نان های مانگالور ، نان های موز سرخ شده

نان های مانگالور چیزی نیست جز موز سرخ شده موز ، تخمیر خمیر به همراه موز به آن یک بافت نان می دهد.

اگرچه نان های مانگالور اولین چیزی است که من می خواستم امتحان کنم ، اما به نوعی ابتدا انبه پوری را امتحان کردم. این اولین باری است که من هم اینها را امتحان می کنم. من در اینستاگرام عکس های زیادی دیده ام که بافت این موز poori را به اشتراک می گذارند که به من در درک بافت کمک کرد. ای کاش وقتی به هند می روم یک بار می توانم آن را در رستوران ها مزه کنم.

غذای پیشنهادی  استیک کباب شده فجیتاس | منتقد دستور العمل
mangalore-buns-recipe

موز با داشتن طعم شیرین و شور در آن ، نرمی را اضافه می کند و تخمیر به بافت نان می دهد. من نمی توانم كمك كنم این را بیشتر با برنامه ارتباط برقرار كنم اما تفاوت زیادی نیز دارد. این به خوبی پیش می رود یک نوع ترشی با ادویه و سمر. اگر می خواهید صبح درست کنید ، می توانید شب خمیر را آماده کنید و یک شب آن را برای تخمیر نگه دارید.

mangalore-buns

چاپ پین

نان های مانگالور ، موز پوری

نان های مانگالور چیزی نیست جز موز سرخ شده موز ، تخمیر خمیر به همراه موز به آن یک بافت نان می دهد.

غذا هندی ، هندی جنوبی

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 موز رسیده سایز متوسط
  • 1 & فنجان Maida / آرد همه منظوره به علاوه بیشتر در صورت نیاز
  • 2 قاشق غذاخوری ماست پنیر / ساده
  • 1/4 قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری قند
  • 1 قاشق غذاخوری دانه زیره سبز
  • 1/2 قاشق غذاخوری نمک
  • روغن را تا سرخ کردن عمیق کنید

دستورالعمل ها

  • ابتدا موز را رنده کنید. من مقداری بیش از موز رسیده استفاده کردم. از ماسک زدن برای خیس کردن آن استفاده کنید.

  • پنیر ، شکر ، نمک ، دانه زیره را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید

  • آن را با میدا و بالای آن ورز دهید تا خمیر یکدست شود. در صورت نیاز آرد کافی اضافه کنید. من از دستگاه نان من برای خمیر ورق استفاده کردم ، اما شما می توانید با دست انجام دهید.

  • سطح خمیر را روغن کنید. به مدت 8 ساعت یا بیش از شب را کنار بگذارید.

  • پس از تخمیر ، دستان خود را چرب کنید یا مقداری آرد بپاشید. دوباره آنرا ورز دهید ، به توپهای با اندازه تقسیم کنید.

  • به خوبی گرد و غبار شوید و به سمت خلوص غلیظ دور شوید.

  • روغن گرم کرده و پورایها را سرخ کنید. بعد از اینکه روی روغن داغ کشیدید شعله را در حد متوسط ​​قرار دهید.

  • با استفاده از ملاقه به آرامی آن را غرق نگه دارید. به این ترتیب پف می کند و بلند می شود.

  • برای پف کردن کامل به همان روش تلنگر و طبخ کنید. در حوله های کاغذی تخلیه کنید و تکرار کنید تا تمام موز poori را تمام کنید.

یادداشت

  • شما می توانید همان را دنبال کنید و تخمیر را پرش کنید ، منظم منظم نیز ایجاد کنید. اما بافت و طعم فقط در صورت تخمیر و مطابقت با سنتی ارائه می شود.
  • این خالص ها خیلی شیرین نیستند و مانند تمیز کردن نمک معمولی نیز نیست. در بین است.
  • موز تمایل دارد که خمیر را همانطور که تخمیر می کند تیره کند ، بنابراین دیدن یک خمیر تیره تر طبیعی است.

روش نان های مانگالور:

  1. ابتدا موز را رنده کنید. من مقداری بیش از موز رسیده استفاده کردم. از ماسک زدن برای خیس کردن آن استفاده کنید.مرحله-1-مش
  2. پنیر ، شکر ، نمک ، دانه زیره را به آن اضافه کنید. خوب مخلوط کنیدمرحله-2-میکس
  3. آن را با میدا و بالای آن ورز دهید تا خمیر یکدست شود. در صورت نیاز آرد کافی اضافه کنید. من از دستگاه نان من برای خمیر ورق استفاده کردم ، اما شما می توانید با دست انجام دهید.مرحله-3-ورق
  4. سطح خمیر را روغن کنید. کنار بگذارید تخمیر 8 ساعت یا شبانهمرحله چهارم
  5. پس از تخمیر ، دستان خود را چرب کنید یا مقداری آرد بپاشید. دوباره آنرا ورز دهید ، به توپهای با اندازه تقسیم کنید.مرحله -5-تقسیم
  6. به خوبی گرد و غبار شوید و به سمت خلوص غلیظ دور شوید.مرحله 6-رول
  7. روغن گرم کرده و پورایها را سرخ کنید. بعد از اینکه روی روغن داغ کشیدید شعله را در حد متوسط ​​قرار دهید.مرحله -7-سرخ
  8. با استفاده از ملاقه به آرامی آن را غرق نگه دارید. به این ترتیب پف می کند و بلند می شود.
  9. برای پف کردن کامل به همان روش تلنگر و طبخ کنید. در حوله های کاغذی تخلیه کنید و تکرار کنید تا تمام موز poori را تمام کنید.مرحله 8-سرخ شده

به عنوان بشقاب جانبی با سمبر چاتنی سرو کنید. به نان مانند بافت داخل Look نگاه کنید

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *