مرغ و برنج گلدان فوری پارمسان خامه ای

با این مرغ و برنج پارمزان خامه ای فوری و در یک فرصت ، یکی از مهمترین و شادترین شام را بخورید. با قارچ های شور ، برنج لطیف و مرغ آبدار ، یک برنده ، برنده ، شام مرغ است!

قابلمه های فوری یک وسیله ر dreamیایی هستند زیرا سریعتر ، قابل اغماض و غذای دیدنی ایجاد می کنند. این موارد دلخواه گلدان فوری مانند این مرغ سیر لیمو ، اسپاگتی 10 دقیقه ای و چیلی را امتحان کنید.

قابلمه فوری مرغ و برنج آسان ، خامه ای و بسیار خوشمزه است.

قابلمه فوری مرغ و برنج

همه آن روزهایی را سپری می کنند که ساعت کافی در روز برای انجام همه کارها وجود ندارد. بعد از آنکه وقت شام است ، دیگر وقت ندارید آنچه را که از قبل برنامه ریزی کرده اید بپزید. این زمانی است که دستور غذای فوری مرغ و برنج پارمزان خامه ای برای نجات روز فراهم می شود. خامه و پارمزان چنین بافت خامه ای رویایی را ایجاد می کند که تمام خانواده شما دوست دارند آن را دوست داشته باشند. لقمه های لطیف و آبدار مرغ طعم و پروتئین را فراهم می کند. و قارچ ها را فراموش نکنید ، آنها طعم امامی عالی به این مرغ و برنج قابلمه فوری دلپذیر می بخشند. این ترکیب مرغ و برنج عالی است!

مرغ و برنج یک غذای راحت عالی است. با طعم و مزه خاص شما کاملاً پر می شود. قابلمه فوری مرغ و برنج تنها یکی از راه های لذت بردن از این غذای راحت است. برای تنوع بیشتر مرغ و برنج ، آبغوره ، یک تابه یا این دستور غذای مخصوص ماهی تابه را امتحان کنید. هر یک از این غذاهای اصلی را با دسته رول و یک سالاد سبز خوب سرو کنید. حالا شما یک شام کامل دارید که همه آن را دوست خواهند داشت!

ترکیبات مرغ و برنج خامه ای پارمزان

مواد ساده این غذای باورنکردنی مرغ را ایجاد می کند. در این قابلمه فوری مرغ و برنج سوپ خامه ای وجود ندارد. زودپز کار را با طعم مرغ و ایجاد برنج لطیف انجام می دهد. این به سرعت جمع می شود.

  • روغن زیتون: برای تفت دادن
  • پیاز: ریز خرد شده
  • مرغ: قطعات را به اندازه لقمه برش دهید.
  • ادویه ایتالیایی: ترکیبی عالی از ادویه ها.
  • نمک و فلفل:چشیدن
  • سوپ مرغ: عطر و طعم ایجاد می کند و برنج را می پزد.
  • برنج: برنج خود را بشویید. من از یاس استفاده کردم
  • قارچ: قطعه قطعه یا خرد شده
  • کرم مخصوص شلاق: این باعث ایجاد خامه ای ظرف می شود.
  • پنیر پارمزان خرد شده: اگر آنرا تازه رنده کرده اید بهترین است.
  • نمک و فلفل: چشیدن
  • جعفری خرد شده و پنیر پارمزان تازه خرد شده برای تزیین
غذای پیشنهادی  آنها بهترین میگوهای کباب شده | منتقد دستور العمل

تهیه مرغ و برنج در گلدان فوری

فقط کمی ساتو کردن تمام چیزی است که شما باید انجام دهید و سپس بگذارید قابلمه فوری با مرغ و برنج جا بیفتد. 8 دقیقه سریع هر آنچه که فشار می آید نیاز دارید. شام در کمترین زمان روی میز است.

  1. Sauté: گلدان فوری را روی تفت دهید. روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید.
  2. هم بزنید: آنرا بپزید تا تقریباً نرم شود و سپس مرغ را اضافه کنید. ادویه ایتالیایی و نمک و فلفل را بپاشید. تفت دادن را ادامه دهید تا زمانی که دیگر صورتی نباشد.
  3. ترکیب کنید: آب مرغ ، برنج و قارچ را به آن اضافه کنید. گلدان فوری خود را بپوشانید و مطمئن شوید که در حالت مهر و موم شده قرار دارد. به مدت 8 دقیقه روی دمای بالا بپزید
  4. رهایی: فشار باقیمانده را با احتیاط سریع آزاد کنید.
  5. تمومش کن: خامه سنگین و پنیر پارمزان را بهم بزنید. برای تزیین با پنیر تازه خرد شده و جعفری خرد شده سرو کنید.

تفت دادن پیاز ، مرغ و تهیه مرغ و برنج.

نکاتی برای مرغ و برنج گلدان فوری شگفت انگیز

تهیه این مرغ و برنج قابلمه فوری بسیار ساده است ، هرکسی می تواند این کار را انجام دهد. در اینجا چند نکته برای مقاومت در برابر آن وجود دارد.

  • مرغ: در این غذا می توانید از سینه مرغ یا ران مرغ استفاده کنید. حتماً مرغ ها را در همان قطعات لقمه برش دهید. به این ترتیب مرغ به طور یکنواخت پخته می شود.
  • قارچ: اگر قارچ را دوست ندارید ، می توانید همه آنها را کنار بگذارید یا آنها را برای کدو سبز ، کدو یا کلم بروکلی کنار بگذارید.
  • برنج: این دستور تهیه فوری مرغ و برنج قابلمه برای برنج سفید نوشته شده است. پخت برنج قهوه ای طولانی تر طول می کشد بنابراین من آن را توصیه نمی کنم. من در این دستور از برنج یاس استفاده کردم و بسیار خوشمزه بود. باسماتی یکی دیگر از گزینه های عالی است.
  • خامه گلدان و برنج قابلمه فوری تقریباً یک نوع قوام و بافت از نوع ریزوتو است.
  • بیش از آشپز: مرغ و برنج را رها نکنید تا به طور طبیعی آزاد شوند. این کار مرغ را پخته و قوام برنج چسبناک ایجاد می کند. با خاموش شدن تایمر می خواهید سریع آزاد شوید.
  • آیا می توانم از مرغ کامل استفاده کنم؟ این دستور العمل قابلمه فوری برای مرغ هایی که قبلاً بریده شده اند نوشته شده است استفاده از مرغ کامل باعث افزایش زمان پخت و پز و برنج می شود.
  • مانده: باقی مانده مواد غذایی را در یخچال تا 3 الی 4 روز محکم نگه دارید. در مایکروویو دوباره گرم کنید تا گرم شود.
غذای پیشنهادی  دستور غذای واقعی سس یام یام ژاپنی

آیا تازه وارد خانواده گلدان فوری هستید؟

اگر در استفاده از گلدان فوری تازه کار هستید ، به خانواده خوش آمدید! این قابلمه فوری مرغ و برنج بهترین دستورالعمل برای شکستن دستگاه جدید شماست. در اینجا چند نکته درباره لوازم باورنکردنی شما آورده شده است!

  • چگونه کار می کند: قابلمه های فوری نوعی زودپز است. آنها با ایجاد گرما و به دام انداختن آن در یک مهر و موم محکم کار می کنند. این اجازه می دهد تا دما بسیار بالاتر از نقطه جوش آب باشد و بخار از آن خارج نشود. بخار آب خیلی سریعتر از طبخ اجاق گاز یا اجاق گاز طبخ می کند.
  • آیا می توانند منفجر شوند؟ این ترس اساسی است که اولین باری که از گلدان فوری خود استفاده می کنید که فشار ایجاد شده و منفجر می شود. اما بر خلاف زودپزهای قدیمی ، گلدان های فوری امروزی حسگرهایی ساخته اند (حدود 10 عدد از آنها) که در صورت تشخیص هرگونه اشتباه اجاق گاز را خاموش یا فشار را کاهش می دهد. باید ایمن باشید به شرطی که به درستی از آن استفاده کنید.
  • چرا آنها اینقدر عالی هستند؟ گلدان های فوری از عجایب آشپزخانه هستند. از آنها برای پلوپز ، بخار پز سبزیجات و اجاق گاز سوخاری استفاده می شود. اگر می توانید آن را در زودپز یا اجاق گاز بپزید ، احتمالاً می توانید در مدت زمان کمتری آن را در قابلمه فوری بپزید. آنها با وادار کردن عطر و طعم به غذای شما ، طعم غذای شما را افزایش می دهند. و دلیل مورد علاقه من برای اینکه گلدان های فوری را دوست دارم این است که وقتی از یک روز طولانی به خانه می آیم و متوجه می شوم که هیچ مرغی را برای شام از فریزر بیرون نیاوردم ، مهم نیست. من می توانم مرغ را از یخ زده بپزم و در عرض حدود یک ساعت مناقصه داشته باشم، مرغ آبدار آماده خوردن.
  • کتابچه راهنمای خود را بخوانید! استفاده از گلدان فوری بایدها و نبایدهایی دارد. مهم است که خود را بشناسید ، بنابراین کتابچه راهنما را با دقت و اغلب بخوانید.

قابلمه فوری مرغ و برنج در یک کاسه.

شام مرغ بیشتر امتحان کنید!

مرغ پروتئین مورد علاقه برای پخت و پز است. بسیار متنوع ، کم چرب و منبع باور نکردنی پروتئین است. مرغ و برنج فقط آغاز فرصت های بی پایان است که می توانید با مرغ ایجاد کنید. در اینجا الهام بخشی برای امشب امتحان شده است.

غذای پیشنهادی  رول تخم مرغ ترد فیلی Cheesesteak

قابلمه فوری مرغ و برنج پارمزان خامه ای

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

کل زمان 30 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 6 مردم


با این مرغ و برنج خامه ای پارمزان خامه ای و شیرین در هیچ زمانی یکی از مهمترین و شادترین شام را بخورید. با قارچ های شور ، برنج نرم و مرغ آبدار ، یک برنده ، برنده ، شام مرغ است!



  • 1
    قاشق سوپخوری
    روغن زیتون
  • 1
    کم اهمیت
    پیاز
    قطعه قطعه شده
  • 1 1/2
    پوند
    مرغ
    به مکعب های یک اینچی برش دهید
  • 1
    قاشق سوپخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • نمک و فلفل
  • 4
    فنجان ها
    سوپ مرغ
  • 1 1/2
    فنجان ها
    برنج
    شسته شده (من از یاس استفاده کردم)
  • 1
    جام
    قارچ برش خورده
  • 1/2
    جام
    خامه زدن سنگین
  • 1/4
    جام
    پنیر پارمزان خرد شده
    من ترجیح می دهم تازه خرد شده باشد
  • نمک و فلفل برای چشیدن
  • جعفری خرد شده و پنیر پارمزان تازه خرد شده برای تزیین



خدمت: 6

کالری409کیلو کالری (20٪)کربوهیدرات ها41g (14٪)پروتئین17g (34٪)چربی20g (31٪)چربی های اشباع شده8g (40٪)کلسترول71میلی گرم (24٪)سدیم690میلی گرم (29٪)پتاسیم375میلی گرم (11٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A414IU (8٪)ویتامین سی13میلی گرم (16٪)کلسیم107میلی گرم (11٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *