نان تست فرانسوی انبه ، دستور العمل بدون تخم مرغ

نان تست فرانسوی انبه با نوعی دارچین ، این نسخه بدون تخم مرغ با مواد ساده ای است که در شربت خانه خود خواهید داشت. فیلم کامل ، عکس های گام به گام.

پرش به:

من این را برای سالها پس از دیدن در Pinterest در لیست امتحان داشتم. من آخرین انبههای ارگانیک آلفوسو رسیده را در یخچال نشسته ام که دیوانه نیستم که انبه بخورم.

بنابراین به فکر مفید بودن آن برای ایجاد پست هستید. من دیروز aamras puri درست کردم و ویدیو را به روز کردم و برخی از آنها را برای تست نان تست فرانسه استفاده کردم.

در حقیقت ، من فقط چند بار ساخته ام ، صادقانه بگویم. اخیراً اشتیاق به موارد معمولی را شروع کردم و سپس فکر کردم که من یک پست ارسال خواهم کرد و این نان تست فرانسوی انبه را امتحان می کنم.

👪 اندازه سرو

این دستورالعمل برای 5 تست کاملا مناسب است ، اما می توانید دستورالعمل را متناسب با اندازه خانواده خود تنظیم کنید. از آنجا که مواد پر کالری وجود دارد ، خود را با دو مورد محدود کنید.

نان تست بدون تخم مرغ فرانسوی

تغییرات

  • انتخاب نان می تواند باشد فرانسوی نان، بریوش نان و همچنین خمیر ترش نان.
  • عصاره وانیل خالص و دارچین در این دستور العمل وجود دارد اما اگر عطر و طعم دارچین را دوست ندارید ، می توانم به شما پیشنهاد کنم یک هل را کاملاً پودر شده و به مایه اضافه کنید. اگر دوست دارید می توانید کمی زنجبیل خشک نیز اضافه کنید.
  • من از انبه آلفونسو استفاده کردم ، شما می توانید از انواع مختلفی استفاده کنید ، در نتیجه ، انبه با رنگ روشن به نان تست رنگ خوبی می بخشد.

فیلم

اگر فیلم بیشتر مورد علاقه شماست ، نگاهی به این فیلم سریع بیندازید.

🌱 نسخه وگان

شیر را با شیر نارگیل ، کره با روغن نارگیل یا کره دوستدار گیاهخواران جایگزین کنید و یک قاشق غذاخوری تکه نارگیل را در خمیر اضافه کنید. برای سرو از شربت افرا یا گون به جای عسل استفاده کنید. طعم عالی هم دارد.

🧾 یادداشت ها

از آنجا که ما از خمیر میوه تازه در خمیر استفاده می کنیم ، پیشنهاد می کنم ظرف یک روز و در یخچال خمیر را تمام کنیم. تهیه آن بسیار آسان است ، بنابراین می توانید خمیر را در صورت نیاز شلاق بزنید.

تفاله انبه را می توان از قبل آماده و یک شب نگه داشت تا صبح فقط لازم باشد همه چیز را با هم مخلوط کنید.

may ممکن است شما هم دوست داشته باشید

شیرین انبه شیرین نان تست فرانسوی

چاپ
سنجاق زدن

نان تست فرانسوی

نان تست فرانسوی انبه با نوعی دارچین ، این نسخه بدون تخم مرغ با مواد ساده ای است که در شربت خانه خود خواهید داشت. فیلم کامل ، عکس های گام به گام.

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 5 تکه های نان
  • ¼ جام پوره انبه
  • 1.5 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • 1.5 قاشق غذاخوری قند دانه بندی شده
  • ¼ قاشق چایخوری دارچین ساییده شده
  • ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ¼ جام شیر
  • 2-3 قاشق غذاخوری کره
  • عسل برای سرو کردن

دستورالعمل ها

  • نشاسته ذرت ، تفاله انبه ، شیر ، شکر ، دارچین و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید. دهان گسترده بهترین کارایی را خواهد داشت. با استفاده از لیسک سس یک خمیر صاف درست کنید.

  • یک برش نان بردارید ، در دو طرف آن سریع فرو برید تا کاملاً بپوشد.

  • یک توری چدنی یا هر تابه را با یک قاشق کره گرم کنید. روی کره ذوب شده قرار دهید و با شعله متوسط ​​بپزید تا رنگ آن طلایی شود.

  • تلنگر و با کره اضافی بپزید تا تمام شود. این کار را تکرار کنید تا تمام شود.

یادداشت

  • هنگام استفاده از توری آهنی ، اطمینان حاصل کنید که از کره برای جلوگیری از چسبیدن به ظرف استفاده کنید. بنابراین سعی نکنید قبل از پخته شدن تلنگر بزنید. ممکن است چسبناک باشد.
  • بعد از اینکه خوب ، به راحتی از ظرف خارج می شود.
  • در حرارت متوسط ​​بپزید ، نه خیلی کم و نه زیاد.

📸 عکس های گام به گام

1. نشاسته ذرت ، تفاله انبه ، شیر ، شکر ، دارچین و وانیل را در یک کاسه مخلوط کنید. دهان گسترده بهترین کارایی را خواهد داشت. با استفاده از لیسک سس یک خمیر صاف درست کنید.

مرحله 1- خمیر مخلوط کردن

2. یک برش نان بردارید ، در دو طرف آن سریع فرو ببرید تا کاملاً پوشانده شود.

فرو بردن نان در خمیر

3. یک توری چدنی یا هر تابه را با یک قاشق کره گرم کنید. روی کره ذوب شده قرار دهید و با شعله متوسط ​​بپزید تا رنگ آن طلایی شود. تلنگر و با کره اضافی بپزید تا تمام شود. این کار را تکرار کنید تا تمام شود.

تست انبه نان تست فرانسوی با اشاره دارچین

با شربت افرا گرم از یک قطره چکه عسل و چند برش انبه تازه سرو کنید.

نان تست فرانسوی
غذای پیشنهادی  دستور تهیه سالاد سزار مورد علاقه من
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *