نان سیب | منتقد دستور العمل

پر از طعم پاییز این نان سیب خوشمزه و شیرین با نکات ادویه جات فصلی یک نان کاملا لطیف است. هر نیش با تکه های سیب با نکات دارچین و وانیل بسته بندی می شود. این را تحقیر مورد علاقه جدید پاییز خود قرار دهید.

سیب در فصل و در فصل پاییز بسیار خوشمزه است. این دستور العمل نان سیب دارچین ، کارامل Apple Slab Pie یا Caramel Apple Cinnamon Roll را برای دستور العمل های خوشمزه تر سیب امتحان کنید.

برش های نان سیب با چوب چوب دارچین در کنار آن.

بهترین دستور العمل نان سیب

پخت پاییز یکی از اوقات مطلوب مورد علاقه من در آشپزخانه است. این Aimee Mars است و تهیه همه کالاهای پخته شده فصلی که آشپزخانه من را با رایحه های گرم و تند پر می کند ، برخی از دلچسب ترین آنهاست. درست وقتی سیب ها به فصل می رسند ، من همیشه مجبور هستم یک دسته از این نان سیب خوشمزه تهیه کنم.

این واقعاً بهترین سلیقه نان سیب با سادگی و بافت فوق العاده نرم است. مقداری کره خامه ای را روی یک تکه نان گرم گرم کنید و در بهشت ​​سقوط خواهید کرد.

بهترین سیب برای تهیه نان سیب کدام است؟

هنگام پخت بهتر است نسخه سیب ترش و ترد را به جای شیرین انتخاب کنید. این به متعادل کردن طعم کمک می کند تا نان سیب خیلی شیرین نباشد. بهترین گزینه ها Honeycrisp یا مادربزرگ اسمیت هستند. اگر به دنبال تهیه این نان در خارج از فصل پاییز هستید ، این سیب ها را در تمام طول سال نیز می توانید پیدا کنید.

آیا می توانید نان سیب را منجمد کنید؟

آره. برای یخ زدن نان بگذارید قبل از پوشاندن آن در بسته بندی پلاستیکی ، فویل آلومینیومی یا یک کیسه فریزر ، کاملا خنک شود. در صورت استفاده از فویل یا پلاستیک ، دوبار آن را بپوشانید تا از ورود هوا جلوگیری شود.

آیا سیب ها باید پوست گرفته شوند؟

آره. متأسفانه ، پوست در طی فرایند پخت ، از جدا شدن سیب شروع می کند که نه تنها جیب های هوا ایجاد می کند بلکه یک بافت ناخوشایند نیز به وجود می آورد. برای پوست سریع سیب ها ترجیح می دهم از پوست سیب زمینی استفاده کنم و سپس فقط با استفاده از چاقو آنها را در تکه ها خرد کنید.

غذای پیشنهادی  نان کامل ستاره کریسمس

برش های نان سیب در کنار نان.

مواد لازم در نان سیب:

مواد ساده موجود در این دستور العمل نان سیب ، همه عناصر شیرین کاری و مواد اولیه ای هستند که احتمالاً قبلاً آنها را تهیه کرده اید. من توصیه می کنم که همه آنها را از این قسمت تهیه کنید زیرا این مواد در بسیاری از دستور العمل های خوشمزه پاییز ترکیب اصلی هستند.

  • ارد
  • قند
  • ادویه ها: دارچین و جوز هندی
  • جوش شیرین
  • پودر خمیرمایه
  • نمک
  • تخم مرغ
  • روغن
  • عصاره وانیلی
  • سیب

طرز تهیه نان سیب:

این نان خوشمزه و طعم دهنده بسیار ساده برای تهیه است و باعث می شود آشپزخانه شما مانند پاییز باشد. برای تهیه 2 نان این مراحل ساده را دنبال کنید.

  1. دبستان: فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کرده و یک تابه نان 9 × 13 را چرب کرده و با کاغذ перга می پوشانیم.
  2. مواد خشک را مخلوط کنید: در یک کاسه متوسط ​​آرد ، شکر ، ادویه جات ترشی جات ، جوش شیرین ، پودر بیکینگ و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
  3. ترکیب مواد مرطوب: تخم مرغ ، روغن و وانیل را با هم در یک کاسه بزرگ خرد کنید تا یکدست شود. مخلوط خشک را درون مرطوب ریخته و از یک قاشق برای ترکیب استفاده کنید (مخلوط ضخیم خواهد بود). سیب های خرد شده را در خمیر خلال کنید.
  4. پختن: خمیر را درون قابلمه آماده ریخته و در فر قرار دهید تا 50 تا 55 دقیقه آن را بپزد یا تا زمانی که یک خلال دندان داخل وسط قرار گیرد تمیز شود.

نکاتی در مورد تهیه بهترین نان سیب:

  • هنگامی که خمیر را آماده کردید ، آن را فوراً در قابلمه آماده قرار داده و سپس آنرا بپزید. بگذارید خمیر کمی برای آن بماند ، گاهی اوقات باعث می شود نان پخته شده از همه راه بلند نشود.
  • مواد مرطوب را بیش از حد مخلوط نکنید. هنگامی که ترکیبات به نظر می رسد ترکیب آنها را متوقف کنید و به مرحله بعدی بروید. بیش از مخلوط کردن باعث می شود نان بیش از حد غلیظ و سنگین شود.
  • مراقب باشید که نان خود را نپزید. هر اجاق تنظیمات درجه حرارت خود را دارد بنابراین مطمئن شوید که مرکز را با یک خلال دندان تست کنید. اگر تمیز بیرون بیاید ، آماده است ، اگر آن را 10 دقیقه دیگر در فر قرار ندهید.
  • سعی کنید از باز کردن اجاق اجتناب کنید تا مطمئن شوید که به طور کامل پخته شده است. در صورت نزدیک شدن به پیش نویس ، پیش نویس می تواند باعث ریزش نان شود.
غذای پیشنهادی  دستور تهیه سوپ گل کلم کپی Zupas Wisconsin

گزینه های اضافه کردن تاپ:

  • وانیل لعاب: در یک کاسه کوچک ، 1 فنجان شکر پودر ، 1 قاشق چای خوری وانیل ، و 1 تا 2 قاشق غذاخوری (بسته به میزان ضخامت آن) را با هم مخلوط کنید. هنگامی که خنک شد روی نان بریزید.
  • پوشش خامه پنیری: 1/2 فنجان (1 چوب) کره بدون نمک را در دمای اتاق ، 8 اونس پنیر خامه ای نرم شده ، 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل و 4 فنجان شکر پودر شده را درون مخلوط کن قرار داده و تا یکدست کنید. بعد از خنک شدن کامل یک لایه ضخیم روی نان بپاشید.
  • شکر دارچین: 1/4 فنجان شکر و 1 قاشق غذاخوری دارچین را در یک کاسه کوچک قرار داده و هم بزنید تا ترکیب شود. این مخلوط را قبل از قرار دادن آن در فر ، بالای نان بپاشید.
  • کره سیب دارچین: این پخش ساده این نان را به سطح بعدی می رساند!

قطعه نان سریع کره را پوشانده است.

دستور العمل های خوشمزه تر Apple برای امتحان کردن:

اگر عاشق سیب به اندازه من هستید ، مطمئناً می خواهید برخی از این دستور العمل های خوشمزه را که برای پر کردن آشپزخانه شما با رایحه های پاییزی تضمین شده اند امتحان کنید.

برش های نان سیب با میله های دارچین در کنار آن

نان سیب

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 55 دقایق

زمان کل 1 ساعت 10 دقایق

نویسنده آیمه مریخ

خدمات 12 برش

  • 3 فنجان ها ارد
  • 2 فنجان ها قند
  • 2 قاشق چایخوری دارچین زمینی
  • 1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 4 بزرگ تخم مرغ دمای اتاق
  • 1 فنجان روغن
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی
  • 2 فنجان ها سیب خرد شده و پوست کنده (حدود 2 متوسط)

ارزش غذایی

نان سیب

مبلغ هر خدمت (1 عدد نان)

کالری 445 کالری از چربی 189

٪ ارزش روزانه*

چربی 21 گرم32٪

2 گرم چربی اشباع شده10٪

کلسترول 62mg21٪

سدیم 213mg

پتاسیم 96mg

کربوهیدرات 61 گرم20٪

فیبر 2 گرم

قند 36 گرم40٪

پروتئین 5 گرم10٪

ویتامین A 101IU

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 26mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *