پای سیب کارامل | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

پای سیب کارامل شیرینی سنتی آمریکایی است ، اما کاملاً عالی. سیب های ترش ترش در کارامل خسته می شوند ، این کاملاً خوشمزه است.

پای تقریباً به اندازه دسرها دلپذیر است. یکی از این پای های امتحان شده و واقعی را که از بهترین آنها است ، توت فرنگی ، هلو و شکلات امتحان کنید.

پای سیب کارامل با کارامل که از بالا پاشیده شده است.

دستور تهیه پای سیب کارامل

پای سیب کاراملی پیچ و تاب یک پای آمریکایی کاملاً باورنکردنی است. کارامل پای را به سطح کاملا جدیدی می برد. قرار بود سیب و کارامل مانند این رولهای دارچین سیب کارامل یا این میله های چیزکیک سیب کارامل با هم باشند. الهی! همه این شیرینی را دوست خواهند داشت ، حتی دوستان من که اصلا پای سیب را دوست ندارند ، این پای را دوست داشتند. کارامل شیرین همه تفاوت را ایجاد می کند.

این یک پای عالی برای مهمانی گرفتن است. صبر کنید تا به مقصد برسید و قبل از ریختن کارامل روی آن آماده سرو آن هستید. مطمئناً این شیرینی مهمانی خواهد بود. این یک شیرینی بسیار خارق العاده است ، شما نمی خواهید آن را فقط برای شکرگذاری یا پاییز ذخیره کنید. شما می خواهید این پای را سال درست کنید! خسته نباشید ، این پای راحت تر از آن است که فکر می کنید ، فقط آن را امتحان کنید و دیگر هرگز به پای سیب معمولی باز نخواهید گشت!

مواد لازم برای پای سیب

  • 2 پوسته پای آماده یا خانگی: یکی را برای پوسته زیرین و دیگری را برای قسمت مشبک درست کنید
  • 8 سیب مادربزرگ بزرگ: سیب ها را بشویید ، هسته آنها را بگیرید ، آنها را ورقه ورقه کنید.
  • آبلیموی تازه: استفاده از آب لیمو باعث می شود تا آب لیمو سیب ها قهوه ای نشود.
  • شکر دانه ریز: شکر شیرین برای کمک به تارت بودن سیب ها.
  • نشاسته ذرت: پر شدن را ضخیم می کند.
  • دارچین ساییده شده: دارچین ادویه انتخاب سیب است.
  • جوز هندی زمینی: دارچین را متعادل می کند.
  • گوله نمک: برای تعادل شیرینی باید نمک داشته باشید.
  • 1 زرده تخم مرغ به علاوه 2 قاشق غذاخوری آب برای شستشوی تخم مرغ: شستشوی تخم مرغ کاملا به قهوه ای شدن پوسته کمک می کند.

سس کارامل شور

  • خامه غلیظ: نیاز به داشتن کرم سنگین برای بهترین کارامل است.
  • شکر دانه ریز: شکر شیرین ذوب شده کارامل را شیرین می کند.
  • شربت ذرت سبک: این به ثابت ماندن شربت ذرت کمک می کند.
  • نمک: برای ایجاد تعادل در کارامل به کمی نمک نیاز دارید.
  • کره نمکی: برای تهیه سس کارامل عالی به کره احتیاج دارید.
  • عصاره وانیل: برای انحطاط کارامل لازم است.

طرز تهیه پای سیب کارامل

  1. دبستان: سس کارامل را آماده کنید و کنار بگذارید.
  2. پوسته پای: فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. پوسته زیر را درون ظرف پای 9 اینچی فشار دهید و مقدار اضافی آن را با چاقوی تیز مرتب کنید. در یخچال قرار دهید تا پر کردن آماده شود.
  3. مخلوط پای: در یک کاسه کوچک شکر ، نشاسته ذرت ، دارچین ، جوز هندی و نمک را مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط ​​سیب های خرد شده را همراه با مخلوط شکر ادویه دار و آب لیمو بریزید. درون پوسته پای خنک شده بریزید.
  4. آبشار کارامل: سخاوتمندانه حدود نیمی از سس کارامل را روی سیب ها بچرخانید و سپس روی آن را با پوسته مشبک بریزید. پوسته بالا را با شستشوی تخم مرغ مسواک زده و شکر را بپاشید.
  5. پخت: پای را روی ورقه پخت قرار دهید تا از ریختن کف اجاق شما جلوگیری شود و به مدت 50 دقیقه آن را بپزید ، یا تا زمانی که پر از حباب شود و پوسته آن خوب و قهوه ای طلایی شود.
  6. سرد: قبل از اینکه سس کارامل بیشتری روی آن بپاشید ، بگذارید به مدت 20-30 دقیقه روی یک قفسه خنک شود.
غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 7 روزه غذایی سالم (3-9 اوت)

سس کارامل شور

  1. مایکروویو: در مایکروویو ، کرم را حرارت دهید تا بخارپز شود ، حدود 45 ثانیه. کنار بگذار
  2. هم نزنید: در یک تابه سس ته سنگین ، شکر ، شربت ذرت و نمک را روی حرارت متوسط ​​زیاد گرم کنید تا شروع به تبدیل شدن به رنگ کهربا شود. سعی کنید آن را هم نزنید ، زیرا این امر باعث بلور شدن کارامل شما می شود. در عوض اگر می بینید که لکه ای سریعتر از بقیه قندها تیره می شود ، ظرف را بچرخانید. بعد از اینکه رنگ کهربا خوب شد ، حرارت را کم کرده و کره را مخلوط کنید.
  3. سرد: وقتی کره کاملا جذب شد از روی حرارت برداشته و به آرامی کرم گرم را اضافه کنید. این مخلوط با کره و خامه حباب می زند ، بنابراین مهم است که مطمئن شوید در یک گلدان متوسط ​​و نه یک گلدان کوچک است. وانیل را مخلوط کرده و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. کنار بگذارید تا خنک شود. ممکن است لازم باشد قبل از ریختن روی پای خود ، آن را به آرامی در مایکروویو گرم کنید ، زیرا با خنک شدن برپا می شود.
سیب هایی که در پوسته چیده شده اند ، کارامل روی اجاق گاز روی سیب ها و پای مشبک تمام شده چکه می کند.

عنوان نکات سریع

تهیه این پای کمی زمان می برد ، اما کاملاً ارزشش را دارد!

  • سیب: از آنجا که شما کارامل شیرین اضافه می کنید ، می خواهید از یک سیب تارت برای پای استفاده کنید. مادربزرگ اسمیت بهترین انتخاب است ، نه تنها به دلیل تارت بودن ، بلکه محکم است و پخت و پز را تحمل می کند.
  • سیب برش: شما می توانید سیب های خود را به صورت ورقه ای رها کنید یا برای خوردن راحت تر آنها را به قطعات لقمه خرد کنید. من بعد از اینکه سیب ها را پوست گرفتم ، از برش سیب برای برش سریعتر استفاده می کنم.
  • ضخیم یا خیلی نازک نیست: هنگام برش سیب ها آنها را یکنواخت نگه دارید تا با همان سرعت بپزند. همچنین آنها را ببرید تا خیلی ضخیم یا خیلی نازک نباشند. من معمولاً بعد از اینکه از برش دهنده سیب استفاده کردم ، اندازه برش های سیب را به نصف تقسیم کردم. شما می خواهید یکنواخت بپزند.
  • پوسته پای: می توانید پوسته پای خود را درست کنید ، از این دستورالعمل موجود در اینجا استفاده کنید. یا می توانید پوسته پای خود را برای آماده سازی راحت تر خریداری کنید.
  • شبکه: صفحه مشبک جذاب است و سوراخ ها به پای اجازه تخلیه می دهند که مهم است. اگر نمی خواهید مشبک کاری کنید یا وقت ندارید می توانید خمیر پای دوم حلقه شده را روی آن قرار دهید و با استفاده از چاقو چندین شکاف برای تخلیه ایجاد کنید. شستشوی تخم مرغ را اضافه کرده و در صورت تمایل شکر توربینادو را بپاشید.
غذای پیشنهادی  دستور العمل کباب شیرین و ترش

کارامل را روی پای سیب می ریزیم.

طرز تهیه کارامل

تهیه یک کارامل با کیفیت خوب تمام حوصله و وقت است. از آنجا که کارامل در عرض چند دقیقه می تواند از حالت کامل به حالت سوخته در آید ، باید به آن توجه کنید.

  • اندازه موارد گلدان: اول از همه شما می خواهید مطمئن شوید که از یک گلدان متوسط ​​تا بزرگ استفاده می کنید ، وقتی کره و خامه را اضافه می کنید ، حباب می زند و بالا می آید بنابراین نمی خواهید سرریز شود.
  • هم زدن: زمانی برای هم زدن وجود دارد و زمانی برای هم زدن نیست. وقتی در ابتدا آب قند را ذوب کردید سعی کنید آن را هم نزنید. شکر قبل از ذوب شدن جمع می شود که درست است. می توانید در ظرف را بچرخانید تا در صورت تمایل شکر ذوب شود ، اما مقدار کمتری از آن است. این روند ممکن است 15 دقیقه طول بکشد بنابراین صبور باشید.
  • دماسنج آب نبات: برای تهیه کارامل نیازی به دماسنج آب نبات ندارید ، اگرچه ممکن است برای ساخت آن حدس بزنید. به جای دما روی رنگ تمرکز کنید. هنگامی که کارامل به رنگ کهربا درآمد و ذوب شد ، زمانی است که می خواهید کره را اضافه کرده و حرارت را کم کنید. اگر از دماسنج استفاده می کنید ، قبل از افزودن کره و مراحل بعدی باید در دمای 350 درجه باشد.
  • مواد لازم با کیفیت: برای بدست آوردن بهترین کارامل از مواد مرغوب استفاده کنید. شما باید از کرم کامل چربی استفاده کنید ، نصف و نیمه درست تنظیم نمی شود. کره خوبی نیز بخرید. بعد از چشیدن خوب و غنی بودن آن ، خوشحال خواهید شد که این کار را انجام دادید.
  • ذخیره سازی: کارامل با خنک شدن همچنان ضخیم می شود ، بنابراین در صورت نیاز به گرم کردن مجدد می توانید از مایکروویو استفاده کنید یا در قابلمه روی اجاق گاز قرار دهید. تا 3 هفته در یخچال نگهداری می شود. حتی می تواند تا 2 ماه منجمد شود.

یک تکه از پای تمام شده گم شده است.

ذخیره سیب کاراملی

این پای بهتر است روزی که درست می شود خورده شود. اما اگر غذای مانده دارید ، روی سیب را محکم بپوشانید و تا 3 روز در یخچال قرار دهید. قبل از سرو کردن ، قطعات جداگانه را در مایکروویو گرم کرده و روی آنها را با بستنی و سس کارامل قرار دهید. این واقعا یک پای خوشمزه است!

یک تکه پای سیب کارامل با بستنی و کارامل که از بالا پاشیده شده است.


  • سس کارامل را آماده کنید و کنار بگذارید.

  • فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. پوسته زیر را درون ظرف پای 9 اینچی فشار دهید و مقدار اضافی آن را با چاقوی تیز مرتب کنید. در یخچال قرار دهید تا پر کردن آماده شود.

  • در یک کاسه کوچک شکر ، نشاسته ذرت ، دارچین ، جوز هندی و نمک را مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط ​​سیب های خرد شده را همراه با مخلوط شکر ادویه دار و آب لیمو بریزید. درون پوسته پای خنک شده بریزید.

  • سخاوتمندانه حدود نیمی از سس کارامل را روی سیب ها بچرخانید و سپس روی آن را با پوسته مشبک بریزید. پوسته بالا را با شستشوی تخم مرغ مسواک زده و شکر را بپاشید.

  • پای را روی ورقه پخت قرار دهید تا از ریختن کف اجاق شما جلوگیری شود و به مدت 50 دقیقه آن را بپزید ، یا تا زمانی که پر از حباب شود و پوسته آن خوب و قهوه ای طلایی شود.

  • قبل از اینکه سس کارامل بیشتری روی آن بپاشید ، بگذارید به مدت 20-30 دقیقه روی یک قفسه خنک شود.

سس کارامل شور

  • در مایکروویو ، کرم را حرارت دهید تا بخارپز شود ، حدود 45 ثانیه. کنار بگذار

  • در یک تابه سس ته سنگین ، شکر ، شربت ذرت و نمک را روی حرارت ملایم و گرم کنید تا شروع به تبدیل شدن به رنگ کهربا شود. سعی کنید آن را هم نزنید ، زیرا این امر باعث بلور شدن کارامل شما می شود. در عوض اگر دیدید که لکه ای سریعتر از بقیه قندها تیره می شود ، ظرف را بچرخانید. بعد از اینکه رنگ کهربا خوب شد ، حرارت را کم کرده و کره را مخلوط کنید.

  • وقتی کره کاملا جذب شد از روی حرارت برداشته و به آرامی کرم گرم را اضافه کنید. این مخلوط با کره و خامه حباب می زند ، بنابراین مهم است که مطمئن شوید در یک گلدان متوسط ​​و نه یک گلدان کوچک است. وانیل را مخلوط کرده و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. کنار بگذارید تا خنک شود. ممکن است لازم باشد قبل از ریختن روی پای شما ، به آرامی در مایکروویو گرم شود ، زیرا با خنک شدن برپا می شود.



خدمت: 12

کالری366کیلو کالری (18٪)کربوهیدرات ها61g (20٪)پروتئین1g (2٪)چربی15g (23٪)چربی های اشباع شده9g (45٪)چربی اشباع نشده1gچربی اشباع شده4gچربی ترانس1gکلسترول51میلی گرم (17٪)سدیم247میلی گرم (10٪)پتاسیم186میلی گرم (5٪)فیبر4g (16٪)قند52g (58٪)ویتامین A636IU (13٪)ویتامین سی8میلی گرم (10٪)کلسیم33میلی گرم (3٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره دسر

آمریکایی

کلمه کلیدی پای سیب ، پای سیب کارامل ، دستور پای سیب کارامل

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *