پوسته برنج قرمز payasam | دستور العمل های سال نو تامیل

پاییزام پوسته های برنج قرمز دسر دلچسب و مطبوعی است که می توانید در مناسبت های جشنواره یا حتی برای ولع خوردن های شیرین ناگهانی خود درست کنید. فیلم کامل ، عکس های گام به گام.

سالها قبل ، منظورم بیش از 10 سال است ، من سرخ شده ام را شنیدم که می گفت او در یک وعده ناهار چند وعده پیلاس برنج قرمز داشته است. او از من خواست که امتحان کنم ، اما من این کار را جدی نمی گیرم زیرا اغلب اوقات payasam aval می سازم. در چند سال اخیر فقط من شروع به خرید پوسته برنج قرمز کرده و بیشتر پوما به سبک upma یا شمال هند درست کرده ام. من هر زمان که احساس می کنم چیز پر کننده ای دارم آماده می شوم. اما این اولین بار است که من payasam می گیرم و کاملاً عاشق آن هستم. طعم و بافت آن بسیار زیاد است.

پرش به:

مواد تشکیل دهنده

  • پوسته برنج قرمز (من از شیرینی ضخیم استفاده کردم)
  • قند
  • شیر
  • کاشوبادام هندی
  • شیر تغلیظ شده (اختیاری)

خلاصه

ابتدا هرگونه ناخالصی / گرد و غبار موجود در پوسته های برنج قرمز را الک کنید. آن را به خوبی در ریز تفت دهید و فشار دهید تا با سیر و آب آن را بپزید تا سوت بزند. پس از اتمام ، شکر و شیر تغلیظ شده را اضافه کنید. قوام را در صورت نیاز با شیر یا آب تنظیم کنید. چند دقیقه بپزید و در آخر با مقداری بادام هندی ترد سرخ شده تزیین کنید.

arتغییرات

می توانید از شیر تغلیظ شده صرف نظر کرده و خود قند را به طور کامل اضافه کنید. فقط یک قاشق غذاخوری بیشتر ، بنابراین در کل 3 قاشق غذاخوری شکر کافی است.

ژاگری را می توان به جای شکر اضافه کرد. برای این دستور از ¼ فنجان ژاگرا استفاده کنید.

فیلم

در اینجا نحوه تهیه فیلم payasam پوسته برنج قرمز آورده شده است

پوسته برنج قرمز payasam

دستور العمل های سال نو تمیل

پوسته برنج قرمز payasam

چاپ
سنجاق زدن

پوسته برنج قرمز payasam | دستور العمل های سال جدید تامیل

پاییزام پوسته های برنج قرمز دسر دلچسب و مطبوعی است که می توانید در مناسبت های جشنواره یا حتی برای ولع خوردن های شیرین ناگهانی خود درست کنید. فیلم کامل ، عکس های گام به گام.

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • ¼ جام شله برنج قرمز من از تنوع ضخیم استفاده کردم
  • 2 قاشق غذاخوری قند
  • 1 جام شیر
  • 5 کاشوبادام هندی
  • 2 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده اختیاری
  • 2 قاشق چایخوری قي

دستورالعمل ها

  • پوسته برنج قرمز را در صافی فلزی الک کنید. هرگونه ناخالصی را با دست انتخاب کنید.

  • در یک زودپز کوچک ، یک قاشق چایخوری اضافه کرده و پوسته های برنج قرمز را تفت دهید. به مدت 2 دقیقه با شعله کم تفت دهید.

  • ½ فنجان آب و 1 فنجان شیر به آن اضافه کنید. فشار را برای 1 سوت در شعله متوسط ​​بپزید.

  • پس از اتمام ، شکر ، شیر تغلیظ شده را اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید در این مرحله 1 هل پودر شده اضافه کنید.

  • چند دقیقه دم بکشید. شعله را خاموش کرده و بادام هندی های بو داده طلایی را در پائیزام مخلوط کنید.

یادداشت

  • من از انواع ضخیم استفاده کردم ، شما همچنین می توانید از انواع نازک استفاده کنید. زودتر پخته می شود. بنابراین می توانید فشار را سریع آزاد کرده یا از بالای اجاق گاز استفاده کنید.

📸 عکس های گام به گام

  1. پوسته برنج قرمز را در صافی فلزی الک کنید. هرگونه ناخالصی را با دست انتخاب کنید. در یک زودپز کوچک ، یک قاشق چایخوری قهوه اضافه کرده و پوسته های برنج قرمز را به آن اضافه کنید.
    آویز تمیز
  2. به مدت 2 دقیقه با شعله کم تفت دهید. ½ فنجان آب و 1 فنجان شیر به آن اضافه کنید.
    ریختن در شیر
  3. فشار را برای 1 سوت در شعله متوسط ​​بپزید. بگذارید فشار به طور طبیعی آزاد شود. از نظر بافت نرم خواهد بود.
  4. پس از اتمام ، شکر ، شیر تغلیظ شده را اضافه کنید. اگر می خواهید می توانید در این مرحله 1 هل پودر شده اضافه کنید.
    شیرین کننده ها
  5. ½ فنجان شیر بیشتر اضافه کنید و برای چند دقیقه بجوشانید. شعله را خاموش کرده و بادام هندی های بو داده طلایی را در پائیزام مخلوط کنید.

یادداشت

  • من از انواع ضخیم استفاده کردم ، شما همچنین می توانید از انواع نازک استفاده کنید. زودتر پخته می شود. بنابراین می توانید فشار را سریعاً آزاد کرده یا از بالای اجاق گاز استفاده کنید.

من دوست دارم که پوسته برنج قرمز payasam گرم ، بهترین باشد.

red-aval-payasam
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (1-7 مارس)

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *