کوفته مرغ هاریسا – لاغر پوست

این کوفته های گوشتی آبدار و مرغ هریسا یک پیچ و خم جالب در کوفته های سنتی است. آنها همچنین کم کربوهیدرات ، بدون دانه و فاقد گلوتن هستند که به جای آرد سوخاری با برنج گل کلم ساخته می شوند.

کوفته مرغ هاریسا با کوسکوس.
کوفته مرغ هاریسا

فلفل قرمز پاپریکای دودی و هاریسا به این کوفته های مرغ هاریسا الهام گرفته از خاور میانه عمق می بخشد. مرغ آسیاب شده با پیاز ، سیر ، فلفل دلمه ای ، جعفری ، نمک ، تخم مرغ و برنج گل کلم منجمد مخلوط می شود و سپس در سس نرم هاریسا می جوشد. جارس هاریسا ماده مورد علاقه من است و همیشه آن را در شربت خانه من پیدا خواهید کرد. برای روش های بیشتر استفاده از هاریسا ، میگو و نخود هاریسا ، مرغ خرد شده هاریسا و بره های هریسا کبابی را امتحان کنید.

کوفته گوشت مرغ در سس.

چگونه کوفته مرغ آسیاب شده را مرطوب می کند؟

برای تهیه کوفته مرغ آبدار ، مخلوط مرغ آسیاب شده را بیش از حد مخلوط نکنید. بیش از حد اختلاط باعث ایجاد کوفته های خشک و خشک می شود. همچنین ، در این دستورالعمل ، من آرد سوخاری را برای برنج گل کلم عوض می کنم تا رطوبت بیشتری داشته باشد.

پیشنهاد خدمت برای کوفته کوفته:

کوفته هاریسا را ​​روی رشته های کدو تنبل کره ای ، اسپاگتی کدو ، یا کوسکوس سرو کنید. اگر می خواهید غذا را کم کربوهیدرات نگه دارید ، برنج گل کلم نیز خوشمزه خواهد بود. می توانید کوفته کوفته را در یک پیتا که با فتا خرد شده پاشیده شده میل کنید.

غذای پیشنهادی  دستور تراشه های کوچی ، تراشه های انگشتی کریسوا ترد

تغییرات و نکات:

  • هنگام شکل گیری کوفته ، دستان خود را به آرامی با اسپری پخت و پز بپوشانید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود.
  • بوقلمون زیر زمینی برای مرغ آسیاب شده.
  • اگر می خواهید این غذا را کمی بیشتر فله کنید ، یک هویج ریز خرد شده و یک قوطی نخود را به سس اضافه کنید.
  • تا 4 روز در یخچال قرار دهید. تا 6 ماه یخ بزنید.

هریسا چیست؟

هاریسا یک غذای سنتی همراه با غذاهای مراکشی و آفریقای شمالی است. برای آنها به اندازه محبوبیت سس گوجه فرنگی و خردل در ایالات متحده است. می توانید آن را با همه چیز از تخم مرغ ، همبرگر ، کوسکوس ، سوپ و غیره سرو کنید. برای راحتی کار ، من عاشق مینا هاریسا هستم (لینک وابسته).

طرز تهیه هاریسا:

اگر هاریسا را ​​پیدا نکردید ، می توانید آن را خودتان بسازید. این روش مورد علاقه من است ، بسیار خوب است که می خواهید آن را بنوشید! دستور تهیه این کوفته ها را دو برابر کنید.

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • 2 حبه بزرگ سیر ، پوست کنده
  • شیشه فلفل تفت داده شده 12 اونس در آب ، آبکش شده
  • 1/2 قاشق چایخوری زیره
  • 1/2 قاشق چای خوری گشنیز
  • 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا شیرین
  • 1 قاشق چایخوری 1/2 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه
  • 1 قاشق چای خوری شله فلفل قرمز خرد شده ، کم و بیش به سلیقه شما
غذای پیشنهادی  برنامه 7 روز غذای سالم (14-20 دسامبر)

سیر را در روغن تفت دهید تا طلایی و معطر شود سپس با مواد باقیمانده در مخلوط کن ترکیب کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. دمای اتاق را سرو کنید. در زیر دستور غذای مرغ را ببینید!

کوفته گوشت مرغ مواد اولیه.تابه های کوفته مرغ سرخ شده.کوفته گوشت مرغ در سس.کوفته مرغ با کوسکوس.

دستور العمل های بیشتری که گوشت کوفته دوست دارید:

کوفته مرغ هاریسا

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 35 دقیقه

کل زمان: 45 دقیقه

این کوفته های گوشت مرغ هاریسا یک پیچ و تاب جالب در کوفته ها است. به علاوه ، آنها کم کربوهیدرات ، بدون دانه و فاقد گلوتن هستند ، زیرا من از برنج گل کلم به جای آرد سوخاری استفاده می کنم.

  • 1 پوند جوجه مزرعه
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • 1/2 جام گل کلم یخ زده یخ زده
  • 1/4 جام پیاز خرد شده
  • 1/4 جام جعفری خرد شده بسته بندی شده
  • 3 حبه های بزرگ سیر پوست کنده شده، خرد شده
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • اسپری پخت و پز روغن زیتون
  • 2 شیشه، 10 اونس سس هریسای ملایم آماده (من مینا هاریسا را ​​دوست دارم)
  • مرغ را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید ، کمی خرد کنید. با 1 قاشق چایخوری نمک و پاپریکای دودی بپاشید.

  • گل کلم یخ زده ، جعفری ، پیاز ، سیر و تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که مواد با هم ترکیب شوند. از اختلاط بیش از حد خودداری کنید. مخلوط مرغ را به 16 قسمت تقسیم کنید (هر یک 1/4 اونس). به آرامی به شکل گلوله درآید.

  • یک تابه بزرگ نچسب (با اضلاع بلند) را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید.

  • با اسپری پخت و پز روغن زیتون اسپری کنید ، کوفته کوفته را اضافه کنید و بپزید ، حدوداً 6 دقیقه گاهی از همه طرف قهوه ای شود.

  • هریسا را ​​بریزید و اجازه دهید مخلوط به آرامی بپزد ، حرارت را به متوسط ​​متوسط ​​کاهش دهید و به مدت 20 تا 25 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید.

غذای پیشنهادی  کیک کدو سبز شکلاتی | منتقد دستور العمل

تا 4 روز در یخچال قرار دهید. تا 6 ماه یخ بزنید.

خدمت: 4کوفته با 1/2 فنجان سس، کالری: 290کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 12g، پروتئین: 22g، چربی: 20g، چربی های اشباع شده: 3g، کلسترول: 142میلی گرم، سدیم: 1520میلی گرم، فیبر: 11g، قند: 10.5g

نقاط هوشمند آبی: 8

نقاط هوشمند سبز: 8

نقاط هوشمند بنفش: 8

کلید واژه ها: کوفته مرغ گاومیش ، کوفته هاریسا ، کوفته گوشت کم کربوهیدرات

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *