هلو های کبابی قند قهوه ای | منتقد دستور العمل

هلوهای کبابی قند قهوه ای لذت تابستان است. هلوهای رسیده به آرامی روی کباب پزیده شده و سپس با یک شیرینی شیرین شده که به لعاب تبدیل می شود ، پاشیده می شوند. به عنوان یک دسر سریع کامل است یا آن را به یک سالاد تازه اضافه کنید.

هلو خوشمزه است و یک میوه تابستانی که دوستش دارم. این دستور العمل های هلو هویوی خوشمزه مانند این هلو هلو ، بهترین پای خانگی هلو یا آهسته آهسته هلو هلو را امتحان کنید.

هلوهای کبابی قند قهوه ای

هلو قهوه ای هلو

اگر شما در حال برنامه ریزی یک جشن کباب پز هستید ، چرا دسر را درست روی کوره درست نکنید! هلو در طول تابستان رسیده و به وفور دیده می شود و یک دسر خوشمزه را رقم می زند. میوه سنگی با کره قلمو زده می شود ، سپس تا زمانی که علائم زرق و برق دار زرق و برق دار ظاهر شود کباب می شود. یک مخلوط ادویه قهوه ای در بالا پاشیده شده و گرم می شود تا یک لعاب چسبنده به میوه چسبیده باشد.

چگونه هلوهای کبابی قهوه ای درست می کنید؟

  • بسته به اندازه هلو هلوها را به صورت ربع یا نصف برش دهید.
  • هلوها را با کره ذوب شده خرد کنید.
  • هلوها را که بیش از اندازه گرم می شوند ، گرم کنید تا خطوط تاریک ظاهر شود.
  • هلوها را روی آن بچسبانید ، با شکر قهوه ای و ادویه جات بپاشید. مقداری کره را روی آن بپاشید.
  • طبخ کنید تا یک لعاب در بالای هلوهای کبابی شکل بگیرد.

قند قهوه ای و ادویه جات ترشی جات در یک رامکین سفید با یک قاشق نقره ای.

هلو برای رسیدن به کباب کردن باید چقدر مناسب باشد؟

هلو باید احساس سفتی داشته باشد ، اما وقتی انگشتان خود را به آرامی فشار دهید ، کمی آرام بخشید. شما نمی خواهید هلوها سخت و یا خیلی نرم و آبدار باشند. هلو های سخت طعم و طعم زیادی نخواهند داشت ، در حالی که در صورت کباب شدن زیاد اضافه می شود.

چرا اول هلو را کباب می کنید؟

هلو حاوی قند طبیعی است ، بنابراین مهم است که کره را بر روی سطح بریده شده مسواک بزنید. این مانع از چسبیدن زیاد هلو به کوره می شود. گریدهای گرم وقتی چند دقیقه منتقل نشوند ، علائم زیبایی را ایجاد می کنند. برای این دستور غذا می توانید از تابه کباب نیز استفاده کنید. من صبر می کنم قند قهوه ای اضافه کنم زیرا می تواند خیلی راحت بسوزد و اگر خیلی زود روی میوه پاشیده شود به کباب می چسبد.

هلوهای چهار گوش در یک سینی ورق

چگونه یک قند قهوه ای خوشمزه را می بینید؟

برای تقویت شیرینی میوه می توانید همانطور که طبخ می شود مقداری قند قهوه ای بپاشید. من همچنین مقداری ادویه جات جسورانه مانند دارچین ، جوز هندی و زنجبیل را اضافه کردم تا عطر و طعم های پخته شده گرم و طعم دهنده ها را به قسمت های برتر بریزم. مقداری نمک هنگام حل شدن طعم کارامل نمکی می بخشد. حتما کمی از کره ذوب شده را در بالای آن خرد کنید تا قند قهوه ای به محض گرم شدن در کوره به لعاب تبدیل شود.

راه هایی برای لذت بردن از هلو های کبابی

بعد از کباب کردن ، آن را مانند یک غذای شیرین بخورید ، یا یک بستنی وانیلی به آن میل کنید. من عاشق این هستم که چگونه روی میوه گرم ذوب می شود! هلو را می توان برای صبحانه یخچال ، پنکیک یا وافل خرد کرده و خرد کرد. می توانید میوه کباب شده را نیز به سالاد اضافه کنید. من دوست دارم آنرا با خامه خود خرد کردم سالاد کلم کلاسیک برای اضافه کردن برخی از شیرینی.

هلو های کباب شده روی یک سینی ورق

به دنبال دستور العمل های بیشتر کباب کردن هستید؟ اینها را امتحان کنید!

هلو های کبابی قند قهوه ای

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 6 دقایق

زمان کل 16 دقایق

نویسنده جسیکا گاوین

خدمات 8 وعده های غذایی

  • 2 بزرگ هلو یا 4 کوچک
  • 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
  • ½ قاشق چایخوری دارچین
  • ¼ قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
  • ¼ قاشق چایخوری نمک کوثر
  • قاشق چایخوری جوز هندی

ارزش غذایی

هلو های کبابی قند قهوه ای

مقدار در هر خدمت

کالری 52 کالری از چربی 27

٪ ارزش روزانه*

چربی 3 بار

2 گرم چربی اشباع شده10٪

کلسترول 8mg

سدیم 74mg

پتاسیم 71mg

کربوهیدرات 7 گرم

فیبر 1 گرم

شکر 6 گرم

پروتئین 1 گرم

ویتامین A 210IU

ویتامین سی 2mg

کلسیم 5mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *