پای بهترین هلو خانگی خانگی

پای هلو خانگی یکی از موارد مورد علاقه من در مورد تابستان است! این پای هلو خانگی با پوسته پوسته پوسته پوسته پوستی کاملاً شیرین است. این بهترین کیک پای هلو است که تا به حال خواهید داشت!

هلو بسیار شیرین و خوشمزه است! اگر به دنبال دستور العمل های بیشتری با استفاده از هلو تازه هستید ، میله های هلو هلو ، هلو هلو یا هلو و میله های پای کرم من را امتحان کنید.

یک قطعه پای هلو را روی یک بشقاب سفید با یک قاشق چایخوری بستنی وانیلی در بالا قرار دهید.

بهترین پای هلو

هیچ چیز بهتر از پای هلو خانگی در تابستان نیست! گرم ، هلو هلو در پوسته پوسته پوسته پوسته! این پای هلو فقط یک مقدار شیرینی مناسب با یک اشاره ادویه از دارچین دارد. نکته اصلی این پای ذرت است. این به ضخیم شدن این مخلوط کمک می کند و از خنک شدن و خشک شدن آن جلوگیری می کند.

نحوه درست کردن پای هلو از ابتدا:

  • پوسته را آماده کنید: آرد ، شکر ، نمک و کره مکعب را به یک میکسر پایه با ضمیمه دستمال اضافه کنید. مخلوط کنید تا کره شبیه خرده های نخود فرنگی شود. 1 قاشق غذاخوری را به طور همزمان آب اضافه کنید تا خمیر یک توپ ایجاد کند. خمیر را به دو توپ تقسیم کرده و هر کدام را در یک دیسک صاف گرد شکل دهید. به مدت 1 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  • پر کردن: در همین حال ، برای پر کردن به سادگی شکر ، ذرت ، زنجبیل ، دارچین و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. در هلو و کت را در شکر و ادویه جات ترشی جات کنید.
  • جمع آوری: یکی از دیسک های پای را از یخچال خارج کنید. خمیر پای را به قطر تقریباً 12-13 اینچ حلقه کنید. به صفحه پای منتقل کنید. با مخلوط هلو پر کنید. در حالی که با پوسته بالا کار می کنید ، در یخچال قرار دهید. پوسته دوم را به صورت دایره بریزید. یا خمیر را در بالای پای قرار دهید یا با استفاده از دستگاه برش پیتزا ، به 10 نوار حدود 1 اینچ عرض برش دهید تا یک شبکه مشبک ایجاد شود.
  • مشبک بالا (اختیاری): برای ایجاد الگوی مشبک ، با گذاشتن 5 نوار در بالای پای ، شروع کنید. نوارهای 2 و 4 را به پشت خود بکشید. نوارهایی با هم همپوشانی نوار 1،3 ، و 5. در حال حاضر نوارهای 2 و 4 را بالای نوار عمود بریزید. برای ایجاد یک الگوی بافت ، نوارهای یکنواخت و عجیب را تکرار کنید. با استفاده از نوک انگشتان ، لبه های پای انگشت را بزنید. خمیر اضافی را مرتب کنید.
  • شستشوی تخم مرغ: در یک کاسه کوچک تخم مرغ و آب را با هم می چرخانیم. قسمت بالای پوسته را با شستشوی تخم مرغ مسواک بزنید.
  • پخت: در دمای 450 درجه فارنهایت 10 دقیقه. سپس دما را تا 350 درجه فارنهایت کاهش داده و 45-50 دقیقه بپزید.
غذای پیشنهادی  باقلوا (دستورالعمل های گام به گام!) (بهترین دستور العمل باقلوا!) | منتقد دستور العمل

پای هلو با قسمت مشبک

آیا می توان پوست روی آن باقی ماند؟

بله می توان پوست را فقط در اولویت شخصی روی هلو گذاشت یا خاموش کرد!

آیا می توان این کار را با هلو منجمد کرد؟

آره! نگران نباشید ، هلو ها را ذوب کرده و هر نوع آب باقیمانده را صاف کنید!

آیا می توان این کار را با کنسرو هلو درست کرد؟

آره! دقیقاً مانند هلوهای یخ زده قبل از افزودن آنها به پای ، حتماً تا حد امکان رطوبت آنها را از بین ببرید.

پای هلو خانگی که با یک شبکه مشبک پخته شده است.

دستور العمل های خوشمزه تر پای:

پای هلو

زمان آماده سازی 30 دقایق

خمیر را به مدت 1 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا خنک شود. 1 ساعت

زمان کل 1 ساعت 30 دقایق

نویسنده کلی سیمونز

خدمات 8 برش

پوسته

  • 2 1/2 فنجان ها آرد همه منظوره
  • 1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 فنجان کره بدون روغن ، سرد و مکعب
  • 6-8 قاشق غذاخوری آب یخ

پر کردن پای هلو

  • 4 فنجان ها هلو ، خرد شده (قابل لایه برداری یا بدون لکه دار شدن)
  • 1 فنجان شکر دانه ریز
  • 1/3 فنجان نشاسته ذرت
  • 1/2 قاشق غذاخوری زنجبیل زمینی
  • 1/2 قاشق غذاخوری دارچین زمینی
  • 1/4 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 بزرگ تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری اب

پر کردن پای هلو

  1. در یک کاسه بزرگ شکر ، گندم سیاه ، زنجبیل ، دارچین و نمک را خرد کنید.

  2. در هلو ها را بچسبانید و در شکر و ادویه جات ترشی جات بزنید.

مونتاژ

  1. اجاق گاز را تا 450 درجه گرم کنید.

  2. یکی از دیسک های پای را از یخچال خارج کنید. خمیر پای را به قطر تقریباً 12-13 اینچ حلقه کنید. به صفحه پای منتقل کنید.

  3. با مخلوط هلو پر کنید. در حالی که با پوسته بالا کار می کنید ، در یخچال قرار دهید.

  4. پوسته دوم را به صورت دایره بریزید. یا خمیر را در بالای پای قرار دهید یا با استفاده از دستگاه برش پیتزا ، به 10 نوار حدود 1 اینچ عرض برش دهید تا یک شبکه مشبک ایجاد شود.

  5. برای ایجاد الگوی مشبک ، با گذاشتن 5 نوار در بالای پای ، شروع کنید. نوارهای 2 و 4 را به پشت خود بکشید. نوارهایی با هم همپوشانی نوار 1،3 ، و 5. در حال حاضر نوارهای 2 و 4 را بالای نوار عمود بریزید. برای ایجاد یک الگوی بافت ، نوارهای یکنواخت و عجیب را تکرار کنید.

  6. با استفاده از نوک انگشتان ، لبه های پای انگشت را بزنید. خمیر اضافی را مرتب کنید.

  7. در یک کاسه کوچک تخم مرغ و آب را با هم می چرخانیم. قسمت بالای پوسته را با شستشوی تخم مرغ مسواک بزنید.

  8. به مدت 10 دقیقه در دمای 450 درجه سانتیگراد بپزید. سپس دما را تا 350 درجه فارنهایت کاهش داده و 45-50 دقیقه بپزید.

  9. بگذارید پای یک ساعت قبل از خدمت حداقل خنک شود و استراحت کند تا اجازه پخت و پز شود.

ارزش غذایی

پای هلو

مقدار در هر خدمت

کالری 305 کالری از چربی 9

٪ ارزش روزانه*

چربی 1 گرم

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 23mg

سدیم 374mg16٪

پتاسیم 197mg

کربوهیدرات 69 گرم23٪

فیبر 2 گرم

قند 33 گرم37٪

پروتئین 6 گرم12٪

ویتامین A 285IU

ویتامین سی 5mg

کلسیم 16mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *