پنیر لیمو کامل

کشک لیمو ترکیبی کاملی از شیرین و مزه با بافت خامه ای صاف است. این خوبی های لیمو در عرض چند دقیقه جمع می شوند!

لیمو روشن و زرد رنگ است که در هنگام تهیه این نوع آفتاب ، اشعه آفتابی از خود به وجود می آورد. سایر دستور العمل های لیمو که باعث ایجاد رنگ و بوی رنگی می شود ، من آن را دوست داشتم ، این لیوان توت لیمو ، بدون پخت لیمو و میله های لیمویی کامل نیست.

کشک لیمو را در یک کتری کوچک با یک قاشق چوبی کوچک با کشک لیمو از قاشق بیرون می اندازیم.

پنیر لیمو کامل

به طور جدی بهترین لیمو لیمو تا کنون! من عاشق ترکیب طعم با آب لیمو تازه هستم و شیرینی را با شکر اضافه کردم. جگر لیمو فقط یک لمس دیگر را به شما می دهد تا از این عطر و طعم تر استفاده شود. تنها چیزی که من نیاز دارم قاشق است و می تواند مثل بستنی بخورد ، خیلی خوب است!

وقتی که من این لیمو لیمو خوشمزه می ساختم ، می دانستم که این ضربه خواهد خورد. مواد ساده و ساخت آسان! من نمی توانم باور کنم که طعم پاپ و حتی رنگ زرد به زیبایی در شیشه ارائه شده است. این مناسب برای به اشتراک گذاشتن با همسایگان ، خانواده و دوستان است. آن را از کالاهای برتر نانوایی لذت ببرید یا آن را درون یک ماست سبک و خوشمزه هم بزنید. گزینه ها با این دستور العمل پنیر لیمو بی پایان هستند!

کشک لیمو چیست؟

در هر نیش خامه ای خوشمزه ای زیبا و طعم آور است! کشک لیمو یک دسر فروپاشیده یا پراکنده است که از نظر عطر و طعم بسیار غنی است. مخلوط شیرین و خامه ای دارای طعم شدید لیمو است که تندی از آن را نشان می دهد. برخی این سرو را با نسخه مربای دسر مقایسه می کنند. با استفاده از این مواد ساده ، این سرو به سرعت و به راحتی از بالای اجاق گاز جمع می شود.

غذای پیشنهادی  Suraikai thuvaiyal ، بطری کدو تنبل Pith thogayal دستور العمل

مواد اولیه پنیر لیمو خانگی:

این یکی از دستور العمل های مورد علاقه من برای ساختن است. سبک و طراوت است اما بیشتر از همه مرا به یاد زمان بهار و روزهای گرم تر می اندازد. با استفاده از این مواد ساده که در حال حاضر در خانه های شیرین و یخچال و فریزر شما هستند ، به زودی این لیمو لیمو درست می شود.

  • تخم مرغ های بزرگ: با هم صاف کنید و یک بافت صاف و نرم ایجاد کنید.
  • قند: تنش را پایین می آورد اما ضخیم شدن آن را در کشک ایجاد می کند.
  • آب لیمو: لیموهای تازه فشرده شده بهترین و خوشبو کننده کامل هستند.
  • جگر لیمو: این پاپ اضافی را به این دستور العمل پنیر لیمو اضافه می کند.
  • نمک: فقط یک خرج کردن!
  • کره: برش ها را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و یک دسر شیرین و خوش طعم ایجاد کنید.

بیایید چند لیمو بپزیم:

دوستداران لیمو این دستور غذا فقط برای شماست! با این بافت طعم دهنده و کرمی شدید که با هر نوع نیش در دهان شما ذوب می شود ، شگفت زده شوید.

  1. در یک قابلمه اندازه متوسط بیش از حرارت متوسط شلاق زدن تخم مرغ و شکر تا زمانی که ترکیب شوند. آب لیمو ، پوست و نمک را اضافه کنید. شلاق زدن به مدت 2-3 دقیقه
  2. کره را اضافه کرده و ادامه دهید شلاق زدن تا ذوب شود. ادامه دهید شلاق زدن تا زمانی که مخلوط غلیظ شود و قسمت پشت قاشق را بپوشاند.
  3. از روی حرارت و نژاد درون یک کاسه و بگذارید خنک شود. کشک را در آن ذخیره کنید ظرف حمل و نقل تا 2 هفته همچنین می تواند تا 3 ماه یخ بزند.

فرایند پخت و پز تهیه کشک لیمو در 4 عکس مختلف.

برای استفاده از کشک لیمو چیست؟

برای اضافه بار لینک آماده شوید! بسیاری از دستور العمل های خوشمزه وجود دارد که می توانند در زیر یا بالای این دستور العمل پنیر لیمو قرار گیرند. کمی طعم دهنده و شیرینی اضافی را به هر نوع دستور غذا اضافه کنید و فوراً طعم آن را چشید.

غذای پیشنهادی  کاسه های تند بروکسل (کربوهیدرات کم)

در اینجا چند ایده برای کمک به شما آورده شده است!

  • نانوایی: از اسکوا ، کروسان یا کلوچه لذت ببرید
  • پخت: ایده آل برای پر کردن یا لایه برداری ماکارون ها در دستور العمل های کیک توت فرنگی.
  • نان: روی کلوچه انگلیسی ، بیسکویت خانگی یا نان تست پخش کنید.
  • صبحانه: بالای وافل ها ، یا پنکیک یا پر کردن کرپ ها با.
  • سبک و خوشمزه: در ماست هم بزنید ، پنیر دلمه یا قاشق را روی بستنی اضافه کنید.

کشک لیمو را در یک کوزه با یک قاشق چوبی که در کش کشیده است کنار آن استراحت کنید.

نکات و راهنمایی هنگام تهیه کشک:

  1. طرز تهیه کشک لیمو ضخیم: برای غلیظ شدن پنیر لیمو ، 2 عدد زرده تخم مرغ به همراه 1 عدد تخم مرغ کامل و همچنین تخم مرغ هایی که در دستور العمل موجود است اضافه کنید.
  2. آب لیمو: بهتر است از لیموترش تازه استفاده کرده و آنها را له کنید. این لیزر لیمو عالی و قابل استفاده است.
  3. کره: اگر از کره شور استفاده می کنید عنصر نمک را از لیست حذف کنید.
  4. کرنش لیموترش: این بیشتر از اولویت است. اگر ترجیح می دهید پوست لیمو را هم صاف نکنید خیلی خوب است. بسیار نازک و کوچک است و طعم آن برای بافت سخت است.

نحوه ذخیره کشک لیمو:

  • یخچال و فریزر: کشک لیمو هنگام استفاده نباید در یخچال نگهداری شود. اگر از دستور العمل های دیگر استفاده شده از لیمو لیمو استفاده می کنید ، آن دستور العمل را نیز در یخچال قرار دهید. در یک ظرف هوایی نگهدارید و 5 تا 7 روز در یخچال قرار دهید. از سرما یا در دمای اتاق استفاده کنید.
  • آیا می توانید پنیر لیمو را منجمد کنید؟ آره! مدت زمان طولانی آن را در فریزر تا 1 ماه نگهداری کنید. هنگامی که آماده استفاده هستید ، یک شبه در یخچال ذوب کنید.
غذای پیشنهادی  پانسمان دامداری خانگی | منتقد دستور العمل

کشک لیمو را در یک کتری باز با یک قاشق چوبی کوچک و لیموهایی که در کنار شیشه به عنوان تزیین قرار دارند ، قرار دهید.

دستور العمل لیمو که دوست دارید:

  • کیک پوک لیمو
  • بدون پخت کیک پنیر لیمونویی ماکارونی
  • میله کیک پنیر لیمو
  • کیک پنیر کیک آبی مینیاتوری
  • بهترین کیک لیمو باند

چاپ

پنیر لیمو کامل

کشک لیمو ترکیبی کاملی از شیرین و مزه با بافت خامه ای صاف است. این خوبی های لیمو در عرض چند دقیقه جمع می شوند!
دوره دسر
غذا آمریکایی
کلمه کلیدی پنیر لیمو ، دستور تهیه لیمو لیمو
زمان آماده سازی 5 دقایق
زمان پخت 10 دقایق
زمان کل 15 دقایق
خدمات 1 فنجان
نویسنده رودهای آلیسا

تجهیزات

  • ماهی تابه
  • شلاق زدن
  • نژاد
  • کاسه

عناصر

  • 4 تخم مرغ های بزرگ
  • 1 فنجان قند
  • 1 فنجان آب لیمو تازه فشرده حدود 3-4 لیمو
  • 1/4 فنجان پوست لیمو
  • خرج کردن نمک
  • 8 قاشق غذاخوری کره بریده شده

دستورالعمل ها

  • در یک قابلمه اندازه متوسط ​​بیش از حرارت متوسط ​​، تخم مرغ و شکر را تا زمانی که ترکیب شوند ، خرد کنید. آب لیمو ، پوست و نمک را اضافه کنید. 2-3 دقیقه جوش بزنید.
  • کره را اضافه کرده و صاف کنید تا ذوب شود. تا زمانی که مخلوط غلیظ شود و قسمت پشت قاشق را بپوشاند ، ادامه دهید تا سفت شوید.
  • از روی حرارت برداشته و درون یک کاسه صاف کنید و بگذارید خنک شود. کشک را حداکثر تا 2 هفته در یک ظرف هوایی نگهداری کنید. همچنین می تواند تا 3 ماه یخ بزند.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *