هلو و میله پای کرمی

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

میله های پای هلو نوشیدنی های خوشمزه ای هستند که در مرکز آنها کیک پنیر خامه ای و پای هلو پر می شود. درست مثل این که شما پای هلو را گاز می گیرید ، آنها در لعاب می ریزند و مزه می دهند!

پای به هر شکل منحط و یک دسر ایده آل برای هر مناسبت است. دفعه دیگر که به یک رفع کننده ، پای دستی ، ابریشم فرانسوی و پای آهک Key نیاز دارید ، این پای ها را امتحان کنید.

هلو و میله های پای خامه ای روی کاغذ روغنی.

هلو و میله های دسر خامه ای

این روزها بسیار زیبا و گرم است و ما آن را دوست داریم. با آب و هوای گرم ، برخی از دسرهای مورد علاقه من می آیند. پای هلو یکی از آنهاست! هیچ چیز بهتر از یک پای هلو گرم و یا کفش دوزی با یک پیمانه بستنی در بالای آن نیست. هر وقت یک پای هلو خوشمزه درست کردم فقط از بهترین پر کردن پای از Lucky Leaf استفاده می کنم. من عاشق کیفیت برگ خوش شانس هستم و شما می توانید اعتماد کنید که این یک برگ خوشمزه را پخته خواهد کرد. این میله های پای هلو با هر لقمه ترکیب کاملی از شیرین و خوش طعم دارند!

این دستورالعمل ترکیبی از پر کردن پای هلو و یک مرکز کیک پنیر خامه ای است. میله ها به راحتی بریده می شوند و به هر کجا که بروید می برید. مناسب برای BBQ یا Potluck هنگام تغذیه جمعیت. این میله های پای هلو با حداقل مواد اولیه درست می شوند و ساخت آنها بسیار ساده است. آنها در عرض 20 دقیقه دور هم جمع می شوند و آماده هستند تا به هیچ وجه در اجاق قرار گیرند. نمی توانستم باور کنم که اولین لقمه من چقدر دیوانه وار خوب بود. هر لایه ای عالی بود!

مواد لازم برای هلو و میله های خامه ای

مواد فوق العاده ساده یک تابستان دلپذیر را برای شما فراهم می کنند که می توانید در تمام طول سال داشته باشید. شما خیلی دوست دارید که این میله های پای هلو چقدر ساده باشند. تمام مواد و اندازه گیری های زیر را در کارت دستورالعمل پیدا کنید.

  • کره: کره خود را در دمای اتاق قرار دهید تا مخلوط بهینه شود.
  • قند: شکر سفید دانه ای شیرینی را اضافه کرده و به قهوه ای شدن خمیر کمک می کند.
  • تخم مرغ: یک ساعت قبل از پخت تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید و آنها را به دمای اتاق برسانید.
  • عصاره وانیل: عطر و طعم کمی غنا و شیرینی به خمیر اضافه می کند.
  • آرد همه منظوره: این آرد خوبی است که ساختار میله ها را فراهم می کند.
  • نمک: نمک همه چیز را متعادل می کند.
  • پر کردن شیرینی هلو خوش شانس: یک برش بالاتر از بقیه در هنگام پر کردن ، آن را در راهرو پخت پیدا کنید.
غذای پیشنهادی  بسته های فویل جوش میگو | منتقد دستور العمل

مرکز کیک پنیر خامه ای

این میله های پای هلو بسیار ساده ساخته می شوند و به راحتی و سریع جمع می شوند. این لایه از مرکز کیک پنیر خامه ای در مرکز عالی است. هر لقمه بهتر از لقمه اول است!

  • پنیر خامه ای: پنیر خامه ای خود را در دمای اتاق قرار دهید تا راحت تر و کاملاً مخلوط شود.
  • قند: به کرک شدن پنیر خامه ای کمک می کند و به آن شیرینی و ساختار می بخشد.
  • وانیل: عطر و طعم لطیف خوبی به مواد پر کننده اضافه می کند.
  • تخم مرغ: تخم مرغ دمای اتاق به مرکز کیک پنیر پایداری می دهد.

پوشش لعاب

روی سطح لعاب را کاملاً روی آن بریزید تا کمی شیرینی بیشتر به آن اضافه شود!

  • عصاره وانیل: وانیل یک عطر و طعم کلاسیک است که باعث می شود همه چیز طعم بهتری داشته باشد.
  • عصاره بادام: قرار بود عطر و طعم بادام و هلو با هم باشند.
  • شکر پودر شده: پودر قند خود را الک کنید تا به راحتی مخلوط شود و همچنین بدون کلوخه خواهد شد.
  • شیر: برای نازک شدن لعاب. کم و بیش به دلخواه خود اضافه کنید.

چگونه میله های پای هلو درست کنیم

به محض این که با مرکز خوشمزه پر کردن هلو و کیک پنیر خامه ای به مرکز خود گاز گرفتم ، من قلاب شدم. این یک دسر خارق العاده می سازد و مطمئناً مورد پسند جمعیت واقع خواهد شد. شما می خواهید این میله های پای هلو را درست مثل ما دوست داشته باشید!

  1. کرم رنگ: کره و شکر را با هم خامه بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و خوب بزنید. در وانیل بزنید.
  2. مخلوط در مواد خشک: در یک کاسه جداگانه آرد و نمک را مخلوط کنید. به مخلوط خامه دار اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شود.
  3. پر کردن کیک پنیر در یک کاسه متوسط ​​پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود.
  4. ظرف را آماده و پر کنید: یک ظرف 15x10x1 یا 9 you 13 ، هر کدام که تصمیم دارید استفاده کنید ، چرب کنید. (من از 9 × 13 استفاده کردم اما مدت زمان پخت طولانی تر خواهد بود) 3 فنجان از خمیر را در پایین پخش کنید. لایه پنیر خامه ای را در بالا پخش کنید و در آخر با پر کردن پای پخش کنید. خمیر باقیمانده را روی قسمت پر کردن پای بریزید.
  5. پخت ، خنک و لعاب: در دمای 350 و به مدت 25-30 (در صورت استفاده از زمان افزایش 9 × 13 به 35 زمان) بپزید یا تا زمانی که خلال دندان تمیز شود. خنک در رک سیم. پودر قند و شیر را برای لعاب ترکیب کرده و روی میله ها بپاشید.
  6. در یخچال: من دوست دارم بگذارم میله ها کاملا خنک شوند و برای برش راحت تر آنها را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارم.
غذای پیشنهادی  سالاد ماکارونی باورنکردنی هاوایی | منتقد دستور العمل
روند ساخت میله های پای هلو.

بهترین نکات پای هلو

شیرین و غنی ، این هلو ها و میله های پای خامه ای تحت تأثیر قرار می گیرند. شما در تمام تابستان عاشق تهیه این میله های پای هلو خواهید بود!

  • مواد تشکیل دهنده دمای اتاق: کره ، تخم مرغ و پنیر خامه ای خود را حتما در دمای اتاق قرار دهید یا در مایکروویو نرم کنید. این کار باعث می شود مواد شما به طور یکنواخت ، به طور مساوی و بدون توده مخلوط شوند. مخصوصاً برای پر کردن پنیر خامه ای.
  • شکر و آرد پودر شده خود را الک کنید: بله چند دقیقه بیشتر طول می کشد ، اما ارزشش را دارد. پوسته شما به طور مساوی مخلوط می شود و لعاب شما بدون جمع می شود.
  • در یخچال: هرچه گرمتر شوند ، برش آنها سخت تر خواهد بود. اطمینان حاصل کنید که کاملاً سرد می شوند و در یخچال قرار دادن آنها نیز به مجموعه پر کننده کمک می کند تا هنگام غذا خوردن کنار هم بمانند.

سرخ شدن بالای هلوها و میله های پای.

تعویض پای هلو

هلو و خامه یک ترکیب کلاسیک است اما شما می توانید آن را نیز مخلوط کنید.

  • پر کردن پای: هر شیرینی میوه ای با این دستور العمل کار می کند. برخی از موارد خوب برای امتحان تمشک ، شاه توت و سیب است. استفاده از پر کردن پای که قبلاً غلیظ شده است به شما کمک می کند تا آبریزش زیادی نداشته باشد.
  • میوه تازه: میوه های تازه هنگام پخت آب اضافی می دهند و می توانند ظرف را بسیار آبکی و مرطوب کنند. من آن را امتحان نکرده ام اما ارزش امتحان آن را دارد. از نحوه نظرسنجی به من اطلاع دهید.
  • افزودن اطلاعات: می توانید میوه یا آجیل را به پر کردن پای اضافه کنید تا طعم آن بیشتر شود. در یک فنجان شاه توت با فیل هلو مخلوط کنید تا کمی تردی به آن اضافه شود. اسپند خرد شده را برای کمی ترد به پوسته بالایی اضافه کنید.

یک عکس کلی از هلوها و میله های پای خامه ای در یک تابه.

ذخیره هلو و میله پای کرمی

نگهداری این میله های پای هلو کار آسانی است و می توان آن را گرم یا سرد مصرف کرد. ایده آل برای پیشبرد یا ذخیره سازی بعد از مهمانی!

  • در یخچال: اینها بهتر است در یخچال نگهداری شوند. روی آن را محکم بپوشانید و تا 4 روز در یخچال نگه دارید.
  • یخ زدگی: اینها را می توان منجمد کرد ، محکم روی آن را پوشاند و تا 3 ماه در یک کیسه فریزر قرار داد.

هلوها و میله های پای خامه ای به شکل مربع برش داده می شوند.

حمایت مالی این پست توسط Lucky Leaf® انجام شد. تمام نظرات بیان شده مال خودم هستند!


  • کره و شکر را با هم خامه بزنید. تخم مرغ را اضافه کنید و خوب بزنید. در وانیل بزنید.
  • در یک کاسه جداگانه آرد و نمک را مخلوط کنید. به مخلوط خامه دار اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شود.

  • در یک کاسه متوسط ​​پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود.
  • یک ظرف 15x10x1 یا 9 you 13 ، هر کدام که تصمیم دارید استفاده کنید ، چرب کنید. (من از 9 × 13 استفاده کردم اما مدت زمان پخت طولانی تر خواهد بود) 3 فنجان خمیر را در پایین پهن کنید. لایه پنیر خامه ای را در بالا پخش کنید و در آخر با پر کردن پای پخش کنید. خمیر باقیمانده را روی قسمت پر کردن پای بریزید.
  • در دمای 350 و به مدت 25-30 (در صورت استفاده از زمان افزایش 9 × 13 به 35 زمان) بپزید یا تا زمانی که خلال دندان تمیز شود. خنک در رک سیم. پودر قند و شیر را برای لعاب ترکیب کرده و روی میله ها بپاشید.
  • من دوست دارم بگذارم میله ها کاملا خنک شوند و برای برش راحت تر آنها را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارم.


به روز شده در 11 ژوئیه 2021
نوشته اصلی در 3 مه 2015

خدمت: 16

کالری363کیلو کالری (18٪)کربوهیدرات ها57g (19٪)پروتئین5g (10٪)چربی13g (20٪)چربی های اشباع شده8g (40٪)چربی اشباع نشده1gچربی اشباع شده4gچربی ترانس1gکلسترول89میلی گرم (30٪)سدیم271میلی گرم (11٪)پتاسیم55میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند39g (43٪)ویتامین A443IU (9٪)کلسیم18میلی گرم (2٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره دسر

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی دستور العمل های میله ای ، میله های پای هلو ، هلو و میله های پای خامه ای

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *