پن کیک های ورق – در اصل یک پنکیک غول پیکر که در فر پخته می شود – نابغه ترین روش تهیه پنکیک است!

پن کیک ورق زغال اخته لیمویی
این دستور العمل صبحانه از کتاب Skinnytaste Meal Prep Cookbook است. یک بار آنها را بسازید و هرگز به روشی دیگر نخواهید ساخت! دیگر انتظار ، ورق زدن و اعضای خانواده به صورت شیفتی نخواهید خورد ، تنها چیزی که شما نیاز دارید یک تشت ورقه ای حاشیه دار و چند کاغذ روغنی است تا نچسبد. آنها طلایی و کرکی بیرون می آیند و در سراسر آنها با زغال اخته خالدار است.
کمی در مورد آخرین کتاب آشپزی من ، دارای 120+ وعده غذایی سالم و غذاهای آماده برای ساده کردن زندگی شما است. هر دستورالعمل یک گزینه make now یا بعدا یک وعده دارد. من دستورالعمل های کاملی برای انجماد و آماده سازی وعده های غذایی برای هر دستور العمل می دهم. مطمئناً ، اگر غذای آماده نمی خورید ، می توانید این دستورالعمل ها را نیز درست کنید! اطلاعات تغذیه ای همراه با هر دستور العمل است. امتیازات WW اینگونه نیست که حق چاپ است ، اما همه آنها برای راحتی شما در اینجا قرار می گیرند!
من تصمیم گرفتم این دستورالعمل کلوچه تابه را به اشتراک بگذارم زیرا بسیار محبوب بوده است ، من می بینم بسیاری از شما آنها را درست می کنید و من را نشان می کنید! اینها برای تهیه قبل از غذا بسیار مناسب هستند ، اما اگر بخواهید آخر هفته بدون نیاز به ایستادن در کنار اجاق گاز همه آنها را درست کنید ، بسیار مناسب است. و ، این یک دستور العمل جالب است و سازگاری آن با روش های دیگر بسیار آسان است!
تغییرات:
- زغال اخته را برای توت های مورد علاقه خود عوض کنید.
- توت ها را ترک کنید و برای بچه ها چیپس شکلات اضافه کنید!
- پوست لیمو را با پوست پرتقال عوض کنید و چند عروسک ریکوتا به آن اضافه کنید.
برای تهیه غذا
قبل از انتقال به یک ظرف ضد هوای کاملاً سرد شوید. برای گرم شدن مجدد از یخچال ، مایکروویو را به مدت 40 ثانیه مایکروویو بگذارید و نیمه راه را ورق بزنید. برای گرم شدن مجدد از یخ زده ، مایکروویو را به مدت 45 ثانیه انجام دهید. تلنگر و بپزید برای 45 ثانیه دیگر ، یا تا زمانی که گرم شود.
تا 4 روز در یخچال قرار دهید. فریز کنید ، تا 2 ماه محکم بسته بندی شود.
طرز تهیه پن کیک ورقه ای
https://www.youtube.com/watch؟v=Vjf3VokQ54c
پنکیک ورق کره دوغوب بلوبری لیمو
پن کیک های ورقه ای دوغوب Lemon Blueberry – در اصل یک کلوچه غول پیکر است که در فر پخته می شود – نبوغ ترین روش تهیه پنکیک است!
- اسپری آشپزی
- 1-1 / 2 فنجان ها آرد همه منظوره سفید نشده
- 1/2 جام آرد گندم کامل سفید
- 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- 2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
- 2 قاشق غذاخوری کره بدون نمک، کمی ذوب شده و خنک می شود
- 2 فنجان ها کم چرب، دوغ شیر 1٪
- 2 تخم مرغ های بزرگ
- 1 لیمو متوسط، آب و رنده رنده شده از
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 -1/2 فنجان بلوبری
توپینگ های اختیاری
- قند قنادی ها ، شربت افرا خالص ، عسل یا خامه سبک
-
فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تشت ورقه ای حاشیه دار 13 × 18 اینچی را با اسپری پخت و پاش بپاشید (این کار باعث حفظ پوست در جای خود می شود).
-
یک تکه کاغذ روغنی برش بزنید تا قسمت پایین آن کاملاً پوشانده شود. روی ظرف ورق قرار دهید و روغن بیشتری روی پوست و اطراف کناره های ورق اسپری کنید.
-
در یک کاسه متوسط ، آردها ، شکر ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط دیگر کره ، دوغ ، تخم مرغ ، آب و لیموترش لیمو ، وانیل و 1 cup4 فنجان آب را با هم مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
-
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
-
بیش از حد مخلوط نکنید (یا در صورت وجود توده هایی نگران نباشید). بلوبری را با کفگیر به آرامی بریزید.
-
مایه را در ظرف تهیه شده بریزید. با یک کفگیر به طور یکنواخت پخش کنید ، سپس روی ورق چند بار روی پیشخوان ضربه بزنید تا مایه خمیر حل شود.
-
ظرف را در نیمه راه بچرخانید ، تا زمانی که طلایی شود و تنظیم شود ، حدود 15 دقیقه بپزید.
-
بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود.
-
یک تخته برش بزرگ را بالای ظرف قرار دهید و پنکیک را روی صفحه برش بزنید.
-
به 16 مربع برش دهید. مواد افزودنی را به دلخواه اضافه کرده و سرو کنید.
آماده سازی غذا:
-
قبل از انتقال به یک ظرف هوا کاملاً خنک شوید.
-
برای گرم شدن مجدد از یخچال ، مایکروویو را به مدت 40 ثانیه مایکروویو بگذارید و نیمه راه را ورق بزنید.
-
برای گرم شدن مجدد از یخ زده ، مایکروویو را به مدت 45 ثانیه انجام دهید. تلنگر و بپزید برای 45 ثانیه دیگر ، یا تا زمانی که گرم شود.
خدمت: 2مربع ها، کالری: 214کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 35g، پروتئین: 7g، چربی: 5g، چربی های اشباع شده: 2.5g، کلسترول: 57میلی گرم، سدیم: 503میلی گرم، فیبر: 2.5g، قند: 9g
نقاط هوشمند آبی: 6
نقاط هوشمند سبز: 6
نقاط هوشمند بنفش: 6
کلید واژه ها: پنکیک ، ورق صبحانه ، پنکیک تشت