پاهای خرچنگ کبابی (پاهای پادشاه ، حراجی و خرچنگ برفی)

Crab Crab Legs در تابستان چنین درمانی است ، این دستور العمل بی پروا بسیار آسان است و با پاهای خرچنگ پادشاه ، پاهای خرچنگ Dungeness و پاهای خرچنگ برفی کار می کند!

Crab Crab Legs چنین درمانی در تابستان است ، این دستور العمل بی پروا بسیار آسان است و با پاهای خرچنگ پادشاه ، پاهای خرچنگ Dungeness و پاهای خرچنگ برفی کار می کند!

پاهای خرچنگ کبابی

Grilling Crab Legs بسیار آسان است – این روش محبوب من برای طبخ آنهاست! به دنبال یک گلدان بزرگ یا آشفتگی در آشپزخانه نیستید. فقط پاها را ذوب کرده و آنها را روی کوره گرم کنید. سپس آنها را باز کنید و لذت ببرید! برخی دیگر از راه های مورد علاقه من برای خوردن خرچنگ ، ​​کیک های خرچنگ پخته شده ، گل کلم خرچنگ سرخ شده “برنج” و سالاد گوجه فرنگی ، ذرت ، خرچنگ و آووکادو هستند.

پاهای پادشاه خرچنگ روی کوره

من اخیراً پاهای خرچنگ پادشاه کبابی را برای خانواده ام به عنوان درمان کباب کردم چون آنها را دوست دارم! اما می توانید هر نوع پای خرچنگ را کباب کنید. گلدن کینگ ، پاهای خرچنگ Dungeness و پاهای خرچنگ برفی دو گزینه خوب دیگر هستند. خرچنگهای شاه احتمالاً محبوب ترین نوع خرچنگ هستند زیرا به طور کلی بزرگترین آنها هستند و بنابراین بیشترین گوشت را دارند. خرچنگهای برفی شبیه خرچنگهای شاه هستند اما پاهای نازک تری دارند. خرچنگهای دانگی دارای کوچکترین پاهای این سه هستند و به خاطر گوشت بسیار شیرین آنها شناخته شده اند.

غذای پیشنهادی  سس پنیر خانگی | منتقد دستور العمل

بسیاری از پاهای خرچنگ پادشاه آلاسکا منجمد و از قبل پخته شده اند ، بنابراین تمام کاری که انجام می دهید ذوب کردن و تکرار مجدد آنهاست. بهتر است قبل از کباب کردن ، پاهای خود را ذوب کنید تا به طور مساوی در قسمت داخلی گرم شوند.

چطور ذوب شود

یک راه سریع برای ذوب شدن پاهای خرچنگ این است که سینک خود را با آب سرد پر کنید و بگذارید حدود 20 تا 30 دقیقه در آب بنشینند. هنگام آب شدن ، پاها را به خوبی بشویید. همچنین می توانید یک شب در یخچال فریزر یخ بزنید ، فقط مراقب باشید نشت نکنید.

چگونه می توان پاهای کباب را کباب کرد

کباب کردن پای خرچنگ به آسانی 1 ، 2 ، 3 است!

  1. پاها را با اسپری روغن زیتون اسپری کنید و روی یک کوره گرم شده تا متوسط ​​قرار دهید.
  2. از هر طرف حدود هفت دقیقه روی آن را بپوشانید و بپزید تا گرم شود.
  3. در حالی که از دستکش استفاده می کنید ، از برش های تیز پارینگ استفاده کنید تا شکاف ها را در کنار آن برش دهید تا گوشت به راحتی بیرون بیاید.

پختن پاهای خرچنگ روی کوره یک روش سرگرم کننده برای صرف شام روی میز در تابستان است. گوشت خرچنگ کبابی تقریباً در هر طرف عالی است. من عاشق سرو کردن آن با ذرت روی تخته سنگ هستم. برخی از پیشنهادات دیگر این سالاد گوجه فرنگی تابستانی ، بسته های فویل سیب زمینی لیمو-جعفری ، یا سالاد ماکارونی همراه با گوجه فرنگی است.

غذای پیشنهادی  کره سیب | منتقد دستور العمل

خرید آنها گران است ، اما ارزان تر از ثبت سفارش هستند ، بنابراین من خودم آنها را درست می کنم. خانواده من دوست دارند پای خرچنگ را با کره ذوب شده میل کنند ، اما کاملاً اختیاری است. من یک گرم کره را روی اجاق گاز روی حرارت کم ذوب می کنم در حالی که پاهای خرچنگ کباب می شوند و سپس آب لیمو تازه را درون کره می ریزم. همچنین می توانید مقداری سیر اضافه کرده و کره سیر درست کنید. و اگر می خواهید کره را به طور کلی پرش کنید ، لیمو تازه له شده روی خرچنگ کامل است.

کباب پاهای کباب کباب شده در یک بشقابCrab Crab Legs از پوسته خارج می شودپاهای خرچنگ کبابی با ذرتپاهای خرچنگ کبابی در کره ذوب شده

دستور العمل های بیشتر خرچنگ شما دوست خواهید داشت:

پاهای خرچنگ کبابی

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کل: 30 دقیقه

Crab Crab Legs در تابستان چنین درمانی است ، این دستور العمل بی پروا بسیار آسان است و با پاهای خرچنگ پادشاه ، پاهای خرچنگ Dungeness و پاهای خرچنگ برفی کار می کند!

  • 4 پوند پادشاه یخ زده، پاهای خرچنگ برفی یا dungeness ، ذوب شده و آبکشی شده است
  • اسپری روغن زیتون
  • قاچ لیمو
  • کره ذوب شده، اختیاری برای فرو بردن
  • کوره گرمایی تا متوسط.

  • پاهای خرچنگ اسپریتس را همه با اسپری روغن زیتون آغشته کرده و روی کوره داغ قرار دهید.

  • از هر طرف حدود 7 دقیقه روی آن را بپوشانید و بپزید ، یا تا زمانی که گوشت درون مرکز گرم شود.

  • از یک چاقوی تیز پارینگ (و یک میت یا دستکش برای رسیدگی) استفاده کنید و شکاف ها را در کنار آن برش بزنید تا بیرون کشیدن گوشت آسان باشد.

  • روی بشقاب ها برداشته و در صورت تمایل با گوه های لیمو و کره ذوب شده سرو کنید.

غذای پیشنهادی  2 شیرینی کیک ضروری | منتقد دستور العمل

یک روش سریع برای گرم کردن پاها قبل از کباب کردن ، سینک خود را با آب سرد پر کنید و بگذارید پاها حدود 20 تا 30 دقیقه در آب بنشینند. خوب بشویید.

خدمت: 1پوند، کالری: 144کیلوکالری، پروتئین: 31.5گرم، چربی: 1گرم، کلسترول: 72میلی گرم، سدیم: 1400میلی گرم

نقاط هوشمند آبی:

نقاط هوشمند سبز: 5

نقاط هوشمند بنفش:

کلید واژه ها: خرچنگ dungeness ، پاهای خرچنگ کبابی ، دستور پاهای خرچنگ پادشاه ، خرچنگ برفی

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *