پودر زیره سرخ شده ، پودر bhuna jeera

bhuna-jeera-پودر

پودر زیره سرخ شده ، همچنین به عنوان پودر bhuna jeera معروف است ، دارای بسیاری از غذاهای خوراکی است و همچنین دارای خواص شگفت انگیز است که دارای داروهای دارویی است.

من همیشه در یخچال خود طیف وسیعی از پودرهای ادویه دار را دارم. از آنجا که بیشتر آشپزی های روزمره من در جنوب هند است ، من نمی خواهم از این موارد استفاده کنم ، اما نیاز دارم یک بار در روز استفاده کنم. شرایط آب و هوایی و ذخیره من در بعضی مواقع هرگز اجازه نمی دهد این پودرها تازه بمانند ، بنابراین یک قفسه در یخچال خود را برای این پودرهای ماسالا اختصاص می دهم. من چند سال پیش یک کلیک از آن را در استوری های اینستاگرام خود به اشتراک گذاشته ام.

غذای پیشنهادی  Skewers مرغ رانش سیر | منتقد دستور العمل

یکی از پودرهای بسیار مفید که برای من بسیار مفید است ، این پودر دانه زیره بوداده / bhuna jeera است که معمولاً در شمال کشور هند شناخته می شود.

زیره-دانه-پودر

چه کاربردهای آشپزی پودر دانه کومین بو داده شده / Bhuna jeera چیست؟

برای داشتن طعم عالی ، یک چاشنی را به علفهای شمالی هند اضافه کنید و در انتها قرار دهید
قبل از خاموش شدن ، کمی در واتا کوژامبو بپاشید.
خمیر باججی / خمیر پاکورا را اضافه کنید.
درج کنید آلو پاراتا چاشنی

غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 14 روزه غذایی سالم (18 تا 31 مه)
مزایای سلامتی از bhuna jeera / پودر زیره بو داده که من از آن استفاده می کنم:

من عمدتا برای هضم استفاده می کنم. برای کمک به هضم ، کمی به پروانه شیرین یا شیرینی شور اضافه کنید.

در یک ظرف هوایی ذخیره کنید و در صورت لزوم از آن استفاده کنید.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *