نیش های پرتزل

نیش Pretzel بهترین غذاهای بعد از میان وعده های مدرسه ، اشتها آور روز بازی و جایگزینی پاپ کورن برای شب های فیلم است. قسمت بیرونی هر پرتاب قهوه ای طلایی و جویدنی است ، در حالی که قسمت داخلی نرم و کرکی است.

اگر عاشق غذاهای آسان و خوشمزه نان هستید که می توانید با آنها به اشتراک بگذارید ، این گره های ساده پارمزان ، این رول های هلالی پیتزا یا این نان سه سیر پنیر را جدا کنید.

پرتزل در یک کاسه را با یک فنجان خردل نیش می زند

نیش های پرتزل

ساختن نیش های پیشران نرم در خانه از آنچه فکر می کنید راحت تر است. من از خمیر شیرین آسان شیرین خودم در این دستور العمل برای نیشهای پرزدار فوق العاده نرم و خوشمزه استفاده می کنم که به محض قرار دادن آنها روی میز از بین می روند.

مواد لازم برای نیشهای گاوزبان

برای خمیر

  • خامه غلیظ – من دوست دارم از خامه سنگین در خمیر نان شیر برای چربی اضافه شده و طعم شیرین اضافی استفاده کنم.
  • شیر کامل – من شیر کامل را ترجیح می دهم اما شیر 2٪ نیز در این دستور غذا کار خواهد کرد.
  • قند برای فعال کردن مخمر و اضافه کردن کمی شیرینی به خمیر ، به کمی شکر نیاز خواهید داشت.
  • مخمر خشک فعال – مخمر به افزایش خمیر کمک می کند و آن را کرک می کند.
  • ارد – آرد همه منظوره یا آرد نان در این دستور العمل کار می کنند.
  • نمک – اگر دوست دارید نمک شورتر داشته باشید ، می توانید نمک بیشتری اضافه کنید ، اما احتمالاً لازم نیست زیرا ما قبل از پخت نمک درشت را در بالای نیش های پرتقال اضافه می کنیم.

راه حل چاودار چیست؟

به طور سنتی ، پیشرانه‌ها قبل از پخت در محلول چاودار آغشته شده و باعث ایجاد پوسته مشخصه پنیر شکلاتی می‌شوند. لیو قلیایی قوی است که اگر به درستی انجام نشود می تواند خطرناک باشد ، و احتمالاً چیزی نیست که اکثر ما در خانه های شیرین ما وجود داشته باشد.

جایگزین محلول چاودار چیست؟

جوش شیرین و آب یک جایگزین آسان برای محلول چاودار است و نتایج مشابهی به همراه خواهد داشت. همچنین ، جوش شیرین چیزی است که احتمالاً قبلاً در خانه دارید یا می توانید در سفر خرید بعدی خود به راحتی در فروشگاه مواد غذایی پیدا کنید.

غذای پیشنهادی  کدو حلوایی بو داده با افرا و اسپند

پرزهای بدون پخت روی سینی پخت گاز می گیرند

طرز تهیه نیش های پیشران:

  1. مخمر را در مخلوط گرم از خامه ، شیر و شکر فعال کنید. حتما دمای مخلوط را در دمای زیر 110 درجه فارنهایت نگه دارید تا مخمر را نکشید.
  2. مخلوط مخمر را با آرد و نمک مخلوط کنید. یک توپ تشکیل دهید و بگذارید تا حداقل دو برابر اندازه بلند شود.
  3. خمیر را در 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و به طول 12 “طول بکشید. هر ورود را به 12 قطعه برش دهید. این دسته از خمیر باعث می شود در حدود 4 دهم نیش پیش پره.
  4. نیش پرزن را در آب جوش شیرین جوشانده و آنها را روی یک سیم سیمی قرار دهید تا آب اضافی تخلیه شود.
  5. نیشهای پره را روی یک ورقه پخت صاف کرده ، قلم مو را با شستشوی تخم مرغ ، با نمک درشت بپاشید و تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، بپزید.

نیش پرزها را روی یک سینی پخت گاز بگیرید

با این کار چه نیازی به استفاده از این نیش های پیش پا افتاده ای دارید

متداول ترین روش برای استفاده از نیش های گاوزبان ، شیر دادن به خردل زرد است ، اما اگر می خواهید ماجراجویانه باشید ، توصیه می کنم که آنها را با شیرهای فانتزی مانند این موارد سرو کنید:

  • شیرین ماست آووکادو خامه ای
  • داغ اسفناج کنگر فرنگی
  • آلفردو دیپ مرغ

ذخیره نیشهای پرتزل

این نیشهای پرزلیك در روز درست كردن آنها بهتر از فر است ، اما باقی مانده ها به مدت 3 روز در دمای اتاق در یك ظرف محرك نگه می دارند.

یک نیش پرزرق را درون سس خردل فرو کنید

اشتهای بیشتر به اندازه نیش شما را دوست خواهید داشت!

  • تخم مرغ های شیطانی کلاسیک
  • گل کلم بوفالو
  • نیش توپ پنیر بیکن
  • قارچ پر شده سوسیس
  • مینی خوک ها در پتو

چاپ

نیش های پرتزل

نیش Pretzel بهترین میان وعده های بعد از مدرسه ، اشتها آور روز بازی و جایگزینی پاپ کورن برای شب های فیلم است. قسمت بیرونی هر گزش پیشرانه‌ای قهوه‌ای طلایی و جویدنی است ، در حالی که قسمت داخلی نرم و کرکی است.
دوره اشتها آور ، نان ، میان وعده
غذا آلمانی
کلمه کلیدی نیشهای پیشرانه‌ای خانگی ، نیشهای گاوزبان ، نیش پیشانی نرم
زمان آماده سازی 45 دقایق
زمان پخت 12 دقایق
زمان استراحت 2 ساعت ها
زمان کل 57 دقایق
خدمات 4
کالری 400کیلوکالری
نویسنده Trang Doan

عناصر

خمیر

  • 1/2 فنجان خامه غلیظ
  • 1/2 فنجان شیر کامل
  • 2 قاشق سوپخوری شکر دانه ریز
  • 1 قاشق چایخوری مخمر خشک فعال
  • 1 قاشق غذاخوری نمک کوثر
  • 2 فنجان آرد همه منظوره
  • آرد اضافی برای نورد

جوش شیرین برای جوشاندن

  • 2 فنجان اب
  • 2 قاشق سوپخوری جوش شیرین

شستن تخم مرغ

  • 1 تخم مرغ کامل
  • 1 قاشق سوپخوری شیر کامل
  • نمک درشت برای پر کردن

دستورالعمل ها

  • خامه ، شیر و شکر را در یک قابلمه کوچک اضافه کنید و این مخلوط را هر چند وقت یکبار با حرارت متوسط ​​بریزید و به آن بزنید. گرما را خاموش کنید و بگذارید مخلوط به کمتر از 110 درجه فارنهایت خنک شود.
  • مخمر خشک فعال را روی سطح مایع بپاشید و بگذارید 10 – 15 دقیقه شکوفا شود ، مخلوط باید پف کند.
  • آرد و نمک را در یک کاسه میکسر ایستاده اضافه کرده و هم بزنید تا توزیع شود. مخلوط مخمر را به مخلوط آرد اضافه کنید و با قلاب خمیر با سرعت 2 ورز دهید تا خمیر به هم بیایند.
  • خمیر را از کاسه مخلوط کردن روی یک میز آرد آغشته کرده و داخل یک توپ بکشید.
  • توپ خمیر را درون یک کاسه روغنی قرار دهید ، بپوشانید و بگذارید به مدت 1 – 2 ساعت در جای گرم قرار بگیرد تا حداقل اندازه آن دو برابر شود.
  • خمیر طعم دار شده را روی یک میز آردی ملایم ریخته و به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر یک را به طول 10 تا 12 اینچ بچرخانید. هر یک از ورود به سیستم را به 10 تا 12 قطعه تقسیم کنید. می توانید خمیر را روی یک بشقاب آرد و یا یک ورقه پخت لایه بردار نگه دارید ، آنها را از هم جدا کنید تا به هم نچسبند.
  • 2 فنجان آب را درون یک قابلمه جوش بیاورید ، گرما را کم کنید و جوش شیرین را یکبار کمی آب جوش اضافه کنید ، به یکباره حباب می شود ، به شدت حباب می کند ، اجازه می دهد قبل از افزودن حباب ها فروکش کند تا بیشتر جوش نیاید. . بعد از اضافه شدن تمام جوش شیرین ، آنرا هم بزنید و آب جوش شیرین را دوباره به حالت سحر آور برگردانید.
  • یک قفسه سیمی را با روغن چرب کنید و آن را روی یک ورقه پخت بزرگ قرار دهید.
  • از یک قاشق شکاف دار استفاده کنید تا چند قطعه خمیر را درون آب جوش شیرین جوش آور منتقل کنید و بگذارید 10 ثانیه بجوش آید. خمیر را برداشته و آن را روی قفسه سیم روغنی قرار دهید تا آب اضافی آن تخلیه شود. همچنان بقیه نیش های پیشران را بجوشانید و آنها را روی قفسه سیم قرار دهید. اگر فضای خالی در قفسه سیم خالی نیست ، صبر کنید تا وقتی دسته اول به داخل اجاق می رود ، دسته دوم را بجوشانید.
  • فر را تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • یک تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری شیر کامل ضرب و شتم کنید تا تخم مرغ شسته شود.
  • از یک انشعاب ، با دقت و با یک دست سبک استفاده کنید تا نیشهای پیش پخته شده جوش داده شده از سیم برق را بر روی یک ورقه پخت چوبی منتقل کنید. شما نیاز به پخت در دو دسته دارید. شستشوی تخم مرغ را روی قسمت های بالای و دو طرف خمیر قرار دهید. مقداری نمک درشت را روی آن بپاشید و 10 تا 12 دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
  • از فر خارج کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه قبل از سرو خنک شود.

تغذیه

کالری: 400کیلوکالری | کربوهیدرات: 57گرم | پروتئین: 11گرم | چربی: 14گرم | چربی های اشباع شده: 8گرم | کلسترول: 85میلی گرم | سدیم: 2273میلی گرم | پتاسیم: 173میلی گرم | فیبر: 2گرم | قند: 8گرم | ویتامین A: 546IU | کلسیم: 77میلی گرم | اهن: 3میلی گرم

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *