نان سودا سنتی | منتقد دستور العمل

این دستور العمل سنتی بدون نان مخمر ، یک نان چگال و متراکم با طعم کمی شیرین است. تنها با چند خانه شیرین کاری و یخچال و فریزر ، منازل مورد نیاز این نان سودا سنتی را می توان به راحتی تهیه کرد و از آن لذت می برد.

نان یک جفت مناسب برای تقریباً هر وعده غذایی است و حتی اگر به راحتی تهیه شود ، مانند تهیه این نان آبجو با کره ، نان بدون خمیر یا حتی این آرد ذرت جنوبی ، حتی بهتر از آن طعم بیشتری می بخشد.

برش های نان سودا ایرلندی به همراه نان در پس زمینه

نان سودا ایرلندی

دستور العمل سنتی نان سودای ایرلندی یکی از دستور العمل های نان مورد علاقه من است که به دلیل سادگی آن را تهیه می کند و همچنین یکی از فرزندان من است که از ساختن من لذت می برد. اینجا Aimee است ، از Aimee Mars Living ، و نان سودا در خانواده های ما رایج است.

این نان متراکم و بی نظیر نه تنها به زبان ایرلندی نیست بلکه با مواد ساده شیرینی پزی نیز تهیه می شود. به عنوان یک نان سفره ای شناخته شده است ، نوعی غذای اصلی است که می توان آن را با کره برای صبحانه ، ناهار با پنیر یا شام به عنوان یک طرف غذای اصلی خود میل کرد.

طرز تهیه نان سودا سنتی

  1. با گرم کردن اجاق گاز خود را به 400 درجه فارنهایت و آماده کردن ورقه پخت یا تابه مورد نظر خود را شروع کنید. در صورت استفاده از ورق پخت ، آن را با چمدان یا کتانی به آرامی یک تابه کیک 9-10 اینچی یا یک قلع چدنی با اسپری پخت و پز بپزید.
  2. در یک کاسه کوچک تخم مرغ و کره را با هم ضرب کنید تا ترکیب شوند.
  3. آرد ، شکر ، جوش شیرین ، و نمک را در یک کاسه بزرگ قرار داده و با هم صاف کنید.
  4. با استفاده از یک خمیر شیرینی ، کره سرد را درون مخلوط آرد بریزید تا خرد شود.
  5. مواد مرطوب را درون مواد خشک بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید. هر نوع افزودنی را هم بزنید.
  6. دستان آرد و یک سطح صاف و سپس خمیر را به مدت 1 دقیقه به آرامی خمیر کنید و قبل از اینکه در یک توپ قرار بگیرد و روی قابلمه یا پخت آماده شده قرار دهید.
  7. 45 دقیقه پخت تا پوسته به رنگ قهوه ای طلایی شود. بگذارید 10 دقیقه قبل از خلال شدن خنک شود.
غذای پیشنهادی  سیب زمینی سیب خانگی | منتقد دستور العمل

مواد لازم در نان سودا

بیشتر مواد تشکیل دهنده موجود در نان سودا جزء مواد استاندارد شیرین سازی است که یکی از دلایلی است که تهیه این نان بسیار آسان است. همچنین می توانید موارد اضافی مختلفی را برای طعم اضافه شده مانند کشمش یا توت اضافه کنید.

  • اب دوغ
  • تخم مرغ
  • ارد
  • قند
  • جوش شیرین
  • نمک
  • کره
  • کشمش یا مویز (اختیاری)

سایر افزودنیهای نان سودا

  • میوه های خشک مانند آناناس ، زغال اخته یا گیلاس.
  • دانه های نارگیل یا نارگیل تراشیده شده
  • چیپس شکلات
  • دوغ بیکن
  • پنیر خرد شده مانند چدار

برش نان سودا با نان پشت

چه چیزی طعم نان سودا سنتی را می پسندد؟

شبیه به بیسکویت ها ، عطر و طعم لطیف با نکات جزئی از شیرینی است. این نان به معنای صرف غذا نیست بلکه با کره یا مربا است. برای افزودن طعم اضافی به نان سودا می توانید در بعضی از میوه های خشک شده مانند مویز یا حتی چیزهای شیرین مانند چیپس شکلات مخلوط کنید.

چرا نان سودا من خرد است؟

استفاده بیش از حد آرد و کره خیلی کمی کره باعث می شود نان شما نسبت به آنچه که باید باشد خردتر باشد. حتما هنگام اندازه‌گیری آرد را قاشق و سطح آن کنید تا از مخلوط شدن این مخلوط جلوگیری شود.

چرا نان سودا من در مرکز خام است؟

دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود نان سودا به طور کامل طبخ نشود و یک مرکز خام را ترک کند. رفع هر چند ساده است.

  • ابتدا دمای فر خود را بررسی کنید. شانس آن بسیار زیاد است. اگر دماسنجی برای بررسی دمای داخلی اجاق گاز ندارید ، سعی کنید آن را پایین بیاورید. یک چادر فسلی فویل را روی نان قرار دهید تا بعدا از چسبیدن خارجی آن جلوگیری شود و پخت و پز را روی دمای پایین تر ادامه دهید تا وسط بتواند کاملا پخته شود.
  • دوم ، مطمئن شوید که از اندازه صحیح تابه استفاده می کنید. اگر ماهی تابه شما خیلی کوچک باشد و توپ خمیر خیلی زیاد باشد ، مدت زمان بیشتری برای پخت آن طول می کشد.
غذای پیشنهادی  گوجه فرنگی سیر پارمزان | منتقد دستور العمل

نان سودا سنتی در ماهی چدن

نحوه ذخیره نان سودا

نان را در بسته بندی پلاستیکی ، فویل بپیچانید و یا در یک ظرف محکم هوا تا 4 روز نگهداری کنید. نیازی به یخچال ندارد. این نان همچنین می تواند با پوشاندن آن با بسته بندی پلاستیکی و سپس یک لایه فویل در فریزر نگهداری شود. فریزر را تا 2 یا 3 ماه نگه می دارد.

برخی از این دستور العمل های دیگر نان را امتحان کنید:

نان سودا سنتی ایرلندی خرد شده

نان سودا سنتی

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 45 دقایق

زمان استراحت 10 دقایق

زمان کل 1 ساعت 10 دقایق

نویسنده آیمه مریخ

خدمات 12 برش

این دستور العمل سنتی بدون نان مخمر ، یک نان چگال و متراکم با طعم کمی شیرین است. تنها با تعداد کمی شیرین و یخچال و فریزر ، عناصر اصلی این خوشمزه را لازم داشتند نان سودا سنتی به راحتی ساخته می شود و شخصی است که همه از آن لذت خواهند برد.

  • فنجان ها اب دوغ
  • 1 بزرگ تخم مرغ
  • فنجان ها ارد قاشق و سطح
  • 3 قاشق غذاخوری قند
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک مکعب
  • 1 فنجان مویز اختیاری
  1. در یک کاسه کوچک ، کره و کره و تخم مرغ را با هم ضرب کنید تا ترکیب شوند و کنار بگذارند.

  2. با استفاده از یک کاسه بزرگ آرد ، شکر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. کره مکعب را با استفاده از یک برش شیرینی یا یک چنگال در مخلوط آرد بریزید. کره را درون مخلوط کار کنید تا شکسته شود. در مضراب یا هر نوع افزودنی دیگر هم بزنید.

  3. مخلوط پروانه را درون مخلوط آرد بریزید و با استفاده از یک کفپوش تا کنید تا خمیر غلیظ شود. با استفاده از دستهای آردی ، خمیر را از کاسه جدا کرده و آن را روی یک سطح آرد قرار دهید. خمیر را به مدت تقریبی 1 دقیقه صاف کنید تا تمام آردها مخلوط شوند.

  4. خمیر را درون ماهی چدن یا تابه آماده قرار دهید و با یک چاقوی خیلی تیز یک X را در بالای خمیر برش دهید.

  5. نان را 45 دقیقه بپزید تا شروع به تبدیل شدن به قهوه ای طلایی شود. اگر به نظر می رسد نان خیلی سریع قهوه می خورد ، یک چادر فویل را روی آن قرار دهید.

  6. از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه قبل از خلال ، خنک شود.

ارزش غذایی

نان سودا سنتی

مقدار در هر خدمت (1 تکه)

کالری 276 کالری از چربی 63

٪ ارزش روزانه*

چربی 7 گرم11٪

4 گرم چربی اشباع شده20٪

کلسترول 32mg11٪

سدیم 330mg14٪

پتاسیم 207mg

کربوهیدرات 47 گرم16٪

فیبر 2 گرم

قند 13 گرم14٪

پروتئین 7 گرم14٪

ویتامین A 235IU

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 61mg

اهن 3mg17٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *