کباب کنگر فرنگی | منتقد دستور العمل

کنگر فرنگی کباب یکی از بهترین ظروف کباب تابستانی یا اشتها آور است! آنها را با آنیولی مورد علاقه ، کره سیر لیمو یا حتی فقط مایو به عنوان سس غوطه وری سرو کنید!

آن کنگر فرنگی های غول پیکر تابستان فقط التماس می کنند که کبابی شوند. اما شما می توانید در هر زمان از کنگر فرنگی لذت ببرید با ما باید Jalapealo دستور العمل کنگر فرنگی ، سعی کنید Jalapeño Dip دستور العمل ، یک گلدان خامه ای اسفناج قارچ کنگر فرنگی ، یا مرغ اسفناج کنگر فرنگی را بخورید.

یک کنگر فرنگی کباب شده نصف روی یک بشقاب سفید با سس غوطه ور.

کنگر فرنگی کبابی

ما دوست داریم که چگونه سبزیجات کبابی بیشترین استفاده را در طعم های طبیعی آنها انجام می دهند. در کنگر فرنگی ، این یک ماده مغذی دودی است که بسیار بهتر از کنگر فرنگی بخار پز است. به علاوه مقدار کمی از جذابیت های گریل نیز به عطر و طعم و زیبایی این کنگر فرنگی ها می افزاید.

این کنگر فرنگی های کباب شده برای یک مهمانی مناسب هستند زیرا بیشتر کارها می توانند یک یا دو روز قبل انجام دهند. سپس وقتی نوبت غذا خوردن است ، فقط در کمتر از 10 دقیقه آنها را کباب کنید و آنها را گرم یا در دمای اتاق سرو کنید!

کنگر فرنگی را روی یک ورقه پخت نصف کنید.

نحوه آماده سازی کنگر فرنگی:

  • برای جلوگیری از قهوه ای شدن ، بلافاصله پس از برش دادن آنها به نصف ، گوه برش خورده لیمو برای مالش بر روی کنگر فرنگی بپردازید.
  • لازم نیست که کنگرها را قبل از کباب کردن آنها را صاف کنید ، اما آنها در انتهای برگها کمی قلاب دارند ، بنابراین معمول است که برش های 1/2 تا 3/4 اینچی را برش دهید و برگ ها را با قیچی آشپزخانه برش دهید. هرچند ضروری نیست که از این مرحله بگذرید. می توانید ساقه را هم بچینید ، اما کل این کار را قطع نکنید. این یک قلب قلب است و قطعاً خوراکی است!
  • هر کنگر فرنگی را به نصف برش داده و با گوه لیمو مالش دهید. در وسط هر کنگر فرنگی یک مرکز فازی وجود دارد که به آن “خفه” معروف است و غیرقابل خوردن است. از یک قاشق برای از بین بردن چوک فازی و برگهای بنفش استفاده کنید. برای جلوگیری از تغییر رنگ ، با کمی آب لیموترش مالش دهید.
غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 7 روزه غذایی سالم (6 ژوئیه - 12 ژوئیه)

یک کنگر فرنگی نیمه با خفگی که از مرکز خارج شده است.

طرز تهیه گریل کنگر فرنگی:

  1. حدود 15-20 دقیقه کنگر فرنگی را بجوشانید تا نرم شود. راز بهترین کنگرهای کبابی کباب ، جوشاندن آنها در گلدان بزرگی از آب است که با نمک کوشر ، پیازچه ها و میخک سیر کامل سرخ می شود. این باعث می شود بدون داشتن قدرت عطر و طعم ظریف خود کنگر فرنگی ، آنها را با طعم و مزه تزریق کنید. دیگر لازم نیست آنها را جوشانید ، زیرا آنها پخت و پز را روی کوره به پایان می رسانند. شما فقط می خواهید آنها را به اندازه کافی مناقصه کنند تا با چاقو سوراخ کنند. این قسمت حتی می تواند از قبل انجام شود و کنگر فرنگی را می توان برای یک یا دو روز در یخچال قرار داد تا زمانی که آماده کباب کردن آنها باشید.
  2. پت فرنگی ها را خشک کنید ، سپس با روغن زیتون و سیر خرد شده مسواک بزنید و با نمک کوشر و فلفل سیاه تازه خرد شده بپاشید. این امر باعث رفع درد کنگرها و همچنین جلوگیری از چسبیدن آنها به شبکه های کوره می شود.
  3. کنگر فرنگی را با یک طرف صاف به سمت بالا بر روی یک کوره داغ قرار دهید و 3-4 دقیقه دیگر بپزید ، سپس 3-4 دقیقه دیگر روی طرف تخت بزنید و بپزید تا کمی خنک شود. از کوره جدا شده و با سس شیرین کن مورد علاقه خود سرو کنید.
غذای پیشنهادی  ماهی و چیپس | منتقد دستور العمل

کنگر فرنگی را روی یک ورقه پخت با روغن زیتون و سیر خرد شده برای مسواک زدن بجوشانید.

نحوه خوردن کنگر فرنگی:

خوردن کنگر فرنگی بسیار جالب است! من دوست دارم با جدا کردن برگهای بیرونی یک بار و قرار دادن پایه هر گلبرگ یا برگ در دهانم شروع کنم تا قسمت گوشتی آن را با دندانهایم جدا کنم. بعضی اوقات من آنها را ابتدا در سس می ریزم ، اگرچه با کنگر فرنگی کبابی ، همه به تنهایی بسیار خوش طعم هستند. برگها را دور ریخته و با تمام برگهای خارجی کنگر فرنگی تکرار کنید.

وقتی به وسط کنگر فرنگی رسیدید ، جایزه نهایی را می گیرید ، که قلب کنگر فرنگی است. این تقریباً مورد علاقه همه افراد است ، یعنی سوخاری بزرگ گوشتی در پایه کنگر فرنگی. آن را با قاشق چنگ بزنید و لذت ببرید!

کنگر فرنگی روی کوره.

چه کاری را با کنگر فرنگی کباب کنید:

  • مایو با کیفیت خوب
  • aioli خانگی (بسیاری از گزینه های طعم دهنده را امتحان کنید و همه آنها با کنگر فرنگی کباب هستند!)
  • کره ذوب شده را با کمی آبلیمو ، آب لیمو و سیر خرد شده مخلوط کنید

کنگر فرنگی کباب شده روی یک ورقه پخت.

دستور غذاهای جانبی تابستانی کبابی بیشتر:

کنگر فرنگی کبابی

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 28 دقایق

زمان کل 43 دقایق

نویسنده امی نش

خدمات 8 وعده های غذایی

کنگر فرنگی کباب یکی از بهترین ظروف کباب تابستانی یا اشتها آور است! آنها را با آنیولی مورد علاقه ، کره سیر لیمو یا حتی فقط مایو به عنوان سس غوطه وری سرو کنید!

  • 3-4 کنگر فرنگی
  • 2-3 کوارتزها اب
  • 1 قاشق سوپخوری نمک کوثر
  • 3 میخک سیر ، خرد شده
  • 2 نصف لیمو
  • 1/2 فنجان روغن زیتون
  • 2 میخک سیر ، چرخ کرده
  • نمک و فلفل ، برای طعم دادن
  1. با بریدن تاپ ها و ساقه ها کنگر فرنگی را آماده کنید. هر کنگر فرنگی را به نصف برش دهید و از یک قاشق استفاده کنید تا خفگی فازی از مرکز خارج شود. برای جلوگیری از تغییر رنگ ، فوراً با گوه لیمو مالش دهید.

  2. نصف کنگر فرنگی را از آب خارج کرده و بگذارید روی یک ورقه پخت خشک شود. ضمنا روغن زیتون و سیر خرد شده را در یک کاسه ترکیب کنید. هر کنگر فرنگی را از هر طرف با سیر و روغن زیتون بریزید ، سپس با نمک و فلفل چاشنی بزنید.

  3. کباب ها را تا حرارت متوسط ​​گرم کنید. کنگر فرنگی را روی قسمت بریده شده کوره قرار دهید. برای مدت زمان 3-4 دقیقه کباب کنید ، سپس 3-4 دقیقه دیگر برش بزنید و گریل کنید و تا زمانی که مناقصه و مایع شود ، خرد کنید. با سس شیرین کن مورد علاقه خود سرو کنید.

ارزش غذایی

کنگر فرنگی کبابی

مقدار در هر خدمت (8 گرم)

کالری 151 کالری از Fat 126

٪ ارزش روزانه*

چربی 14 گرم22٪

2 گرم چربی اشباع شده10٪

سدیم 930mg39٪

پتاسیم 215mg

کربوهیدرات 8 گرم

فیبر 3G12٪

1 گرم شکر

پروتئین 2 گرم

ویتامین سی 20mg24٪

کلسیم 37mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *