پای مرغ سرخ کن عالی و ترد (طبل)

این پای مرغ های سرخ کن رویای هر کودک است که به حقیقت می پیوندد. همه همیشه دوست دارند پاها را بخورند ، مخصوصاً بچه ها. با استفاده از این دستورالعمل هنوز درگیری بر سر این که چه کسی آخرین طبل را به دست می آورد درگیری خواهد داشت!

این پایه های مرغ ترد با لوبیا ، شیرینی ذرت ، جوانه های بروکسل یا سیب زمینی کاملاً مناسب سرو می شوند. یک وعده غذایی ایده آل برای هر مناسبتی!

پایه های مرغ سرخ کن هوای ترد ، فصلی و خوشمزه.

طبل های سرخ کن هوا

این پایه های مرغ سرخ کن هوا بسیار شگفت انگیز است! برای کباب کردن آنها مجبور نیستید بیرون یخ بزنید یا در ظرف آشپزخانه آشفتگی بزرگی ایجاد کنید. سرخ کردن هوا در حال تغییر دنیای پخت و پز است! پایه های مرغ سرخ کردنی بهترین هستند زیرا تمام این مواد در سرخ کن هوا وجود دارد که روی میز شما قرار می گیرد. با این کار اجاق گاز شما آزاد می شود تا سیب زمینی سیب زمینی یا سیب زمینی تشییع جنازه با پاها همراه شود.

هوای در گردش باعث ایجاد ترد و شکننده آبدار و گوشت آبدار لطیف در داخل می شود. چاشنی با کمی شیرینی خوش طعم است. خیلی خوب است! هر کس پای مرغ را دوست دارد ، نگه داشتن و خوردن آنها آسان است. آنها بهانه ای می کنند که با انگشتانتان بخورید! این پای مرغ ها به شام ​​مورد علاقه بچه های من تبدیل شده اند. آنها می توانند با دست خود بخورند و طعم لطیف و آبدار مرغ را دوست دارند. این دستور سرخ کن هوا بسیار برجسته است ، شما باید برای تهیه لوازم اضافی برنامه ریزی کنید! امشب آنها را امتحان کنید!

آنچه برای پای مرغ سرخ کن نیاز دارید

در قسمت گوشت فروشگاه مواد غذایی خود به دنبال پای مرغ باشید. بسته های طبل مرغ را می توانید در نزدیکی سایر قطعات مرغ پیدا کنید.

  • پاهای مرغ: شما پوست اینها را می خواهید. این پوسته ترد خارجی را ایجاد می کند که همه آن را دوست دارند.
  • فلفل قرمز: طعم و رنگ را به طبل می افزاید.
  • ادویه ایتالیایی: ترکیبی عالی از چاشنی ها برای درست رفتن به بالا.
  • شکر قهوهای: کمی کاراملیزاسیون و شیرینی به هر پا اضافه می کند.
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید!
  • روغن زیتون: این کمک می کند تا چاشنی مرغ چسبیده و پس از سرخ شدن هوا پوست خوب و ترد به آن بدهد.

چگونه می توان پای مرغ را در سرخ کن هوا درست کرد

این آسانتر نمی شود! همه را با هم بریزید و سپس دست ها را بگیرید. نیازی به پرستار بچه از گریل یا ماهی تابه نیست. کافی است یکبار پاها را بپزید و در کمترین زمان شام را روی میز خواهید خورد.

  1. مرغ را آماده کنید: پاهای مرغ را با مقداری حوله کاغذی خشک کنید. سپس آن را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید.
  2. آن را ادویه کنید: در یک کاسه کوچکتر فلفل قرمز ، ادویه ایتالیایی ، شکر قهوه ای ، نمک و فلفل را ترکیب کنید.
  3. ترکیب آن: روغن زیتون را به ظرف مرغ اضافه کنید و سپس ادویه ها را بپاشید و آن را بپوشانید تا کاملاً آغشته شود.
  4. آنرا بپزید: پوست پاهای مرغ را به سمت پایین و در سبد سرخ کن قرار دهید. در دمای 380 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. بعد از 10 دقیقه تلنگر بزنید و 7-8 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا دیگر صورتی نباشد و دمای داخلی آن 165 درجه فارنهایت باشد.
غذای پیشنهادی  پنیر خامه ای Fryer Wontons

پایه های مرغ را برای سرخ کن هوا چاشنی کنید.

چرا در زندگی خود به طبل های مرغ سرخ کن نیاز دارید!

فقط درصورت تعجب اینکه آیا شما باید اینها را درست کنید یا نه ، من اینجا هستم تا به شما بگویم ، شما این کار را می کنید!

  • کمتر آشفته: طبل های سرخ کردنی هوا در سرخ کن هوا فضای موجود را به جای همه کوره یا اجاق گاز حفظ می کند. دوستش دارم!
  • سریع و آسان: درامهای خود را در نیمی از زمان بپزید و نتایج عالی بگیرید.
  • حتی آشپزی: هوای در گردش در سرخ کن پاها را به طور مساوی و بدون زیاد شدن قسمت خارجی آن می پزد. این فقط درجه یک است!
  • سالم: با دانستن مقدار کمی روغن مورد نیاز ، این یک روش سالم برای دریافت پروتئین است. به خصوص اگر سعی در رژیم کتو یا رژیم کم کربوهیدرات دارید. این یک روش سالم برای بدست آوردن طعم و مزه “سرخ شده” بدون روغن است.
  • ارزان: آخرین باری که پای مرغ را چک کردم یکی از ارزانترین گوشتهایی است که می توانید بخرید ، در مورد خوردن غذای لذیذ با بودجه صحبت کنید!
  • سرگرم کننده: خوب ، من قبلاً به این موضوع اشاره کردم اما طبل های مرغ سرخ کن به طور جدی یکی از جالب ترین چیزها برای خوردن است. بنابراین حفاری کنید!

پای مرغ آماده طبخ در سبد سرخ کن هوا.

نکاتی برای طبل های سرخ کن هوا

شما می خواهید مطمئن شوید که اینها باورنکردنی نیستند اما از آنجا که هوا را سرخ می کنید ، آسان خواهد بود!

  • سرخ کن خود را بشناسید: دما و زمان بسته به سرخ کن هوا متفاوت است. این که چه تعداد طبل مرغ جای دهید می تواند تفاوت ایجاد کند. حتما پای مرغ خود را بررسی و کنترل کنید تا بیش از حد پخته یا کم پخته نشوید. بر این اساس تنظیم کنید.
  • دما را بررسی کنید: شما باید مطمئن شوید که از خوردن این پایه های مرغ سرخ کن هوا مطمئن هستید. دماسنج را در ضخیم ترین و پرزرق و برق ترین قسمت طبل قرار دهید ، مطمئن شوید که استخوان را لمس نمی کند. دما باید 165 درجه باشد.
  • بگذارید استراحت کند: همیشه بهتر است قبل از برش گوشت اجازه دهید استراحت کند. این اجازه می دهد تا گوشت دوباره جذب و توزیع مجدد رطوبت موجود در گوشت شود و به الیاف گوشت لطیف تر شود.
غذای پیشنهادی  برنامه منوی هفتگی {شماره 7

تنوع برای طبل های مرغ

نکته جالب در مورد این دستور العمل سرخ کن هوا این است که بسیار قابل تنظیم است. از ادویه جات ، سس های مختلف استفاده کنید و این پایه های مرغ را پاهای خاص خودتان کنید. درست مثل این بال های مرغ Air Fryer ، آنها به همان اندازه عالی خواهند بود!

  • مالش می دهد: ادویه های مختلفی وجود دارد که می توانید برای این پایه های سرخ کن هوا استفاده کنید. علاوه بر چاشنی های تاکو و مزارع ، انواع مختلفی وجود دارد که می توانید مخلوط کنید. پودر چیلی ، پاپریکای دودی ، پودر سیر ، پودر پیاز ، ریحان ، پونه کوهی ، رزماری ، آویشن ، خردل آسیاب شده و دانه کرفس فقط چند ایده به شما می دهد.
  • سس ها: پایه های مرغ سرخ کن هوا به سس احتیاج ندارند ، اما گاهی اوقات شما فقط یک سس می خواهید. اگر می خواهید یک سس به مرغ اضافه کنید در حالی که مانند سس BBQ پخته می شود ، صبر کنید تا 2-3 دقیقه آخر پخت آن را به مرغ اضافه کنید. پایه های مرغ را در سس BBQ بریزید و پخت را تمام کنید. سس های دیگری که می خواهید برای غوطه وری رزرو کنید. برای مثال سس گوجه فرنگی ، سس تند ، سس پنیر ، سس YUM YUM ، خردل عسلی یا سس آسیایی مورد علاقه شما با این پایه های مرغ سرخ کن هوا کار می کنند.
  • فروشگاه: اینها به مدت 4-5 روز در یخچال و تا 4-3 ماه در فریزر نگهداری می شوند. برای گرم شدن پایه های مرغ ، اجازه دهید تا در یخچال ذوب شوند و در مایکروویو یا چند دقیقه در سرخ کن هوا دوباره گرم شوند.
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (21-27 دسامبر)

پایه های مرغ کاملاً پخته شده در سرخ کن هوا درست شده است.

بیایید مرغ بیشتری درست کنیم!

مرغ یکی از بهترین پروتئین های موجود در آن است. راحت ، ارزان و بسیار قابل تنظیم است. وقتی سعی می کنید کمی رژیم را پاک کنید و این یکی از غذاهایی است که بچه ها دوست دارند همیشه یک پروتئین سالم باشد. مرغ با عطر و طعم ملایم ، بافت نرم و آبدار ، گزینه ایده آل برای هر وعده غذایی است. یکی از این دستور العمل های باورنکردنی را امروز امتحان کنید.

پای مرغ سرخ کن

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

کل زمان 25 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 پاهای مرغ


این پای مرغ های سرخ کن رویای هر کودک است که به حقیقت می پیوندد. همه همیشه دوست دارند پاها را بخورند ، مخصوصاً بچه ها. با استفاده از این دستورالعمل هنوز درگیری بر سر این که چه کسی آخرین طبل را به دست می آورد درگیری خواهد داشت!



  • 4-6
    پاهای مرغ
  • 2
    قاشق چایخوری
    فلفل قرمز
  • 1
    قاشق چایخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • 1
    قاشق چایخوری
    شکر قهوهای
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    فلفل
  • 2
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون



خدمت: 4

کالری346کیلو کالری (17٪)کربوهیدرات ها2g (1٪)پروتئین21g (42٪)چربی28g (43٪)چربی های اشباع شده7g (35٪)کلسترول120میلی گرم (40٪)سدیم400میلی گرم (17٪)پتاسیم284میلی گرم (8٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A611IU (12٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم20میلی گرم (2٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *