کیک کیک هویج | منتقد دستور العمل

این کیک های کیک هویج با وجود مقدار زیادی یخ زدگی پنیر خامه ای مایل به زرد و در بالای آن نمکی از پیان های نان تست شده فوق العاده مرطوب و لطیف هستند.

کیک های بهاری با همه ضربه خورده است! حتما کاپ کیک های لیمو آبی ، لیوان قرمز مخملی و کیک های نوتلا شکلاتی با کرم توت فرنگی را نیز امتحان کنید.

تصویری از کیک کیک هویج همراه با سرخ کردن پنیر خامه ای و پکن.

کیک هویج

چیزی که واقعاً باورنکردنی است اتفاق می افتد وقتی هویج رنده شده را با مواد کیک کیک کلاسیک ترکیب کنید. مانند نان کدو سبز ، شما کیک کیک هویج نخورید و به سبزیجات فکر کنید. در عوض ، آنها فقط کاپ کیک های کاملاً مرطوب ، کاملاً شیرین و ادویه دار با پنیر خامه ای نرم و صاف و سرخ شده و کباب خرد شده در بالای آن را برای کمی ترد و پاشیده می کنند.

این یک دسر دستی کوچک عالی است که اگر نمی خواهید به دردسر تهیه یک کیک هویج پشته با اندازه کامل بروید ، کامل است. این دستور العمل بسیار آسان است که می توانید آن را با دست تهیه کنید!

آنچه برای تهیه کیک کیک هویج لازم دارید

مواد تشکیل دهنده کیک:

  • قند: من ترکیبی از شکر گرانول و شکر قهوه ای روشن را برای طعم اضافی در این کیک ها دوست دارم.
  • تخم مرغ: اینها ماده اتصال دهنده ای هستند که به نگه داشتن کیک در کنار هم کمک می کنند.
  • روغن کلزا: روغن کیک کیک ها را برای روزها مرطوب نگه می دارد ، اگرچه در صورت نیاز می توانید کره را جایگزین کنید.
  • عصاره وانیلی: حتما از عصاره وانیل خالص استفاده کنید نه تقلید.
  • آرد همه منظوره: فهمیدم که آرد کیک خیلی سبک است و در این کیک ها هویج خرد نشده را حفظ نمی کند.
  • پودر بیکینگ و جوش شیرین: برای چیدن برگ تا کیک ها بالا بیایند و به زیبایی گنبد شوند.
  • نمک: فقط کافی است که طعم های دیگر را در دستور العمل قرار دهید.
  • ادویه های گرم: دارچین ، جوز هندی ، زنجبیل و میخک کاملاً متعادل است ، بنابراین طعم این کیک ها را تحت الشعاع قرار نمی دهند.
  • هویج ریز خرد شده: از هویج از پیش ذخیره شده از فروشگاه استفاده نکنید. آنها برای این کیک ها خیلی ضخیم و خیلی خشک هستند.
غذای پیشنهادی  مخلوط کدو حلوایی زمستانی بو داده

سرخ کردن پنیر خامه ای:

  • پنیر خامه ای: به طور مشخص!
  • کره: من ترجیح می دهم از کره شور در این دستور غذا یخ زده استفاده کنم.
  • شکر پودر شده: فقط مقدار مناسب تا سرمازدگی شیرین و شیرین نباشد.
  • عصاره وانیلی: برای بهترین طعم.
  • شیره نارگیل: فقط اندکی از این موارد باعث سرخ شدن پنیر خامه ای می شود که چیز دیگری است که ما دوستش داریم.

تصویری از یک کیک هویج بدون پرده.

طرز تهیه کیک کیک هویج

کیک درست کنید

  1. یک تابه مافین 12 فنجان را با آسترهای کیک آماده کنید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. شکر ، تخم مرغ ، روغن و وانیل را در یک کاسه ضرب کنید. شما حتی می توانید این کار را با یک ضرب و شتم دست انجام دهید.
  3. هویج های تازه خرد شده را هم بزنید.
  4. آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، دارچین ، جوز هندی ، زنجبیل و میخک ها را اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز ترکیب شود. فهمیدم که اگر ادویه جات ترشی جات را روی خمیر بپاشم ، می توانم از کوبیدن همه چیز در یک کاسه جداگانه جلوگیری کنم. فقط آنها را در تله نپاشید و یا ممکن است در نهایت یک کیک کوچک تمام میخک ها را بدست آورید.
  5. به طور مساوی بین 12 باند کیک فنجان تقسیم کنید و هر کدام را در حدود 3/4 پر کنید.
  6. پخت را به مدت 18-22 دقیقه انجام دهید ، فقط تا زمانی که صافی کیکها به لمس برگردند یا یک خمیردندان وارد شده در مرکز کیک شود و فقط با چند خرده خرد تمیز شود. قبل از سرمازدگی کاملاً خنک شوید.

کولاژ از تصاویر که نشان می دهد چگونه کیک کیک هویج تهیه می شود.

یخ زدگی را انجام دهید

  1. در اینجا می توانید از همزن دستی استفاده کنید تا پنیر و کره خامه ای نرم شده را با هم ضرب کنید تا سبک و خامه ای شود.
  2. پودر قند و وانیل را اضافه کنید و فقط مخلوط کنید تا ترکیب و یکدست شود. این یخبندان را بیش از حد مورد آزمایش قرار ندهید ، زیرا تمایل به از بین رفتن ساختار آن بیشتر به ضرب و شتم آن است.
  3. به یک کیسه لوله گذاری که دارای یک نوک تزئینی است منتقل کنید و کیک های کاملاً سرد را یخ بزنید. برای تزیین و خرد کردن با چند عدد برگ خرد شده بپاشید.
غذای پیشنهادی  سالاد سبزیجات با ورق کباب شده با ورق گرم

تصویری از کیک کیک هویج خانگی با سرخ کردن پنیر خامه ای.

نحوه نگهداری کیک کیک هویج

می توانید این کیک های کیک را به مدت 1-2 روز در یک کانتینر نگهدارنده نگه دارید ، حتی اگر یخ زدگی پنیر خامه ای وجود داشته باشد زیرا قند موجود در یخبندان به حفظ آن کمک می کند. بیش از این طول می کشد و توصیه می کنم آنها را در یخچال و فریزر جایی که 5-7 روز در آن نگه می دارد ، نگه دارید.

همچنین می توانید کیک های کیک را از قبل تهیه کرده و آنها را تا 3 ماه به صورت ساده یخ بزنید.

دستور العمل های کیک بیشتر شما را دوست خواهید داشت!

کیک هویج

زمان آماده سازی 25 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

زمان کل 45 دقایق

نویسنده امی نش

خدمات 12 کیک

این کیک های کیک هویج با وجود مقدار زیادی یخ زدگی پنیر خامه ای مایل به زرد و در بالای آن نمکی از پیان های نان تست شده فوق العاده مرطوب و لطیف هستند.

کیک

  • 1/2 فنجان شکر دانه ریز
  • 1/2 فنجان قند قهوه ای روشن
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 3/4 فنجان روغن کلزا
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 1/2 فنجان ها هویج خرد شده (حدود 3 هویج متوسط)
  • 1 1/4 فنجان ها آرد همه منظوره
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری دارچین زمینی
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1/8 قاشق چایخوری میخک زمین

یخ زدگی

  • 1 (8 اونس) pkg. پنیر خامه ای ، نرم
  • 1/2 فنجان کره شور ، نرم
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/4 قاشق چایخوری شیره نارگیل
  • 2 فنجان ها شکر پودر شده
  • 1/2 فنجان کلوچه خرد شده ، برای چاشنی
غذای پیشنهادی  کره عسل دارچین (تگزاس Roadhouse Copycat)

ارزش غذایی

کیک هویج

مقدار در هر خدمت (12 گرم)

کالری 434 کالری از چربی 234

٪ ارزش روزانه*

چربی 26 گرم40٪

6 گرم چربی اشباع شده30٪

کلسترول 51mg17٪

سدیم 237mg10٪

پتاسیم 139mg

کربوهیدرات 50 گرم17٪

فیبر 1 گرم

شکر 38 گرم42٪

پروتئین 3 بار

ویتامین A 2954IU59٪

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 39mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *