کاملاً عالی ماریناد مرغ | منتقد دستور العمل

این ماریناد مرغ کاملاً مناسب مرغ شما را چنان شاداب و آبدار می کند که شگفت زده شوید !! این یک دستور العمل خواهد بود که در تمام تابستان از آن استفاده می کنید!

از آنجا که شما بچه ها خیلی دوست داشتم ماریناد استیک من ، من این دستور العمل کامل ماریناد مرغ را برای شما درست کردم! این دستور العمل از پانسمان یونانی من ساخته شده است که عطر و طعم این مرغ را باورنکردنی می کند!

مرغ ترشی شده را روی بشقاب با گلهای سبز بپزید.

ماریناد مرغ کاملاً عالی

فهمیدم که خوردن تمیز خیلی به من کمک می کند! احساس می کنم و بهتر به نظر می رسم! اگرچه ، گاهی اوقات وقتی سعی می کنم غذای سالم بخورم ، به نظر می رسد وعده های غذایی فقط با یک گوشت و سبزیجات می توانند خسته کننده شوند. با این حال ، وقتی مرغ من از این عطر و طعم بسیار پر شده است ، احساس نمی کنم به هیچ وجه قربانی می کنم تا سالم بخورم. چه من آن را روی کوره ، چه در فر و چه در بالای اجاق گاز طبخ کنم ، می توانم هر بار با این ماریناد به یک غذای خوشمزه دست پیدا کنم!

به من اعتماد کن وقتی می گویم این دستور غذای ماریناد مرغ باعث تغییر بازی مرغ شما خواهد شد. دستور العمل های مرغی که دوست دارید خیلی بهتر خواهد بود! دیگر مرغ خشک و بدون بو نیست. این ماریناد بسیار ساده است و مطمئناً یک حرکت است!

مواد مورد نیاز ماریناد:

همه این مواد به خوبی با هم کار می کنند تا طعم خوبی در گوشت شما ایجاد شود. مانند هر ماریناد خوب ، یک اسید (سرکه) ، یک روغن (روغن زیتون) و ترکیبی از گیاهان و ادویه جات برای طعم شگفت انگیز پیدا خواهید کرد. یک امتیاز این است که بسیاری از آنها عناصری هستند که شما از قبل در اختیار دارید!

  • روغن زیتون: مرغ را فوق العاده مرطوب و آبدار نگه می دارد
  • سرکه شراب قرمز: الیاف موجود در مرغ را شکسته و جلد آن را ملایم می کند.
  • حبه های سیر: تازه بهتر است ، اما استفاده از یک شیشه نیز کار خواهد کرد.
  • فصلی ایتالیایی: ترکیب ادویه های ایتالیایی چنین دسته کوچک موسیقی جویی ادویه ای کلاسیک است که با هر وعده غذایی همراه خواهد بود.
  • آب لیمو: من عاشق استفاده از کمی مرکبات برای خوشبو کردن طعم هستم.
  • سس سویا: شور و طعم را اضافه می کند.
  • خردل دیژون: ادویه عالی برای مرغ.
  • سس ووسترشر: طعم عالی و شوری بیشتری می بخشد.
  • نمک و فلفل: چشیدن!
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (26 اکتبر تا 1 نوامبر)

ترکیب ماریناد:

ساخت ماریناد بسیار ساده است که شما را شگفت زده خواهید کرد. و حتی بهتر ، شما لازم نیست که از هر ظرف استفاده کنید !! مواد را مستقیماً درون یک کیسه بزرگ درزگیر اضافه کرده و مرغ خود را اضافه می کنید. و این خیلی ساده و ارزشش را دارد!

  1. ترکیب: تمام مواد ماریناد را درون یک کیسه به اندازه گالن قرار دهید.
  2. مرغ را به ماریناد اضافه کنید: حداقل یک ساعت یا یک شب مرغ را با دقت در ماریناد بپوشانید.
  3. مرغ را حذف کنید: بعد از حداقل 1 ساعت مرغ را از ماریناد خارج کرده و دور ریخته و میل کنید.

بهترین راه ها برای طبخ مرغ دریایی:

خبر خوب این است که هنگام پختن مرغهای ترشیخته ، گزینه های بسیار خوبی برای پخت و پز دارید. ما عاشق استفاده از کوره در طول تابستان در خانه ام هستم ، اما من دستورالعمل های زیر را برای اجاق گاز بالا یا پخت در اجاق ذکر کرده ام. هر گزینه ای را انتخاب کنید ، این ماریناد مرغ کاملاً مناسب مرغ شما را به سطح بعدی می رساند !!

  • دستورالعمل پخت: مرغ ترشی شده را در قابلمه کم عمق در فر 400 درجه به مدت 22-25 دقیقه قرار دهید. مرغ باید به دمای داخلی 165 درجه برسد.
  • اجاق گاز بالا: یک ظرف آب گرم و گرمای متوسط ​​را گرم کنید. به مدت 10 دقیقه از هر طرف بپزید. از یک دماسنج گوشت استفاده کنید تا میزان نرمی را بررسی کنید.
  • کوره: بسته به ضخامت مرغ خود را روی قفسه گریل تمیز شده و روغنی قرار دهید. مرغ را از نیمه پخت و پز در زمان پخت و پز چرخانید. پس از رسیدن دمای داخلی به 165 درجه ، آن را از کوره جدا کنید.
  • آرام پز: مرغ ترشی شده را به اجاق گاز آهسته خود اضافه کنید. سپس 6 تا 8 ساعت روی حرارت کم بپزید.

ترشی مرغ در یک کیسه ziploc.

سؤالات مفیدی درمورد پرورش مرغ:

هنگامی که من برای اولین بار ایجاد یک دستور العمل مناسب برای ماریناد مرغ را شروع کردم ، سوالات زیادی در مورد نحوه استفاده از آن داشتم! منظورم سوالهای زیادی است! می دانم که بسیاری از شما ممکن است در مورد همان چیزها تعجب کنید ، بنابراین من بعضی از چیزهایی را که یاد گرفته ام هنگام پخت و پز با استفاده از این ماریناد شگفت انگیز به اشتراک گذاشتم.

  • چه مدت می توانم ماریناسیون کنم؟ ماریناد با حداقل 30 دقیقه زمان خیساندن مؤثر است ، اما من می دانم که یک شستشوی یک شب در یخچال باعث می شود روز بعد غذای شما احساس راحتی بیشتری داشته باشد و به مرغ خود بیشترین طعم را بدهد.
  • چه می شود اگر خیلی طولانی دریایی کنم؟ اگر مرغ خیلی طولانی در ماریناد باقی بماند ، در واقع متراکم تر و سفت تر می شود. بنابراین ، حتما مرغ را قبل از 2 روز از ماریناد جدا کنید.
  • آیا در یخچال ماریناسیون می کنید؟ همیشه گوشت را در یخچال میل کنید. در دمای اتاق یا بیرون از خانه ماریناسیون نکنید. در غیر این صورت باکتری ها خیلی سریع می توانند روی گوشت خام شما تکثیر شوند.
  • آیا لازم است قبل از غذا ، مرغ هایم را فشار دهم؟ از یک چنگال برای سوراخ کردن سینه های مرغ استفاده کنید. این تضمین می کند که ماریناد کاملاً درون مرغ خیس می شود تا آبدار شود.
  • از چه نوع مرغ استفاده می کنم؟ از هر نوع مرغ که ترجیح می دهید استفاده کنید – سینه مرغ ، سینه مرغ ریز خرد شده ، مناقصه های مرغ یا ران مرغ. همه این گزینه ها با این ماریناد فوق العاده کار می کنند. مناقصه های مرغ و سینه مرغ ریز خرد شده خیلی سریعتر از سینه های مرغ غلیظ طبخ می شوند ، بنابراین مراقب باشید و مراقب اوقات خود باشید.
غذای پیشنهادی  نان های مانگالور ، نان های موز سرخ شده

نمایی از ترشی مرغ در کیسه.

نحوه تهیه مرغ نرم و آبدار در هر زمان:

اول از همه ، همیشه با یک ماریناد شروع کنید تا مرغ شما آبدار و طعم دار شود! این ماریناد مرغ کامل با تمام ملزومات ساخته شده است تا مرغ شما را شگفت انگیز و فوق العاده لطیف جلوه دهد. علاوه بر این ، توصیه می کنم سینه های مرغ خود را قبل از غذا و پختن صاف کنید و همچنین به شما در حرکت در زمان پخت و پز و کمک به آبمیوه ترین و مرغوب ترین مرغ کمک کنید. در آخر توصیه می کنم قبل از قرار دادن مرغ خود بر روی آن کباب یا تابه را گرم کنید.

غذای پیشنهادی  دستور غذای Moonglet ، سبک غذای خیابانی Moong dal chilla

ذخیره مرغ ترشی:

اگر قصد ندارید طی چند روز از مرغ ترشی استفاده کنید ، پس باید آن را در فریزر نگهداری کنید. در غیر این صورت می توان آن را در یخچال نگهداری کرد.

  • برای ذخیره: مرغ خود را درون یک کیسه فریزر قرار دهید و قبل از آب بندی هر چه بیشتر هوای هوا را فشار دهید. قطعات مرغ خام و ترشی شده را می توانید تا مدت 9 ماه در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. در حالی که مرغ پخته شده را می توان حدود 2 تا 6 ماه در فریزر و برای 3-5 روز در یخچال نگهداری کرد.
  • برای یخ زدایی مرغ منجمد: مرغ را یک شبه در یخچال قرار دهید. فهمیدم که اضافه کردن ماریناد قبل از فریز کردن مرغ من بسیار مفید است. سپس ، من فقط می توانم آن را بیرون بیاورم و بلافاصله آنرا بپزم. خیلی سریع و آسان و خوشمزه!

مرغ ترشی تمیز شده و خرد شده روی یک بشقاب.

دستور العمل های مرغ بیشتری را امتحان کنید!

ماریناد مرغ کاملاً عالی

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان کل 10 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 6 تکه های مرغ

این ماریناد مرغ کاملاً مناسب مرغ شما را چنان شاداب و آبدار می کند که شگفت زده شوید !! این یک دستور العمل خواهد بود که در تمام تابستان از آن استفاده می کنید!

  • 1/2 فنجان روغن زیتون
  • 1/4 فنجان سرکه شراب قرمز
  • 3 حبه های سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق سوپخوری چاشنی ایتالیایی
  • 1 قاشق سوپخوری آب لیمو
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • 1 قاشق سوپخوری سس ووسترشر
  • نمک و فلفل برای چشیدن

دوست دارم طی فرآیند کباب کردن ، مرغ را چند مرتبه با ماریناد مسواک بزنم.

ارزش غذایی

ماریناد مرغ کاملاً عالی

مقدار در هر خدمت

کالری 172 کالری از Fat 162

٪ ارزش روزانه*

چربی 18 گرم28٪

چربی اشباع شده 3G15٪

سدیم 374mg16٪

پتاسیم 52mg

کربوهیدرات 2 گرم

فیبر 1 گرم

1 گرم شکر

پروتئین 1 گرم

ویتامین A 14IU

ویتامین سی 2mg

کلسیم 19mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *