مرغ کبابی که به همراه اسفناج ، موزارلا ذوب شده و فلفلهای برشته شده در صدر قرار می گیرد – یک غذای مرغی سریع و آسان که خانواده شما دوست دارند!

مرغ کباب شده که همراه با اسفناج گارلیک شده سس شده ، موزارلا و فلفل دلمه ای شده استمرغ کباب شده با اسفناج و موزارلا

این دستور العمل سینه مرغ با اسفناج گارلی اشباع شده و موزارلا ذوب شده تهیه می شود. ایده آل برای آن روزهای گرم ، نیازی به روشن کردن اجاق گاز نیست ، می توانید این کار را همه در بیرون از روی کوره انجام دهید! چند دستور غذای مرغ کبابی دیگر که من آنها را دوست دارم ، مرغ کباب شده شاوارما ، مرغ کباب شده کره ای و مرغ و سبزیجات کباب شده بالزامیک هستند.

مرغ کبابی شده با اسفناج و ذوب موزارلا را روی یک چنگال قرار دهید

بهترین روش برای کباب کردن مرغ چیست؟

اگر این کار را روی کوره انجام می دهید ، حتماً اسفناج و فلفل دلمه ای را آماده کنید. ابتدا قفسه را با اسپری غیر روغنی یا روغن چرب کنید. سپس کوره را روشن کنید و بگذارید کوره (یا تابه کباب) داغ شود. پس از داغ شدن ، سینه های مرغ را بگذارید و بگذارید بماند تا علائم کوره وجود داشته باشد و مرغ قهوه ای شود. سپس تلنگر بزنید و همین کار را انجام دهید. این در هر نقطه بین 2-5 دقیقه در هر طرف بسته به ضخامت آن است. می توانید کباب ها را از بالا با اسفناج و موتزارلا سس شده خاموش کنید و بگذارید یک دقیقه یا 2 با کباب بسته بماند تا پنیر ذوب شود.

غذای پیشنهادی  دستور العمل سریع و آسان شیرینی گیاهی

می توانید این کار را با ران مرغ بدون پوست نیز انجام دهید. فقط کافی است چربی را مرتب کرده و زمان پخت و پز را تنظیم کنید ، ران ها کمی بیشتر طول بکشد.

مرغ کباب شده روی تابه کباب شده که همراه با اسفناج گارلیکای سس شده ، موزارلا و فلفلهای برشته شده استمرغ کباب شده با اسفناج و ذوب موزارلا ذوب شده

دستور العمل های مرغ کبابی بیشتر شما ممکن است لذت ببرید:

مرغ کبابی شده با اسفناج و ذوب موزارلا

زمان آماده سازی: 2 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 17 دقیقه

مرغ کباب شده که همراه با اسفناج گارلیک شده ، موزارلا و فلفل دلمه ای شده است – یک غذای مرغ سریع و آسان خانواده شما دوست خواهد داشت!

  • 24 اوز 3 سینه مرغ بزرگ به طول نصف شده قطعه قطعه شده تا 6 عدد ایجاد شود
  • نمک کوفته و فلفل را مزه دار کنید
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 3 میخک ها سیر، خرد شده
  • 10 اوز اسفناج منجمد، تخلیه
  • 3 اوز خرد شده قسمت موززارلا
  • 1/2 فنجان فلفل قرمز سرخ شده، نوارهای خرد شده (در آب بسته بندی شده)
  • اسپری روغن زیتون
  • فر را از قبل گرم کنید تا 400 درجه فارنهایت. مرغ را با نمک و فلفل سرخ کنید. یک ماهیتابه یا کوره را با روغن به راحتی اسپری کنید. مرغ را بپزید تا دیگر صورتی رنگ نشود ، در هر طرف حدود 2 تا 3 دقیقه.

  • یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. روغن و سیر را اضافه کنید ، 30 ثانیه آن را سس کنید ، اسفناج ، نمک و فلفل را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که گرم شود ، بپزید.

  • مرغ را روی یک ورقه پخت قرار دهید ، اسفناج را به طور مساوی بین 6 قطعه تقسیم کرده و در قسمت بالا قرار دهید. هر کدام را با 1/2 اونگ موزارلا ، فلفل های برشته شده قرار دهید و تا زمانی که ذوب شوند ، حدود 3 دقیقه بپزید.

خدمت: 1قطعه، کالری: 195کیلوکالری، کربوهیدرات: 3.5گرم، پروتئین: 31گرم، چربی: 6گرم، چربی های اشباع شده: 2گرم، کلسترول: 91میلی گرم، سدیم: 183میلی گرم، فیبر: 1.5گرم، قند: 0.5گرم

نقاط هوشمند آبی: 1

نقاط هوشمند سبز: 3

نقاط هوشمند بنفش: 1

امتیاز +: 5

کلید واژه ها: دستور العمل سینه مرغ ، مرغ کبابی ، سینه مرغ کبابی ، دستور تهیه مرغ کبابی ، مرغ کباب شده با اسفناج و ذوب موزارلا