نحوه تهیه دوغ از خراش (فقط 2 ماده اولیه!)

این دوغ یک دستورالعمل ساده است که یک ماده اصلی در کتاب دستور العمل شما خواهد بود. بیاموزید که چگونه در دو مرحله آسان دوغ درست کنید!

وقتی در میانه ی ساخت بهترین پنکیک های دوغ ، نان ذرت خانگی یا حتی یک کیک قرمز مخملی هستید ، می توانید نفس راحتی بکشید. دوغ همیشه آنجا خواهد بود و مفید خواهد بود!

آب لیمو در حال ریختن به شیر برای دوغ خانگی.

دستور تهیه دوغ آسان

طرز تهیه دوغ بسیار ساده و آسان است ، در کل یک بازی تعویض است. همه ما آنجا بوده ایم ، شما در میانه یک دستورالعمل هستید و متوجه می شوید که به اندازه کافی ماده تشکیل دهنده ندارید. این می تواند بسیار استرس زا باشد. خوب ، وقتی نوبت به دوغ می رسد ، دیگر هرگز تکرار نمی شود.

همچنین مواردی وجود دارد که شما به دوغ زیادی احتیاج ندارید و نمی خواهید یک کارتن کامل بخرید. این نیز برای آن مناسب است. شما می توانید فقط مقدار مورد نیاز خود را تهیه کنید. این یک مقدار طعم تنگ دارد که در بسیاری از دستور العمل ها ایده آل است. این واقعیت که شما می توانید خودتان را بسازید از چنین زندگی ایمن تری برخوردار است ، اگر فقط با هر ماده ای به این راحتی بود!

غذای پیشنهادی  طرز تهیه بهترین سس پستوی ریحان

فقط 2 ماده اولیه!

خیلی ساده دیگر نیازی به خرید دوباره آن نخواهید داشت. شیر و آبلیمو یا سرکه سفید باید در لیست مواد غذایی شما باشد!

  • شیر: از شیر لبنی ، از شیر غیر لبنی استفاده نکنید.
  • آب لیمو یا سرکه سفید: آب لیمو تازه و سرکه سفید برنده هستند ، اما سرکه بطری و سرکه نیز کار خواهد کرد.

ساخت دوغ از خراش

همه چیز در مورد تعادل است! آن را درست همانگونه که دوست دارید بسازید!

  1. نسبت: از 1 فنجان شیر تا 1 قاشق چایخوری آب لیمو یا سرکه استفاده کنید.
  2. بنشینید: بگذارید 5-10 دقیقه بعد از مخلوط شدن بماند تا غلیظ شود و طعم تنگ ایجاد شود.

اندازه گیری شیر برای دوغ خانگی.

دوغ چه کاری انجام می دهد؟

یکی از دلایل اصلی اینکه ما دوغ شیرین را دوست داریم ، طعم ترش و ضخامت خامه ای آن است که به دستور العمل های مورد علاقه ما می افزاید. اما در واقع این است ضروری به و پز قسمت مهم دیگر این است که اسید در خود دارد. این اسید در برابر جوش شیرین یا بیکینگ پودر واکنش نشان می دهد و باعث بالا رفتن کلوچه ها ، پنکیک ها و نان های شما می شود. این ماده ای نیست که فقط با هر چیزی جایگزین شوید. به همین دلیل است که افزودن آب لیمو و سرکه که اسید هستند ، م worksثر است.

غذای پیشنهادی  برنامه منوی عید پاک {شماره 6} دستور العمل ها

فشردن آب لیمو برای دوغ خانگی.

تغییرات

  • ماست: 3/4 فنجان ماست ساده را با 1/4 فنجان آب یا شیر مخلوط کنید تا رقیق شود.
  • خامه ترش: 3/4 فنجان خامه ترش را با 1/4 فنجان آب ساده یا شیر مخلوط کنید تا رقیق شود. همانطور که از دوغ استفاده می کنید.
  • شیر: طبق میل خود از چربی ، از شیر کامل ، 2٪ ، 1٪ استفاده کنید.

نحوه نگهداری دوغ خانگی

  • یخچال: دوغ خانگی به مدت زمانی که فروشگاه خریداری کرده حدود 10-7 روز ماندگاری دارد.
  • یخ زدگی: به نظر می رسد دیوانه دوغ خوب منجمد می شود. خوب مهر و موم شده تا 3 ماه ادامه دارد.

دوغ خانگی ساخته شده با شیر و آب لیمو.

دستور العمل های دوغ برای دوست داشتن

این دوغ یک دستورالعمل ساده است که یک ماده اصلی در کتاب دستور العمل شما خواهد بود. بیاموزید که چگونه در دو مرحله آسان دوغ درست کنید!

  • 1
    جام
    شیر
  • 1
    قاشق چایخوری
    آب لیمو
    یا سرکه سفید

خدمت: 16

کالری9کیلو کالریکربوهیدرات ها1gپروتئین1g (2٪)چربی1g (2٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)کلسترول2میلی گرم (1٪)سدیم7میلی گرمپتاسیم20میلی گرم (1٪)قند1g (1٪)ویتامین A25IU (1٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم17میلی گرم (2٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *