کلم بروکلی سیر بوداده سرخ کن

ترد و در عین حال لطیف این کلم بروکلی سیر تفت داده شده برای سرخ کردن به یک غذای فرعی مورد علاقه تبدیل خواهد شد. فوق العاده سریع و آسان این بهترین روش طبخ کلم بروکلی است که تضمین شده است!

تفت دادن سبزیجات در سرخ کن هوا باعث تغییر بازی می شود! این بافت و طعم باورنکردنی مانند این جوانه های بروکسل ، سیب زمینی و سیب زمینی سرخ شده را ایجاد می کند.

سرخ کن هوا کلم بروکلی تفت داده شده را در یک کاسه قرار دهید.

کلم بروکلی سرخ کن هوا

در بسیاری از مواقع من مشغول پختن شام هستم که تقریباً تمام شده است و متوجه می شوم که باید غذاهای جانبی بخورم اما من وقت کافی ندارم تا قبل از انجام بقیه شام ​​، اجاق گاز را روشن و سبزیجات را به مدت 20 دقیقه در کوره تفت دهم. وارد بهترین اختراع تاریخ شوید! سرخ کن هوا! اکنون می توانید در عرض چند دقیقه کلم بروکلی برشته شده سالم داشته باشید. قبل از شام شما و روی میز تمام می شود! سرخ کن هوا بسیار راحت ، سریع ، سالم تری است و لازم نیست فر را روشن کنید. تقریباً یک اختراع باورنکردنی است.

اگر به سختی می توانید فرزندان خود را بخورید که کلم بروکلی بخورند ، این دستورالعمل سرخ کن هوا را امتحان کنید. همه چیز را تغییر خواهد داد. کلم بروکلی ترد ، و تقریباً کاراملی می شود ، مخصوصاً گلهای آن ، که کاملاً الهی است! سیر کمی ترد و طعم دهنده اضافه می کند. دیوانه وار خوشمزه است! این نه تنها غذای مهمانی شماست ، بلکه بسیار آسان و خوب است ، و به یک میان وعده مورد علاقه تبدیل می شود.

مواد لازم برای کلم بروکلی سیر بوداده

فقط با چند ماده اولیه ، خیلی سریع ترکیب می شود و می توانید هوا را سرخ کنید! چاشنی ها را به مزه اضافه کنید.

  • کلم بروکلی: من از گلچه استفاده کردم ، اگر ساقه بیشتری دوست دارید می توانید آن را طولانی بگذارید.
  • روغن زیتون: فقط به اندازه کافی برای کمک به چاشنی چسبیدن.
  • سیر: اگر عجله دارید سیر چرخ کرده یا خرد شده تازه.
  • ادویه ایتالیایی: ترکیب کاملی از ادویه ها برای کلم بروکلی سرخ کن هوا
  • نمک و فلفل: فقط برای سلیقه

ساخت کلم بروکلی سیر سرخ کن

بسیار سریع و آسان این کلم بروکلی سوخاری هوا با عجله کنار هم جمع می شود. که برای آن شب شلوغ دیوانه وار ایده آل است. اکنون لازم نیست بین تهیه غذای اصلی یا غذای کناری یکی را انتخاب کنم. من می توانم هر دو را انجام دهم!

  1. مخلوط کردن: در یک کاسه متوسط ​​کلم بروکلی ، سیر ، ادویه ایتالیایی ، نمک و فلفل اضافه کنید. هم بزنید تا یکدست شود.
  2. پختن: کلم بروکلی را در سبد سرخ کن هوا قرار دهید. سرخ کنید در دمای 400 درجه به مدت 8-10 دقیقه یا مناقصه.
غذای پیشنهادی  دستور العمل فلفل دلمه ای سرخ کن

کلم بروکلی را در سرخ کن هوا ادویه ، هم بزنید و تفت دهید.

نکاتی درباره کلم بروکلی سرخ کن هوا

بعد از اینکه این دستورالعمل کلم بروکلی سرخ کن هوا را امتحان کردید ، دیگر کلم بروکلی را در اجاق تفت نخواهید داد. این خیلی سریعتر و خیلی خوب است!

  • سرخ کن خود را بشناسید: هر سرخ کن هوا ، درست مثل هر اجاق کمی متفاوت می پزد. هنگامی که شما با سرخ کن هوا آشنا می شوید ، ممکن است لازم باشد زمان و دما را تنظیم کنید تا به نتایج دلخواه برسید. سرخ کن هوا را بیش از حد شلوغ نکنید ، در صورت لزوم به صورت دسته ای بپزید.
  • خوب چگونه کلم بروکلی خود را دوست دارید؟ پختن کلم بروکلی در سرخ کن هوا کنترل نتیجه را آسان می کند. اگر دوست دارید کلم بروکلی شما لطیف و ترد باشد ، کمی بیشتر آن را بپزید. اگر کمی آنرا دوست دارید آن را برای مدت زمان کمتری بپزید. این به شما بستگی دارد
  • تهیه کلم بروکلی: شما می خواهید سرخ کن هوا کلم بروکلی شما را تفت دهد ، نه آن را بخارپز کنید ، بنابراین مطمئن شوید که کلم بروکلی شما تا حد ممکن شسته و خشک شده است. همچنین کلم بروکلی خود را تا حد ممکن به صورت تکه ای خرد کنید. این به پختن یکنواخت کلم بروکلی کمک می کند.
  • اگر کلم بروکلی شماست سوزش: سعی کنید کلم بروکلی را برای مدت زمان کمتری یا در دمای پایین بپزید. همچنین می توانید یک یا دو قاشق غذاخوری آب در ته آن قرار دهید تا از سوختن آن جلوگیری کند. این ممکن است کلم بروکلی برشته شده شما را کمی نرم کند اما هنوز باید آن را به اندازه کافی ترد و ترد کند. اگر متوجه شدید سیر سوزاندن سیر خرد شده برای سیر خرد شده است. تمایل به سوختن کمتر دارد.
  • تفت از یخ زده: اگر از کلم بروکلی منجمد استفاده می کنید 3-5 دقیقه به وقت خود اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  کره بادام زمینی بدون پخت کوکی ها

چگونه بهترین کلم بروکلی را انتخاب کنیم!

کلم بروکلی سرخ کردنی هوا کاری است که می توانید در طول سال انجام دهید. در طول سال در دسترس است. کلم بروکلی بو داده یکی از سالم ترین روش های خوردن کلم بروکلی است زیرا در واقع به حفظ مواد مغذی آن کمک می کند. بخارپز مواد مغذی را “از بین می برد” و حتی اگر بهترین ماده خام باشد ، اما کلم بروکلی حداقل به خودی خود طعم آن همه مواد خام عالی را ندارد. ما معمولاً پانسمان و چیزهای دیگر را برای پایین آمدن آن اضافه می کنیم. مثل این سالاد سیب کلم بروکلی یا ماکارونی بیکن. افزودن سالاد کاملاً دلچسب است. اما برای خوردن آن به تنهایی ، کباب کردن جایی است که در آن قرار دارد ، تمام ویتامین ها و مواد معدنی را حفظ می کند و طعم خارق العاده ای دارد. بنابراین چگونه می توان کلم بروکلی عالی برای این دستور تهیه کرد؟

  • متراکم: کلم بروکلی خوب باید یک خوشه متراکم باشد و احساس سنگینی کند.
  • گلچه ها: گلدان ها کاملاً بسته بندی و محکم هستند ، لنگ و لاستیک نیستند. گلدان ها نباید به نظر باز شوند. از گلهای زرد یا قهوه ای نیز خودداری کنید.
  • ساقه و برگ: به دنبال ساقه های محکم باشید که در قسمت بریده شده مرطوب به نظر برسند. برگها باید سبز ، زرد نباشند و روی برگها یا ساقه لکه های تیره وجود نداشته باشد.

سرو کلم بروکلی سوخاری هوا

این غذای جانبی سالم ، به خصوص با چاشنی های باورنکردنی ، می تواند به راحتی خود به خود بایستد. کلم بروکلی با سرخ کردن در هوا بسیار آسان است و شما می خواهید آن را تهیه کنید و آن را به روش های مختلف سرو کنید.

  • سس ها: اگر دوست دارید سبزیجات خود را غوطه ور کنید ، سس گوجه فرنگی ، سس پنیر یا آلفردو را امتحان کنید. همه اینها delish هستند!
  • با کلم بروکلی بو داده چه چیزی سرو کنیم؟ کلم بروکلی بو داده با خیلی چیزها خیلی زیبا همراه می شود. آن را با برنج و یک پروتئین سرو کنید و شام شما تنظیم شود. با مرغ ، گوشت خوک ، گوشت گاو ، یا ماهی سرو کنید. همه و همه عالی خواهد بود.
  • تنوع: ادویه ها را مخلوط کنید تا کلم بروکلی برشته شده شما سفارشی شود. زیره ، پودر چیلی ، ریحان ، حتی همه چیز به جز چاشنی نان شیرینی باورنکردنی است. و پنیر را فراموش نکنید! روی آن را پارمزان ، جدار چدار یا فلفل قرار دهید. آن را متناسب با وعده غذایی و اشتیاق خود قرار دهید.
  • ذخیره سازی: کلم بروکلی بو داده بهتر است بلافاصله سرو شود. نگهداری کلم بروکلی باعث لنگ شدن آن می شود. هنوز هم طعم شگفت انگیزی دارد ، اما ترد و ترد بودن خود را از دست می دهد. مواد باقی مانده را در ظرف در بسته در یخچال به مدت 3-4 روز ذخیره کنید. در مایکروویو دوباره گرم کنید.
غذای پیشنهادی  چتنی بادام زمینی گوجه فرنگی ، خامه ای و صاف

سرخ کن هوا

الهام بیشتر از سرخ کن هوا

سرخ کن های هوا با گردش هوای گرم در اطراف غذا ، باعث ایجاد غذاهای بیرونی دلچسب و آبدار لطیف می شوند. سرخ كردن در هوا معمولاً سريعتر ، سالم تر بوده و غذايي بهتر از آنچه كه چشيده ايد را بوجود مي آورد. اینها دستور العمل های باید را امتحان کنید!

کلم بروکلی سرخ کن هوا

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان 10 دقایق

کل زمان 15 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم


ترد و در عین حال لطیف این کلم بروکلی سیر تفت داده شده برای سرخ کردن به یک غذای فرعی مورد علاقه تبدیل خواهد شد. فوق العاده سریع و آسان این بهترین روش طبخ کلم بروکلی است که تضمین شده است!



  • 4
    فنجان ها
    گلهای کلم بروکلی
  • 1
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
  • 3
    میخک ها
    سیر
    خرد شده
  • 1
    قاشق سوپخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • نمک و فلفل



خدمت: 4

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *