوایی کم عمق قرار دهید
- روی قفسه بالا یخچال بزنید (در صورت بسته بندی و نگهداری صحیح آن باید حدود 3 روز در یخچال بماند)
- برای طولانی کردن مدت زمانی که می توانید مرغ خود را ذخیره کنید می توانید آن را به مدت 2-6 ماه یخ بزنید
دستور العمل های سنتی بیشتر آسیایی:
- بسته بندی کاهو ترکیه ای آسیا
- برگر کباب آسیایی
- اجاق گاز آهسته دنده آسیایی
- سیب زمینی سیر کباب شده آسیایی کباب شده
- سالاد ماهی سالاد پان پان آسیا

چاپ
مرغ لعاب آسیایی مهم
.wprm-دستور العمل-رتبه بندی .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * {پر کنید: # 343434؛ }
تجهیزات
-
مهارت بزرگ
-
دماسنج گوشت
-
صفحه خدمت
-
شلاق زدن
عناصر
- 1 پوند سینه مرغ ریز خرد شده یا ران مرغ بی فایده *
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ¾ فنجان شکر قهوهای
- ⅓ فنجان سس سویا
- 2 قاشق غذاخوری سس hoisin
- 1 قاشق سوپخوری سس چیلی شیرین
- 1 قاشق غذاخوری زنجبیل پوست کنده و رنده شده
- خرج کردن دانه های فلفل قرمز خشک چشیدن
- ½ قاشق چایخوری سیر ریز ریز شده
- آب یک لیموترش
دستورالعمل ها
-
یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط متوسط گرم کنید و 1 قاشق روغن زیتون اضافه کنید. مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید. مرغ را از هر طرف حدود 3 دقیقه بپزید یا تا زمانی که دماسنج 165 درجه و قهوه ای را از هر طرف بخواند. مرغ را روی بشقاب کنار بگذارید.
-
در ماهیتابه شکر قهوه ای ، سس سویا ، سس هویسین ، سس فلفل دلمه ای ، زنجبیل ، فلفل قرمز فلفل ، سیر و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. به مدت 1-2 دقیقه روی حرارت متوسط جوش بیاورید تا سس غلیظ شود. **
-
مرغ را دوباره به سس اضافه کنید و هر طرف را با سس بپوشانید. با دانه کنجد و پیاز خرد شده سبز تزیین کنید.
فیلم
یادداشت
ارسال اصلی در: 13 مارس 2016