میله بادمجان پخته شده

این میله های بادمجان پخته شده با نان های ایتالیایی و پارمسان ، پخته شده یا سرخ شده با هوا تا طلایی تهیه شده و با سس مارینارای سریع سرو می شوند.

این میله های بادمجان پخته شده با نان های ایتالیایی و پارمزان ، پخته شده یا هوای سرخ شده تا طلایی تهیه شده و با سس مارینارا سریع سرو می شوند.
میله بادمجان پخته شده

این سیب زمینی های سرخ شده بادمجان ترد یک روش خوشمزه برای خوردن بادمجان است. آنها به عنوان یک میان وعده ، اشتها آور یا غذای جانبی عالی سرو می شوند. سیب زمینی سرخ کرده بادمجان با یک سس غوطه ور حتی بهتر می شود. من سریع مارینارا درست میکنم ، اما شما می توانید از یک سس مربا نیز برای فرو بردن استفاده کنید. اگر یک غذای اصلی می خواهید ، این بادمجان پارمسان ، مورد علاقه دیگر را امتحان کنید.

این میله های بادمجان پخته شده با نان های ایتالیایی و پارمزان ، پخته شده یا هوای سرخ شده تا طلایی تهیه شده و با سس مارینارا سریع سرو می شوند.

به وضوح می توانم روزی را به یاد بیاورم که دختر بزرگترم که در آن زمان در مدرسه راهنمایی بود ، به من گفت دوست دارد بادمجان را دوست دارد. بادمجان؟ واقعاً؟ او در خانه یکی از دوستان شام می خورد ، و آنها برای شام بادمجان خرد شده سرو می کردند. او آن را دوست داشت بچه ها همیشه مایل هستند هنگام غذا خوردن با دوستان خود غذای جدید را امتحان کنند. من خوشحال شدم که او یک سبزی جدید را دوست داشت ، و مدتی حداقل یکبار ماهی یکبار بادمجان را برای او درست کردم ، فقط به جای سرخ کردن آن بادمجان را پختم.

غذای پیشنهادی  لازانیا کدو سبز | منتقد دستور العمل

بادمجان ممکن است برای همه افراد نباشد ، اما اگر بادمجان را دوست دارید یا می خواهید سعی کنید آن را به خانواده خود معرفی کنید ، سیب زمینی سرخ کرده بادمجان مکان خوبی برای شروع است. در خارج ترد و بیرونی هستند ، از روغن کمتری نسبت به نسخه های سرخ شده استفاده می کنند. بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها و مواد معدنی مانند ویتامین های C ، K و B6 ، منگنز و پتاسیم است. همچنین منبع خوبی از فیبر و کم کالری و کربوهیدرات است.

انواع مختلفی از بادمجان وجود دارد. به طور معمول ، فقط می توانید انواع مختلفی را در سوپرمارکت ها پیدا کنید ، اما فصل فصلی بادمجان می تواند انتخاب بزرگی داشته باشد. بادمجان ژاپنی کمی شیرین تر و ملایم تر از بادمجان کره زمین است که به آن بادمجان آمریکایی نیز معروف است. بادمجان های گلوب رایج ترین نوع آن هستند. آنها بزرگ هستند و از بافت گوشتی تری برخوردار هستند و همین امر باعث می شود تا این دستور العمل پخته شده بادمجان ها کامل شود.

طرز تهیه استیک بادمجان

ابتدا بادمجان خود را به صورت نوارها خرد کرده و سپس با روغن زیتون ، نمک و فلفل فلفل بزنید. بعد ، ایستگاه نان خود را آماده کنید. سفیده تخم مرغ را در یک کاسه و آرد سوخاری ها و پارمسان را در ظرف دیگری قرار دهید.

غذای پیشنهادی  بهترین دستور العمل بابا گانوش

حالا وقت آن رسیده که بادمجان خود را نان کنید. چند نوار را در سفیده تخم مرغ و سپس در خرده نان ها قرار دهید. پس از اینکه بادمجان پوشانده شد ، روی سینی پخت قرار دهید. نوارهای روکش شده را با روغن زیتون اسپری کنید و به مدت ده دقیقه در 450 درجه بپزید. بادمجان را بهم بزنید و پنج دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شوند.

چگونه می توان در سرخ کن هوا ساخت

همچنین می توانید این سیب زمینی سرخ کرده را در سرخ کن هوا بپزید. خیلی واضح و معلوم شدند! میله های داخل سبد را به صورت یک لایه قرار دهید ، مراقب باشید که آن را بیش از حد نریزید. اسپریتز با اسپری روغن زیتون. هوا را به مدت 10 دقیقه برای 350F سرخ کرده و به نیمه راه تبدیل کنید.

بادمجان روی تخته بادمجان خرد شدهاین میله های بادمجان پخته شده با نان های ایتالیایی و پارمزان ، پخته شده یا هوای سرخ شده تا طلایی تهیه شده و با سس مارینارا سریع سرو می شوند. این میله های بادمجان پخته شده با نان های ایتالیایی و پارمزان ، پخته شده یا هوای سرخ شده تا طلایی تهیه شده و با سس مارینارا سریع سرو می شوند.

دستور العمل های بادمجان بیشتری که دوست خواهید داشت:

میله بادمجان پخته شده

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 25 دقیقه

این میله های بادمجان پخته شده با نان سوخاری ایتالیایی و پارمسان ، پخته شده یا هوای سرخ شده تا طلایی تهیه شده و با سس مارینارای سریع سرو می شوند.

  • 10 اوز بادمجان، از 1 کوچک یا 1/2 بزرگ
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1/2 قاشق غذاخوری نمک کوشر و فلفل خرد شده تازه
  • 1/2 فنجان آرد سوخاری فصلی ایتالیایی، (اگر GF را با خرده نان های گلوتن جایگزین کنید)
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
  • 1 سفید تخم مرغ بزرگ
  • اسپری روغن
  • 1 فنجان سس مارینارا سریع برای فرو بردن، اختیاری ، اضافی

مسیرهای هوای سرخ کن:

  • طبخ در دسته ، قرار دادن میله های داخل سبد در یک لایه یکدست ، مراقب باشید که آن را بیش از حد خسته نکنید. اسپریتز با اسپری روغن زیتون. هوا را به مدت 10 دقیقه در 350F سرخ کنید ، به سمت نیمه حرکت کنید.

خدمت: 1/ 4 دستور العمل، کالری: 87کیلوکالری، کربوهیدرات: 12گرم، پروتئین: 4.5گرم، چربی: 3گرم، چربی های اشباع شده: 0.5گرم، کلسترول: 2میلی گرم، سدیم: 441میلی گرم، فیبر: 2.5گرم، قند: 1گرم

نقاط هوشمند آبی: 3

نقاط هوشمند سبز: 3

نقاط هوشمند بنفش: 3

امتیاز +: 2

کلید واژه ها: بادمجان پخته شده ، میله بادمجان پخته شده ، بادمجان نان ، اشتها بادمجان ، میله بادمجان

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *