مرغ کبابی BBQ | منتقد دستور العمل

این مرغ کباب شده کباب شده یک مرغ ساده و مرغوب است که در یک سس کباب خانگی خانگی شیرین شده و با طعم عالی در هر نوع نیش تهیه می شود! شما این هفته را انجام می دهید پس از اینکه ببینید چه حیرت آور است!

مرغ کباب شده BBQ مرغ هویایی یا Chipotle مرغ BBQ هالیوایی دو دستور العمل مرغ کبابی آسان هستند که من خودم با استفاده از آنها بارها و بارها می بینم! آنها از بسیاری از همان طعم های آزمایش شده و واقعی ساخته شده اند که من هرگز از آنها خسته نمی شوم!

مرغ کباب شده BBQ که در سس باربیکیو پوشانده شده است.

مرغ کبابی آسان کبابی

فصل BBQ اکنون در قدرت است و من عاشق BBQ هستم. آنها مرا خیلی خوشحال می کنند! من عاشق بوی کوره گرم شدن در خارج هستم! من مطمئن نیستم که چرا من معمولاً از استفاده از کباب خود برای داشتن افراد بالای صفحه و موارد دیگر خودداری می کنم رسمی باربیکیو؟ بنابراین ، اخیراً من از منطقه راحتی خود خارج شده ام و حتی بیشتر از وعده های غذای خانواده ام را حتی در طول هفته در کباب های خود در خارج از منزل تهیه می کنم. این دستور العمل ساده یکی از دلایلی است که!

ما هفته گذشته با هم دوست بودیم و من این مرغ کبابی آسان کبابی را تهیه کردم. عالی بود! مرغ خیلی مرطوب و کبابی عالی بود. هابی من همیشه مهارت های عالی BBQ داشته است اما بعد از آن شب قطعاً می توانم بگویم که من هم انجام می دهم! اکنون ، من اطمینان دارم که هر شب از هفته از کوره استفاده می کنم. به خصوص جالب است که من در این شب های گرم تابستان آشپزخانه خود را گرم نمی کنم! دهان من آب می کند فقط به فکر این مرغ جالب هستم! من به زودی قصد دارم دوباره آن را درست کنم!

مواد تشکیل دهنده مرغ BBQ:

شگفت انگیز است که چگونه دو ماده ساده و ساده که می توان آنها را پیدا کرد ، چنین وعده غذایی برجسته ای دارند! من دوست دارم که در آخرین لحظه هم بتوانم با این غذا کنار بیایم ، زیرا این دو ماده اصلی هستند که من همیشه در دست آنها هستم. یا من از سس BBQ خریداری شده استفاده می کنم یا اغلب من سس BBQ خانگی خود را آماده رفتن دارم زیرا می توانم آنرا پیش ببرم و حداکثر 2 هفته در یخچال می ماند. بنابراین ، اگر یک شرکت غیر منتظره بیاید یا اگر فقط به دنبال یک وعده غذایی هفتگی برای خانواده هستیم ، این یکی از من است که من همیشه آماده آن هستم!

  • مرغ: من ترجیح می دهم از سینه مرغ استفاده کنم. من آن را پوند و یا طول آن را برش می دهم تا قطعات باریک و یکدست درست شود.
  • سس BBQ خانگی: مواد را با هم بزنید و به دو قسمت تقسیم کنید. حداقل یک ساعت از آن را برای ترشی مرغ استفاده کنید. قسمت دوم رزرو شده برای خنثی کردن هنگام کباب کردن استفاده خواهد شد. (اگر در حال استفاده از سس باربیکیو از قبل تهیه شده هستید ، بسیار خارق العاده است!)

طرز تهیه کباب مرغ:

کباب کردن مرغ چنین راهی سریع و آسان برای پختن یک شام مرغ دلچسب است. من از پختن مرغ همیشه در فر خسته می شوم. و بگذارید صادقانه بگویم ، تابستان خیلی گرم است و من از گرم کردن اجاق خود هیجان زده نیستم! خیلی گرم است که بیرون کوره را گرم کنید و بگذارید کار خودش را انجام دهد! کافی است آن را از نیمه راه بپیچید و فراموش نکنید که آن را با سس BBQ خوشمزه خود طبخ کنید.

  1. ترکیبات موجود از سس خانگی BBQ خانگی را ترکیب کنید: در یک تابه سس متوسط ​​، سس گوجه فرنگی ، ملاس ، شکر قهوه ای ، سرکه سدر ، سس ورشستیر ، پاپریکا ، پودر فلفل قرمز ، پودر پیاز ، نمک و دود مایع را با هم مخلوط کنید.
  2. بیا به یک بغل روی حرارت متوسط ​​قرار داده و با درب آن را بپوشانید. بگذارید گاهی اوقات هم بزنید تا سس حدود 10-15 دقیقه غلیظ شود.
  3. سس رزرو: 1/2 فنجان مخلوط سس BBQ را برای گوشت گندم کردن مرغ کنار بگذارید.
  4. مرغ دریایی: مرغ را در ظرف ظریف یا هوایی قرار دهید. قسمت دیگر سس BBQ خانگی خود را روی قسمت بالای مرغ بریزید و آب بسته یا ظرف را به مدت 2 ساعت ببندید.
  5. مرغ کباب شده BBQ: کباب را تا حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ ترشی شده bbq را در مرکز کباب قرار دهید. در سس BBQ خانگی را به مدت 12 تا 15 دقیقه کباب کنید. مرغ را از نیمه راه بپرد و از طرف دیگر کباب را تمام کنید تا دمای داخلی مرغ به 165 درجه فارنهایت برسد. * فراموش نکنید که هنگام پخت و پز ، از 1/2 فنجان سس bbq ذخیره شده برای گوشت گاو استفاده کنید.
غذای پیشنهادی  کارن گیزادا (خورش گوشت گاو لاتین)

سس باربیکیو را با یک شلاق در یک کاسه روشن بریزید.

مواد اولیه سس BBQ خانگی:

ممکن است این یک لیست طولانی به نظر برسد ، اما به من اعتماد کنید ، شما بیشتر این موارد را قبلاً دارید! فقط کافی است در آن کابینت ادویه و درب یخچال خود حفر کنید. به احتمال زیاد آنها را خواهید داشت. اگر نیاز به چند چیز دارید ، آنها را به صورت عمده خریداری کنید ، زیرا یک بار می بینید که این سس خانگی را بسیار تهیه خواهید کرد!

  • سس گوجه: عطر و طعم شیرین و مزه به سس اضافه می کند.
  • ملاس: برای شیرینی و طعم گرم و دودی.
  • شکر قهوهای: شیرینی غنی
  • سرکه سیب: تمام شیرینی ها را با طعمش تراز می کند.
  • سس ووسترشر: سس تونوی بامزه و شیرین.
  • فلفل قرمز: یک رنگ قرمز بی نظیر و عطر و طعم فلفل بسیار ملایم را اضافه می کند.
  • پودر فلفل قرمز: برای ادویه!
  • پودر پیاز: طعم شیرین و خوش طعم پیاز در این سس عالی است.
  • نمک: چشیدن
  • دود مایع: من عاشق دود سیگار BBQ از اضافه کردن این!

ترشی مرغ در سس کباب در یک کاسه شیشه ای.

کباب کردن مرغ کامل:

من همه حدسها را از کباب کردن برای شما می گیرم. پس از نوشتن بسیاری از دستور العمل های کباب کردن ، پاسخ دادن به نظرات و سوالات شما ، و برخی از آزمایشات و خطاهای خودم ، من همه چیزهایی را که باید بدانید برای ساختن تهیه کرده ام مرغ کبابی عالی!

  • کدام مرغ بهتر در کوره کار می کند؟ هر مرغ می تواند عالی باشد ، اما من به سینه مرغ می چسبم زیرا آنها لاغر هستند و به سرعت پخته می شوند. من آنها را پروانه می زنم و آنها را گلاب می کنم ، بنابراین قطعات خوب ، نازک و برشهایی به طور مساوی دارند که می توانم با آنها کار کنم ، همچنین به من در تعیین زمان پخت و پز کمک کرد.
  • کوره من چقدر گرم است؟ قبل از شروع پختن مرغ ، کوره شما باید حداقل 350 درجه باشد.
  • مرغ را کجا می توانم روی کوره قرار دهم؟ شما می خواهید یک گرما غیر مستقیم را روی مرغ هدف قرار دهید ، بنابراین آن را مستقیماً روی شعله قرار ندهید. داخل مرغ نیاز به زمان طبخ کامل و بدون سوختن بیرون دارد.
  • چه مدت مرغ من را می پزم؟ بسته به اندازه یا ضخامت مرغ شما ، هر قطعه متفاوت خواهد بود. میانگین 5-8 دقیقه در هر طرف است. به عنوان مثال ، سینه ضخیم 3/4 اینچ 5 دقیقه در هر طرف پخته می شود. زمان بیشتری را برای یک قطعه ضخیم تر یا مرغ استخوانی اضافه کنید.
  • آیا من نیاز دارم که مرغ را همانطور که طبخ می کند تبدیل کنم؟ یکبار در هنگام پخت و پز تلنگر بزنید ، بیشتر از این ممکن است و مرغ شما ممکن است شروع به جدا شدن یا چسباندن به رنده ها کند.
  • چگونه می دانم مرغ من تمام شده است؟ وقتی مرغ شما تمام شد ، آب میوه ها پاک می شوند. با این حال ، بهتر است وقتی تصمیم بگیرید که مرغ شما انجام شود ، به دماسنج گوشت اعتماد کنید. دمای داخلی مرغ باید به 165 درجه برسد.
غذای پیشنهادی  نحوه نگهداری نارگیل ، بستن نارگیل رنده شده

چه کاری را با مرغ کبابی سرو می کنم؟
من عاشق سرو مرغ های کبابی با طرف های دیگر هستم که می توانم روی کوره مانند ذرت را روی کاسه ، آناناس نارگیل کبابی پخته شده بپزم. همچنین بسیار عالی است که برنج ساده یا یک سالاد تابستانی سرو می شود.

سس باربیکیو را روی مرغهای کبابی خرد کنید.

نکاتی برای کباب کردن:

من قبلاً تمام کباب ها را به شوهرم واگذار می کردم ، اما این چندین دستور غذا قبل از کباب کردن بود 😊. اکنون ، من آموخته ام که کوره چیزی نیست که باید از آن وحشت داشت. بعد از یادگیری چند ترفند و راهنمایی آسان ، می توانم هر چیزی را کباب کنم! و همینطور می توانید!

  • مراقبت از کوره: مراقبت از کباب شما به ماندگاری بیشتر آن کمک می کند و غذای شما بهتر ظاهر می شود. بنابراین ، حتماً کباب خود را قبل و بعد از استفاده تمیز کنید. برای تمیز کردن آن کافیست آن را روشن کنید و بگذارید رنده ها داغ شوند. سپس با استفاده از یک برس سیم ، از هرگونه آوار بر روی رنده ها تمیز کنید. قبل از قرار دادن گوشت روی آن ، قفسه گریل را با روغن بپوشانید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود و همچنین بعداً تمیز کردن آن را آسانتر کنید.
  • درب را بسته نگه دارید: در برابر اصرار برای بررسی اغلب مرغ های خود مقاومت کنید. دقیقاً مانند اجاق گاز ما در آشپزخانه ، هر چه درب آن را باز کنید ، گرمای بیشتری نیز از دست می دهید. داشتن گرما باعث می شود گوشت شما سریع و به طور یکنواخت طبخ شود. فقط کباب ها را باز کنید تا یک بار در نیمه زمان پخت و پز شود.
  • زباله: از فرصت استفاده کنید که کباب شما باز باشد تا مرغ شما را بچرخاند تا آن را با مقداری سس که کنار گذاشته اید از بین ببرید. به یاد داشته باشید که هر سس را که برای ترشی مرغ استفاده شده است دور بریزید و فقط با سس استفاده نکنید که از آن استفاده کنید.
  • دمای کوره: هنگام پختن مرغ ، کوره را در دمای پایین نگه دارید تا در حالی که داخل آن هنوز خام است ، بیرون آن را نسوزاند.
  • رنده های خود را روغن کنید: برای جلوگیری از چسباندن گوشت ، قبل از قرار دادن گوشت روی کوره ، قفسه های کوره را با روغن بشویید.
غذای پیشنهادی  مرغ سرخ کن مناقصه و آبدار

ذخیره مرغ کبابی:

نکته شماره یک در مورد نگهداری این مرغ این است که بیشتر از 2 ساعت آن را در دمای اتاق (یا اگر داغ تر باشد) بیرون نگذارید. این می تواند مشکل باشد وقتی همه مشغول صحبت کردن و لذت بردن از عصرانه هستند ، اما لازم است بلافاصله یا دور ریخته شود.

  • یخچال و فریزر: در ظرف یا کیسه مخصوص هوا کم عمق به مدت 3-4 روز نگهداری کنید.
  • فریزر: تا حد امکان در کیسه صندوق ایمنی در فریزر یا فویل سنگین و بسته بندی فریزر تا 4 ماه بسته بندی کنید.
  • گرمایش مجدد: برای جلوگیری از خشک شدن مرغ ، آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و در دمای بسیار کم (بین 170 تا 250 درجه) گرم کنید.

مسواک زدن سس کباب بر روی مرغ را هنگام کباب کردن.

دستور تهیه مرغ های کباب خوشمزه تر:

مرغ کبابی BBQ

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 30 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 مردم

این مرغ کباب شده کباب شده ساده است تا مرغ مرغوب را با طعم شیرینی کباب شده بپوشانید که در هر گزش وجود دارد! شما این هفته را انجام می دهید پس از اینکه ببینید چه حیرت آور است!

  • 1 پوند سینه مرغ
  • سس BBQ خانگی
  • 1/2 فنجان رزرو سس BBQ مورد استفاده برای کف زدن هنگام کباب کردن

در تاریخ 13 ژوئن 2020 به روز شد

در اصل ارسال شده در تاریخ 28 مه 2012

ارزش غذایی

مرغ کبابی BBQ

مقدار در هر خدمت

کالری 191 کالری از چربی 27

٪ ارزش روزانه*

چربی 3 بار

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 73mg24٪

سدیم 499mg21٪

پتاسیم 503mg14٪

کربوهیدرات 15 گرم

فیبر 1 گرم

شکر 12 گرم13٪

پروتئین 24 گرم48٪

ویتامین A 114IU

ویتامین سی 2mg

کلسیم 17mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *