کرما آووکادو ، فرو بردن / پخش شدن آووکادو

کرم آووکادو با ترکیبات ساده موجود در شربت خانه. بدون خامه ترش ، شیرجه تند و با چند عدد گل فلفل قرمز. عکس های گام به گام.

من آووکادو را بدون بافت دوست دارم. به نوعی هنوز طعم آووکادو را پیدا نکرده ام. گرچه سالم است و من آن را بدون دردسر از جمله در رژیم غذایی ام به اینجا می رسانم. اما وقتی من آن را به صورت پخش یا سالاد به صورت آسیاب شده تهیه می کنم ، اشکالی ندارد.

avocado-dip-spread

آخر هفته گذشته ما بعد از دیدن ویدیویی از حماسه ، یک شام ناچوس خوردیم. من می دانستم که به محض دیدن کرم آووکادو قصد ارسال آن را دارم. علاوه بر این ، نام خود بسیار وسوسه انگیز است ، درست است؟ بنابراین من دستور العمل را با چند ماده اولیه هک کردم و سعی کردم.

غذای پیشنهادی  برنامه منوی عید پاک {شماره 6} دستور العمل ها

یکی خامه ترش است. من آن را با کشک آویز جایگزین کردم زیرا تمام خامه ترش موجود در اینجا ژلاتین دارد. دو نفر از فلفل قرمزهای کوچک برای ادویه دادن و مطابقت با جوانه های چشایی ما استفاده کردند.

برای پست جدید وبلاگ من در صندوق ورودی خود مشترک شوید.

نحوه انتخاب آووکادو:

آووکادو پوست سبز تیره و مایل به سیاه را انتخاب کنید. نه خیلی سبز و نه خیلی سیاه. نه بزرگ برای آووکادو نرم چون ممکن است در داخل بد شده باشد ، نمی توانید مطمئن باشید. بنابراین سراغ یک رنگ ثابت و میان رنگ بروید. اگر روز بعد را درست می کنید ، آن را در بالای صفحه بگذارید. اگر ممکن است دو روز طول بکشد ، پس باید در یخچال قرار دهید.

غذای پیشنهادی  سالسا ورده خانگی {سالسای سبز}

اقتباس شده از اینجا

خلاصه کرم آووکادو

فقط آووکادو رسیده ، کشک آویز ، گل گشنیز ، چیلی سبز ، آب لیمو ، نمک و یک جوش شیر را مخلوط کنید تا قوام آن تنظیم شود.

مبادله مواد لازم:

اگر مشکلی با خامه ترش ندارید می توانید مقداری در وقت تهیه کشک آویزان صرفه جویی کنید. از فلفل سیاه می توان به جای فلفل قرمز استفاده کرد.

غذای پیشنهادی  کوکی های موز | منتقد دستور العمل

ذخیره سازی / ماندگاری

می توان آن را تا 2 روز در یخچال نگهداری کرد. برای جلوگیری از قهوه ای شدن ، باید مطمئن شوید که در یک ظرف ضد هوای نگهداری می کنید. به آرامی ضربه بزنید و سطح را تراز کنید. برای پوشاندن سطح آووکادو از یک بسته بند استفاده کنید. این از قهوه ای شدن / تغییر رنگ جلوگیری می کند.

avocado-crema

چاپ سنجاق زدن

کرم آووکادو

کرم آووکادو با ترکیبات ساده موجود در شربت خانه. بدون خامه ترش ، آغشته تند با چند عدد چیلیس گلوله ای. عکس های گام به گام.

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1 آووکادو
  • 1 اهک
  • 1/2 جام گشنیز تقریبا خرد شده
  • 1 جام کشک
  • 2 قاشق غذاخوری شیر
  • 4 فلفل دلمه ای من از چیلی گلوله استفاده کردم
  • نمک را در صورت لزوم

دستورالعمل ها

طرز تهیه کشک آویز:

  • یک صافی فلزی را روی یک کاسه قرار دهید. روی آن را با حوله تمیز آشپزخانه بکشید.

  • 1 فنجان کشک را اندازه کنید و روی پارچه بریزید. انتهای آن را جمع کنید و سینک ظرفشویی را تحویل دهید. شیرمو بند کردم.

  • بعد از مینیوم 1 ساعت ، آب اضافی را به آرامی فشار دهید. یا ممکن است انتخاب کنید که مدت بیشتری آویزان شوید.

  • اکنون کشک آویز غلیظی دارید که می توانید آن را به جای خامه ترش استفاده کنید.

  • چاقو را در امتداد آووکادو اجرا کنید تا به دانه برسید. برای دیدن چگونگی این فیلم مراجعه کنید.

  • دانه را بیرون بیاورید. آووکادو را اسکوپ کنید. آن را در مخلوط کن با برگ های گشنیز خرد شده قرار دهید.

  • چیلی سبز ، آب لیمو و نمک را به آن اضافه کنید. همراه با کشک آویز.

  • به خوبی هم بزنید. برای یکنواختی ، دو یا سه بار دیواره های مخلوط کن را پاک کنید.

  • انتقال به ظرف سرو.

یادداشت

  • برای جلوگیری از تلخی ، آووکادوی کاملاً rip را انتخاب کنید.
  • استفاده از آب آهک سخاوتمندانه برای ایجاد تعادل در طعم و مزه مهم است. در غیر این صورت بوی آووکادو غالب خواهد شد.
  • اگر می خواهید آهک بیشتر بو بگیرد ، می توانید ذرت آهک را نیز به آن اضافه کنید.

روش کرما آووکادو:

  1. طرز تهیه کشک آویز: یک صافی فلزی را روی یک کاسه قرار دهید. روی آن را با حوله تمیز آشپزخانه بکشید. 1 فنجان را اندازه بگیرید کشک و روی پارچه را بریزید. انتهای آن را جمع کنید و سینک ظرفشویی را تحویل دهید. شیرمو بند کردم.
    step1-hung-curd
  2. بعد از حداقل 1 ساعت ، آب اضافی را به آرامی فشار دهید. یا ممکن است انتخاب کنید که مدت بیشتری آویزان شوید. اکنون کشک آویز غلیظی دارید که می توانید آن را به جای خامه ترش استفاده کنید.step2-hung-curd
  3. چاقو را در امتداد آووکادو اجرا کنید تا به دانه برسید. مراجعه کنید این ویدیو ببینم چطور دانه را بیرون بیاورید. آووکادو را اسکوپ کنید.

    step3-avocado
  4. آن را در مخلوط کن با برگ های گشنیز خرد شده قرار دهید.
    step4-blender
  5. چیلی سبز ، آب لیمو و نمک را به آن اضافه کنید. شیر را به همراه کشک آویز اضافه کنید. به خوبی هم بزنید. برای یکنواختی ، دو یا سه بار دیواره های مخلوط کن را پاک کنید. انتقال به ظرف سرو.
    step5-crema

توجه داشته باشید:

  • برای جلوگیری از تلخی ، آووکادوی کاملاً rip را انتخاب کنید.
  • استفاده از آب آهک سخاوتمندانه برای ایجاد تعادل در طعم و مزه مهم است. در غیر این صورت بوی آووکادو غالب خواهد شد.
  • اگر می خواهید آهک بیشتر بو بگیرد ، می توانید ذرت آهک را نیز به آن اضافه کنید.

با چیپس ناچو سرو کنید یا از آن در بوریتو ، سالاد و غیره استفاده کنید. همچنین می توانید با پخش این فلفل دلنشین روی نان تست ، نان تست آووکادو را درست کنید.

avocado-crema-recipe

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *