پوست سیب زمینی ترد | منتقد دستور العمل

پوسته های سیب زمینی پخته شده دارای پوسته خارجی ترد است که با ترکیب پنیر چدار ، بیکن و پیاز سبز پر شده است. این سیب زمینی هرکدام اشتهاآور یا غذای جانبی است!

با این پوستهای خوشمزه روی اشتها آورید و به سرعت تماشای آنها را تماشا کنید! برای غذاهای کلاسیک بیشتر این حلقه های پیاز ترد ، اسفناج کنگر فرنگی یا Mouthwatering Cavboy Caviar را امتحان کنید.

پوسته های سیب زمینی را روی یک بشقاب سفید با سس غوطه وری در طرف قرار دهید.

پوست سیب زمینی ترد

این پوسته های سیب زمینی خانگی بسیار ساده است و برای شام یا مهمانی بعدی خود خیلی سریع جمع می شوید. غذای جانبی کامل را با تمام عطر و طعم ها درست کنید و به تماشای آنها سریعتر از آنکه درست کرده اید ناپدید شوید. پوست سیب زمینی حتما باید درست شود!

این پوستها را به عنوان یک اشتها آور شب بازی سرگرم کننده سرو کنید یا از آنها با غذای مورد علاقه خود به عنوان یک طرف لذت ببرید. ترد خارج پوسته ای زیبا را می دهد که به راحتی می توان آن را برای غوطه وری یا چسبندگی کافی نگه داشت تا با چنگال بریده شود. این خوراکی یکی از بهترین و بسیار خوشمزه است!

مواد اولیه سیب زمینی سیب زمینی:

سیب زمینی های Russet ضخیم تر شناخته شده و بهترین این سیب زمینی ها را در کنار هم نگه می دارند. آنها یک سیب زمینی قوی تر برای برش و توخالی کردن هستند. سیب زمینی خود را با تمام کالاها پر کنید و تا زمان پخت آن را بپزید!

  • سیب زمینیها: سیب زمینی Russet بهترین است زیرا بزرگتر و بزرگتر وجود دارد
  • روغن زیتون: این پوسته سیب زمینی را می پوشاند و در خارج ترد ایجاد می کند.
  • نمک و فلفل: چشیدن!
  • پنیر چدار: بالای سیب زمینی پخته شده را بپاشید.
  • بیکن: قطعات را بپزید و خرد کنید.
  • پیاز سبز: برش داده و به بالا اضافه کنید.
  • رانچ یا کرم ترش: عالی برای فرو بردن یا بارگیری پوست سیب زمینی عالی است.
غذای پیشنهادی  دستور غذای خرده خورده بره

چگونه می توان یک غذای کلاسیک تهیه کرد:

این غذای آماده یا غذای جانبی یکی از بهترین و ساده ترین دستور العمل های تهیه غذای سریع است. هر پوست سیب زمینی را برش داده و با دقت تقسیم کنید. این دستور العمل حتی برای دو برابر کردن هم عالی است!

  1. سیب زمینی را آماده کنید: سیب زمینی ها را بشویید و خرد کنید. فر را از قبل گرم کنید تا 400 درجه. با چنگال خم شوید و به مدت یک ساعت یا تا زمانی که مناقصه پخت کنید. یا هر سیب زمینی را به مدت 5 دقیقه در مایکروویو بپزید. بگذارید سیب زمینی ها خنک شوند.
  2. پخت: سیب زمینی ها را به نصف برش دهید. سیب زمینی ها را کنار بگذارید و حدود 1/4 اینچ را در کنار آن بگذارید. سیب زمینی ها را روی یک ورقه پخت کنار پوست قرار دهید و با روغن زیتون مسواک بزنید. نمک و فلفل. پخت حدود 10 دقیقه. به طرف دیگر تلنگر بزنید و 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که شروع به نگاه کردن قهوه ای طلایی کنند ، بپزید.
  3. حذف و تزئین: از فر خارج کنید و پنیر را اضافه کنید. به مدت 2-3 دقیقه دوباره به فر اضافه کنید تا پنیر ذوب شود. بالا با بیکن ، پیاز سبز و تاپ های مورد علاقه.

روند ساخت پوست سیب زمینی.

تاپینگ برای پوست سیب زمینی پخته شده:

پوسته های سیب زمینی خود را با تمام toppings های مورد علاقه خود بارگیری کنید! آن را با پنیر و بیکن ساده نگه دارید و با برخی از این گزینه ها همه را بیرون بروید.

  • کلاسیک: بیکن ، پنیر و پیاز همیشه مورد علاقه هستند.
  • سبک تاکو: گوشت گاو سرخ شده با چاشنی تاکو ، پنیر و چاشنی شده با cilantro.
  • جنوبی: گوشت خوک را با سس باربیکیو بیرون آورده اید.
  • بچه تایید شده است: گوشت خرد شده ، پنیر و نان خرد شده خرد شده را به آن اضافه کنید.
  • پوسته های تند: poppers Jalapeño یک غذای گرم است که پیچ و تاب و سرگرم کننده ای را ایجاد می کند.
غذای پیشنهادی  سالاد سبزیجات با ورق کباب شده با ورق گرم

نکاتی برای تهیه بهترین پوست سیب زمینی:

در اینجا چند روش سریع و آسان برای درست کردن پوست سیب زمینی ترد خانگی مشاهده شده است. به نظر می رسد این بهترین اشتها آور شماست!

  • اندازه سیب زمینی: بهتر است در صورت امکان سیب زمینی و پرتقال بزرگ را انتخاب کنید. اینها قویترین هستند و هنگام پخت بهترین حالت را دارند.
  • سرد: بگذارید سیب زمینی ها قبل از برش دادن کاملاً خنک شوند. اگر خیلی زود بریده شوند ، آنها از هم جدا می شوند.
  • برش دادن: طول آن را بر روی پوست سیب زمینی برش دهید. داخل سیب زمینی را با دقت قاشق کنید. حدود 1/4 اینچ سیب زمینی را بگذارید تا به ثبات کمک کند.
  • دستور العمل های بیشتر! قسمت های سیب زمینی خالی شده را برای دستور العمل های بیشتر مانند این مزرعه سیر خرد شده سیب زمینی یا تهیه سیب زمینی پوره شده نگه دارید.

پوست سیب زمینی که در سس رانچک فرو می رود.

غذاهای خوشمزه تر:

پوست سیب زمینی ترد

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 25 دقایق

زمان کل 35 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 8 پوست سیب زمینی

  • 4 سیب زمینی کوچک Russet
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • 2 فنجان ها پنیر چدار خرد شده
  • 6 برش بیکن خرد شده و پخته شده است
  • پیاز سبز بریده شده
  • رانک یا خامه ترش برای سرو کردن اختیاری
  1. سیب زمینی ها را بشویید و خرد کنید. فر را از قبل گرم کنید تا 400 درجه. با چنگال خم شوید و به مدت یک ساعت یا تا زمانی که مناقصه پخت کنید. یا هر سیب زمینی را به مدت 5 دقیقه در مایکروویو بپزید. بگذارید سیب زمینی ها خنک شوند.

  2. سیب زمینی ها را به نصف برش دهید. سیب زمینی ها را کنار بگذارید و حدود 1/4 اینچ را در کنار آن بگذارید. سیب زمینی ها را روی یک قرار دهید ورق پخت پوست را به سمت بالا و با روغن زیتون مسواک بزنید. نمک و فلفل. پخت حدود 10 دقیقه. به طرف دیگر تلنگر بزنید و 10 دقیقه دیگر یا تا زمانی که شروع به نگاه کردن قهوه ای طلایی کنند ، بپزید.

  3. از فر خارج کنید و پنیر را اضافه کنید. به مدت 2-3 دقیقه دوباره به فر اضافه کنید تا پنیر ذوب شود. بالا با بیکن ، پیاز سبز و تاپ های مورد علاقه.

ارزش غذایی

پوست سیب زمینی ترد

مقدار در هر خدمت

کالری 298 کالری از چربی 171

٪ ارزش روزانه*

چربی 19 گرم29٪

9 گرم چربی اشباع شده45٪

کلسترول 41mg14٪

سدیم 290mg12٪

پتاسیم 504mg14٪

کربوهیدرات 20 گرم

فیبر 1 گرم

1 گرم شکر

پروتئین 11 گرم22٪

ویتامین A 283IU

ویتامین سی 6mg

کلسیم 218mg22٪

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *