نحوه نگهداری نارگیل ، بستن نارگیل رنده شده

نحوه نگهداری نارگیل ، نارگیل رنده شده در فریزر. نکات و ترفندهایی برای شکستن نارگیل ، ذخیره کامل نارگیل ، پست کامل فیلم.

من مدت زمان طولانی است که از زمان ارسال این مطلب برای شما ارسال شده است سری منوی ناهار. من در مورد چگونگی فایده آن مطمئن نبودم یا ارزش یک پست را ندارم. هنگامی که من از استفاده از چوب نارگیل برای رنده کردن نارگیل در اینستاگرام خود پست کردم ، درباره این اسباب بازی سؤالهای زیادی کردم و همچنین آنها یک ویدئو در مورد نحوه استفاده از آن را می خواستم ، تا ایده ای بدست آورم.

اگرچه من از این پیوست چرخ خیس استفاده کرده ام ، فقط برای نشان دادن نحوه رنده کردن است ، اما این روش ذخیره سازی صرف نظر از نحوه رنده کردن ، از چه روشی نارگیل رنده می کند برای بسیاری از شما مفید است. بنابراین از روش خود برای رنده کردن نارگیل استفاده کنید و آن را به این روش ذخیره کنید. من همچنین اضافه کرده ام که چگونه من نارگیل را می شکنم ، این می تواند به تازه در آشپزخانه کمک کند.

چرا نارگیل را به صورت عمده رنده کرده و آن را ذخیره می کنید؟

غذای پیشنهادی  دستور العمل مخلوط بری مخلوط | منتقد دستور العمل

از آنجا که فقط در بازدید ماهانه من از مواد غذایی هندی ، می توانم نارگیل هندی را بخرم ، به صورت عمده خریداری و ذخیره می کنم. فله یعنی فقط 4-5 ماه در ماه مگر اینکه در غیر این صورت من برای تهیه غذاهای مخصوص با شیر نارگیل اضافی بخرم. اندازه دیگر نارگیل که من در نزدیکی مغازه ها مشاهده می کنم از نظر اندازه بسیار زیاد است و در ضمن رنده کردن آن را سخت می کنم. همچنین نارگیل هندی برای پخت و پز هندی بهترین است ، از نظر بافت بسیار مرطوب و نرم است.

چرا رنده به صورت فله و یخ بهتر است؟

هنگامی که من نارگیل را باز می کنم ، اگر قسمت استفاده نشده را در یخچال نگه دارم ، خشک می شود یا به زودی خراب می شود. نارگیل خشک از نظر طعم خوب نیست و همچنین هنگام رنده کردن ، من بسیاری از قطعات نارگیل شکسته به همین ترتیب در حال سقوط هستم. این بهترین راه برای استفاده من از تمام نارگیل بدون هدر رفتن است.

چگونه می توان نارگیل کامل را مدت طولانی قبل از باز شدن استراحت نگهداری کرد؟

غذای پیشنهادی  دستور تهیه سالاد سزار مورد علاقه من

من فقط آن را در یک کیف / پارچه پارچه ای قرار داده ام و داخل یخچال به صورت قائم نگه می دارم. مادر و مادرم می گویند نگه داشتن قائم در دمای اتاق به خودی خود خوب است اما از آنجایی که من نمی دانم که نارگیل وارداتی در فروشگاه های هندی در اینجا چند ساله است ، من به محض خرید یخچال را داخل آن قرار داده ام. وقتی برای تعطیلات می روم ، حتی یخچال می خرم و داخل آن می گذارم و بعد از 20 روز می روم و مجدداً باز می گردم و برای اورژانس از آن استفاده می کنم ، نیازی نیست که فوراً به مغازه بروم.

چرا من فقط گوشت را خرد نمی کنم و از آن در مخلوط کن استفاده می کنم؟

من واقعاً به بافت و شکلات نارگیل رنده شده عادت کرده ام. به خصوص ، هنگامی که من به poriyal اضافه می کنم. همچنین پوست قهوه ای که به قسمت پشتی گوشت وصل می شود مورد علاقه من نیست ، بنابراین من قسمت قهوه ای را در حین خرد کردن به حداقل می رسانم.

از کدام نوع نارگیل استفاده کنید؟

انواع مختلفی از گرگرهای نارگیل موجود است. هنوز هم مادر و مادرم در قانون از arivalmanai (thengai thuruvi) استفاده می کنند.
یک اسباب بازی پیشخوان نیز وجود دارد که دارای پایه مکش است.
یکی دیگر از خواهرانم که از قانون استفاده می کند می توان در لبه پیشخوان نصب کرد و از آن استفاده کرد.
به غیر از این ، گرگرهایی با دسته دقیقاً مانند پوست کنده وجود دارد.

غذای پیشنهادی  خورشت مرغ | منتقد دستور العمل
برای شکستن باز کردن یک نارگیل چه باید کرد؟

هر ماده سنگینی که راحت برای نگهداری داشته باشد ، می تواند برای ضربه زدن به نارگیل برای باز کردن آن استفاده شود. من از مضراب خمپاره استفاده می کنم چون بزرگ و سنگین است.
چکش ، پشت یک چاقو (روبرو طرف تیز ، و نه طرف دسته!) ضدعفونی یا لبه بتونی – کافی است نارگیل را در لبه پایه بتونی بزنید. (به قسمت کاشی کاری نکنید زیرا می تواند به کاشی ها ، فقط پایه سیمان آسیب برساند)

احتیاط:
اگر تازه وارد هستید از دستکش چرمی قوی استفاده کنید تا دستتان را ایمن کنید و چند بار مراقب باشید تا زمانی که یادگیری چاقوها را رنده کنید. از کدام ابزار دیگری استفاده می کنید.

چگونه به فروشگاه-رنده شده-نارگیل

چاپ پین

نحوه نگهداری نارگیل رنده شده ، منجمد نارگیل رنده شده

نحوه نگهداری نارگیل رنده شده در فریزر ، چگونگی بستن نارگیل رنده شده با نحوه شکستن باز و نگهداری کل نارگیل نیز.

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

  • چاقو یا چکش سنگین ، بزرگ ، محکم و چکش

  • رنده نارگیل

  • ظروف ایمن Ziploc / فریزر

  • چاقوی تکه ای

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 2 قطعه نارگیل
  • 1 چاقوی تکه ای
  • 1 چکش / گندم / چاقوی بزرگ سنگین

یادداشت

  • برای دانستن تاریخ بسته بندی شده ، نارگیل رنده شده یخ زده را برچسب بزنید.
  • من معمولاً به عنوان قسمت های نازک ذخیره می کنم ، به طوری که به راحتی می توان قسمت های لازم را شکسته و گرفت.

3 هفته خوب بماند. به محض اینکه قسمت موردنیاز را برداشتید ، بقیه نارگیل ها را دوباره در فریزر بگذارید. یکبار ذوب نشوید.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *