پنکیک گندم سبوس دار | منتقد دستور العمل

پنکیک های گندم سبوس دار ، لقمه های نرم بالش هستند! شما قصد دارید این پنکیک ساده ، آسان ، سبک اما دلچسب را دوست داشته باشید!

صبحانه یکی از وعده های غذایی مورد علاقه من است! من عاشق داشتن چیزی بسیار لذیذ در صبح هستم ، این روش عالی برای شروع روز است. این دستور پنکیک گندم سبوس دار را به سایر موارد دلخواه من مانند این رول های دارچین 45 دقیقه ای سریع ، بهترین آبگوشت صبحانه و بهترین پن کیک های فر آلمانی برای چرخش برنده اضافه کنید.

یک دسته پنکیک کامل گندم که توت آن روی آن قرار دارد.

پنکیک دوغ شیر گندم کامل

پنکیک مورد علاقه خانواده ماست! فقط یک چیز جادویی در مورد پنکیک های نرم و لطیف گرم است که اولین چیز صبح است. مثل اینکه با خوردن آنها فقط می دانید که روز خوبی خواهد بود! با تخم مرغ کاملاً خرد شده ، بهترین بیکن و این شربت کاملاً بهشتی تهیه شده و روز شما تعیین شده است! هنوز گرسنه ای ؟! با بیرون ترد طلایی و جذابیت ظریف داخل این پنکیک های گندم کامل کاملاً پخته می شوند. این پنکیک های گندم سبوس دار ، چربی و تهیه آنها ساده است. امروز مقداری درست کنید!

هر زمان که من “گندم کامل” را به عنوان یک ماده در حال رشد می شنیدم ، می دانستم که متراکم و نرم خواهد بود ، اما برای من خوب است! من درست میگم از آن زمان گندم کامل مسیر طولانی را طی کرده است. و و پز با آن بسیار آسان تر شده است. این پنکیک های گندم کامل بسیار شگفت انگیز هستند ، ممکن است هرگز نوع دیگری درست نکنید. آنها هنوز هم همه مواد مهم ، دوغ را دارند که باعث بهبود هر پنکیک می شود. واکنش شیمیایی آن با جوش شیرین آن حبابهای وسوسه انگیزی را ایجاد می کند که ابرهای کرکی خوبی ایجاد می کنند! این پنکیک های گندم کامل باید امروز برای صبحانه درست کنید!

مواد لازم برای کلوچه های سالم گندم

مواد ساده ای را می توانید در انبار یا فروشگاه مواد غذایی محلی خود پیدا کنید. می توانید آرد گندم کامل را در کنار آرد معمولی پیدا کنید. آرد را در یک مکان تاریک و خنک یا بهتر از این در یخچال یا فریزر نگه دارید تا طراوت را حفظ کند!

  • آرد گندم کامل: عطر و طعم خشکبار و خوشمزه
  • قند: کمی شیرینی.
  • جوش شیرین و پودر بیکینگ: این عوامل افزایش دهنده هستند که به سبک و کرکی آن کمک می کنند.
  • نمک: برای تعادل و عطر و طعم.
  • اب دوغ: سبکی را با عطر و طعم عالی و ملایم ایجاد می کند. ندارید؟ جای نگرانی نیست ، می توانید در عرض چند دقیقه خودتان را بسازید!
  • تخم مرغ: چسب مخصوص پنکیک ها.
  • روغن کانولا: می توان با روغن نارگیل جایگزین کرد. اطمینان حاصل کنید که روغن به صورت مایع است.

طرز تهیه پنکیک گندم کامل از خراش

این پنکیک های گندم کامل به همان سادگی تهیه بهترین پنکیک های کره ای کره ای است که برای صبح های شلوغ به سرعت جمع می شود. نکته اصلی این است که مخلوط شود تا زمانی که فقط ترکیب شود. بیش از حد مخلوط کردن خمیر می تواند پفکی بودن هر یک از پنکیک ها را کاهش دهد.

  1. ویسک: در یک کاسه متوسط ​​آرد گندم کامل ، شکر ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. اضافه کردن: تخم مرغ ، دوغ و روغن را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. پختن: یک تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. با اسپری آشپزی اسپری کنید و حدود 1/4 فنجان از خمیر را روی تابه گرم بریزید. پس از ایجاد حباب ، به طرف دیگر برگردانده و بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

مخلوط کردن مواد خشک و مرطوب برای پنکیک گندم کامل.

آرد گندم کامل در مقابل آرد سفید یا همه منظوره

گندم کامل و آرد همه منظوره از همان گیاه و مغز گندم شروع می شود اما فرآیند آنها بسیار متفاوت است و به آنها رنگ ، طعم و بافت متمایزی می دهد. آرد گندم کامل از هسته کامل گندم تشکیل شده است ، به این معنی که وقتی آن را آسیاب می کنیم ، آرد گندم از کل هسته استفاده می کند. این باعث ایجاد رنگ قهوه ای ، بافت سنگین تر و طعم غنی تر می شود. آرد سفید یا آرد همه منظوره مواد مغذی و غنی از عناصر ، سبوس و جوانه را قبل از آسیاب از بین می برد. این باعث می شود که آرد سفید و سبک تر باشد و طعم ملایم تری داشته باشد.

  • تغذیه: به دلیل روشی که آرد گندم کامل از هسته کامل آن استفاده می کند ، سالم تر قلمداد می شود. این یک منبع عالی از پروتئین ، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است. برای نصف فنجان آرد گندم کامل ، شما 8 گرم پروتئین و 8 گرم فیبر دریافت می کنید.
  • خریداری کردن: هنگام خرید آرد گندم کامل ، برچسب های خود را تماشا کنید و مطمئن شوید که روی آنها 100٪ گندم کامل است. تعداد زیادی برچسب وجود دارد که به نظر می رسد باید گندم کامل باشد اما کاملاً نیست.
  • تعویض ها: آرد گندم سبوس دار را می توان به میزان برابر آرد سفید یا همه منظوره در هر دستور العمل استفاده کرد. به یاد داشته باشید که بافت و رنگ آن متفاوت از استفاده از آرد سفید خواهد بود. اگر آرد گندم کامل را جایگزین آرد سفید کنم ، برای شروع ابتدا نصف و نیمه را انجام می دهم. سپس می توانم بگویم که دستور العمل چگونه به آردهای مختلف پاسخ می دهد. بعضی اوقات فقط باید از آرد سفید استفاده کنید. اما نه در این پنکیک ها!
غذای پیشنهادی  مرغ Margherita (کوره یا اجاق گاز بالا!)

نکات پنکیک های سبک و کرکی درست کنید

من استفاده از دوغ را دوست دارم و کاملاً اعتقاد دارم که در مورد پنکیک باید همیشه در آن دخیل باشد. این چنین پنکیک های سبک ، کرکی و خوش طعم ایجاد می کند. این بهشت ​​خالص است! چند نکته وجود دارد که باید در هنگام استفاده از دوغ برای به کمال رسیدن هر بار به خاطر بسپارید.

  • زیاد مخلوط نشو! یک واکنش شیمیایی بین دوغ (اسید) و جوش شیرین (باز) وجود دارد که این حباب های زرق و برق دار را ایجاد می کند. اگر خمیر را بیشتر مخلوط کنید ، همه حباب ها را له می کنید.
  • بلافاصله استفاده کنید! مانند همه واکنش های شیمیایی ، بعد از گذشت زمان فقط محو می شود. این خمیر را زودتر از موعد نسازید و بگذارید تا بماند. همه حباب ها از بین می روند. قبل از زمان آماده شدن می توانید خشک و مرطوب را جداگانه مخلوط کنید و سپس آنها را درست قبل از آماده شدن ترکیب کنید.
  • آرد گندم کامل: اطمینان حاصل کنید که آرد گندم کامل شما تازه است. در بسیاری از مواقع آرد گندم کامل رپ بدی می دهد تا مزه تلخی بچشد ، اما این فقط به این دلیل است که آرد بد شده است. از آنجا که هسته کامل آن است ، روغنهای طبیعی نیز دارد که باعث می شود سریعتر سست شود. آرد گندم کامل را برای ماندگاری بیشتر در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
  • مواد مرطوب را جداگانه مخلوط کنید: اگر به سختی می توانید همه چیز را بدون اینکه زیاد آن را بزنید با هم مخلوط کنید ، قبل از افزودن آن به حالت خشک ، تمام مواد مرطوب را جداگانه مخلوط کنید.
  • آرد گندم سبوس دار سفید: آرد گندم سفید از هسته گندم سفید درست می شود ، در حالی که آرد گندم کامل از هسته گندم قرمز تهیه می شود. گندم سفید کاملاً دارای ارزش غذایی گندم کامل است ، اما هم از نظر رنگ و هم از نظر وزن سبک تر است. بسیاری ترجیح می دهند از گندم سفید کامل استفاده کنند زیرا شباهت بیشتری به آرد سفید دارد. باز هم نکته اصلی استفاده از کل گندم سفید است!
غذای پیشنهادی  سالاد میوه ای ، سس نعناع گرمسیری

شربت در حال ریختن روی یک دسته پنکیک گندم کامل و نرم

تغییرات هنگام ایجاد بهترین پنکیک های گندم کامل

زیبایی همه پنکیک ها این است که سفارشی سازی و خوشمزه شدن آنها آسان است! با چنین پایه چشایی فوق العاده ، حتی سالم است ، آسمان در اینجا حد مجاز است!

  • افزودن اطلاعات: توت ، آجیل ، چیپس شکلات ، موز یا حتی بیکن خرد شده را برای تنوع و سرگرمی اضافه کنید.
  • طعم دهنده ها: از هر یک از طعم دهنده های مورد علاقه خود 1/2 تا 1 قاشق چای خوری اضافه کنید. عصاره وانیل ، طعم دهنده کره ، بادام ، یا نارگیل را در نظر بگیرید.
  • توپینگ ها: این شربت های خارق العاده را با توت ، آجیل ، شربت ، شربت دوغ (یام!) ، کره بادام زمینی ، مربا ، چیپس شکلات و البته شربت افرا پر کنید. صبر کن! خامه شلاق را فراموش نکنید!

نحوه نگهداری پنکیک آرد گندم کامل به طور مناسب

  • یخ زدگی: من عاشق این هستم که یک دسته دوتایی درست کنم و موارد اضافی را برای یخ زدن برای صبحانه های سریع صبح زیاد بپزم. برای یخ زدن پنکیک های باقیمانده ، بگذارید تا کاملا روی یک ظرف خنک کننده خنک شوند. پنکیک ها را به صورت جداگانه در بسته بندی پلاستیکی بپیچید و در کیسه فریزر گالون قرار دهید. همچنین می توانید آنها را فقط در یک کیسه فریزر گالن جدا شده با کاغذ موم یا پوست بگذارید. آنها تا 3 ماه ادامه خواهند داشت.
  • دوباره گرم کنید: برای گرم کردن مجدد پنکیک های یخ زده روی بشقاب پوشیده شده از حوله کاغذی و مایکروویو به مدت 30 ثانیه ، آن را بچرخانید و بپزید تا 30 ثانیه دیگر یا تا زمانی که گرم شود. شما همچنین می توانید پنکیک های داخل توستر خود را برای ترد شدن بیرون نان کنید.
غذای پیشنهادی  سوپ نخود خرد شده با ژامبون

از نزدیک به پنکیک های گندم کامل که با توت و شربت برش خورده اند نگاه کنید.

الهام از کلوچه بیشتر برای لذت بردن

پنکیک استثنایی است! آنها سبک و کرکی هستند و می توانید آنها را بر اساس دلخواه خود قرار دهید. آنها قابل تنظیم هستند و ساخت آنها آسان است. آنها بسیار لذت بخش و آسان برای خوردن بیش از حد در یک جلسه هستند! بگذارید این دستورالعمل های کلوچه مورد علاقه شما را برنده کند! اینها خیلی خوب هستند!

پنکیک گندم کامل

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

کل زمان 20 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم


پنکیک های گندم سبوس دار ، لقمه های نرم بالش هستند! شما قصد دارید این پنکیک ساده ، آسان ، سبک اما دلچسب را دوست داشته باشید!



  • 2
    فنجان ها
    آرد گندم کامل
  • 3
    قاشق غذاخوری
    قند
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    جوش شیرین
  • 1 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر خمیرمایه
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 2 1/4
    فنجان ها
    اب دوغ
  • 2
    بزرگ
    تخم مرغ
  • 1/4
    جام
    روغن کانولا یا روغن گیاهی



خدمت: 4

کالری360کیلو کالری (18٪)کربوهیدرات ها60g (20٪)پروتئین15g (30٪)چربی8g (12٪)چربی های اشباع شده4g (20٪)کلسترول108میلی گرم (36٪)سدیم607میلی گرم (25٪)پتاسیم586میلی گرم (17٪)فیبر6g (24٪)قند16g (18٪)ویتامین A358IU (7٪)کلسیم255میلی گرم (26٪)اهن3میلی گرم (17٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *