کوکی کشمش آسان جو دوسر | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

این ها بهترین کوکی های کشمش جو دوسر هستند که تاکنون درست کرده اید! این کلوچه ها جویدنی ، شیرین و عالی هستند.

بلغور جو دوسر یک ماده عالی برای پختن است ، باعث تغذیه و عطر و طعم می شود. ما عاشق این دستور العمل های باشکوه جو دوسر ، بدون کوکی پخت ، برش شکلات و گرانولا هستیم!

دسته ای از کلوچه های جو دوسر آماده برای خوردن.

کوکی کشمش آسان جو دوسر

می دانم ، کوکی های کشمش بلغور جو دوسر ممکن است گاهی اوقات رپ بدی پیدا کنند. آنها اغلب آخرین کسانی هستند که از بسته ترکیبی خورده می شوند ، اما این باید تغییر کند. با استفاده از این دستور کوکی های خانگی ، کوکی های کشمش بلغور جو دوسر می خواهند اعتباری را که شایسته آن هستند بدست آورند. این کلوچه ها نرم ، کره ای و بهشتی هستند. با جوابی ترد در بیرون و بیرون نرم ، بافت مناسب برای همه دوستداران کوکی است. کشمش شیرینی اضافی و کمی لقمه به کلوچه می دهد که کاملاً با جو دو سر تعادل دارد. والا هستند.

جو دوسر برای شما فوق العاده خوب است. آنها قلب سالم ، پر از فیبر ، پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی هستند. دوست دارم فکر کنم که افزودن بلغور جو دوسر به یک کلوچه در واقع باعث سلامت آنها می شود. گرچه ممکن است دقیقاً اینطور نباشد ، اما وقتی سه نفر را در یک نشست می خورم حالم بهتر می شود. تهیه این کوکی ها ساده هستند و واقعاً طعم لذت بخشی دارند. بنابراین اگر طرفدار کشمش بلغور جو دوسر نبودید ، جرات می کنم برای اولین بار آنها را امتحان کنید. پشیمان نخواهید شد!

مواد لازم برای کوکی های بلغور جو دوسر

مواد کلاسیک کلوچه برای تهیه این کلوچه های کاملاً خوشمزه گرد هم می آیند.

  • ارد: از آرد تمام منظوره یا سفید استفاده کنید.
  • دارچین: یک ادویه معطر زیبا که کاملاً با آرد جو دوسر می شود.
  • جوش شیرین: این عامل خمیرمایه شما است که به افزایش کوکی ها کمک می کند.
  • نمک: شیرینی را متعادل می کند و کلوچه های جو دوسر را خوش بو می کند.
  • کره: کره را برای مخلوط کردن راحتتر نرم کنید یا مطمئن شوید در دمای اتاق قرار دارد.
  • شکر قهوهای: در کلوچه های خود از قند قهوه ای روشن یا روشن استفاده کنید. قهوه ای تیره عطر و طعم قویتر می دهد و کمی مرطوب تر است.
  • قند: داشتن قند سفید در کلوچه ها همچنین رطوبت را اضافه کرده و به آنها کمک می کند تا به زیبایی قهوه ای شوند.
  • تخم مرغ: تخم مرغ های خود را به دمای اتاق برسانید تا بتوانند به طور خوبی مخلوط شوند.
  • وانیل: عطر و طعم کلاسیک که نمی خواهید از آن صرف نظر کنید.
  • عسل: عسل شیرین و خوشمزه به خوبی با جو دو سر جفت می شود و به آنها کمک می کند تا از رطوبت آویزان شوند.
  • جو دوسر مد روز: جو دوسر به سبک قدیمی به جو دوسر نیز معروف است.
  • کشمش: مطمئن شوید که کشمش تازه ، جویدنی و نرم است. سخت و سخت نیست.
غذای پیشنهادی  سالاد ماکارونی بیکن باورنکردنی بیکن

طرز تهیه کلوچه کشمشی جو دوسر

ساخت فوق العاده آسان ، شما می توانید این غذاهای آماده را بدون هیچ وقت آماده کنید. سخت ترین قسمت این است که قبل از حفر کردن اجازه دهید تا خنک شوند!

  1. مواد اولیه خشک: در یک کاسه با اندازه متوسط ​​آرد ، دارچین ، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید.
  2. مواد مرطوب: در ظرف دیگری کره ، شکر قهوه ای ، شکر ، تخم مرغ ، وانیل و عسل را خامه بزنید.
  3. ترکیب کنید: مخلوط آرد را به آرامی با مواد مرطوب ترکیب کنید.
  4. اضافه کردن: جو دو سر و کشمش را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  5. سردش کن به مدت 30 دقیقه خنک شوید.
  6. پخت: فر را با حرارت 350 درجه گرم کنید. یک قاشق غذاخوری از خمیر کلوچه را بیرون بیاورید و روی یک ورقه پخت روکش شده از پوست قرار دهید. پخت را به مدت 8-10 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود.

مواد خشک را مخلوط کنید ، سپس کره و قندها را مخلوط کرده و همه را بهمراه کشمش اضافه کنید.

نکاتی برای بهترین کوکی های کشمش جو دوسر

به راستی یک چیز جادویی در مورد بلغور جو دوسر ، کشمش و کره وجود دارد که این کلوچه ها را بسیار وسوسه انگیز می کند. لبه های آن ترد ، کشمش غلیظ و عطر و طعم کره ای بسیار مشخصی است که غیر قابل مقاومت است.

  • جو دوسر: برای بهترین عطر و طعم و بافت از جو دو سر رول یا جو دوسر قدیمی استفاده کنید. می توانید از جو دو سر سریع نیز استفاده کنید ، به همان میزان استفاده کنید. کوکی های بلغور جو دوسر ممکن است همان جویدن را نداشته باشند ، اما با این وجود طعم شگفت انگیزی دارند.
  • کشمش تازه: از تازه ، نرم و جویدن کشمش بودن خود اطمینان حاصل کنید. اگر آنها سفت ، خشک و روی هم جمع شوند ، کلوچه های شما به همین ترتیب خواهد بود. می توانید کشمش خود را به مدت 10 دقیقه در آب گرم خیس کنید تا در صورت تمایل ، آن را اضافی جمع کنید. قبل از افزودن به خمیر شیرینی ، آنها را کاملاً خشک کنید.
  • خمیر کوکی: صحبت از خمیر کوکی می شود ، اگر چسبناک بودن خمیر تعجب نکنید. این یک چیز خوب است. وسوسه نشوید و آرد بیشتری اضافه کنید. همچنین به محض ترکیب مواد خیس و خشک ، خمیر را زیاد مخلوط نکنید ، این کار باعث سفت شدن کلوچه های شما می شود.
  • خنکش کن بیش از 30 دقیقه لرز ندهید زیرا از پخش کلوچه های جو دوسر جلوگیری می کند. همچنین اگر بیش از 30 دقیقه طول بکشد ، بلغور جو دوسر شروع به جذب بیش از حد رطوبت خمیر می کند که می تواند آنها را خشک کند.
  • تخم مرغ و کره در دمای اتاق: اطمینان حاصل کنید که کره و تخم مرغ های شما در دمای اتاق قرار دارند تا به طور خوبی ترکیب شوند.
  • ورق کوکی: برای اطمینان از انتشار آسان کوکی ها ، از کاغذ پوست در صفحه کوکی خود استفاده کنید. پاشیدن ورقه کلوچه باعث پخش شدن بیش از حد کلوچه های کشمشی بلغور جو دوسر و صاف شدن آنها می شود.
غذای پیشنهادی  اسفناج و پوسته پوسته آسان پوسته

کلوچه های بلغور جو دوسر پخته شده روی یک قفسه خنک کننده.

انواع مختلف شیرینی های کشمشی بلغور جو دوسر

همه کوکی های کشمشی بلغور جو دوسر را دوست ندارند ، من مطمئن هستم که با استفاده از این دستور العمل نظر آنها تغییر خواهد کرد ، اما اگر این کار را نکند ، در اینجا چند ایده دیگر برای کوکی ها آورده شده است.

  • کشمش: اگر طرفدار کشمش نیستید ، آنها را جایگزین کرنیز ، گیلاس خشک ، مویز یا کشمش طلایی کنید.
  • مهره دار شوید: برای بافت و عطر و طعم بیشتر ، 1/2 ¾ فنجان اسپند یا گردو خرد شده اضافه کنید. یام
  • نان تست بلغور جو دوسر: برای یک پیچ و تاب در عطر و طعم ، نان تست بلغور جو دوسر را برای مدت کوتاهی در یک تابه خشک داغ روی اجاق گاز تفت دهید تا کمی برشته و معطر شود.
  • افزونه ها: تقریباً نصف فنجان نارگیل پوسته پوسته شده یا شکلات چیپسی را با هم مخلوط کنید تا مخلوط خوب و خوبی ایجاد شود.

چگونه می توان به صورت مناسب خمیر کوکی ها را ذخیره و فریز کرد

  • ذخیره کوکی های شما: کلوچه های کشمشی بلغور جو دوسر به سرعت سایر کوکی ها خشک نمی شوند زیرا کشمش رطوبت را تأمین می کند و جو دوسر آن را حفظ می کند. اینها تا 2 هفته در دمای اتاق در یک ظرف محکم بسته یا کیسه پلاستیکی محکم بسته نگه داشته می شوند. با قرار دادن کوکی ها در کیسه فریزر تا 3 ماه ، آنها را فریز کنید.
  • دوغ را فریز کنید: این ترفندی است که دوست دارم اغلب از آن استفاده کنم. دسته ای از کلوچه ها را دو برابر کنید ، نیمی را بپزید و نیمه دیگر را منجمد کنید. خمیر کلوچه را به شکل کلوچه روی ورق کلوچه بریزید و حدود 2 ساعت یخ بزنید. خمیر کوکی ها را درون کیسه مخصوص فریزر منتقل کرده و به مدت 3 ماه نگه دارید. مستقیم از فریزر به فر بپزید ، فقط 2-3 دقیقه بیشتر به زمان پخت خود اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  پنیر خامه ای Fryer Wontons

دسته ای از سه کوکی را در دست دارید.

دستور العمل های بیشتر و واقعی کوکی ها

بگذریم ، کوکی ها یکی از بهترین خوراکی ها هستند. آنها از قبل تقسیم شده اند ، دست نگه داشته می شوند و در انواع مختلفی وجود دارند ، همه می توانند یک یا دو مورد را برای جلب رضایت خود پیدا کنند. چه در حال تهیه کوکی برای ناهار ، مبادله کلوچه یا یک دسر خوب باشید ، یک دستورالعمل کوکی برای آن وجود دارد. تعطیلات بدون کوکی های کلاسیک آنها یکسان نیست. آنها بهترین دسر قابل حمل را برای پیک نیک و گلدان نیز درست می کنند. در صورت نیاز به یک دستورالعمل کوکی ، من شما را با سعی و صحت من پوشش می دهم.

کلوچه کشمشی با آرد جو

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

کل زمان 25 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 24 بیسکویت ها


این بهترین کوکی های کشمش جو دوسر است که تاکنون درست کرده اید! این کلوچه ها جویدنی ، شیرین و عالی هستند.



  • 2
    فنجان ها
    ارد
  • 1
    قاشق چایخوری
    دارچین
  • 1
    قاشق چایخوری
    جوش شیرین
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 1
    جام
    کره
    نرم شده
  • 1
    جام
    شکر قهوهای
  • 1/2
    جام
    قند
  • 2
    بزرگ
    تخم مرغ
  • 1
    قاشق سوپخوری
    وانیل
  • 2
    قاشق غذاخوری
    عسل
  • 3
    فنجان ها
    جو دوسر قدیمی
  • 1
    کشیدن کشمش فنجانی



خدمت: 24

کالری208کیلو کالری (10٪)کربوهیدرات ها30g (10٪)پروتئین3g (6٪)چربی9g (14٪)چربی های اشباع شده5g (25٪)چربی ترانس1gکلسترول36میلی گرم (12٪)سدیم171میلی گرم (7٪)پتاسیم70میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند15g (17٪)ویتامین A259IU (5٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم20میلی گرم (2٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *