کلوچه کیک پنیر توت فرنگی Streusel | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

مافین های Streusel Cheesecake توت فرنگی قصد دارند شما را صبح از رختخواب برانند! این مافین های توت فرنگی لطیف و شیرین و پر از عطر و طعم هستند!

این کلوچه ها را در کنار برخی از تخم مرغ های کاملاً خرد شده ، سوسیس صبحانه یا بیکن پخته سرو کنید و صبحانه الهی خواهد بود!

کلوچه های استروسل توت فرنگی روی هم چیده شده اند.

کلوچه کیک پنیر توت فرنگی Streusel

این کلوچه های استروسل توت فرنگی کاملاً شبیه خوردن کیک پنیر برای صبحانه هستند! آنها لطیف ، مرطوب و پر از یک پر کننده خامه ای دلپذیر هستند که با توت های شیرین ترش پوشانده می شود. اگر این برای شما کافی نبود ، آنها را با یک کشمش شیرین ترد که به طور کامل این مافین درست می کند ، قرار می دهید! اعتراف می کنم که به نظر می رسد آنها بیشتر شبیه یک دسر هستند تا یک کلوچه ، اما هیچ کس در اینجا قضاوت نمی کند. آنها مافین نامیده می شوند و بنابراین ما باید آنها را به همین ترتیب سرو کنیم! به من اعتماد کن خانواده ات شکایت نمی کنند که اینها روی میز است.

این مافین های کیک پنیری توت فرنگی یک روش عالی برای استفاده از توت فرنگی های اضافی است که ممکن است قبل از خراب شدن داشته باشید. خمیر مافین کاملاً آسان است و پر کردن پنیر خامه ای به آن لطافت و ملایم شدن اضافه می کند. توت فرنگی ها درخشان و شیرین هستند و Streusel کمی تردی اضافه می کند. شاید فقط اینها را بهتر از کیک پنیر دوست داشته باشید. این ممکن است سالم ترین انتخاب برای صبحانه نباشد ، اما مطمئناً یکی از جالب ترین آنهاست!

مواد لازم برای مافین کیک پنیری توت فرنگی

اینها فقط کمی وقت می گیرند ، اما ارزش آن را دارند! این کلوچه ها کاملاً مرطوب بودند و صبحانه مناسبی را درست می کردند. یا ناهار … یا احتمالاً حتی یک میان وعده نیمه شب. من حتی ممکن است همین حالا هم یکی را بخورم!

  • آرد همه منظوره: این آرد پایه خوبی است ، می توانید از آرد سفید نشده نیز استفاده کنید.
  • شکر دانه ریز: کمی شیرینی و قهوه ای شدن اضافه می کند.
  • پودر خمیرمایه: عامل رو به افزایش در کلوچه ها.
  • نمک: طعم ها را متعادل می کند.
  • تخم مرغ: رطوبت می افزاید و به بالا آمدن مافین ها کمک می کند.
  • روغن کانولا: روغن از مرطوب بودن مافین ها اطمینان می دهد.
  • شیر کامل: من از شیر کامل استفاده می کنم زیرا یک خرده لطیف غنی ایجاد می کند.
  • عصاره وانیل: عطر و طعم عالی برای تهیه توت فرنگی.
  • توت فرنگی: به تکه های کوچک برش بزن.
غذای پیشنهادی  ترد پارمسان سرخ شده کدو سبز | منتقد دستور العمل

پر کردن پنیر خامه ای

  • پنیر خامه ای: برای داشتن بهترین نتیجه از پنیر خامه ای پرچرب استفاده کنید. چربی کم مشکلی نیست اما بدون چربی استفاده نکنید.
  • شکر دانه ریز: میزان پنیر خامه ای را متعادل می کند.
  • تخم مرغ: قبل از افزودن ، تخم مرغ را خوب بزنید.
  • عصاره وانیل کمک می کند تا طعم پر کردن بهترین باشد.

ترکیبات Streusel دارچین

  • آرد همه منظوره: این آرد کاملا برای استروزل کار می کند.
  • شکر دانه ریز: برای داشتن لمس کامل با دارچین ترکیب می شود.
  • دارچین: کمی تند و کمی شیرین ، شما می خواهید آن را با توت فرنگی دوست داشته باشید.
  • کره: کره را ذوب نکنید ، اما نرم نگه دارید.

این زمان مافین است!

پخت با توت فرنگی تازه باعث می شود انگار به جیب مربا گاز می زنید! خیلی خوب است!

  1. دبستان: فر را با دمای 400 درجه گرم کنید و یک ظرف 12 فنجانی مافین را با آسترهای کاپ کیک رد کنید. اگر از آسترهای کاپ کیک استفاده نمی کنید ، حتما ظرف را چرب کنید تا به راحتی خارج شود.
  2. خمیر: در یک کاسه مخلوط کن برای خمیر مافین ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. کنار بگذار در ظرف دیگری شیر ، روغن ، تخم مرغ و شکر را بزنید. مواد خشک را در مخلوط شیر به آرامی هم بزنید اما زیاد مخلوط نشوید. خمیر باید کمی گلوله باشد.
  3. پر کردن کیک پنیر برای مخلوط چیزکیک ، پنیر خامه ای ، تخم مرغ ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزنید تا یکدست شود.
  4. Streusel Topping: برای روکش ، آرد ، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. با یک چنگال در کره مخلوط کنید تا به نظر برسد مانند شن و ماسه درشت.
  5. کلوچه های لایه ای: یک قاشق غذاخوری از خمیر مافین را در کف هر آستر کاپ کیک بریزید. چند قطعه توت فرنگی بپاشید و سپس حدود ½ قاشق غذاخوری مخلوط چیزکیک را اضافه کنید. مقداری از مواد آغشته به Streusel را روی فیل کیک پنیری بپاشید و به دنبال آن لایه دیگری از خمیر مافین بریزید. چند تکه توت فرنگی را در قسمت بالا اضافه کنید و در آخر با کشک دارچین بپاشید.
  6. پختن: پخت را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان وارد شده تمیز خارج شود. بگذارید به مدت 5 دقیقه درون ظرف خنک شود و آنها را به یک توری منتقل کنید.
چهار عکس با مراحل ساخت مافین استروسل Strawberry.

نکات کلوچه چیزکیک توت فرنگی

اینها واقعاً می توانند غذای مناسبی باشند! این یک روش خوب برای خوردن دسر برای صبحانه است!

  • دمای اتاق: کره ، تخم مرغ ، پنیر خامه ای و حتی شیر را در دمای اتاق بیاورید. این مواد بهتر با هم مخلوط می شوند و به جای توده ، خمیر صافی به شما می دهند. پر کردن پنیر خامه ای نیز صاف و خامه ای خواهد بود. ایده آل برای آن توت فرنگی های تازه.
  • لایه بندی: لایه لایه شدن خمیر ، توت فرنگی و خمیر ، اطمینان حاصل می کند که در هر لقمه از پر کردن توت فرنگی و خامه خوب استفاده می کنید.
  • بالا آمدن: بخاطر داشته باشید که به دلیل محتوای فراوان لبنیات و میوه این مافین ها ، آنها مانند یک مافین معمولی افزایش نمی یابند.
  • توت فرنگی یخ زده: اگر اشتیاق زیادی دارید و توت فرنگی تازه در یخچال ندارید ، می توانید از یخ زده استفاده کنید. بگذارید توت فرنگی ها در آبکش آب شوند و بگذارید تا آب آن گرفته شود. شما نمی خواهید آب اضافی در مافین ها داشته باشید ، همانطور که احتمالاً تصور می کنید بد خواهد بود. سعی کنید قبل از افزودن به مافین ، رطوبت کافی از آنها گرفته شود.
  • هنگامی که آنها انجام می شود: وقتی میانه ها را به آرامی لمس می کنید ، آنها باید به عقب برگردند. اگر آنها دندانپزشک بمانند کمی بیشتر به زمان نیاز دارند. اگر یک خلال دندان در وسط قرار دهید ، باید خشک و تمیز بیرون بیاید. هیچ خمیر مرطوب نباید به خلال دندان بچسبد.
غذای پیشنهادی  دستور العمل مالوی لادو ، پودر شیر دستور العمل مالای لادو

کلوچه کیک پنیر توت فرنگی Streusel

یک دسته دوتایی درست کنید و مقداری پس انداز کنید ، از این کار سپاسگزار خواهید بود!

  • یخچال: مواد مانده را در یك یخچال یا ظرف مهر و موم شده به مدت 3-4 روز در یخچال نگهداری كنید. بهتر است نگه داشتن آنها در یخچال به دلیل میوه های تازه و محتوای لبنی زیاد باشد.
  • یخ زدگی: اگر یک دسته درست کنید ، ممکن است آن را دو برابر کنید و دو برابر بیشتر از آنها لذت ببرید. هنگامی که مافین ها را در بسته بندی پلاستیکی خنک کرد و سپس آنها را در یک ظرف فریزر یا کیسه فریزر قرار دهید. تا 3 ماه یخ بزنید. بگذارید چند ساعت در یخچال یا روی پیشخوان ذوب شوند. پس از آب شدن در یخچال نگهداری کنید.

کلوچه های استروسل توت فرنگی به دو نیم شده.

کلوچه کیک پنیر توت فرنگی Streusel


  • فر را با دمای 400 درجه گرم کنید و یک ظرف 12 فنجانی مافین را با آسترهای کاپ کیک رد کنید. اگر از آسترهای کاپ کیک استفاده نمی کنید ، حتما ظرف را چرب کنید تا به راحتی خارج شود.
  • در یک کاسه مخلوط کردن خمیر مافین ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. کنار بگذار در ظرف دیگری شیر ، روغن ، تخم مرغ و شکر را بزنید. مواد خشک را در مخلوط شیر به آرامی هم بزنید اما زیاد مخلوط نشوید. خمیر باید کمی گلوله باشد.
  • برای مخلوط چیزکیک ، پنیر خامه ای ، تخم مرغ ، شکر و وانیل را در یک کاسه بزنید تا یکدست شود.

  • برای روکش ، آرد ، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. با یک چنگال در کره مخلوط کنید تا به نظر برسد که مانند شن و ماسه درشت باشد.

  • یک قاشق غذاخوری از خمیر مافین را در کف هر آستر کاپ کیک بریزید. چند قطعه توت فرنگی بپاشید و سپس حدود ½ قاشق غذاخوری مخلوط چیزکیک را اضافه کنید. مقداری از روکش استروسل را روی پر از چیزکیک بپاشید و به دنبال آن لایه دیگری از خمیر مافین بریزید. چند تکه توت فرنگی را در قسمت بالا اضافه کنید و در آخر با کشک دارچین بپاشید.

  • پخت را به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان وارد شده تمیز خارج شود. بگذارید به مدت 5 دقیقه درون ظرف خنک شود و آنها را به یک توری منتقل کنید.

خدمت: 12

کالری286کیلو کالری (14٪)کربوهیدرات ها40g (13٪)پروتئین5g (10٪)چربی12g (18٪)چربی های اشباع شده5g (25٪)کلسترول43میلی گرم (14٪)سدیم172میلی گرم (7٪)پتاسیم192میلی گرم (5٪)فیبر1g (4٪)قند21g (23٪)ویتامین A282IU (6٪)ویتامین سی14میلی گرم (17٪)کلسیم82میلی گرم (8٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره صبحانه

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی دستور العمل مافین ، کلوچه کیک پنیری توت فرنگی ، کلوچه توت فرنگی ، کلوچه استروسل

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *