کیک خامه ای نارگیل با یخ زدگی پنیر خامه ای نارگیل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

کیک خامه ای نارگیل با فراستینگ پنیر خامه ای نارگیل فوق العاده مرطوب و خوشمزه با بهترین فراستینگ پنیر خامه ای نارگیل است! این کیک توسط همه بلعیده و دوست خواهد شد!

من عطر و طعم شیرین نارگیل را دوست دارم ، می تواند در عرض چند دقیقه مرا به مناطق گرمسیری منتقل کند! ما عاشق نارگیل در این دستور العمل های امتحان شده و درست ، پودینگ نان ، میله های لیمو و پای هستیم!

یک تکه کیک نارگیل با نارگیل مایه دار و تست شده روی یک بشقاب.

کیک خامه ای نارگیل با یخ زدگی پنیر خامه ای نارگیل

این کیک نارگیل یک دسر منحصر به فرد منحط است! یک لقمه و فکر می کنید مرده اید و به بهشت ​​گرمسیری رفته اید. کیک سبک و مرطوب است ، درست مانند کیکی که باید باشد. دوغ ، رطوبت و بافت بی نظیری را اضافه می کند که کاملاً الهی است. عطر و طعم کیک خامه ای نارگیل شیرین و مغزدار است ، با طعم کره غنی. نه تنها خوردن کیک به تنهایی سخت خواهد بود. اما شما می خواهید منتظر خنک کننده خامه ای پنیر خامه ای خامه ای باشید که با آن همراه است.

این خنک کننده غلیظ ، غلیظ و خامه ای ترکیب مناسبی برای تهیه کیک است. پنیر خامه ای با کره ، پودر قند ترکیب می شود و سپس عصاره نارگیل را اضافه می کنید تا به طعم نارگیل کمک کند. سپس نارگیل را تست خواهید کرد که با یک وانیل به نارگیل عطر و طعم عمیق تری ایجاد می کند و کیک را می پوشانید. به آن تزئین و عطر و طعم طبیعی می بخشد.

آنچه برای تهیه کیک خامه ای نارگیل و فراستینگ لازم دارید

چند مرحله و مواد تشکیل دهنده این کیک خامه ای نارگیل وجود دارد ، اما ارزش آن را خواهد داشت! کارت دستورالعمل تمام اندازه گیری ها را برای شما انجام داده است اما در اینجا لیستی از تمام مواد تشکیل دهنده و دلیل اهمیت آنها برای تهیه این کیک نارگیل عالی آورده شده است.

  • کره: کره را نرم کنید یا از دمای اتاق استفاده کنید.
  • شکر سفید: شکر سفید در واقع به کیک نه تنها شیرین بلکه مرطوب کمک می کند.
  • کرم نارگیل: کوکو لوپز همان کوکی است که من استفاده کردم. توسط مخلوط کن های نوشیدنی موجود در فروشگاه مواد غذایی پیدا می شود
  • تخم مرغ: تخمها باید در دمای اتاق باشند.

مواد اولیه خشک

  • ارد: آرد همه منظوره یا آرد سفید نشده.
  • پودر خمیرمایه: عامل افزایش دهنده برای کمک به خوب و کرک بودن کیک.
  • جوش شیرین: عامل افزایش دهنده دیگری که استفاده از آن مهم است.
  • نمک: تعادل شیرینی را تأمین می کند و به طعم نارگیل مانند نارگیل کمک می کند.

مواد اضافی

  • دوغ: این باعث ایجاد رنگ و رطوبت و بی عیب و نقص می شود.
  • شیره نارگیل: مقدار کمی پیتزای نارگیل اضافه می کند!

یخ زدگی پنیر خامه ای نارگیل

  • کره: کره باید نرم شود یا در دمای اتاق قرار گیرد.
  • پنیر خامه ای: پنیر خامه ای خود را نرم کرده یا در دمای اتاق میل کنید.
  • شیره نارگیل: چون هرچه عصاره نارگیل بیشتر باشد ، بهتر!
  • شکر پودر شده: پایه شیرینی برای این یخ زدگی.
  • شیر: برای ایجاد سازگاری مناسب ، در صورت لزوم اضافه کنید.
  • نارگیل برشته شده* به زیر مراجعه کنید
کیک نارگیل روی یک پایه آماده برای برش.

چگونه کیک خامه ای نارگیل درست می کنیم؟

این کیک خامه ای نارگیل زمان می برد اما ارزش هر دقیقه یکبار را دارد! وقت خود را صرف کنید و مراحل بهترین کیک را همیشه دنبال کنید!

  1. برای کیک: تخم مرغ ها را جدا کنید ، سفیده ها را کنار بگذارید. مواد مرطوب را از جمله زرده تخم مرغ بزنید تا نرم شود. مواد خشک را با هم الک کرده و خوب هم بزنید. مواد خشک را با استفاده از همزن در سرعت کم و متناوب با مخلوط دوغ / عصاره ، به حالت مرطوب اضافه کنید.
  2. ضرب و شتم: در یک کاسه تمیز ، سفیده ها را با کمی نمک بزنید تا سفت شود. سفیده را خمیر کنید. در دو ظرف 9 اینچی (با اسپری پخت و پودر و آردپاشی شده یا بهترین کار این است که کف و کناره ظرف را با کاغذ روغنی بچینید) در دمای 275 درجه بپزید (به نظر می رسد در دمای پایین خیلی خوب تر می شوند ) بعد از حدود 60 دقیقه ، “آزمایش خلال دندان” را انجام دهید ، هر 5-10 دقیقه یا این کار را تکرار کنید تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید.
  3. پخته و آماده: بعد از اینکه کیک از فر خارج شد و آن را به کاغذ پوستی یا قفسه خنک کننده منتقل کرد ، هر کیک را با چند سوراخ سوراخ کنید (اطمینان حاصل کنید که تا انتها سوراخ نکنید) و باقی مانده کرم نارگیل را روی آن بپاشید (حدود ½ فنجان) این اختیاری است و فقط کیک را بیش از حد مرطوب نگه می دارد. بعد از سرد شدن کیک ، آن را به فریزر منتقل کنید و یک شب فریز کنید.
  4. سرمازدگی: پس از خارج شدن از فریزر ، بلافاصله یخ بزنید (به دستورالعمل یخ زدگی زیر مراجعه کنید). قبل از سرو حدود یک ساعت اجازه دهید ذوب شود. اگر می خواهید یک کیک لایه لایه انجام دهید ، بین دو کیک یک لایه یخ زده قرار دهید و سپس به یخ زدن باقیمانده کیک ادامه دهید. نارگیل کمی تفت داده و خرد شده را بپاشید (به زیر نگاه کنید).
غذای پیشنهادی  بهترین BBQ Bulgogi کره ای BBQ

همه چیز درباره خامه پنیر خامه ای نارگیل

این یخ زدگی سبک ، شیرین و لذیذ گرمسیری است! این طعم ها با هم ترکیب می شوند و یک رویای کیک خامه ای نارگیل ایجاد می کنند!

  1. ایجاد یخ زدگی: کره ، پنیر خامه ای و عصاره نارگیل را با هم بزنید و کم کم پودر قند اضافه کنید تا به قوام مورد نظر برسد. اگر به نظر می رسد خیلی سفت است ، هر بار حدود 1 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا قوام مورد نظر خود را بدست آورید. (شیر را اضافه کنید تا نازک شود ، پودر قند را اضافه کنید تا غلیظ شود).
  2. نارگیل برشته شده: محتویات حدود coc کیسه نارگیل شیرین شده و خرد شده را روی یک صفحه کوکی قرار دهید. آن را گسترش دهید تا فقط یک لایه طول بکشد. برای تقریباً پخت کنید. 8-10 دقیقه در فر 325 درجه ای قرار دهید. بعضی از قطعات هنوز سفید و نرم خواهند بود ، برخی با کمی ترد شدن کمی قهوه ای می شوند

نکاتی برای بهترین کیک نارگیل

این کیک نارگیلی گرمسیری بسیار مرطوب ، فوق العاده خوشمزه و کاملاً نمایشی است!

  • بر این اساس برنامه ریزی کنید: تهیه این کیک به دلیل یخ زدگی دو روز طول می کشد. مطمئن شوید که از قبل برنامه ریزی می کنید و زمان کافی را برای خودتان در نظر می گیرید.
  • اگر وقت ندارید یک شب یخ ​​بزنید؟ یخ زدن کیک یخ زدگی را آسان می کند. می توانید کیک را صبح درست کنید و تا آنجا که ممکن است آن را فریز کنید و یا تا حد ممکن خنک کنید. یخ زدگی شاید سخت تر باشد ، اما هنوز هم شگفت انگیز خواهد بود.
  • مواد تشکیل دهنده دمای اتاق: من نمی توانم به اندازه کافی استرس داشته باشم ، این تفاوت در پخت شما را ایجاد می کند. مواد سرد خود را یک یا دو ساعت قبل از استفاده از آنها خارج کنید. دقیقاً همان چیزی را که نیاز دارید اندازه بگیرید و کنار بگذارید ، بقیه را در یخچال قرار دهید. این برای کره ، تخم مرغ و پنیر خامه ای بسیار مهم است که در دمای اتاق قرار گرفته و نرم شود.
  • آیا می توانم از آرد کیک استفاده کنم: نه تو نباید. این دستورالعمل برای آرد معمولی است ، آرد کیک قوام متفاوتی دارد و اجزای تشکیل دهنده آن بنابراین کیک شما یکسان نخواهد شد. بهتر است آردها را در کالاهای پخته شده جایگزین نکنید ، مگر اینکه خلاف آن را به شما بگوید.
  • تابه های خود را آماده کنید: آخرین چیزی که می خواهید کیک زیبای شما باشد تا به قابلمه های شما بچسبد. سخاوتمندانه چرب و آرد بزنید. همچنین می توانید چربی را چرب کرده و سپس برش دهید تا در ظرف شما جا بیفتد و دوباره چرب شود.
غذای پیشنهادی  شیر برنج دوغی راوا اوما ، سریع آهسته

کیک نارگیل برش خورده ، همه لایه ها را می بینید.

راه های بیشتر برای پخت کیک نارگیل با فراستینگ

هرکسی وقت ندارد هر بار یک کیک دو یا سه لایه درست کند ، شما می توانید این را بدون لایه های فانتزی درست کنید و هنوز یک کیک خارج از این دنیا روی میز خود داشته باشید!

  • 9 × 13: به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان تمیز خارج شود ، آن را بپزید. اگر خمیر اضافی دارید از آن در یک تابه کوچک استفاده کنید یا به عنوان کاپ کیک درست کنید.
  • Bundt: این درون یک ظرف بزرگ 10 فنجانی یا بزرگتر قرار می گیرد. حدود یک ساعت بپزید.
  • کاپ کیک: فر باید در دمای 350 درجه باشد و به مدت 20 دقیقه یا تا پایان کار بپزد.
  • تزئین مطابق میل: من به شدت توصیه می کنم از یخ زدگی پنیر خامه ای و نارگیل تست شده استفاده کنید ، اما شما می توانید کیک خود را با مواد اضافی تزئین کنید. خودت بساز

چگونه کیک نارگیل خود را ذخیره کنیم

کیک برای نگه داشتن رطوبت هنگام نگهداری می تواند مشکل باشد و یک کیک خشک سرگرم کننده نیست. در اینجا چند نکته برای نگهداری کیک خامه ای نارگیل در یخچال یا حتی فریزر آورده شده است.

  • یخچال: از آنجا که دارای یخ زدگی پنیر خامه ای است ، شما می خواهید آن را در یخچال نگهداری کنید. برای جلوگیری از خنک شدن یخ زدگی در بسته های پلاستیکی ، بگذارید نارگیل مات و برشته شده قبل از پوشانده شدن ، خنک شود. برای جلوگیری از نشستن درست پلاستیک روی خنک کننده ، از خلال دندان استفاده کنید. این کار تا 2 روز در یخچال نگهداری می شود.
  • یخ زدگی: من دوست دارم کیک هایم را با یخ زدگی روی آنها یخ بزنم تا اطمینان حاصل شود که خوب و مرطوب هستند. کیک خود را بدون هیچ گونه بسته بندی در فریزر قرار دهید و اجازه دهید یخ زدگی یخ بزند. سپس محکم در یک لایه بسته بندی پلاستیکی و سپس یکی دیگر از فویل بپیچید. باید تا 3 ماه نگه داشته شود. در یخچال ذوب کنید.

لقمه ای که توسط یک چنگال از یک تکه کیک گرفته شده است.

یخ زدگی پنیر خامه ای نارگیل


دستورالعمل کیک

  • فر را با دمای 315 درجه گرم کنید. دو اسپری کیک 8 اینچی را با اسپری اسپری پودر و غبارگیری آرد آماده کنید. برای آزاد شدن راحتتر از ظرف ، می توانید یک دور پوست پوست اضافه کنید.
  • با سرعت متوسط ​​کره ، شکر ، خامه نارگیل و زرده تخم مرغ را با هم بزنید تا نرم شود.
  • در یک ظرف دیگر ، آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید.

  • در یک فنجان اندازه گیری مایع ، دوغ را اندازه کنید و عصاره نارگیل را اضافه کنید.
  • مواد خشک و دوغ را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید ، به تناوب بین دوغ و مواد خشک. کاسه را خراشیده و دوباره مختصر مخلوط کنید.

  • در یک کاسه تمیز ، سفیده ها را بزنید تا قله های سفت ایجاد شود. سفیده را به آرامی درون مایه کیک بریزید.

  • خمیر را به طور مساوی در دو ظرف جدا کنید.

  • به مدت 50 دقیقه بپزید. مرکز را برای مهربانی امتحان کنید. این کار را می توان با استفاده از یک خلال دندان وارد مرکز کرد تا ببینید آیا تمیز بیرون آمده است یا می توانید نوک انگشتان خود را به آرامی به مرکز کیک فشار دهید. اگر کار تمام شود ، قسمت بالایی به عقب برگردد. اگر به زمان بیشتری نیاز دارد ، 10 دقیقه به آن اضافه کنید و دوباره بررسی کنید تا تمام شود.

  • آن را از فر خارج کرده و روی یک قفسه خنک کننده قرار دهید.

  • اختیاری: اگر می خواهید رطوبت بیشتری به کیک خود اضافه کنید ، در حالی که کیک هنوز داغ است ، با استفاده از برس شیرینی خامه نارگیل باقی مانده (باید حدود یک فنجان باشد) را روی قسمتهای بالای کیک مسواک بزنید.

  • بعد از خنک شدن ، کیک ها را در بسته بندی پلاستیکی بپیچید و آنها را یک شب یا حداقل 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

دستورالعمل های یخ زدگی

  • کره ، پنیر خامه ای و عصاره نارگیل را با هم بزنید تا یکدست و نرم شود.

  • نیمی از پودر قند را اضافه کرده و با سرعت کم به مدت 1 دقیقه مخلوط کنید. بقیه پودر قند را اضافه کنید و کم کم مخلوط کنید تا تمام شکر جا بیفتد. سرعت را به متوسط ​​برسانید و 3 دقیقه بزنید تا یکدست شود. اگر مایه کیک خیلی سفت به نظر می رسد ، شیر را یک بار یک قاشق غذاخوری اضافه کنید تا به قوام مورد نظر برسد. نگذارید سوپ شود! شما می خواهید که مایه کیک نسبتاً سفتی همچنان بتواند کیک را یخ زده کند.

  • کیک خود را یخ زده ، با استفاده از مایه کیک بین یک یا دو لایه (بسته به تعداد لایه ای که ایجاد می کنید) استفاده کنید.

نارگیل برشته شده

  • فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. حدود 1-1 ½ فنجان پوسته نارگیل شیرین شده را روی یک ورق پخت با روکش پوست پخش کنید.
  • حدود 8-10 دقیقه آن را بپزید و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید.

  • اجازه دهید خنک شود. پوسته های تست شده را دور کل کیک تازه یخ زده فشار دهید.

  • خدمت کنید و لذت ببرید!


خدمت: 8

کالری870کیلو کالری (44٪)کربوهیدرات ها104g (35٪)پروتئین13g (26٪)چربی45g (69٪)چربی های اشباع شده29g (145٪)کلسترول204میلی گرم (68٪)سدیم809میلی گرم (34٪)پتاسیم258میلی گرم (7٪)فیبر2g (8٪)قند72g (80٪)ویتامین A1281IU (26٪)کلسیم188میلی گرم (19٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره دسر

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی کیک خامه ای نارگیل ، دستور کیک خامه ای نارگیل

غذای پیشنهادی  مرغ آهک گریل شده Cilantro

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *