این ماهی قزل آلا و سبزیجات راحت و خوشمزه Sheet Pan Teriyaki (من این را به طور جدی بلعیدم ، خیلی خوب بود) همه را روی یک ظرف قرار داده و ظرف 20 دقیقه آماده می شود!

Sheet Pan Teriyaki Salmon
ورق ماهی قزل آلا و سبزیجات Teriyaki

من طرفدار بسیار زیادی وعده های غذایی ملافه ای هستم زیرا آنها صرفه جویی زیادی در وقت آشپزخانه می کنند! من می خواهم ورق ها را با فویل یا پوست برای تمیز کردن آسان ، کاملاً اختیاری ، بچینم. در اینجا من ماهی را مارینا کردم ، سپس سس را روی اجاق گاز پختم تا لعاب ماهی ایجاد شود (من این را به شدت توصیه می کنم) اما اگر می خواهید از این مرحله صرف نظر کنید ، طعم خوبی خواهد داشت.

Sheet Pan Teriyaki Salmon

این دستور را می توان به راحتی در یک ظرف بزرگتر دو برابر کرد یا از دو قابلمه استفاده کرد. این سیرکننده است و مطمئناً به تنهایی قابل خوردن است ، اما اگر می خواهید یک دانه در کناره آن اضافه کنید ، برنج قهوه ای ، برنج ممنوع یا کینوا عالی خواهد بود

ماهی برای حدود 10 دقیقه مارینا می شود که برای داشتن عطر و طعم کافی کافی است ، اگر می خواهید آن را ماریناد کنید می توانید صبح یا شب قبل این کار را انجام دهید ، سپس وقتی از محل کار به خانه برگشتید آن را بپزید.

غذای پیشنهادی  پرتزلهای آسان و اعتیاد آور Ranch

تغییرات

  • مینی فلفل را می توانید با فلفل دلمه ای بزرگتر که به صورت نواری برش داده شده عوض کنید.
  • یک مخلوط گل کلم و کلم بروکلی نیز عالی خواهد بود.
  • مارچوبه یا لوبیای رشته ای نیز در اینجا بسیار عالی عمل می کنند.
  • مانند آن تند است؟ مقداری سریراچا برای حرارت به ماریناد اضافه کنید.

مسواک زدن لعاب teriyaki بر روی ماهی قزل آلاماهی آزاد teriyaki در یک بشقاب با چنگال

ورق ماهی قزل آلا و سبزیجات Teriyaki

326 کالس 27 پروتئین 17 کربوهیدرات 17 چربی ها

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان : 20 دقیقه

کل زمان: 35 دقیقه

این ماهی قزل آلا و سبزیجات راحت و خوشمزه Sheet Pan Teriyaki (من این را به طور جدی بلعیدم ، خیلی خوب بود) همه را روی یک ظرف قرار داده و ظرف 20 دقیقه آماده می شود!

برای سبزیجات:

  • 2 فنجان ها گلهای کلم بروکلی به اندازه لقمه
  • 10 فلفل کوچک رنگین کمانی شیرین، دانه دار و نصف شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن کنجد
  • ¼ قاشق چایخوری نمک کوشر
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده، چشیدن

برای ماهی قزل آلا:

  • 2 (4 اونس) فیله ماهی قزل آلا وحشی
  • 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
  • 1 حبه سیر، رنده شده
  • ½ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری سس سدیم سدیم کاهش یافته است، یا سس سویا بدون گلوتن
  • 1 قاشق چایخوری سرکه برنج فصلی
  • 1 قاشق چایخوری شکر قهوهای

برای چاشنی:

  • ½ قاشق چایخوری دانه های کنجد تست شده
  • 1 پیازچه بزرگ، خرد شده
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف بزرگ ورق را با فویل یا پوست بپوشانید ، روغن زیتون را کمی اسپری کنید و کنار بگذارید.

  • در همین حال ، روغن کنجد ، سیر ، زنجبیل ، سس سویا ، سرکه و شکر قهوه ای را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و مخلوط کنید. درون یک کیسه بزرگ زیپلاک ریخته و ماهی قزل آلا را به آن اضافه کنید ، 10 دقیقه مارینا کنید.

  • در یک کاسه متوسط ​​، کلم بروکلی و فلفل را با 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد ، ¼ قاشق چای خوری نمک و فلفل بریزید. آنها را به طور مساوی روی ظرف آماده شده پهن کرده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.

  • سبزیجات را از اجاق برداشته ، آن را پرتاب کرده و کمی جابجا کنید تا جایی برای ماهی آزاد شود. ماهی قزل آلا را روی ظرف قرار دهید ، ماریناد را رزرو کنید و دوباره به فر برگردانید ، 7 تا 8 دقیقه بیشتر تفت دهید ، یا تا زمانی که ماهی آزاد کاملاً پخته شود.

  • در حالی که ماهی قزل آلا در حال پخت است ، یک ماهی تابه کوچک را روی حرارت کم گرم کنید. ماریناد باقیمانده را ریخته و هم بزنید تا کمی سس سفت شود ، حدود 1 تا 1 و نیم دقیقه.

  • سس را روی ماهی قزل آلا بزنید و فیله ها را با کنجد و پیازچه بپاشید. در کنار غذاهای گیاهی سرو کنید.

غذای پیشنهادی  دسر اكلر شکلات بدون پخت | منتقد دستور العمل

خدمت: 1فیله با 1 فنجان سبزیجات، کالری: 326کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 17g، پروتئین: 27g، چربی: 17g، چربی های اشباع شده: 2.5g، کلسترول: 62میلی گرم، سدیم: 758میلی گرم، فیبر: 4g، قند: 4g

نقاط هوشمند آبی: 4

نقاط هوشمند سبز: 7

نقاط هوشمند بنفش: 4

امتیازات +: 8

کلید واژه ها: 20 دقیقه ماهی قزل آلا و سبزیجات Teriyaki ، ماهی قزل آلا Teriyaki Easy Sheetpan ، شام های تشتی