هفتگی کلم و میگو غذاهای دریایی پائلا

این غذای آسان غذای دریایی ، تهیه شده با میگو ، صدف و chorizo ​​یک غذای خوشمزه یک هفته ای یک گلدان است! زیر 30 دقیقه بیش از حد بپزید!

این پاسیای آسان غذای دریایی ، ساخته شده با میگو ، صدف و کورسو یک غذای خوشمزه یک گلدان است!
هفتگی غذاهای دریایی هفته پائلا

این کلاله و میگو paella با chorizo ​​به دلیل داشتن طعم اصیل Paella با زعفران چاشنی می شود. پائلا ، یک غذای محبوب در اسپانیا ، مورد علاقه من در خانه است. این یک وعده غذایی یک گلدان است که از برنج ، غذاهای دریایی ، کرزو و سبزیجات تهیه شده است. یکی دیگر از غذاهای خوشمزه برنج اسپانیایی که اگر دوست ندارید غذاهای دریایی را دوست داشته باشید ، Arroz Con Pollo مادر من است.

Clam و میگو paella

در یک پاللا سنتی چیست؟

پائلا منشاء والنسیا اسپانیا است و در سراسر کشور محبوب است. پائلا یک غذای برنج اسپانیایی است که به طور کلی با زعفران و پاپریکا چاشنی می شود و در یک ماهیتابه بزرگ پخته می شود. پائلا می تواند شامل انواع پروتئین ها باشد ، از جمله chorizo ​​، سوسیس ، مرغ ، صدف ، صدف یا میگو.

در اسپانیا ، پائلا در یک ظرف مخصوص به نام پله پخته می شود ، اما برای تهیه این غذا نیازی به تابه پارا فانتزی ندارید. یک ماهر بزرگ با درب مناسب کاملا کار می کند.

مواد لازم پائلا زعفران و برنج هستند. زعفران یک ادویه قرمز است که رنگ زرد آن را به پائلا می دهد. زعفران می تواند گران باشد ، اما شما به این دستور غذای پائلا غذاهای دریایی نیاز زیادی ندارید.

غذای پیشنهادی  فنجان مک و پنیر | منتقد دستور العمل

بهترین برنج برای پلا ، برنج دانه ای کوتاه مانند Arborio است. اگر می توانید از برنج دانه متوسط ​​نیز استفاده کنید ، می توانید از آن استفاده کنید. من برنج دانه بلند را توصیه نمی کنم.

انواع مختلفی از پائلا سنتی وجود دارد ، بنابراین احساس راحتی کنید تا از آنچه در دست دارید استفاده کنید. می توانید به راحتی صدف ها را با صدف جایگزین کنید – فقط مطمئن شوید که ابتدا صدف ها را کاملا خرد کنید. همچنین می توانید مقداری مرغ اضافه کنید و از غذاهای دریایی کمتری استفاده کنید.

چه کاری را با پائلا سرو کنیم

من دوست دارم این پلو میگو را با یک سالاد سبک و یک لیوان شراب قرمز اسپانیایی سرو کنم. Gazpacho ، یک سوپ کلاسیک اسپانیایی که سرد سرو می شود ، با پائلا نیز عالی خواهد بود.

تغییرات:

  • اگر نمی توانید صدف پیدا کنید ، از صدف استفاده کنید یا مقدار میگو را دو برابر کنید.
  • اگر می خواهید مرغ اضافه کنید ، غذاهای دریایی کمتری استفاده کنید و هنگام اضافه کردن آبگوشت ، نصف پیمانه سینه مرغ یا ران مرغ اضافه کنید.
  • اگر فلفل دلمه ای تازه ندارید ، فلفل های برشته شده با مربا نیز کار می کنند.

paella این پاسیای آسان غذای دریایی ، ساخته شده با میگو ، صدف و کورسو یک غذای خوشمزه یک گلدان است! این پاسیای آسان غذای دریایی ، ساخته شده با میگو ، صدف و کورسو یک غذای خوشمزه یک گلدان است! این پاسیای آسان غذای دریایی ، ساخته شده با میگو ، صدف و کورسو یک غذای خوشمزه یک گلدان است! این پاسیای آسان غذای دریایی ، ساخته شده با میگو ، صدف و کورسو یک غذای خوشمزه یک گلدان است!

بیشتر دستور العمل های برنج شما دوست خواهید داشت:

هفتگی غذاهای دریایی هفته پائلا

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

زمان کل: 45 دقیقه

این غذای آسان غذای دریایی ، تهیه شده با میگو ، صدف و chorizo ​​یک غذای خوشمزه یک هفته ای یک گلدان است!

  • 16 صدف های آلبالو
  • 16 میگو اضافی جامبو، پوست کنده و تحریک شده است
  • 1/2 قاشق سوپخوری آب لیمو
  • 1/4 قاشق چایخوری چاشنی Old Bay
  • 2 1/2 قاشق چایخوری روغن زیتون، تقسیم شده
  • 1 لینک chorizo ​​پخته شده کوچک، نازک خرد شده (1.75 اونس) من از گویا استفاده می کنم
  • 1/2 فنجان پیاز خرد شده
  • 3 حبه های سیر، نازک خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • 1 1/4 فنجان ها برنج دانه کوتاه و متوسط
  • 1/3 فنجان گوجه فرنگی ریز خرد شده
  • 2 1/2 فنجان ها آبگوشت یا سبزیجات
  • 1 1/4 قاشق چایخوری نمک کوثر
  • 1/4 قاشق چایخوری رشته زعفران
  • 1 برگ بو
  • 1/2 فلفل دلمه ای قرمز، نوارهای نازک خرد شده
  • 1/4 فنجان نخود یخ زده
  • 1 قاشق سوپخوری جعفری ریز خرد شده، برای چاشنی
  • صدف ها را تمیز کرده و به مدت 20 دقیقه در آب سرد خیس کنید.

  • میگو را به یک کاسه منتقل کنید و فصل را با 1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو و Old Bay بگذارید.

  • یک کاسه بزرگ غیر عمیق و غلیظ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

  • 1 قاشق چایخوری روغن را اضافه کرده و chorizo ​​، پیاز ، سیر و پاپریکا را تا زمانی که نرم شود ، حدود 3 دقیقه سس کنید.

  • کنار بگذارید ، 1/2 قاشق چای خوری روغن باقیمانده را در مرکز اضافه کنید و برنج را اضافه کنید ، با هم بزنید تا با روغن مخلوط شود. Sauté 3 دقیقه.

  • گوجه فرنگی های گوجه فرنگی ، آبگوشت ، نمک ، نخ های زعفران (بین انگشتان خرد شده) و برگ برگ را اضافه کنید.

  • مخلوط کرده و به جوش آورده ، یک مرتبه هم بزنید ، فلفل زنگ را روی برنج قرار دهید ، حرارت را کم کنید و محکم بپوشانید ، 15 دقیقه بپزید. کشف کنید ، صدف ، میگو و نخود فرنگی را اضافه کنید.

  • مجدداً محکم بپوشانید و روی حرارت کم بپزید تا زمانی که میگوها باز شوند و میگوها در آن پخته شوند ، حدود 10 تا 12 دقیقه.

  • این ماهی را کشف کنید ، گرما را به میزان متوسط ​​بریزید و آن را بپزید تا ته برنج برشته شود ، باید حدود 2 تا 3 دقیقه آن را خسته کننده بنوشید.

  • برگ بو و چاشنی آن را با جعفری دور کنید.

خدمت: 3/ 4 لیوان برنج با 4 عدد کلوچه ، 4 میگو، کالری: 263کیلوکالری، کربوهیدرات: 26گرم، پروتئین: 24گرم، چربی: 6.5گرم، چربی های اشباع شده: 1گرم، کلسترول: 100.5میلی گرم، سدیم: 1435میلی گرم، فیبر: 1.5گرم، قند: 2.5گرم

نقاط هوشمند آبی: 9

نقاط هوشمند سبز: 10

نقاط هوشمند بنفش: 9

کلید واژه ها: پائلا ، بشقاب برنج شیرین کاری ، غذاهای دریایی پائلا ، میگو و کلوپ پلا

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *