مرغ کونگ پائو پخته شده است
مرغ دانه ای خوشمزه که در یک سس شیرین و تند با فلفل ها و بادام زمینی ها پنهان شده است. این راه بهتر از هر پیشگیری شما خواهد بود!
همانطور که می دانید من کاملاً وسواس غذای چینی را دارم! دستور العمل مورد علاقه من در تمام مدت این مرغ پخته شده شیرین و ترش است. جدی میگم. این بهتر از هر پیشگیری شما تا به حال است! از آن زمان تاکنون نسخه های زیادی از این دستور العمل را ایجاد کرده ام از جمله مرغ عسلی کنجد ، مرغ ترقه ، مرغ نارنجی و مجبور شدم نسخه کونگ پائو را ایجاد کنم. و بگذارید به شما بگویم … این ذهن شما را به باد می اندازد!
مرغ کونگ پائو پخته شده است
تولید این مرغ دقیقاً همان چیزی است که شما در یک رستوران خوب چینی سفارش می دهید. این تکنیک روی صحنه است و نمی تواند بهتر باشد. نظر مورد علاقه من که من در مورد این مرغ بدست آورده ام ، شوهرم زباله ها را چک می کرد زیرا معتقد نبود من این کار را کردم. او فکر کرد که من دستور دادم که بیرون بیاورم زیرا خیلی خوب بود! “ مرغ در دمای پایین پخته می شود و مرغ را کاملاً قهوه ای می کند و سس را غلیظ می کند. البته ، شما فقط می توانید مرغ را روی اجاق گاز بپزید و آن را درون سس بریزید ، اما من دوست دارم که چطور از فر خارج شود و بسیار خوشمزه باشد.
این مرغ یکی از غذاهای مورد علاقه خانواده من است که می توان آن را تهیه کرد. آنها همیشه این درخواست را می کنند و من دوست دارم آن را بپزم. ساده است و به سرعت جمع می شود. به علاوه اوورهای چپ بهترین قسمت هستند. من حتی می توانم آن را با مقداری برنج سفید یا سرخ شده در یک برنامه غذایی قرار دهم. این یک غذای کامل با سبزیجات و برنج را به عنوان یک طرف تهیه می کند! یکی از بهترین شام های مرغ خانواده شما را دوست دارند!
مواد لازم مرغ کونگ پائو:
کونگ پائو یکی از انواع مورد علاقه من است. من عاشق این هستم که چگونه یک ضربه به اندازه کافی داشته باشد اما خیلی تند نیست. فلفل ها و بادام زمینی ها در سرتاسر آن بافت و دلپذیری دلپذیر را اضافه می کنند. این ظرف کاملاً باورنکردنی بود! مواد تشکیل دهنده آن ساده هستند اما پر از عطر و طعم است. شما حتی نمی توانید باور کنید که وقتی آنرا درست می کنید چقدر جالب است!
- مرغ: ماده اصلی
- نمک و فلفل: چشیدن
- نشاسته ذرت: این سس را غلیظ تر می کند.
- تخم مرغ: بیرون از ترد ایجاد می کند در حالی که یک مناقصه در داخل دارد.
- روغن کانولا: هنگام پخت مرغ ، مرغ را خرد کنید.
- سس سویا: این پایه سس است.
- سرکه: کمی سفت در سس اضافه می کند.
- رب فلفل قرمز: ادویه اضافه کنید.
- سیر: چرخ کرده
- شکر قهوهای: یک سس شیرین و شیرین با طعم دهنده.
- نشاسته ذرت: یک سفت کننده برای سس هنگام پخت و پز.
- فلفل قرمز: بیشتر ادویه
- بادام زمینی: بافت ترد ، شیرین و شور.
- پیاز سبز: گلهای رنگارنگ
بیایید کمی مرغ بپزیم:
به محض اینکه آن را از اجاق گاز بیرون آوردم و اولین نیش خود را به ذهنم انداختم. این یکی از بهترین کارهایی است که من تاکنون ساخته ام. طعم کاملاً معلوم شد و قرار است ظرفی باشد که خانواده شما عاشق آن خواهند بود! خودت انرا امتحان کن. پشیمان نخواهید شد
- مرغ را آماده کنید: فر را از قبل گرم کنید تا 325 درجه. سینه های مرغ را به قطعات نیش خورده خرد کنید و با نمک و فلفل آن را فصل کنید.
- مرغ کت: در کاسه های جداگانه ، تخم مرغ ذرت و تخم مرغ های کمی ضرب شده را قرار دهید. مرغ را درون ذرت فرو کنید و سپس در مخلوط تخم مرغ بپوشانید. (بله اول مرغ را در ذرت ذرت فرو می کنید ، سپس تخم مرغ .. به من اعتماد کنید.)
- مرغ را بپزید: روغن کلزا را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و مرغ را تا زمانی که قهوه ای شود ، بپزید. مرغ را در یک ظرف پخت روغنی 9 13 13 قرار دهید.
- سس را با هم مخلوط کنید: در یک کاسه مخلوط به اندازه متوسط ، سس سویا ، سرکه ، خمیر فلفل قرمز ، سیر خرد شده ، شکر قهوه ای و ذرت را با هم مخلوط کنید. بر روی مرغ و پرت کردن را بپوشانید. فلفل های قرمز خرد شده و بادام زمینی را در بالا اضافه کنید. پخت 1 ساعت.
- مرغ را در سس هم بزنید: من مرغ ها را هر 15 دقیقه یکبار هم می زنم تا آنها را در سس بپوشانند.
انواع چینی کونگ پائو:
چند روش برای تهیه این دستور العمل شام مورد علاقه وجود دارد. اجاق گاز آهسته کونگ پائو مرغ ساده است و اجاق گاز آهسته همه کارها را انجام می دهد. این امر راهی آسانتر برای لذت بردن از این چینی مورد علاقه را فراهم می کند. پروتئین را تغییر داده و در برخی از میگوها اضافه کنید و این میگو کونگ پائو بسیار جذاب است! پروتئین را تغییر داده و در گوشت مورد علاقه خود به دستور غذا اضافه کنید و چند نوع مختلف داشته باشید!
آن را پیشروی کنید:
تهیه این مرغ کونگ پائو قبل از زمان بسیار ساده است و به شما زمان اضافی می دهد که برای انجام کارهای روزانه به کارهای بیشتری احتیاج دارید. آن را به عنوان یک وعده غذایی آماده کنید و برنامه ریزی کنید و یا یک شام سریعتر در عرض چند دقیقه آماده کنید. از روش های بیشتری از یک لذت ببرید!
- مرغ را آماده کنید: سینه های مرغ را به صورت قطعات خرد کنید و سپس آنها را به یک کیسه فریزر ziplock یا ظرف مخصوص مهر و موم شده اضافه کنید. حداکثر 3 روز در یخچال قرار دهید.
- سبزیجات: سبزیجات را خرد کرده و آماده کرده و در یک کیسه جداگانه قرار داده و در یخچال اضافه کنید.
- سس: سس را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف هوای کوچک نگهداری کنید. در یخچال بنشینید.
- پخت با هم: در صورت آماده سازی دستورالعمل های موجود در کارت دستورالعمل را دنبال کنید.
غذای چینی بهترین است:
- بهتر از برنج سرخ شده برنج
- دستور العمل نودل سس بادام زمینی کنجد تایلندی
- بهترین مرغ بوربون
- رولت تخم مرغ
- گلدان های مرغ شگفت انگیز

چاپ
مرغ کونگ پائو پخته شده است
.wprm-دستور العمل-رتبه بندی .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * {پر کنید: # 343434؛ }
تجهیزات
-
مخلوط کردن کاسه
-
ظرف پخت 9 13 13
-
کاسه مخلوط کردن متوسط
عناصر
- 3-4 سینه ها مرغ به قطعات اندازه نیش بزنید
- نمک و فلفل برای چشیدن
- 1½ فنجان نشاسته ذرت
- 3 تخم مرغ مورد ضرب و شتم
- ¼ فنجان روغن کلزا
- 1/4 فنجان سس سویا
- 1/4 فنجان سرکه
- 1 قاشق سوپخوری رب فلفل قرمز مثل سیراچا
- 1 قاشق چایخوری سیر ریز ریز شده
- 1/4 فنجان شکر قهوهای
- 1/2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
- 1 فلفل قرمز خرد شده
- 1/4 فنجان بادام زمینی
- پیاز سبز خرد شده برای گلدان
دستورالعمل ها
-
فر را از قبل گرم کنید تا 325 درجه. سینه های مرغ را به قطعات نیش خورده خرد کنید و با نمک و فلفل آن را فصل کنید.
-
در کاسه های جداگانه ، تخم مرغ ذرت و تخم مرغ ها را کمی کتک زده قرار دهید. مرغ را داخل ذرت فرو کنید و سپس در مخلوط تخم مرغ بپوشانید. (بله شما مرغ را ابتدا در ذرت ذرت فرو می کنید ، سپس تخم مرغ .. به من اعتماد کنید.
-
روغن کلزا را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید و مرغ را تا زمانی که قهوه ای شود ، بپزید. مرغ را در یک ظرف پخت روغنی 9 13 13 قرار دهید.
-
در یک کاسه مخلوط به اندازه متوسط ، سس سویا ، سرکه ، خمیر فلفل قرمز ، سیر خرد شده ، شکر قهوه ای و ذرت را با هم مخلوط کنید. بر روی مرغ و پرت کردن را بپوشانید. فلفل های قرمز خرد شده و بادام زمینی را در بالا اضافه کنید. پخت 1 ساعت.
-
من مرغ ها را هر 15 دقیقه یکبار هم می زنم تا آنها را در سس بپوشانند.
یادداشت
در اصل ارسال شده در 8 مارس 2016
تغذیه
من این فیلم را برای شما ایجاد کرده ام تا روند کار را ببینید! می توانید در ساعت 5:35 به سس کونگ پائو بروید یا مستقیم به تکنیک مرغ پخته شده در ساعت 6:52 بپیوندید! “