مرغ کباب شده آووکادو کالیفرنیا | منتقد دستور العمل

مرغ کباب شده آووکادو کالیفرنیا مرغی لطیف است که در یک سس بالسامیک سیر عسل شگفت انگیز ترشح شده است و به صورت کباب شده است! در این قسمت با یک تکه ضخیم پنیر موزارلا و آووکادو ، گوجه فرنگی و ریحان در صدر قرار دارد. این مرغ بی نظیر است !!

ترکیب مرغ و آووکادو یکی از موارد مورد علاقه من است! اگر عاشق مرغ کالیفرنیا هستید و کبابی ندارید این مرغ ماهر خوشمزه آووکادوی کالیفرنیا را امتحان کنید.

مرغ کباب شده آووکادو کالیفرنیا در یک ماهی سیاه و سفید.

مرغ کباب شده آووکادو کالیفرنیا

بنابراین ، من نمی توانم صبر کنم برای به اشتراک گذاشتن با شما این مرغ کباب کالیفرنیا آووکادو! برای ترکیب آووکادو ، گوجه فرنگی و ریحان از همه ایموجی های قلب استفاده کنید !!! دهان من آب می کرد و این سالاد آووکادو را به گونه ای مرتب می کند تا مرغ را از بین ببرد. این عنصر تازه و خوشمزه را در بالای مرغ مرطوب و طعم دهنده فراهم می کند. همچنین باعث می شود یک نمایش پر جنب و جوش ، رنگارنگ و خوشمزه ارائه شود. بسیار زیبا! به رغم اینکه به نظر می رسد خیلی عالی برای غذا خوردن است ، این مرغ کباب شده آووکادو در کالیفرنیا به سرعت توسط خانواده من ریخته شد !!

معمولاً وقتی چیزی خوب به نظر می رسد و مزه آن را می چشیم ، می دانم که باید مواد لازم و زمان زیادی برای تهیه آن بگذارم. با این حال ، این مرغ آووکادو خیلی سریع و به راحتی جمع می شود که من شوکه شدم !! من به شما می گویم ، این یکی از بهترین چیزهایی بود که تا به حال روی کوره انداخته ام. من نمی توانم صبر کنم تا دوباره آن را انجام دهم. طعم دهنده ها خیلی خوب با هم جمع شدند و می دانم که این مورد به یک مورد علاقه خانوادگی در خانه شما نیز تبدیل می شود!

مواد تشکیل دهنده مرغ آووکادو:

اول از همه ، این مرغ در یک سس بالزامیک سیر عسل ترشح می کند. منظورم این است که چه کسی عاشق ترکیبی از عطر و طعم نیست؟ آن را به کمال می رساند و صادقانه کباب می کند تا به کمال لطف و آبدار تبدیل شود! در این مرغ طعم کاملاً غیر واقعی است.

  • بسرکه alsamic: این ماده اسیدی موجود در ماریناد است که به عنوان تند کننده کننده عمل می کند.
  • حآنی: بخشی از ماریناد که طعم آن را اضافه می کند و مرغ را آبدار نگه می دارد.
  • جآرلیک: میخک ، چرخ کرده
  • ایروغن زنده: روغن موجود در ماریناد شما به گوشت نفوذ می کند و سایر طعم های ماریناد را نیز با آن به همراه می آورید.
  • منچاشنی تالیان: ترکیب کاملی از طعم دهنده ها برای اکثر چیزها ، اما به خصوص این مرغ آووکادو!
  • سارتفاع و فلفل: چشیدن.
  • مرغ: سینه های بدون پوست بهترین گریل می شوند.
  • ماوززارلا: من عاشق دوست دارم موزارزلا تازه خرد شده با گوجه فرنگی و ریحان است ، اما هر پنیر ذوب خوبی برای دفع مرغ کار می کند.
  • آآواز: تند به نیش کمال اندازه.
  • روم گوجه فرنگیها: هر گوجه فرنگی کار خواهد کرد ، فقط حتما قطعات کوچک را به اندازه نیش بزنید.
  • ریحان: ریحان خرد شده تازه روی این مرغ کامل است.
  • اختیاری: سرکه بالزامیک برای لکه دار کردن
غذای پیشنهادی  دستور العمل خانگی Empanadas | منتقد دستور العمل

نحوه کباب کردن مرغ کالیفرنیا:

و درست وقتی فکر می کنید که نمی تواند بهتر شود ، وقتی از کوره خارج شد ، آن را با یک تکه ضخیم پنیر موزارلا درآورید. آن را بسیار ملودی و پوسته پوسته شدن می شود. سپس ، فقط وقتی فکر می کنید با پنیر چغندر سبوس دار در بالا نمی توان به آووکادو ، گوجه فرنگی و ریحان رسید. ذهن دمیده!

  1. مرغ دریایی: در یک کاسه به اندازه متوسط ​​، سرکه بالزامیک ، عسل ، سیر ، روغن زیتون ، چاشنی ایتالیایی و نمک و فلفل را بزنید. سینه مرغ و پالتو را اضافه کنید. به مدت 30 دقیقه دریایی کنید.
  2. ترکیب آووکادو را با هم مخلوط کنید: در ضمن ، در یک کاسه کوچک ، آووکادو ، گوجه فرنگی ، ریحان و نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود. کنار بگذارید.
  3. کوره: کوره را تا حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را از هر طرف حدود 6 دقیقه یا تا زمانی که در آن پخته شود و دیگر صورتی رنگ نشود ، کباب کنید.
  4. مرغ را بپوشید و سرو کنید: بالا با پنیر موزارلا و آووکادو ، مخلوط ریحان گوجه فرنگی. با سرکه بالزامیک آبکش کنید و سریعاً سرو کنید.

مرغ کباب شده آووکادو کالیفرنیا در یک ماهی سیاه سیاه و سفید.

کباب کردن مرغ کامل:

  • قبل از شروع کار کوره را تمیز کنید و مقداری روغن را روی رنده ها بمالید تا از چسبیدن مرغ جلوگیری شود.
  • سینه مرغ باریک خرد شده تا رسیدن به دما طول نمی کشد. اگر سینه های مرغ واقعاً ضخیم است ، آنها را بریزید و آنها را نازک کنید. این باعث کاهش زمان پخت و پز می شود و به آن به طور یکدست تر پخته می شود.
  • قانون اساسی 3-5 دقیقه در هر طرف روی حرارت متوسط ​​و زیاد است ، اما بسته به ضخامت گوشت شما متفاوت خواهد بود.
  • شما در حین کباب کردن هدف شما یک گرما متوسط ​​و غیرمستقیم است به گونه ای که فضای بیرون مرغ سوزان نشود در حالی که داخل را تا دمای آن می گیرید.
  • کباب ها را حین پخت بسته نگه دارید. این باعث می شود تا گرما داخل شود و به مرغ اجازه می دهد سریعتر و یکدست تر بپزد.
  • مرغ انجام می شود که دمای آن به 165 درجه یا آب میوه های آن روشن می شود.
  • مرغ حتی بعد از خارج شدن از کوره کمی پخت و پز خود را ادامه خواهد داد.
غذای پیشنهادی  دستور العمل خیر هویج ، پایاسام هویج

مرغ روی گریل.

تغییرات:

  • حاشیه: در ترکیبی از روغن زیتون ، آب لیموترش ، سیلانترو و سیر حاشیه دریایی کنید. (هر چه مدت زمان طولانی تر باعث طعم و مزه آن شود ، طعم بیشتری به شما می بخشد ، بنابراین اگر وقت بیشتری دارید ، بگذارید تا 24 ساعت در آب بنشیند.)
  • اضافه کردن طعم بیشتر! اگر حتی ادویه و طعم بیشتری می خواهید: چاشنی سیر را روی مرغ اضافه کنید و به جای موزارلا از پنیر جک فلفل استفاده کنید.
  • برترین ها: برای تغییر آن ، حتی می توانید زیتون سیاه یا بیکن را نیز در بالا اضافه کنید. زیرا صادق باشیم. همه چیز با بیکن بهتر است!
  • چه کاری را با آن انجام دهیم؟ با برنج ، سالاد تازه یا سیب زمینی های انگور دار فصلی سرو کنید.
  • به جای کباب پخت: مرغ را با فویل بپوشانید و بسته به ضخامت مرغ ، مرغ را فقط در حدود 350 دقیقه در 350 گرم بپزید. سپس پنیر و ریحان را از آن جدا کرده و به آن بیفزایید و دوباره 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید یا تا پنیر ذوب شود. در آخر ، بلافاصله قبل از سرو ، با مخلوط تازه آووکادو همراه شوید.

سالسای مرغ آووکادو را در یک کاسه تمیز بریزید.

ذخیره مرغ کبابی:

من مطمئن نیستم که شما با این مرغ خوشمزه باقیمانده باشید اما تهیه آن نیز آسان است. در اینجا چند مرحله به شما کمک می کند تا مرغ کبابی خود را تازه نگه دارید.

  • بگذارید بعد از پختن بیش از 2 ساعت قبل از یخچال و فریزر خنک شود.
  • در یک ظرف هوایی کم عمق ذخیره کنید.
  • مرغ کباب شده آووکادو کالیفرنیا به مدت 3-4 روز یا در فریزر به مدت 4 ماه در یخچال خوب خواهد بود.
  • برای جلوگیری از سوختگی در فریزر ، حتما مرغ خود را محکم با فویل سنگین ، کاغذ بسته بندی پلاستیکی یا فریزر و یا قرار دادن آن در کیسه فریزر ، محکم بسته بندی کنید.
غذای پیشنهادی  پیتزا دیش دیش (سبک معتبر شیکاگو!)

مرغ کباب شده آووکادو در کالیفرنیا ، یک ماهی قزل آلا را با یک اسپاتول برداشت می کند.

مرغ کباب شده آووکادو کالیفرنیا

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 12 دقایق

زمان کل 22 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 مردم

کباب شده مرغ کالیفرنیا آووکادو در یک سس بالزامیک سیر عسل شگفت انگیز ترشی جات ترشی جات می کند و به کمال کباب می شود! در این قسمت با یک تکه ضخیم پنیر موزارلا و آووکادو ، گوجه فرنگی و ریحان در صدر قرار دارد. این مرغ بی نظیر است !!

  • 3/4 فنجان سرکه بازامیک
  • 1/4 فنجان عسل
  • 3 میخک ها سیر چرخ کرده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل
  • 4 سینه های مرغ بدون پوست
  • 4 برش پنیر موزارلا
  • 2 آووکادوها تکه
  • 3 گوجه فرنگی های رومی تکه (هر گوجه فرنگی کار خواهد کرد)
  • 1/4 فنجان ریحان خرد شده تازه
  • نمک و فلفل
  • سرکه بالزامیک برای لکه دار کردن اختیاری

در تاریخ 10 ژوئن 2020 به روز شد

در اصل ارسال شده در 11 ژوئن 2017

ارزش غذایی

مرغ کباب شده آووکادو کالیفرنیا

مقدار در هر خدمت

کالری 558 کالری از چربی 279

٪ ارزش روزانه*

چربی 31 گرم48٪

8 گرم چربی اشباع شده40٪

کلسترول 95mg32٪

سدیم 621mg26٪

پتاسیم 1123mg32٪

کربوهیدرات 38 گرم13٪

فیبر 8 گرم32٪

27 گرم شکر30٪

پروتئین 33 گرم66٪

ویتامین A 775IU16٪

ویتامین سی 18.5mg22٪

کلسیم 198mg20٪

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *