چای ایرانی ، Hyderabadi Dum در گلدان فوری

Irani Chai ، سبک Hyderabadi چای Dum در قابلمه فوری. این را می توانید در زودپز نیز درست کنید. طعم رضایت بخش ، باید برای دوستداران چای امتحان کنید!

چای ایرانی در گلدان فوری

تهیه چای در گلدان فوری بدون دردسر ، بدون نشستن کودک ، بدون سرریز شدن ، برای لیسانس ها مناسب است یا می خواهید چای را با آرامش برنامه ریزی کنید.

غذای پیشنهادی  5-کلوچه نان موز موز در لیوان

این امر باعث می شود که شما بتوانید با یکدیگر در شرایطی که با دوستان خود احساس خنک می کنید ، محل زندگی مشترک را آماده نگه دارید. طعم و مزه شگفت آور مطمئناً مهمانان / خود یا خانواده تان را شگفت زده می کند.

این کمی ترکیبی از ماسالای چای معمولی بدون ادویه کامل است ، اما فقط کمی هل و چای شیر تغلیظ شده ، و با هر میان وعده ای خوب جفت می شود.

پرش به:

در باره

چای دم یا چای ایرانی در هیدرآباد مشهور است. Vj مدتی است در حیدرآباد زندگی می کند و مدام از مکان فوق العاده آن می گوید.

اما از آنجا که او شخص چای نیست ، به او گفت که این کار را امتحان نکرده است. من در بسیاری از فیلم های غذایی خیابانی یوتیوب دیده ام که نحوه ساخت dum chai را نشان می دهد.

ابتدا جوشانده چای به مدت 45 دقیقه در ظرف مخصوصی مخلوط می شود که اجازه می دهد تا عطر و طعم آن قفل شود. ادویه ها ، شکر در امتداد پودر چای اضافه می شوند و در “Dum” قرار می گیرند که با دم شدن چای از طعم و مزه فرار نمی کند.

این درست در خلاف برخی از قوانین تهیه چای است که ما فقط می خواهیم چای را در آب گرم و بدون جوش دم کنیم. بلکه در اینجا برای مدت زمان بیشتری جوشانده و آن را از نظر طعم و مزه قوی می کند.

عامل مهم دیگری که باعث سبک بیشتر ایرانی آن می شود ، شیر غلیظ است. در بعضی مکان ها ، حتی هنگام سرو ، مالایا به آن اضافه می شود.

این نام چای ایرانی است ، زیرا کافه ایرانی سرو می شود و در حیدرآباد و بمبئی بسیار شناخته شده است.

عناصر

من این روش را اقتباس کرده و به عنوان یک گلدان در گلدان فوری ساخته ام. از آنجا که قرار است طولانی تر دم بکشد ، من انتخاب کردم آهسته پخت حالت برای انجام یک مقدار از عدالت.

irani-chai-recipe
چای دم
  • من برای این دستور از چای برچسب زرد لیپتون استفاده کردم. (گرد و غبار چای)
  • شکر را می توان طبق ترجیح شخصی تنظیم کرد.
  • یک قطره شیر تغلیظ شده در این وجود دارد زیرا شیر در دستور العمل معتبر غلیظ است. بنابراین غنا و لطافت را فراهم می کند.

برای سایر مواد و مقادیر به کارت دستورالعمل مراجعه کنید.

تعویض ها

اگر می خواهید شیر تغلیظ شده را حذف کنید ، این فقط یک ماده افزودنی برای تقویت طعم است.

آیا می خواهید شکر را کاهش دهید یا از شیرین کننده طبیعی استفاده کنید؟ پیش بروید ، می توانید از قند قند قهوه ای نیز استفاده کنید اما پیشنهاد می کنیم بعد از فیلتر کردن آن را اضافه کرده و برای جلوگیری از خمیری شدن آن را مخلوط کنید.

همچنین می توانید سراغ شیر کم چربی بروید. در این صورت شما حتی می توانید به جای استفاده از آب در دستورالعمل ، از شیر کامل استفاده کنید.

تغییرات

گلدان فوری ندارید؟ برای تهیه اجاق گاز تحت فشار ، این چای Dum توسط ArchKC را ببینید که در وهله اول الهام بخش من است.

من این را در هیچ حالت دیگری در گلدان فوری امتحان نکرده ام. اما اگر نسخه سریعتر وجود داشته باشد قطعاً سعی و به روزرسانی می شود.

ویدئو

آیا ویدیو بیشتر مورد علاقه شماست؟ فیلم سریع Dum chai را تماشا کنید.

ذخیره سازی

من این کار را 3 بار انجام داده ام و این بار مقدار کمی مانده و دوباره گرمش کردم. این طعم و مزه برای من کاملا خوب بود ، بدون تلخی و طعم عجیب و غریب.

بنابراین می توانید باقیمانده مانده را در یخچال قرار دهید و بعداً برای وعده استفاده کنید. من بیشتر از یک روز توصیه نمی کنم اما. ظرف 24 ساعت استفاده کنید.

کارت دستور

دستور العمل چای irani-chai-dum-چای

چاپ
سنجاق زدن

چای ایرانی ، چای دم در گلدان فوری

Irani Chai ، سبک Hyderabadi چای Dum در قابلمه فوری. این را می توانید در زودپز نیز درست کنید. طعم رضایت بخش ، باید برای دوستداران چای امتحان کنید!

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1 جام شیر
  • ¾ جام اب
  • 1 قاشق غذاخوری پودر چای
  • 1 قاشق غذاخوری قند
  • 2 هل خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده یا بنا به نیاز

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

دستورالعمل ها

  • قابلمه فوری را در حالت Slow cook در حالت عادی به مدت 30 دقیقه شروع کنید

  • بعد از آن ¾ فنجان آب به گلدان داخلی اضافه کنید. سپس 1 قاشق غذاخوری پودر چای را اضافه کنید.

    ¾ فنجان آب، 1 قاشق غذاخوری پودر چای

  • به دنبال آن ، 1 قاشق غذاخوری شکر ، هل خرد شده بپاشید و شیر را به آن بریزید. نیازی به هم زدن نیست.

    1 فنجان شیر، 1 قاشق غذاخوری شکر، 2 هل

  • درب ظرف را ببندید و صبر کنید تا تایمر بلند شود. برای من هیچ فشاری ساخته نشد بنابراین من بلافاصله به همین ترتیب باز شدم.

  • در صورت وجود فشار ، می توانید سریعاً آن را آزاد کرده و باز کنید.

  • شیر چگال را مطابق با سلیقه خود اضافه کنید. اگر نمی خواهید خیلی شیرین باشد ، مقدار کمتری اضافه کنید. اگر دندان شیرین هستید می توانید 2 قاشق غذاخوری اضافه کنید.

    1 قاشق غذاخوری شیر تغلیظ شده

  • خوب مخلوط کنید و فیلتر کنید.

  • فوراً لذت ببرید چون زودتر خنک می شود.

یادداشت

  • اگر می خواهید شیر تغلیظ شده را حذف کنید
  • می توانید از قند قند قهوه ای نیز استفاده کنید اما پیشنهاد می کنیم بعد از فیلتر کردن آن را اضافه کرده و برای جلوگیری از سفت شدن آن را مخلوط کنید.
  • از شیر کم چربی نیز می توان استفاده کرد.

عکسهای گام به گام

1. گلدان فوری را از داخل شروع کنید آهسته پخت حالت در طبیعی برای 30 دقیقه

2. بعد از آن ¾ فنجان آب به گلدان داخلی اضافه کنید. سپس 1 قاشق غذاخوری پودر چای را اضافه کنید.

مرحله 1 پودر چای را اضافه کنید
چای دم در گلدان فوری

3. به دنبال آن ، 1 قاشق غذاخوری شکر ، هل له شده را بپاشید.

هل خرد شده ، شکر را اضافه کنید
چای قابلمه فوری

4. شیر را به آن بریزید. نیازی به هم زدن نیست.

افزودن شیر
شیر به آن اضافه کنید

5. درب ظرف را ببندید و صبر کنید تا تایمر بالا بیاید. برای من هیچ فشاری ساخته نشد بنابراین من بلافاصله به همین ترتیب باز شدم.

بعد از افزودن شیر
قبل از

6. در صورت وجود فشار ، می توانید سریع آن را رها کرده و باز کنید.

چای dum آماده است
پس از باز کردن درب قابلمه فوری

5. شیر دلخواه را مطابق با سلیقه خود اضافه کنید. اگر نمی خواهید خیلی شیرین باشد ، مقدار کمتری اضافه کنید. اگر دندان شیرین هستید می توانید 2 قاشق غذاخوری اضافه کنید.

شیر تغلیظ شده را اضافه کنید
مطابق با اولویت خود اضافه کنید

6. خوب مخلوط کنید و فیلتر کنید.

خوب مخلوط کنید
چای غلیظ ، صاف و غنی

7. بلافاصله لذت ببرید چون زودتر خنک می شود.

چای قابلمه فوری آماده
آماده لذت بردن از چای

با سمبوسه پیاز یا بیسکویت ساده راسک یا عثمانیا سرو کنید که بهترین گزینه برای این کار است.

دستور تهیه چای دم در گلدان فوری
چای دم را با بیسکویت سرو کنید

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *