هتل sambar، هتل فوری قابلمه sambar

Hotel sambar ، یک سمبار سبک آسان و بدون هتل در گلدان فوری. برای زودپز معمولی نیز به راحتی قابل تنظیم است. دستور تهیه سریع فیلم.

من قبلاً یک سمبار سبک هتل را در خودم به اشتراک گذاشته ام دستور العمل sambar vadai. اما ، آن هم در زودپز بود. بنابراین با تطبیق بخشی از آن دستور العمل ، من این دستور فوق العاده آسان را بدون هیچ گونه ماسالای زمین تازه درست کردم. اما پودر سمبار که ما از آن استفاده می کنیم برای نتایج نهایی بسیار مهم است. بنابراین حتماً از یکی با کیفیت خوب استفاده کنید. همچنین ، اگر می خواهید دسته کوچک خود را در مخلوط بسازید ، گزینه my را بررسی کنید دستور العمل sambar podi.

غذای پیشنهادی  Zero-Proof Jalapeño Paloma (Mocktail) - لاک پوست

من از همان موردی که برای استفاده در این ماه ساخته ام استفاده کردم. یعنی با تفت دادن در اجاق گاز. همچنین ، به لطف مواد تازه ای که به دست آوردم ، این دسته فوق العاده عالی بود. به طور عمده ، بهترین ها dhaniya و chillies قرمز است. و اگر از فروشگاه خریداری شده استفاده می کنید ، مارک aachi یا shakthi را امتحان کنید. بابا در سنگاپور / مالزی نیز بهترین عملکرد را دارد

instant-pot-sambar-hotel

بنابراین چه چیزی این هتل سمبار را به عنوان بهترین هتل خوش طعم در این دستورالعمل تبدیل کرده است؟

  • قي
  • افزودن پودر چیلی قرمز + پودر سامبر
  • با استفاده از چوب طبل ، کدو تنبل زرد
  • ترکیبی از دو دال

آیا فیلم بیشتر مورد شماست؟

در اینجا یک فیلم سریع از نحوه تهیه Hotel sambar در گلدان فوری آورده شده است.

تفاوت آن با سمبر ناهار چیست؟

  • از گل نارنگی کمتر استفاده کنید تا طعم آن ملایم باشد.
  • من هنوز به جای طعم تیز گوساله ، از گوجه فرنگی بیشتری برای یک ترش خوب استفاده می کنم.
  • افزودن یک تکه جاذبه ، طعم و مزه را متعادل می کند ، حتی می توانید آن را به همین ترتیب بنوشید!
غذای پیشنهادی  بهترین فلفل قرمز فوری

جدا از نکات برجسته ، حتی موارد کوچک مانند افزودن مقدار زیادی تزیین برگ گشنیز نیز نقش خود را ایفا می کند.

آیا می توانم این دستورالعمل را در اجاق گاز فشار معمولی تهیه کنم؟

قطعاً بله! در اینجا چند یادداشت اصلی آورده شده است:

  • به مدت 10 دقیقه در آب گرم خیسانده و فشار را برای 3-4 سوت بپزید و اجازه دهید فشار به طور طبیعی آزاد شود.
  • پخت و پز فشار دوم فقط به یک سوت و آزاد شدن سریع فشار احتیاج دارد.
غذای پیشنهادی  رول تخم مرغ صبحانه (سرخ کن یا جهت اجاق گاز)

اگر شک بیشتری دارید ، نظر بگذارید و من به شما پاسخ می دهم.

چرا باید moong dal اضافه کرد؟

Moong dal ، به غیر از عطر و طعم ، حجم و نتایج غلیظ و یکنواختی را نیز اضافه می کند.

10 دستور غذای sambar ناهار را بررسی کنید

hotel-sambar-instant-pot

چاپ سنجاق زدن

هتل sambar، هتل فوری قابلمه sambar

Hotel sambar ، یک سمبار سبک آسان و بدون هتل در گلدان فوری. برای زودپز معمولی نیز به راحتی قابل تنظیم است. دستور تهیه سریع فیلم.

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1/4 جام تور دال
  • 1/4 جام مونگ دال
  • 1/4 قاشق چایخوری قي
  • 2 فنجان ها اب
  • 1/2 جام عصاره تمر هندی یا 1 قاشق غذاخوری رب تمر هندی
  • 10 موسیر ها پوست کنده
  • 2 گوجه فرنگی مکعبی
  • 2 فلفل سبز شکاف (اختیاری)
  • 1/2 جام کدو تنبل مکعبی
  • 1 چوب طبل برش به قطعات 2 اینچی
  • برگ های کاری برگ گشنیز ، برای تزیین
  • 1 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • 2 قاشق چایخوری پودر Sambar
  • 1/4 قاشق چایخوری آسافوتیدا
  • 1/4 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری شکر زرد
  • 2 قاشق چایخوری نمک دریا
  • 1 جام & 3/4 آب فنجان تقسیم شده

خو گرفتن

  • 1 قاشق غذاخوری قاری
  • 1/8 قاشق چایخوری دانه شنبلیله
  • 1/2 قاشق چایخوری خردل
  • 1 شاخه برگ کاری

دستورالعمل ها

  • در گلدان داخلی ، دال ، مونگ دال را قرار دهید. 2 فنجان آب (480 میلی لیتر) ، 1/4 قاشق چایخوری گیاه غنچه اضافه کنید.

  • پخت با فشار به مدت 7 دقیقه در فشار بالا. اختیاری: بگذارید 10 دقیقه بماند. آزاد کردن سریع بقیه فشار.

  • دال را با ملاقه خوب له کنید. دال پخته شده را به ظرف دیگری منتقل کنید ، کنار بگذارید.

  • برای ادامه گلدان داخلی را تمیز کنید.

  • با 10 دقیقه زمان سوت را فشار دهید (حرارت بیشتر). گیوه ، دانه شنبلیله و خردل را اضافه کنید. بگذارید خل کند.

  • در آن شاخه ای از برگ های کاری قرار می گیرد. به موسیر ، کدو تنبل ، چوب طبل ، چیلی سبز (در صورت افزودن) و گوجه فرنگی توصیه کنید.

  • 2 دقیقه بپزید. همه پودرها را اضافه کنید – پودر آسافوتیدا ، پودر زردچوبه ، پودر چیلی قرمز ، پودر سامبر و سریع هم بزنید.

  • عصاره تمر هندی و 3/4 فنجان آب بریزید. جگری ، نمک را اضافه کنید. تمام مواد چسبیده را در صورت خرد کردن ، خوب خرد کنید.

  • لغو ساتو ، فشار را برای 4 دقیقه در فشار بالا طبخ کنید. پس از اتمام ، سریع فشار را آزاد کنید.

  • مطبوعات را برای مدت 2 دقیقه در حرارت بیشتر بگذارید. 1 فنجان دیگر آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • این کار برای تنظیم قوام آب است.

  • بجوشانید تا تایمر خاموش شود. با چند برگ کاری پاره شده و برگ گشنیز خرد شده تزئین کنید.

یادداشت

  • عصاره تمر هندی: 1/2 قاشق غذاخوری را در 1/4 فنجان آب داغ خیس کنید و با 1/4 فنجان آب دیگر عصاره بگیرید تا کل آن 1/2 فنجان باشد
  • اگر تازه در غذاهای هندی تازه وارد هستید ، تمام مواد موجود در سوپر مارکت های هند موجود است.
  • سبزیجات دیگری که می توان استفاده کرد: هویج ، سیب زمینی ، برنج ، تربچه ، فلفل دلمه ای.

عصاره تمر هندی:

1/2 قاشق غذاخوری را در 1/4 فنجان آب داغ خیس کنید و با 1/4 فنجان آب دیگر عصاره بگیرید تا در کل 1/2 فنجان شود

روش فوری SAMBAR هتل گلدان:

  1. در گلدان داخلی ، دال ، مونگ دال را قرار دهید. 2 فنجان آب (480 میلی لیتر) ، 1/4 قاشق چایخوری گیاه غنچه اضافه کنید.
  2. پخت با فشار به مدت 7 دقیقه در فشار بالا. اختیاری: بگذارید 10 دقیقه بماند.
    step1-cook
  3. آزاد کردن سریع بقیه فشار. دال را با ملاقه خوب له کنید.
    step2-mash
  4. دال پخته شده را به ظرف دیگری منتقل کنید ، کنار بگذارید. برای ادامه گلدان داخلی را تمیز کنید. با 10 دقیقه زمان سوت را فشار دهید (حرارت بیشتر).
    step3-saute
  5. گیوه ، دانه شنبلیله و خردل را اضافه کنید. بگذارید خل کند. در آن شاخه ای از برگ های کاری قرار می گیرد. به موسیر ، کدو تنبل ، چوب طبل ، چیلی سبز (در صورت افزودن) و گوجه فرنگی توصیه کنید.
    step4-temper
  6. 2 دقیقه بپزید. همه پودرها را اضافه کنید – پودر آسافوتیدا ، پودر زردچوبه ، پودر چیلی قرمز ، پودر سمبار و سریع هم بزنید.
    step5-sambar-powder
  7. عصاره تمر هندی و 3/4 فنجان آب بریزید. جگری ، نمک را اضافه کنید. تمام مواد چسبیده را در صورت خرد کردن ، خوب خرد کنید.
    step6-tamarind
  8. ساته را لغو کنید ، دال پخته شده را اضافه کنید. هم نزنید. درب را ببندید. طبخ فشار به مدت 4 دقیقه در فشار بالا.
    step7-dal
  9. پس از اتمام ، سریع فشار را آزاد کنید.
    step8-quick-release
  10. مطبوعات را برای مدت 2 دقیقه در حرارت بیشتر بگذارید. 1 فنجان دیگر آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. این کار برای تنظیم قوام آب است. بجوشانید تا تایمر خاموش شود. با چند برگ کاری پاره شده و برگ گشنیز خرد شده تزئین کنید.
    step9-ready

آماده خدمت با idli ، Dosai یا vadai.

hotel-sambar-recipe

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *