کره سیب | منتقد دستور العمل
کره سیب یک سیب متمرکز به مخمر شیرین است که می خواهید همه چیز را روی آن قرار دهید. برای درست کردن این مربای جالب مانند رطوبت فقط به چند ماده و کمی صبر نیاز دارد.
فصل اپل قبل از اینکه بدانیم اینجا خواهد بود و بهترین راه برای لذت بردن از این میوه خوشمزه پاییز در کره سیب است! شما نمی توانید یک روز بروید بدون اینکه این سیب آسمانی تمرکز کنید روی چیزی. برای دستور العمل های خوشمزه تر سیب ، سعی کنید اپل پای ، سیب دانمارکی ، و یک شبانه دارچین سیب توست فرنگی فرانسوی.
کره خوشمزه سیب
اگر عاشق سیب هستید ، صبر کنید تا کره سیب را امتحان کنید! این سس سیب غلیظ غلیظ به طرز حیرت انگیزی خوشمزه است ، به مواد کمی نیاز دارد و تهیه آن نیز آسان است. طعم آن مانند پر کردن سیب اما به شکل سس است. خوشمزه!
کره سیب چیست؟
کره سیب حاوی کره ای نیست اما بسیار شبیه به سس سیب است که سیب ها را با شکر و ادویه جات ترشی جوشانده می شود. مراحل اضافی پوره کردن سیب ها تا یکدست شدن و سپس دوباره پختن آن برای کاراملی کردن آن همان چیزی است که باعث می شود سس ضخیم تر و قوی تر شود.
مواد لازم برای بهترین کره سیب:
- سیب: نیازی به پوست کردن سیب نیست. با نرم شدن سیب ها ، پوست نرم می شود. اگر از پوست استفاده می کنید ، توصیه می کنم که از سیب های تازه برداشت شده استفاده کنید زیرا هیچ موم روی آنها وجود ندارد.
- شراب سیب: می توانید این مورد را در کنار آب سیب در راهرو آب میوه پیدا کنید. آب سیب یا آب ساده را می توان جایگزین کرد.
- شکر قهوهای: این باعث می شود شیرینی و عمق طعم آن به کره اضافه شود.
- دارچین: این ادویه گرم به آن کره خیلی طعم بیشتری می بخشد.
- جوز هندی: کمی طول می کشد. اگر دوست دارید می توانید یک گل میخک نیز اضافه کنید.
- نمک: این مقدار کمی نمک کره را نمکی نمی کند بلکه به لهجه سایر طعم ها کمک می کند.
- وانیل: از عصاره وانیلی خالص استفاده کنید. برای داشتن یک عطر و طعم کمی ملایم می توانید به جای آن از آب لیمو استفاده کنید.
طرز تهیه کره سیب خانگی:
- سیب را در گلدان بزرگی با سرو ، شکر قهوه ای ، دارچین ، نمک و جوز هندی قرار دهید.
- کوک را روی حرارت متوسط کم به مدت 1 ساعت بپوشانید و هر 10 دقیقه یکبار هم بزنید تا خیلی نرم شود.
- سیب های پوره را با مخلوط کن دست یا مخلوط کن پرقدرت تا صاف کنید. وانیل را هم بزنید.
- کوک را از حرارت کم حدود 1 ساعت برداشته و گاهی اوقات (تقریباً هر 5 دقیقه) هم بزنید تا رنگ تیره شود.
- در ظرف قرار دهید و حداکثر 3 هفته در یخچال نگهداری کنید.
بهترین سیب ها کدامند؟
بهترین سیب هایی که به راحتی تجزیه می شوند. من دوست دارم از Golden Delicious استفاده کنم اما برخی گزینه های خوب دیگر McIntosh و Fuji هستند.
طرز تهیه کره سیب:
شما می توانید کره سیب را روی هر چیزی که مربا بگذارید بر روی نان تست ، رولت ، کلوچه انگلیسی ، شیرینی… بخورید … همچنین می تواند به عنوان سس گوشت استفاده شود.
این یک هدیه خانگی عالی است که در ایام تعطیلات به دیگران هدیه می کنید.
دستور العمل های بیشتر Apple را دوست خواهید داشت:

کره سیب
زمان آماده سازی 15 دقایق
زمان پخت 2 ساعت ها
زمان کل 2 ساعت ها 15 دقایق
خدمات 28 قاشق غذاخوری
کره سیب یک سیب متمرکز به مخمر شیرین است که می خواهید همه چیز را روی آن قرار دهید. برای درست کردن این مربای جالب مانند رطوبت فقط به چند ماده و کمی صبر نیاز دارد.
- 3 پوند سیب های خوشمزه طلایی چهارتایی و حیرت زده
- 3/4 فنجان آب سیب یا آب سیب
- 1/2 فنجان شکر قهوهای بسته بندی شده
- 1/2 قاشق سوپخوری دارچین زمینی
- 1/4 قاشق چایخوری نمک کوثر
- 1/8 قاشق چایخوری جوز هندی
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
-
سیب را در a قرار دهید گلدان بزرگ با سرو ، شکر قهوه ای ، دارچین ، نمک و جوز هندی.
-
کوک را روی حرارت متوسط کم به مدت 1 ساعت بپوشانید و هر 10 دقیقه یکبار هم بزنید تا خیلی نرم شود.
-
سیب های پوره را با مخلوط کن دست یا مخلوط کن پرقدرت تا صاف کنید. وانیل را هم بزنید.
-
کوک را از حرارت کم حدود 1 ساعت برداشته و گاهی اوقات (تقریباً هر 5 دقیقه) هم بزنید تا رنگ تیره شود.
-
در ظرف قرار دهید و تا 3 هفته در یخچال نگهداری کنید. (حدود 3 1/2 کوزه 8 اونس را تشکیل می دهد.)
ارزش غذایی
کره سیب
مقدار در هر خدمت
کالری 44 کالری از چربی 9
٪ ارزش روزانه*
چربی 1 گرم2٪
1 گرم چربی اشباع شده5٪
سدیم 23mg1٪
پتاسیم 64mg2٪
کربوهیدرات 11 گرم4٪
فیبر 1 گرم4٪
9 گرم شکر10٪
پروتئین 1 گرم2٪
ویتامین A 26IU1٪
ویتامین سی 2mg2٪
کلسیم 8mg1٪
اهن 1 میلی گرم6٪
* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.