خورش گاو کارنا Guisada یا گوشت گاو لاتین با تکه هایی از گوشت گاو درست شده در آبجو با پیازچه ، سیر ، گوجه فرنگی ، زیره و مایع کتانترو تهیه می شود.

کارن Guisada یا گوشت گاو لاتین خورش با تکه هایی از گوشت گاو تهیه شده در آبجو با پیازچه ، سیر ، گوجه فرنگی ، زیره و ماساژه تهیه می شود.
کارن گیزادا (خورش گوشت گاو لاتین)

ایمیل های زیادی دریافت می کنم که به من می گویند چقدر شما غذاهای لاتین را دوست دارید. این احتمالاً بهترین کاری است که من انجام می دهم! هنگامی که من از خورش گوشت گاو می خواهم ، همیشه این نسخه کلمبیایی است که من میل می کنم. در صورت تمایل می توانید به جای آبجو از آب استفاده کنید. اگر achiote یا sazon چیزی نیست که بتوانید در نزدیکی خود پیدا کنید ، آن را ترک کنید ، باز هم خوب خواهد بود! اگر می خواهید خورش مرغ بخورید ، این Pollo Guisado con Maiz را دوست خواهید داشت.

من بزرگ شدم در حال خوردن گیزاد کارن ، مادرم تمام وقت آن را برای شام درست کرد! این غذا را روی برنج با کمی آجی پیکانته سرو کنید و یک غذای راحت و خوشمزه به سبک لاتین بخورید!

بیشتر ظروف کلمبیایی با پیازچه ، گوجه فرنگی و سیر به عنوان پایه شروع می شود ، که از آن به عنوان یک پایه پایه یا چاشنی استفاده می شود ، مانند sofrito. شما این را در بسیاری از غذاهای کلمبیایی من ، مانند Huevos Pericos و مرغ Sancocho مشاهده خواهید کرد.

غذای پیشنهادی  کیک کدو سبز شکلاتی | منتقد دستور العمل

نکات و تغییرات:

  • مانند هر خورش گوشت گاو ، همیشه از گوشت با چربی زیاد استفاده کنید. برش های لاغر گوشت خورش خشک می شود.
  • می توانید آن را کم مصرف نگه دارید و سیب زمینی ها را پرش کنید. به جای سیب زمینی می توانید یوکا را نیز اضافه کنید.
  • از آبجو پرش کنید و به جای آن از آب گوجه فرنگی یا گوشت گاو استفاده کنید.

گوشت هایی که مدت زمان طولانی برای پخت و پز دارند ، مناسب است تا در اجاق گاز فشار بیاورند ، گوشت در نیمی از زمان خیلی ظریف می شود. اگر این کار را روی اجاق گاز درست کردید ، از یک گلدان سنگین استفاده کنید و بگذارید کم کم بجوشد.

کارن Guisada یا گوشت گاو لاتین خورش با تکه هایی از گوشت گاو تهیه شده در آبجو با پیازچه ، سیر ، گوجه فرنگی ، زیره و ماساژه تهیه می شود. کارن Guisada یا گوشت گاو لاتین خورش با تکه هایی از گوشت گاو تهیه شده در آبجو با پیازچه ، سیر ، گوجه فرنگی ، زیره و ماساژه تهیه می شود. کارن Guisada یا گوشت گاو لاتین خورش با تکه هایی از گوشت گاو درست شده در آبجو با پیازچه ، سیر ، گوجه فرنگی ، زیره و ماساژه تهیه می شود.

کارن گیزادا (خورش گوشت گاو لاتین)

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 50 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت

خورش گاو کارنا Guisada یا گوشت گاو لاتین با تکه هایی از گوشت گاو درست شده در آبجو با پیازچه ، سیر ، گوجه فرنگی ، زیره و مایع کتانترو تهیه می شود.

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 فنجان پیازچه، خرد شده
  • 3 میخک ها سیر، چرخ کرده
  • 2 گوجه فرنگی های کوچک، تکه
  • 2 قاشق غذاخوری cilantro، چرخ کرده
  • 1.5 پوند گوشت خورش گاو، برش در تکه های کوچک
  • 1/3 فنجان آبجو سبک
  • 1/3 فنجان اب
  • 1/2 قاشق غذاخوری زیره
  • 1/4 قاشق غذاخوری ادوبو، یا نمک
  • 1/2 قاشق غذاخوری آشیوت، یا sazon
  • 1 برگ بو
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • 10 اوز سیب زمینی قرمز کودک، نصف یا چهارپایه

اجاق گاز بالا:

  • در یک فر بزرگ هلندی یا گلدان سنگین ، روغن را روی حرارت متوسط ​​حرارت دهید.

  • حدود 2 تا 3 دقیقه پیازچه و سیر و سس را اضافه کنید. گوجه فرنگی ، کتانترو و یک گل نمک را اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر بپزید ، هم بزنید.

  • در صورت لزوم ، گوشت گاو را در قابلمه به همراه آبجو ، آب ، زیره ، ادوبو ، آشیوت ، برگ برگ و نمک اضافه کنید.

  • روی حرارت کم 1 1/2 ساعت بپوشانید و بجوش و خروش آمدن.

  • اگر 15 دقیقه دیگر نپزید ، مطمئن شوید که گوشت گاو نرمی است.

  • سیب زمینی ها را اضافه کرده و بپزید تا نرم شوند ، بسته به اندازه ، حدود 20 دقیقه.

غذای پیشنهادی  Bajra dosa ، روش تخمیر ارزن مروارید مروارید

دستورالعمل اجاق گاز فشار:

  • در یک اجاق گاز بزرگ فشار روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیازچه و سیر و سس را اضافه کنید. حدود 2 – 3 دقیقه.

  • گوجه فرنگی ، کتانترو و یک گل نمک را اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر هم بزنید.

  • در صورت لزوم ، گوشت گاو را در قابلمه به همراه آبجو ، آب ، زیره ، ادوبو ، آشیوت ، برگ برگ و نمک اضافه کنید.

  • اجاق گاز تحت فشار؛ وقتی درب قفل شد ، فشار دهید 45 دقیقه فشار دهید. انتشار سریع

  • سیب زمینی ها را اضافه کرده ، حدود 8 دقیقه یا تا زمانی که تند بزنید روی آن را فشار داده و بپزید. سریع منتشر و خدمت کنید.

حدود 5 فنجان درست می کند. بی نقص بیش از 3/4 لیوان برنج پخته شده سرو شده است.

خدمت: 1فنجان، کالری: 234کیلوکالری، کربوهیدرات: 12.5گرم، پروتئین: 34گرم، چربی: 5گرم، چربی های اشباع شده: 1.5گرم، کلسترول: 86.5میلی گرم، سدیم: 276.5میلی گرم، فیبر: 2گرم، قند: 1گرم

نقاط هوشمند آبی: 7

نقاط هوشمند سبز: 7

نقاط هوشمند بنفش: 6

امتیاز +: 6

کلید واژه ها: خوراک گوشت گاو و سیب زمینی ، دستور تهیه خورش گاو ، کارن Guisada ، خورش گوشت گاو لاتین ، خورش گوشت گاو پز فشار