کره سیب | منتقد دستور العمل

کره سیب یک سیب متمرکز به مخمر شیرین است که می خواهید همه چیز را روی آن قرار دهید. برای درست کردن این مربای جالب مانند رطوبت فقط به چند ماده و کمی صبر نیاز دارد.

فصل اپل قبل از اینکه بدانیم اینجا خواهد بود و بهترین راه برای لذت بردن از این میوه خوشمزه پاییز در کره سیب است! شما نمی توانید یک روز بروید بدون اینکه این سیب آسمانی تمرکز کنید روی چیزی. برای دستور العمل های خوشمزه تر سیب ، سعی کنید اپل پای ، سیب دانمارکی ، و یک شبانه دارچین سیب توست فرنگی فرانسوی.

یک شیشه کره سیب صاف ابریشمی با یک قاشق در آن.

کره خوشمزه سیب

اگر عاشق سیب هستید ، صبر کنید تا کره سیب را امتحان کنید! این سس سیب غلیظ غلیظ به طرز حیرت انگیزی خوشمزه است ، به مواد کمی نیاز دارد و تهیه آن نیز آسان است. طعم آن مانند پر کردن سیب اما به شکل سس است. خوشمزه!

کره سیب چیست؟

کره سیب حاوی کره ای نیست اما بسیار شبیه به سس سیب است که سیب ها را با شکر و ادویه جات ترشی جوشانده می شود. مراحل اضافی پوره کردن سیب ها تا یکدست شدن و سپس دوباره پختن آن برای کاراملی کردن آن همان چیزی است که باعث می شود سس ضخیم تر و قوی تر شود.

غذای پیشنهادی  دستور غذای واقعی سس یام یام ژاپنی

یک قاشق مرباخوری کره سیب را از یک شیشه روی یک بشقاب با سیب در پس زمینه بلند کنید.

مواد لازم برای بهترین کره سیب:

  • سیب: نیازی به پوست کردن سیب نیست. با نرم شدن سیب ها ، پوست نرم می شود. اگر از پوست استفاده می کنید ، توصیه می کنم که از سیب های تازه برداشت شده استفاده کنید زیرا هیچ موم روی آنها وجود ندارد.
  • شراب سیب: می توانید این مورد را در کنار آب سیب در راهرو آب میوه پیدا کنید. آب سیب یا آب ساده را می توان جایگزین کرد.
  • شکر قهوهای: این باعث می شود شیرینی و عمق طعم آن به کره اضافه شود.
  • دارچین: این ادویه گرم به آن کره خیلی طعم بیشتری می بخشد.
  • جوز هندی: کمی طول می کشد. اگر دوست دارید می توانید یک گل میخک نیز اضافه کنید.
  • نمک: این مقدار کمی نمک کره را نمکی نمی کند بلکه به لهجه سایر طعم ها کمک می کند.
  • وانیل: از عصاره وانیلی خالص استفاده کنید. برای داشتن یک عطر و طعم کمی ملایم می توانید به جای آن از آب لیمو استفاده کنید.

سیب های خرد شده در نیم و چهارم ، قاشق چایخوری ادویه جات ، یک کاسه کوچک عصاره وانیل ، یک فنجان اندازه گیری مایع سرو سیب و یک فنجان اندازه گیری قند قهوه ای.

طرز تهیه کره سیب خانگی:

  1. سیب را در گلدان بزرگی با سرو ، شکر قهوه ای ، دارچین ، نمک و جوز هندی قرار دهید.
  2. کوک را روی حرارت متوسط ​​کم به مدت 1 ساعت بپوشانید و هر 10 دقیقه یکبار هم بزنید تا خیلی نرم شود.
  3. سیب های پوره را با مخلوط کن دست یا مخلوط کن پرقدرت تا صاف کنید. وانیل را هم بزنید.
  4. کوک را از حرارت کم حدود 1 ساعت برداشته و گاهی اوقات (تقریباً هر 5 دقیقه) هم بزنید تا رنگ تیره شود.
  5. در ظرف قرار دهید و حداکثر 3 هفته در یخچال نگهداری کنید.
غذای پیشنهادی  دستور تهیه نان پیتا خانگی - آشپزخانه Raks

عکس های پخت و پز سیب ها را پردازش کرده و آنها را پوره کنید.

بهترین سیب ها کدامند؟

بهترین سیب هایی که به راحتی تجزیه می شوند. من دوست دارم از Golden Delicious استفاده کنم اما برخی گزینه های خوب دیگر McIntosh و Fuji هستند.

طرز تهیه کره سیب:

شما می توانید کره سیب را روی هر چیزی که مربا بگذارید بر روی نان تست ، رولت ، کلوچه انگلیسی ، شیرینی… بخورید … همچنین می تواند به عنوان سس گوشت استفاده شود.

این یک هدیه خانگی عالی است که در ایام تعطیلات به دیگران هدیه می کنید.

نمای بالا از گلدان های کره ضخیم سیب.

دستور العمل های بیشتر Apple را دوست خواهید داشت:

کره سیب

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 2 ساعت ها

زمان کل 2 ساعت ها 15 دقایق

نویسنده ملانی دوک

خدمات 28 قاشق غذاخوری

  • 3 پوند سیب های خوشمزه طلایی چهارتایی و حیرت زده
  • 3/4 فنجان آب سیب یا آب سیب
  • 1/2 فنجان شکر قهوهای بسته بندی شده
  • 1/2 قاشق سوپخوری دارچین زمینی
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوثر
  • 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

ارزش غذایی

کره سیب

مقدار در هر خدمت

کالری 44 کالری از چربی 9

٪ ارزش روزانه*

چربی 1 گرم

1 گرم چربی اشباع شده

سدیم 23mg

پتاسیم 64mg

کربوهیدرات 11 گرم

فیبر 1 گرم

9 گرم شکر10٪

پروتئین 1 گرم

ویتامین A 26IU

ویتامین سی 2mg

کلسیم 8mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *