کره آسان عسل | منتقد دستور العمل
کره عسل یک شیک لوکس 2 ماده است که روی همه چیز از شیرینی و نان تست گرفته تا کلوچه کامل است. ساختن آن ساده است و تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت!
هوس چیزی شیرین؟ این کوکی های M&M ، خامه ای Marshmallow Cheese Fruit Dip (3 مواد تشکیل دهنده!) ، این دستور العمل آسان Tiramisu یا خمیر شیرینی خوراکی غیر قابل مقاومت را امتحان کنید.
ناتاشا در اینجا از نمک و اسطوخودوس! کره عسل کجای زندگی من کجا بوده است ؟! خیلی خوبه شما می توانید این پخش لذت بخش را به راحتی از ابتدا و در ابتدا از خانه تهیه کنید ، و بسیار ارزان تر از خرید آن از قبل تهیه شده است. شما حتی می توانید کره عسل جاز را با افزودن مقداری دارچین کمی افزایش دهید (با اضافه کردن 1 قاشق چایخوری شروع می کنم و در صورت لزوم از آنجا می سازم).
مواد تشکیل دهنده کره عسل
- عسل (از عسل مایع یا عسل خامه ای استفاده کنید)
- کره (من از خمیر نمکی استفاده کردم ، اما اگر قصد ندارید کره عسل را در یخچال نگهداری کنید ، از نمکی استفاده کنید)
- نمک (اختیاری) – در صورت استفاده از کره بدون آب ، یک سنجاق اضافه کنید
طرز تهیه کره عسل
- کره را نرم کنید. حداقل 30 دقیقه قبل از شروع دستور العمل ، کره را از یخچال بیرون آورده تا نرم شود (دمای اتاق ایده آل است)
- کره را شلاق بزنید. کره را به یک کاسه مخلوط کن اضافه کنید و با استفاده از یک میکسر دستی برقی کره را ضرب و شتم کنید تا کرک شود.
- عسل را اضافه کنید. درون عسل بریزید ، مقداری نمک به آن بیفزایید و مخلوط کردن را تا زمانی که مخلوط یکدست نشود ادامه دهید.
- انجام شده! کره عسل را به یک کاسه یا کوزه منتقل کنید.
نحوه ذخیره کره عسل
اینکه یخچال و فریزر کره باشد یا نه یک موضوع داغ است و به نظر می رسد همه نظر دیگری در مورد آن دارند. کره ی عسل اگر در یخچال باشد (تا چند ماه) دوام بیشتری خواهد داشت ، اما باید آن را گرم کنید تا دمای اتاق گرم شود و احتمالاً مجدداً آن را مخلوط کنید و مخلوط کنید تا در صورت ذخیره آن در یخچال ، به همان قوام برسید. یک گزینه خوب این است که تا زمانی که آشپزخانه شما نسبتاً خنک باشد ، مقدار کمتری را به مدت 1-2 روز روی پیشخوان خود نگه دارید. اگر قصد ذخیره این گسترش در یخچال را ندارید ، توصیه می کنم مقداری نمک (یا حتی از کره نمکی استفاده کنید) برای جلوگیری از رشد باکتری ها استفاده کنید ، و البته نظارت بر آن را برای اطمینان از عدم رعایت آن انجام دهید (بو. خاموش خواهد بود)
آیا می توان کره عسل را بدون مخلوط کن درست کرد؟
بله ، می توانید آن را با دست مخلوط کنید ، اما کره برای انجام این کار به راحتی لازم است بسیار نرم باشد.
دستور العمل های دیگر با عسل که دوستش دارید:

کره عسل آسان
زمان آماده سازی 10 دقایق
زمان کل 10 دقایق
کره عسل یک شیک لوکس 2 ماده ای است که روی همه چیز از شیرینی و نان تست گرفته تا کلوچه کامل است. ساختن آن ساده است و تمام خانواده آن را دوست خواهند داشت!
- 1 فنجان (2 چوب) کره (نرم شده)
- 1/3 فنجان عسل
- 1 خرج کردن نمک (اختیاری است ، در صورت استفاده از کره بدون روغن اضافه کنید)
-
حداقل 30 دقیقه قبل از شروع دستور العمل ، کره را از یخچال بیرون آورده تا نرم شود (احتمالاً دمای اتاق ایده آل است).
-
کره را به یک کاسه مخلوط کن اضافه کنید و با استفاده از یک میکسر دستی برقی ، کره را ضرب کنید تا کرک شود.
-
درون عسل و مقداری نمک بریزید و مخلوط کردن را تا زمانی که مخلوط یکدست نگیرید ادامه دهید.
-
کره عسل را به یک کاسه یا کوزه منتقل کنید.
- لطفاً برای راهنمایی درباره نحوه ذخیره کره عسل ، به پست وبلاگ مراجعه کنید.
- در صورت تمایل قطعاً می توانید عسل بیشتری اضافه کنید. می توانید در صورت لزوم به آن طعم دهید و در عسل بیشتری مخلوط کنید.
ارزش غذایی
کره عسل آسان
مقدار در هر وعده (1 قاشق غذاخوری (تقریباً))
کالری 123 کالری از چربی 108
٪ ارزش روزانه*
چربی 12 گرم18٪
7 گرم چربی اشباع شده35٪
کلسترول 31mg10٪
سدیم 2mg0٪
پتاسیم 7mg0٪
کربوهیدرات 6 گرم2٪
شکر 6 گرم7٪
پروتئین 1 گرم2٪
ویتامین A 355IU7٪
کلسیم 3mg0٪
اهن 1 میلی گرم6٪
* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.