کلوچه ریواس

کلوچه های ریواس کرکی ، براق و مناسب هستند و شیرینی مناسب دارند که به زیبایی با گل ترشک جفت می شوند. این کلوچه های یک کاسه ای ، علاوه بر صبحانه یا صبحانه در این بهار ، یک غذای عالی هستند!

یکی از بهترین چیزها در مورد بهار ، محصولات تازه ، به ویژه مواد فصلی مانند ریواس است. این کلوچه ها یک روش جالب برای لذت بردن از این سبزی بهاری هستند. اگر به دنبال دستور العمل های کلوچه بیشتری هستید ، کلوچه های مافین بلغور جو دوسر ، کلوچه سیب و خرده کلوچه تخم موز را امتحان کنید. کلوچه روفار لعاب روی یک بشقاب با یک عدد بازدارنده و نیش بیرون آورده شده است.

کلوچه ریواس

کلوچه یکی از بهترین روشهای آسان صبحانه است! آنها کمی شیرین هستند ، پوسته مافین خوشمزه ای را که همه دوست دارند ، داشته باشند و کمی متراکم تر از کیک هستند اما هنوز یک خرده نرمی و نرم دارند. این کلوچه های ریواس همه به علاوه قطعات خوشمزه ای از ریواس ترش و یک لعاب ساده و شیرین دارند.

شما در این کلوچه ها به همان اندازه که آن را دوست دارید در ریواس ترد ، عاشق ریواس هستید!

ریواس چیست؟

ریواس در حقیقت سبزی است که شباهت زیادی به کرفس دارد. بیشتر در دسرها و معمولاً در ترکیب با میوه های دیگر استفاده می شود. فقط ساقه خورده می شود. برگهای گیاه سمی است. مافین ریواس با لعاب درآورد و روی سطح مرمر پراکنده شد.

مواد اولیه کلوچه ریواس:

  • آرد همه منظوره: این نوع آرد بهترین بافت را برای این کلوچه ها تولید می کند. پس از اضافه کردن آرد ، حتماً خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید.
  • قند: من قند گرانول را برای این کلوچه ها ترجیح می دهم اما در صورت لزوم می توان قند قهوه ای جایگزین داد.
  • پودر پخت و جوش شیرین: اینها عوامل باقی مانده هستند که باعث می شوند کیک ها بالا بروند و بافت کرکی دارند.
  • نمک: برای پخت و پز نیاز به نمک کمی برای پخت و پز وجود دارد که به تقویت سایر طعم های موجود در کلوچه کمک می کند.
  • دارچین: فقط کمی برای طعم و مزه گرم لطیف و بدون استفاده از آن اضافه می شود.
  • اب دوغ: این باعث افزایش رطوبت می شود و باعث می شود خرده مافین منقبض شود. تو می توانی خودت را بساز اب دوغ با مخلوط کردن 1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه با 1 لیوان شیر و بگذارید 5 دقیقه بماند.
  • کره: بهترین عطر و طعم را فراهم می کند و نتیجه آن را به صورت خرد و صاف می کند. معمولاً کالاهای پخته شده بعد از دو روز خشک می شوند اما ریواس موجود در این کلوچه ها باعث مرطوب شدن آنها می شود.
  • تخم مرغ: اینها به چسباندن مواد کمک می کنند ، به مافین ساختار می بخشند و به ایجاد یک خرده خرده سبک و لطیف کمک می کنند.
  • وانیل هxtract: عصاره وانیل خالص طعم خوشمزه ای به کلوچه می بخشد.
  • ریواس: سعی کنید ساقه های قرمز عمیق را انتخاب کنید – آنها طعم بیشتری دارند. ساقه ها را به اندازه اندازه زغال اخته خرد کنید.
  • شکر تربینادو: اینها یک کریستال بزرگ قند دارند که ظاهر زیبایی به مافین می دهد و همچنین یک ترد کمی زیبا را به آن اضافه می کند. می توانید هر نوع قند درشت مانند آبپاش های پختنی را جایگزین کنید.
غذای پیشنهادی  فنجان مک و پنیر | منتقد دستور العمل

چهار عکس که ترکیبات و فرایند تهیه کلوچه با ریواس را نشان می دهند.

طرز تهیه کلوچه ریواس:

  1. فر را از قبل گرم کنید تا 425 درجه فارنهایت و یک تابه مافین را با آسترهای کاغذی خط کنید. بسته بندی ها را با اسپری پخت و پز به آرامی اسپری کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن ، همه مواد خشک را با یکدیگر هم بزنید. محتویات داخل کاسه را به لبه ها فشار دهید.
  3. کره ، کره ذوب شده ، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید تا اینکه فقط ترکیب شود. (اشکالی ندارد اگر هنوز چند تکه آرد وجود داشته باشد.)
  4. ریواس 1/4 فنجان را رزرو کنید و به آرامی در بقیه تا کنید تا پراکنده شود.
  5. یک قاشق 1/4 پیمانه خمیر را در هر بطری آغشته کنید. (یک قلاب بافی بزرگ بستنی عالی عمل می کند.) ریواس محفوظ را در قسمت بالای خمیر فشار دهید. با شکر بپاشید (یک تکه خوب به آن می دهد).
  6. تابه را درون فر قرار دهید و تایمر را به مدت 5 دقیقه تنظیم کنید. بدون باز کردن فر ، دمای فر را به 350 درجه فارنهایت تبدیل کرده و برای 14 تا 16 دقیقه دیگر بپزید تا کمی طلایی شود و تنظیم شود. (پختن در دمای بالا برای چند دقیقه اول باعث افزایش مافین می شود.)
  7. بگذارید مافین ها به مدت 5 دقیقه در تابه خنک شوند و سپس به یک قفسه خنک کننده منتقل شوند.
غذای پیشنهادی  دستور تهیه سالاد لوبیای سیاه کینوا

چگونه لعاب درست کنیم:

پودر قند را با کمی شیر و مقداری وانیل گرد هم بزنید. اگر خیلی نازک است ، پودر قند بیشتری اضافه کنید. اگر خیلی غلیظ است ، کمی شیر اضافه کنید.

قاشق روی مافین را در حالی که هنوز گرم است قاشق کنید. مافین ریواس با لعاب بر روی قفسه خنک کننده در صدر قرار گرفت.

نحوه ذخیره مافین:

این کلوچه های ریواس بهترین طعم را در روز دارند اما می توانند یک بار کاملا خنک شوند. در دمای اتاق به مدت 2-3 روز یا در یخچال به مدت 3-4 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

قوطی را نیز می توان با یا بدون لعاب یخ زد. پس از خشک شدن لعاب ، به صورت جداگانه در پلاستیک بپیچید ، در یک ظرف یا کیسه امن در فریزر قرار دهید و تا 2 ماه فریز کنید. بگذارید آنها را در دمای اتاق ذوب کنند. مافین های ریواس لعاب دار روی یک قفسه سیمی با یک قاشق غذاخوری لعاب به طرف آن.

بیشتر دستور العمل های مافین را دوست خواهید داشت!

  • مافین های انفجار میوه
  • کلوچه جو دوسر توت فرنگی
  • کلوچه دوقلوی شکلاتی سالم
  • کلوچه پنیر کرم مخملی قرمز

مافین در کنار آن با نیش بیرون آورده شده است و نور و شکاف آن را نشان می دهد.

چاپ

کلوچه ریواس

کلوچه های ریواس کرکی ، براق و مناسب هستند و شیرینی مناسب دارند که به زیبایی با گل ترشک جفت می شوند. این کلوچه های یک کاسه ای ، علاوه بر صبحانه یا صبحانه در این بهار ، عالی هستند!
دوره صبحانه
غذا آمریکایی
کلمه کلیدی کلوچه ریواس
زمان آماده سازی 10 دقایق
زمان پخت 20 دقایق
زمان کل 30 دقایق
خدمات 14
کالری 235کیلوکالری
نویسنده ملانی دوک

عناصر

برای خمیر:

  • 2 1/2 فنجان ها آرد همه منظوره
  • 3/4 فنجان شکر دانه ریز
  • 1 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 فنجان اب دوغ دمای اتاق
  • 1/2 فنجان کره ذوب شده و سرد می شود
  • 2 تخم مرغ های بزرگ دمای اتاق
  • 2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1 1/2 فنجان ها ریواس خرد شده
  • شکر تربینادو یا آبپاش بزرگ شکر ، اختیاری است

برای لعاب:

  • 3/4 فنجان شکر پودر شده
  • 1-2 قاشق سوپخوری شیر
  • 1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل

دستورالعمل ها

برای مافین:

  • فر را از قبل گرم کنید تا 425 درجه فارنهایت. یک قلع مافین را با آسترهای کاغذی خط کنید. بسته بندی ها را با اسپری پخت و پز به آرامی اسپری کنید.
  • در یک کاسه بزرگ مخلوط ، همه مواد خشک را با هم ضرب و شتم کنید. با فشار دادن مطالب به سمت لبه کاسه ، چاه را از وسط درست کنید.
  • کره ، کره ذوب شده ، تخم مرغ و وانیل را به ظرف اضافه کنید. مخلوط کنید تا فقط ترکیب شود. (اگر کمی آرد وجود داشته باشد اشکالی ندارد.)
  • ریواس 1/4 فنجان را رزرو کنید و بقیه را تا زمانی که به طور مساوی پراکنده نشود ، تا کنید.
  • یک قاشق 1/4 پیمانه خمیر را در هر بطری آغشته کنید. (یک قلاب بزرگ بستنی بسیار خوب کار می کند. خمیر تقریباً به بالای آستر خواهد رسید.) ریواس باقیمانده را در بالای خمیر فشار دهید و سپس مقداری شکر را روی آن بپاشید.
  • پخت 5 دقیقه. فر را به 350 درجه فارنهایت تبدیل کرده و برای 14-16 دقیقه دیگر بپزید.
  • بگذارید 5 دقیقه در تابه خنک شود و سپس به یک قفسه خنک کننده منتقل شوید. در ضمن لعاب را درست کنید.

برای لعاب:

  • در یک کاسه مخلوط کوچک ، شکر پودر ، 1 قاشق غذاخوری شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید. شکر بیشتری به ضخیم یا شیر اضافه کنید تا غلیظ شود تا به قوام مطلوب برسید.
  • قاشق لعاب را روی مافین های گرم قرار دهید.

تغذیه

کالری: 235کیلوکالری | کربوهیدرات: 37گرم | پروتئین: 4گرم | چربی: 8گرم | چربی های اشباع شده: 5گرم | کلسترول: 43میلی گرم | سدیم: 209میلی گرم | پتاسیم: 137میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 19گرم | ویتامین A: 278IU | ویتامین سی: 1میلی گرم | کلسیم: 60میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *