نان کراس داغ | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است شامل پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

این نان های صلیب گرم یک سنت عید پاک است که شما می خواهید در تمام طول سال ایجاد کنید. نرم ، ادویه ای و پر از عطر و طعم ، این بهترین دستورالعمل برای تعطیلات است.

هان کراس نان یک نان عید پاک سنتی است که میزها را در جمعه بزرگ یا در عید پاک تجلیل می کند. سایر موارد مورد علاقه عید پاک من شامل ژامبون ، بره و سیب زمینی پنیری است.

نان کراس نان نرم و لطیف در یک پشته.

نان کراس خانگی داغ

نان های کراس داغ یک رسم عید پاک است که همه دوست خواهند داشت ، خواه شما عید پاک را جشن بگیرید یا نه. نان یکی از غذاهای راحت نهایی است و این نان ها این غذا را سر سفره می آورند. در مورد نان خلاقیت های بسیار خوشمزه وجود دارد ، نان های کراس داغ فقط یکی از آنهاست. این دستور العمل برای مبتدیان تا کارشناسان ساده و مناسب است. فوق العاده خوشمزه است و تسلط بر آن آسان است. اینها را باید برای شام کامل بعدی خود امتحان کنید!

حتی اگر عید پاک را جشن نگیرید ، می توانید از این نان های غنی شده پر از ادویه جات و میوه های خشک لذت ببرید. آنها لطیف ، نرم و عطر و طعم فوق العاده ای هستند. با این کار می توانید یک وعده صبحانه یا میان وعده عالی تهیه کنید که با یک کاسرول صبحانه یا یک طعم ماست سرو می شود. یک روش مورد علاقه برای خوردن نان های هات کراس این است که آنها را با یک کره کره تست کنید. خوشمزه! در مناسبت های بعدی بهار خود باید نان های لذت بخشی را در آن قرار دهید.

مواد تشکیل دهنده نان کراس آسان

تهیه نان کراس داغ به همان راحتی تهیه نان است. کره ، شیر و شکر یک خمیر غلیظ متراکم ایجاد می کنند که به تمام زمانی که می توانید برای افزایش آن وقت بگذارید ، نیاز دارید. یافتن و استفاده از همه این مواد ساده هستند.

  • شیر کامل: بله ، شیر کامل بهترین کارایی را خواهد داشت. 2٪ خوب است اما نان های شما به آن اندازه غنی نخواهند بود.
  • شکر دانه ریز: شیرینی و غنا را اضافه می کند.
  • کره بدون نمک: اطمینان حاصل کنید که در دمای اتاق باشد.
  • مخمر فوری: (یا مخمر خشک فعال)
  • آرد همه منظوره: آرد سفید نشده نیز کار خواهد کرد.
  • نمک کوشر: برای عطر و طعم و تعادل مورد نیاز است.
  • دارچین: عطر و طعم شدید اضافه می کند.
  • خرج کردن جوز هندی: فقط یک خرج کردن آن را انجام می دهد.
  • میوه های خشک شده: (کشمش ، مویز ، مویز ، انجیر ، یا یک مخلوط)
  • آرد اضافی برای نورد: هیچ کس دوست ندارد خمیرشان بچسبد.
  • روغن یا کره برای ظرف و ظرف : هرکدام کاملاً کار خواهند کرد.
  • آرد و آب: به این ترتیب قبل از پخت صلیب روی خمیر ایجاد می شود.
  • تخم مرغ و شیر کامل: این باعث می شود تخم مرغی که روی نانهای داغ متقاطع قرار دارد شستشو دهد.

آماده سازی دوغ

برای بدست آوردن بهترین نتیجه باید زمان زیادی برای خمیر مایه بگذارید. شیر ، شکر و کره یک بافت نرم غنی ایجاد می کنند که اثبات آن نسبت به خمیر غیر غنی شده معمولی بیشتر طول می کشد.

  1. پوسته پوسته شدن: در یک قابلمه متوسط ​​، شیر و شکر را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و مرتبا هم بزنید تا دم بکشد. حرارت را خاموش کنید و کره را به شیر داغ اضافه کنید ، هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید مخلوط حداقل 110 درجه فارنهایت خنک شود.
  2. افزودن مخمر: مخمر را روی مخلوط گرم شیر بپاشید ، هم بزنید و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه شکوفا شود.
  3. مخلوط آرد: آرد ، نمک ، دارچین و جوز هندی را به ظرف مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت یکنواخت پخش شود. میوه های خشک را بریزید. من از مخلوط کریسین و انجیر خشک خرد شده استفاده کردم.
  4. خمیر درست کنید: وقتی مایه حباب دار شد ، مخلوط مخمر / شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید. با قلاب خمیر روی سرعت 2 حدود 10 دقیقه ورز دهید. خمیر باید از کنار کاسه دور شود.
  5. اولین ظهور: یک کاسه شیشه ای و دستان خود را روغن کنید. خمیر را از کاسه مخلوط کردن خراشیده و به صورت گلوله ای روی سطح کمی آرد پاشی شده شکل داده و در ظرف روغنی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید در یک مکان گرم به مدت 1 تا 2 ساعت افزایش یابد تا اندازه آن حداقل دو برابر شود.
  6. تابه آماده: یک ظرف پخت 9 × 13 اینچ را روغن یا کره کنید و کنار بگذارید.

دومین ظهور در نانهای شما

  1. شکل دادن: وقتی خمیر آماده شد ، آن را روی یک میز آردپاشی شده ریخته و به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را ورز داده و به شکل یک گلوله کوچک درآورید ، گلوله های خمیر را درون ظرف پخت آماده قرار دهید و اجازه دهید تا بار دوم به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت بلند شود.
  2. فر: فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
  3. تخم مرغ شستشو: یک تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر کامل بزنید تا تخم مرغ شسته شود. تخم مرغ را با تمیز کردن روی نان های بلند شده بشویید.
  4. صلیب: برای ایجاد صلیب ، آرد و 5 قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید تا یک خمیر نرم با لوله ایجاد شود ، اگر خمیر خیلی غلیظ به نظر می رسد ، آب بیشتری اضافه کنید. خمیر را به یک کیسه لوله کشی یا یک کیسه بالای زیپ منتقل کنید و گوشه آن را بریزید تا یک سوراخ کوچک ایجاد کنید. خمیر آرد را به صورت ضربدری بالای نان ها لوله کنید.
  5. پخت: به مدت 20 – 25 دقیقه آن را بپزید تا قسمت بالای آن قهوه ای طلایی شود. اجازه دهید تا با لمس روی یک ردیف سیم خنک شود. بهتر است کمی گرم سرو شود.

نانهای کراس داغ قبل از پخت در حال برخاستن ، غلتاندن و عبور دادن هستند.

نکات و تغییرات برای نانهای کراس متمایز عالی

همه یک نان خوب را دوست دارند. آنها نرم و لطیف هستند. با کمی کره گرم یا برشته می شوند و عملاً در دهان شما ذوب می شوند. آنها که با دارچین و جوز هندی ادویه شده اند و با میوه های خشک شیرین شده اند ، کمی بهشت ​​هستند.

  • مخمر: هنگام کار با مخمر چند نکته وجود دارد که باید بخاطر بسپارید. ابتدا باید آن را تغذیه کنید ، معمولاً این کار با نوعی قند انجام می شود. دومین چیزی که باید بخاطر بسپارید این است که برای رشد به آب گرم احتیاج دارد ، اما اگر آن را خیلی گرم کنید ، آن را می کشید. به همین دلیل شما باید اطمینان حاصل کنید که مخلوط شیر داغ را به 110 درجه نرسید ، دمای ایده آل برای رشد ، اما مخمر را از بین نبرد.
  • صبور باش: یکی از بزرگترین اشتباهات هنگام کار با نان های مخمر ، اجازه ندادن زمان کافی برای بلند شدن آن است. خمیر نان کراس داغ هر بار باید اندازه آن دو برابر شود. چربی موجود در شیر و کره که طعم آن را بسیار خوب می کند ، روند افزایش مخمر را نیز کند می کند. مرتباً آن را بررسی کنید و به محض اینکه اندازه آن دو برابر شد یا نزدیک است به مرحله بعدی بروید. اگر خمیر را به آرامی فشار دهید ، باید به عقب برگردد. اجازه ندهید بیش از حد بالا برود ، که باعث ایجاد رول های تخت می شود.
  • آن را شیرین کنید: برای تغییر صلیب ، خمیر را حذف کنید. به صورت عادی بپزید و تزئین متقاطع را با مات کردن اضافه کنید. ¾ فنجان پودر قند ، 1 قاشق چایخوری وانیل و 2-3 قاشق غذاخوری شیر را مخلوط کنید. صلیب را روی نانهای کاملاً خنک شده لوله کنید.
  • ادویه ها: اگر دوست دارید کمی نان های چلیپایی داغ خود را اضافه کنید و سعی کنید به آن فلفل دلمه ای ، هل و یا جوز هندی بیشتری اضافه کنید ، همه مطبوع و مزه دار هستند.
  • میوه: میوه خشک نوعی سنت است. اگر در نان های خود طرفدار آنها نیستید ، می توانید آنها را حذف کنید. توجه داشته باشید که میوه خشک شیرینی و عطر و طعم می بخشد.
  • مهم: بخاطر بسپارید که خمیر نان داغ مایل به زرد کمی چسبناک است. اگر نمی خواهید آن را اسپری کنید ، از کف تابه استفاده کنید.
غذای پیشنهادی  دستور Crockpot Little Smokies | منتقد دستور العمل

نانهای داغ قهوه ای طلایی در یک تابه.

ذخیره نانهای داغ صلیب خود را

اگر شما مثل من هستید ، من دوست دارم که نان داشته باشم یا غذاهای باقی مانده رول کنم. آنها به من چیزی می دهند که منتظر روز بعد باشم. بنابراین اطمینان حاصل کنید که این نان های داغ متقاطع در روز دوم به اندازه مهم بودن روز اول خوب هستند.

  • فروشگاه: اطمینان حاصل کنید که نان های گرم دیگر گرم نیستند ، اما قبل از نگهداری کاملاً سرد می شوند. نان ها را در یک ظرف ضد هوای یا کیسه پلاستیکی محکم در هوا قرار دهید. من کیسه ها را ترجیح می دهم زیرا می توانم تمام هوا را از آنها بیرون بیاورم و از خشک شدن سریع آنها جلوگیری کنم. به مدت 2-3 روز در دمای اتاق نگه دارید. اگر از صلیب سرمازدگی استفاده می کنید ، توجه داشته باشید که ممکن است سعی شود آنها را در یک لایه ذخیره کنید.
  • فریزر: این نان ها را می توانید تا 3 ماه در یک کیسه ایمن فریزر فریز کنید.
  • دوباره گرم کنید: نان های داغ متقاطع یا نان تست شده و یا برای مدت 8-10 ثانیه در مایکروویو با کمی کره گرم می شوند.
غذای پیشنهادی  بهترین دستور پخت کوکی Linzer

یک بشقاب نان متقابل داغ و یک برش باز شده با کره.

غذاهای بیشتر نان

نان متقابل گرم

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

کل زمان 40 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 12 نانها


این نان های صلیب گرم یک سنت عید پاک است که شما می خواهید در طول سال ایجاد کنید. نرم ، ادویه ای و پر از عطر و طعم ، این بهترین دستورالعمل برای تعطیلات است.



نان

  • 1
    جام
    شیر کامل
  • ¼
    جام
    شکر دانه ریز
  • 3
    اونس
    کره بدون نمک
  • 1
    بسته بندی مخمر فوری
    یا مخمر خشک فعال
  • 3
    جام
    آرد همه منظوره
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک کوشر
  • 1
    قاشق چایخوری
    دارچین
  • خرج و جوز هندی
  • 1
    جام
    میوه های خشک شده
    کشمش ، مویز ، کشمش ، انجیر یا مخلوط
  • آرد اضافی برای غلتاندن
  • روغن یا کره مخصوص کاسه و قابلمه

صلیب

  • ½
    جام
    آرد همه منظوره
  • 5 – 6
    قاشق سوپخوری
    اب
  • شستشوی تخم مرغ
  • 1
    تخم مرغ بزرگ
  • 1
    قاشق سوپخوری
    شیر کامل


غذای پیشنهادی  پاپ کورن Funfetti یا طعمه اسم حیوان دست اموز {فقط 4 ماده اولیه}

خدمت: 12

کالری222کیلو کالری (11٪)کربوهیدرات ها33g (11٪)پروتئین5g (10٪)چربی7g (11٪)چربی های اشباع شده4g (20٪)چربی ترانس1gکلسترول32میلی گرم (11٪)سدیم213میلی گرم (9٪)پتاسیم82میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند6g (7٪)ویتامین A241IU (5٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم42میلی گرم (4٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *