نان اصلی سفید در نان ساز ، بررسی Panasonic SD-P104

نان سفید پاناسونیک-SD-P104

نان سفید پایه در نان ساز با بررسی (Panasonic SD P104) جوانب مثبت ، منفی. فیلم و تصاویر دقیق.

من ماه گذشته نان ساز را خریدم و وقتی در داستانهایم عکس نوشتم ، بسیاری از شما درباره نظرات من سؤال کردید و از شما خواستم که دستور العمل را نیز به اشتراک بگذارید. این دستور العمل همان چیزی است که من در نان ساز خود دنبال می کنم. شما می توانید همین کار را به روش سنتی نیز امتحان کنید ، اما این کار برای فرآیند ماشین سازی که در آن زمان با توجه به چندین ساعت زمان استراحت ، مقدار خوبی از ورز دادن سریع دارد ، سفارشی می شود. بنابراین ممکن است بخواهید تلاش کنید و برای به دست آوردن نتایج مشابه وقت بگذارید.

اگر به طور مرتب نان مصرف کنید ، نان ساز بسیار مفید است. شما می توانید با ریختن تمام مواد ، یک دکمه ، یک نان خانگی تهیه کنید. نیازی به نگرانی در مورد افزودنی ها و مواد نگهدارنده ای نیست که نگران خریداری نان خریداری شده از فروشگاه باشید. ماشین نان سفید-نان-ماشین

غذای پیشنهادی  Salsa Fruit Waterwatering با چیپس دارچین پیتا

من این پست را فقط برای کمک به کسانی که در خرید و فروش نان ساز مشکل دارند به اشتراک می گذارم. من مستقر در سنگاپور هستم و این مدل در اینجا موجود است. اگر در بخش دیگری از جهان هستید ، سعی کنید موارد مشابه را با خواندن بررسی هایی که در اینترنت موجود است پیدا کنید. این پست می تواند به شما در رسیدن به ایده در مورد نان ساز کمک کند. و اگر در حال خرید هستید به دنبال سازنده نان کاملاً اتوماتیک باشید.

غذای پیشنهادی  یخ های تمشک ماست تمشک - Skinnytaste

اگر در هندوستان هستید ، سازنده نان پاناسونیک است نه در حال حاضر در دسترس است.

چه چیزی باعث شد من دستگاه نان ساز بخرم:

دو سال گذشته هم من و هم Vj فکر کردیم که چطور مغازه نان خریداری کرده است ، نرم ، سفید و برای مدت طولانی خوب است. من حتی با دوستان بحث کرده ام که چقدر غیر واقعی هستند و به همین دلیل آرزو می کنند که مغازه نان خریداری شده نرم باشد.

آژ ، به نوعی او هر روز هفته نان مصرف می کند. او آن را دوست دارد همانطور که برای او راحت است که آن را سریع به عنوان نیش بخورد ، بعد از میان وعده غذایی (آره ، بعد از غذا ، ما میان وعده می خوریم! ?) بنابراین این نگرانی برای من ایجاد نگرانی داشت که به او فروشگاه نان خریداری کنم حتی اگر من نان سفید را با آن عوض کنم نان غلات موتلی پس از مدتی فکر کردن سرانجام این نان ساز را خریداری کرد.

غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 7 روزه غذایی سالم (20-26 ژوئیه)

بعد از تقریباً یک ماه استفاده ، سرانجام از آن استفاده می کنم. من سعی می کنم گزینه های مختلفی از افزودن مواد سالم به نان را کشف کنم. قبلاً نان 50 50 میدا و آتا (آرد گندم ، آرد همه منظوره) را امتحان کرده و با نتایج قانع شده اید. همچنین شروع به عطسه کردن کمی از کتان زمین در آن کرد. در مورد ساندویچ ، شما حتی ممکن است تفاوت را نمی دانید.

بنابراین در اینجا دستورالعمل اصلی نان سفید در نان ساز است.

نان سفید پاناسونیک-SD-P104

چاپ پین

نان اصلی سفید در نان ساز

دستور العمل اساسی نان سفید در سازنده نان کاملاً اتوماتیک (دستگاه نان پاناسونیک) با فیلم دقیق ، جوانب مثبت و منفی.

زانو زدن ، استراحت ، برخاستن (توسط دستگاه) 4 ساعت ها
زمان کل 4 ساعت ها 22 دقایق

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 2 فنجان ها آرد همه منظوره آرد ساده / مایع
  • 1 قاشق غذاخوری مخمر فوری
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری قند
  • 1 قاشق غذاخوری کره 15 گرم
  • 100 میلی لیتر شیر
  • 100 میلی لیتر اب

دستورالعمل ها

  • تمام مواد لازم را جمع کنید. شیر ، آب ، کره ، شکر و نمک را در ماهیتابه اضافه کنید.

  • بالای آن را با آرد بریزید و قابلمه را درون دستگاه نان قرار دهید. مخمر را به مواد كننده مخمر اضافه كنيد.

  • منوی 3 را برای پخت نان سفید انتخاب کنید ، نور پوسته یا متوسط ​​رنگ را انتخاب کنید و دکمه شروع را فشار دهید.

  • اگر می خواهید نان گرم آماده صبح شود ، می توانید از گزینه تایمر استفاده کنید. قبل از خواب ، فقط همان مراحل 1 ، 2 ، 3 را بزنید و دکمه تایمر را فشار دهید ، زمانی را که می خواهید نان آماده شود تنظیم کنید (به عنوان مثال: 6:30 صبح) و مطبوعات شروع را بزنید. قبل از شروع فرآیند مطابق با زمان برنامه ریزی شده ، در حالت استراحت نگهداری می شود.

  • پس از اتمام ، صدای بوق ضعیفی به شما می دهد تا پایان روند را نشان دهد. دکمه پایان را فشار دهید ، دستگاه را خاموش کنید. بلافاصله از دستگاه خارج شوید (از دستکش اجاق گاز استفاده کنید) ، طرفین را سفت کنید (لزوماً لازم نیست) و تابه را به یک پیشخوان معکوس کنید. صبر کنید تا گرم شود و با استفاده از چاقوی نان برش بزنید.

ذخیره سازی

  • من از حوله آشپزخانه تمیز استفاده می کنم و وقتی گرم / گرم است نان را شل می کنم. برای خنک کردن روی قفسه سیم قرار دهید. پس از خنک شدن ، من تکه تکه می کنم (می توانید وقتی که به اندازه کافی گرم باشد تا خود را کنترل کند) برش بزنید و در یک ظرف نگهداری کنید. 3 روز خوب بماند.

یادداشت

  • به شما پیشنهاد می كنید كه چاقوی نان بخرید همانطور كه ​​برای تسهیل نان آسان تهیه شده است. چاقوی معمولی کار سختی را به شما می دهد.
  • هنگام خارج کردن نان نرم است. ممکن است روز بعد آن را کمی متراکم ببینید.
  • بعد از 3 روز ممکن است خراب شود.

نان اصلی اساسی در نان ساز:

  1. تمام مواد لازم را جمع کنید. شیر ، آب ، کره ، شکر و نمک را در ماهیتابه اضافه کنید.مرحله1-ترکیبات
  2. بالای آن را با آرد بریزید و قابلمه را درون دستگاه نان قرار دهید. مخمر را به مواد كننده مخمر اضافه كنيد.مرحله 2-اضافه کردن
  3. منوی 3 را برای پخت نان سفید انتخاب کنید ، نور پوسته یا متوسط ​​رنگ را انتخاب کنید و دکمه شروع را فشار دهید.
  4. اگر می خواهید نان گرم آماده صبح شود ، می توانید از گزینه تایمر استفاده کنید. قبل از خواب ، فقط همان مراحل 1 ، 2 ، 3 را بزنید و دکمه تایمر را فشار دهید ، زمانی را که می خواهید نان آماده شود تنظیم کنید (به عنوان مثال: 6:30 صبح) و مطبوعات شروع را بزنید. قبل از شروع فرآیند با توجه به زمان مقرر ، در حالت استراحت نگهداری می شود.
  5. پس از اتمام (4 ساعت 20 دقیقه زمان کل) ، یک صدای بوق ضعیف را نشان می دهد تا پایان روند را نشان دهد. دکمه پایان را فشار دهید ، دستگاه را خاموش کنید. بلافاصله از دستگاه خارج شوید (از دستکش اجاق گاز استفاده کنید) ، طرفین را شل کنید (لزوماً لازم نیست) و تابه را به یک قفسه سیم معکوس کنید. صبر کنید تا گرم شود و با استفاده از چاقوی نان برش بزنید.مرحله -3-آماده
  6. ذخیره سازی :
    من از حوله آشپزخانه تمیز استفاده می کنم و وقتی گرم / گرم است نان را شل می کنم. برای خنک کردن روی قفسه سیم قرار دهید. پس از خنک شدن ، من تکه تکه می کنم (می توانید وقتی که به اندازه کافی گرم باشد تا خود را کنترل کند) برش بزنید و در یک ظرف نگهداری کنید. 3 روز خوب بماند.

از روش مورد علاقه خود ، مربای کره نان ، نان تست ، ساندویچ ، نان تست فرانسوی

نان ساز در نان

طرفداران

  • در وقت و انرژی شما صرفه جویی می کند ، بدون خمیر ورق زدن و برخاستن چندگانه.
  • آشفتگی نیست فقط یک تابه نان با تیغ برای تمیز کردن.
  • هر یک از اعضای خانواده شما می تواند این کار را انجام دهد. حتی اگر آنها در پخت و پز مهارت ندارند.
  • شما می دانید چه چیزی وارد می شود.
  • گزینه هایی برای کشف مواد سالم
  • توابع چندگانه – نان ، خمیر پیتزا ، خمیر نان ، دیگر سازنده خمیر ، شکلات ، مربا ، کیک.
    من شخصاً خمیر پیتزا را آماده کرده ام و عاشق بافت آن هستم.

منفی

  • اندازه نان ، این مدل خاص فقط می تواند نان نیم نان را بپزد – 6 برش.
  • شکل نان کمی متفاوت از نان معمولی از نانوایی است ، به نظر می رسد نسخه عمودی است.
  • نکته اصلی که باعث ناراحتی من می شود سوراخ تیغه نان است. چند برش اخیر آن را دارد
  • فضا – مانند نسخه بلند (باریک) اجاق گاز برقی است.
  • قلع بدون روکش
  • ماندگاری 2-3 روزه.
  • هزینه

منفی سازنده نان

جوانب مثبت

  • تمام اتوماتیک
  • عملکرد تایمر
  • گردو / کشمش ، مواد پخش کننده مخمر
  • ارزش پول نسبت به سایر مدلهای موجود در سنگاپور
  • قطعات یدکی موجود برای تعویض

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *