مرغ کبابی که به همراه اسفناج ، موزارلا ذوب شده و فلفلهای برشته شده در صدر قرار می گیرد – یک غذای مرغی سریع و آسان که خانواده شما دوست دارند!

مرغ کباب شده که همراه با اسفناج گارلیک شده سس شده ، موزارلا و فلفل دلمه ای شده استمرغ کباب شده با اسفناج و موزارلا

این دستور العمل سینه مرغ با اسفناج گارلی اشباع شده و موزارلا ذوب شده تهیه می شود. ایده آل برای آن روزهای گرم ، نیازی به روشن کردن اجاق گاز نیست ، می توانید این کار را همه در بیرون از روی کوره انجام دهید! چند دستور غذای مرغ کبابی دیگر که من آنها را دوست دارم ، مرغ کباب شده شاوارما ، مرغ کباب شده کره ای و مرغ و سبزیجات کباب شده بالزامیک هستند.

مرغ کبابی شده با اسفناج و ذوب موزارلا را روی یک چنگال قرار دهید

بهترین روش برای کباب کردن مرغ چیست؟

اگر این کار را روی کوره انجام می دهید ، حتماً اسفناج و فلفل دلمه ای را آماده کنید. ابتدا قفسه را با اسپری غیر روغنی یا روغن چرب کنید. سپس کوره را روشن کنید و بگذارید کوره (یا تابه کباب) داغ شود. پس از داغ شدن ، سینه های مرغ را بگذارید و بگذارید بماند تا علائم کوره وجود داشته باشد و مرغ قهوه ای شود. سپس تلنگر بزنید و همین کار را انجام دهید. این در هر نقطه بین 2-5 دقیقه در هر طرف بسته به ضخامت آن است. می توانید کباب ها را از بالا با اسفناج و موتزارلا سس شده خاموش کنید و بگذارید یک دقیقه یا 2 با کباب بسته بماند تا پنیر ذوب شود.

غذای پیشنهادی  خوک در پتو

می توانید این کار را با ران مرغ بدون پوست نیز انجام دهید. فقط کافی است چربی را مرتب کرده و زمان پخت و پز را تنظیم کنید ، ران ها کمی بیشتر طول بکشد.

مرغ کباب شده روی تابه کباب شده که همراه با اسفناج گارلیکای سس شده ، موزارلا و فلفلهای برشته شده استمرغ کباب شده با اسفناج و ذوب موزارلا ذوب شده

دستور العمل های مرغ کبابی بیشتر شما ممکن است لذت ببرید:

مرغ کبابی شده با اسفناج و ذوب موزارلا

زمان آماده سازی: 2 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 17 دقیقه

مرغ کباب شده که همراه با اسفناج گارلیک شده ، موزارلا و فلفل دلمه ای شده است – یک غذای مرغ سریع و آسان خانواده شما دوست خواهد داشت!

  • 24 اوز 3 سینه مرغ بزرگ به طول نصف شده قطعه قطعه شده تا 6 عدد ایجاد شود
  • نمک کوفته و فلفل را مزه دار کنید
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 میخک ها سیر، خرد شده
  • 10 اوز اسفناج منجمد، تخلیه
  • 3 اوز خرد شده قسمت موززارلا
  • 1/2 فنجان فلفل قرمز سرخ شده، نوارهای خرد شده (در آب بسته بندی شده)
  • اسپری روغن زیتون
  • فر را از قبل گرم کنید تا 400 درجه فارنهایت. مرغ را با نمک و فلفل سرخ کنید. یک ماهیتابه یا کوره را با روغن به راحتی اسپری کنید. مرغ را بپزید تا دیگر صورتی رنگ نشود ، در هر طرف حدود 2 تا 3 دقیقه.

  • یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. روغن و سیر را اضافه کنید ، 30 ثانیه آن را سس کنید ، اسفناج ، نمک و فلفل را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که گرم شود ، بپزید.

  • مرغ را روی یک ورقه پخت قرار دهید ، اسفناج را به طور مساوی بین 6 قطعه تقسیم کرده و در قسمت بالا قرار دهید. هر کدام را با 1/2 اونگ موزارلا ، فلفل های برشته شده قرار دهید و تا زمانی که ذوب شوند ، حدود 3 دقیقه بپزید.

خدمت: 1قطعه، کالری: 195کیلوکالری، کربوهیدرات: 3.5گرم، پروتئین: 31گرم، چربی: 6گرم، چربی های اشباع شده: 2گرم، کلسترول: 91میلی گرم، سدیم: 183میلی گرم، فیبر: 1.5گرم، قند: 0.5گرم

نقاط هوشمند آبی: 1

نقاط هوشمند سبز: 3

نقاط هوشمند بنفش: 1

امتیاز +: 5

کلید واژه ها: دستور العمل سینه مرغ ، مرغ کبابی ، سینه مرغ کبابی ، دستور تهیه مرغ کبابی ، مرغ کباب شده با اسفناج و ذوب موزارلا