گل کلم مک و پنیر {کم کربوهیدرات و کتو دوستانه!}

گل کلم پخته شده با کربوهیدرات کم و کتو ، مک و پنیر پاسخی برای هوس غذای راحت رژیم غذایی شما است! غنی ، خامه دار و آه بسیار پنیر ، شما باید امشب این را امتحان کنید!

گل کلم یک سبزی جواهر پنهان است ، به سبزیجات تبدیل شده است تا غذاهای زیادی را سبک کند. غذاهای محدود را به شگفتی های افراطی خاموش می کند. برای اولین بار دوباره این موارد دلخواه باورنکردنی را امتحان کنید. سوپ گل کلم Copycat Zupas Wisconsin ، گل کلم خامه ای Au Gratin با بیکن و گل کلم بوفالو پخته شده.

ماکارونی و پنیر گل کلم پخته ، خامه ای و پنیر.

گل کلم شگفت انگیز مک و پنیر

بهترین مک و پنیر بدون همه کربوهیدرات ها! یک لقمه از این غذای راضی کننده و دلپذیر ، عاشق خواهید شد. مک و پنیر گل کلم غذای رویایی هر رژیم غذایی است. رشته فرنگی را هرگز از دست نخواهید داد. قول می دهم هرگز کربوهیدرات را از دست نخواهید داد. خانواده ام این را دوست داشتند و من دوست داشتم که بیشتر در رژیم غذایی آنها سبزیجات قرار بگیرم. به نوعی شبیه ماکارونی کدو حلوایی Cheesy Butternut من است ، پر از طعم و مزه و سبزیجات. داشتن این گل کلم مک و پنیر یک برد دو برابر است!

چه بخواهید سالم تر باشید و چه نباشید ، این یک ماکارونی و پنیری است که باید امتحان کنید. پشیمان نخواهید شد این را با یک سالاد بزرگ و یا این سینه های مرغ سوخاری نفیس یا استیک سرخ کن عالی با کره گیاهان سیر سرو کنید. و فراموش نکنید که برای اتمام غذا باید بهترین کتو براونی ها را داشته باشید. البته می توانید این غذا را به عنوان غذای اصلی نیز سرو کنید. به هر طریقی که می خواهید به این خدمت کنید ، فقط آن را درست کنید! شما آن را دوست دارم!

مک و پنیر پخته شده

این دستورالعمل ماکارونی و پنیر حاوی مواد مستقیمی است که به راحتی پیدا می شوند و به سرعت جمع می شوند. هنگامی که گل کلم خود را خریداری می کنید ، به یاد داشته باشید که آن را اصلاح می کنید بنابراین می خواهید بیش از 2 پوند بخرید تا مقدار مناسب این پنیر گل کلم را بدست آورید. بدون گل و لای گل کلم!

  • گل کلم: به دنبال گل کلم بدون لکه های قهوه ای باشید.
  • کره: کره بهترین است ، شما برای roux به آن نیاز دارید.
  • ارد: با این کار سس غلیظ می شود.
  • نمک و فلفل: کم و بیش به مزه اضافه کنید.
  • پودر پیاز و سیر: عطر و طعم اضافه می کند.
  • شیر: پایه سس پنیر.
  • پنیر چدار: برای بهترین عطر و طعم حداقل از پنیر متوسط ​​یا تیز استفاده کنید.

تهیه مک و پنیر کم کربوهیدرات و کتو دوستانه

این ماك و پنیر گل كلم به همین راحتی كنار هم می آید و سپس به كمی طلایی می پزد. در حدود 30-45 دقیقه می توانید شام را روی میز بخورید. داغ و پنیر

  1. دبستان: فر را با دمای 350 he گرم کنید. یک ظرف قابلمه 2 کوارته را با اسپری اسپری کنید و کنار بگذارید.
  2. پختن: قابلمه بزرگ آب را بجوشانید. گل کلم را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید 5-6 دقیقه بپزد.
  3. خنک شدن: گل کلم را برداشته و در ظرفی پر از آب یخ قرار دهید.
  4. Roux: در یک قابلمه با اندازه بزرگ کره را با حرارت متوسط ​​ذوب کنید. آرد ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر پیاز و پودر سیر را مخلوط کنید. در حالی که هم می زنید اجازه دهید 2-3 دقیقه بپزد.
  5. مخلوط کردن: شیر را با هم بزنید ، پخت را روی حرارت متوسط ​​/ کم ادامه دهید و هم بزنید تا غلیظ شود.
  6. ذوب شدن: از روی حرارت برداشته و 2 فنجان پنیر چدار خرد شده را هم بزنید تا ذوب شود.
  7. ترکیب کنید: گل کلم را با سس پنیر مخلوط کرده و به ظرف پخت شیرینی حلبی اضافه کنید.
  8. پنیر: گل کلم بالا با 1 فنجان پنیر چدار خرد شده.
  9. پخت: پخت را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و حباب دار شود. من 2 دقیقه آخر را بالا می زنم.
غذای پیشنهادی  دستور العمل پیزوکی | منتقد دستور العمل

پختن گل کلم ، و تهیه سس پنیر.

نکاتی برای بهترین کتو مک و پنیر

این اساساً مک و پنیر گل کلم کامل است ، اما مواردی وجود دارد که می تواند اشتباه باشد ، به عنوان مثال سس پنیر ریز یا دانه ای. بنابراین در اینجا چند نکته برای جذاب کردن مک و پنیر پخته شده شما آورده شده است.

  1. پنیر: پنیر خودتون رو رنده کنید. پنیر از قبل خرد شده معمولاً با مواد ضد جمع شدن پوشانده می شود که مانع ذوب شدن زیبایی سس پنیر و ماکت می شود.
  2. پنیر را به حرارت اضافه کنید: حتما پنیر را بعد از اینکه تابه را از روی حرارت برداشته اید اضافه کنید. اگر پنیر را در حباب اضافه کنید ، می تواند باعث خرد شدن و خرد شدن آن شود.
  3. آن را به آرامی اضافه کنید: پنیر را به آرامی ، هر بار حدود 1/2 فنجان اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ذوب شود و سپس بیشتر اضافه کنید. این به شما کمک می کند تا بافت نرم و مخملی سس ماکارونی و پنیر شما حفظ شود.
  4. اندازه گزش: گل کلم خود را برای پخت و پز و در لقمه هایی به اندازه لقمه در یک اندازه نگه دارید. خوردن این ماکارونی و پنیر باورنکردنی آسان تر خواهد بود.
  5. خنک شدن: قرار دادن گل کلم در آب یخ از پختن آن جلوگیری می کند تا خیلی خیس یا لنگ نشود.
  6. خشک: مطمئن شوید که گل کلم خشک است. ممکن است لازم باشد آنها را با حوله های کاغذی خشک کنید تا آب اضافی در سس پنیر نداشته باشید.
غذای پیشنهادی  سیگاپو arisi kozhukattai ، برنج قرمز kozhukattai

گل کلم را در سس پنیر مخلوط کرده و روی آن را با پنیر بیشتری قرار دهید.

انواع ماکارونی و پنیر

این ماکارونی و پنیر گل کلم کاملا قابل تنظیم است و هنوز هم تماشایی خواهد بود. در اینجا چند راه وجود دارد!

  • پنیر: شما فقط با چدار به عنوان تنها گزینه گیر نمی کنید ، به همان اندازه که عالی است. آن را با ترکیبات مختلف پنیر مخلوط کنید. جون مونتری ، جک فلفل ، هاواریتی ، سوئیس ، گیر ، یا کلبی همه شامل سرگرمی و ترکیب هستند.
  • برترین ها: اگر پنیر و پنیر خود را با کمی ترد در بالا دوست دارید ، در صورت تمایل مخلوطی از کره ذوب شده و خرده نان ، پیاز سرخ شده فرانسوی یا پنکو اضافه کنید.
  • افزودن اطلاعات: در صورت تمایل می توانید سبزیجات موجود در این ماك و پنیر گل كلم را مخلوط كنید. کلم بروکلی ، کدو سبز ، فلفل یا قارچ به آن اضافه کنید.
  • گوشت: به ماك و پنیر مقداری پروتئین همراه با ژامبون ، بیكن یا سوسیس بدهید.
  • سوخاری: در صورت تمایل می توانید گل کلم را به جای جوشاندن در آن کباب کنید. مقداری روغن زیتون بریزید و روی ورقه کلوچه با دمای 400 درجه به مدت 20-25 دقیقه بپزید یا تا حدی که دوست دارید تمام شود. تفت دادن آن به گل کلم کمی ترد می کند ، بنابراین جالب توجه!

با قاشق ماکارونی و پنیر گل کلم منحط خامه ای را بیرون بریزید.

ذخیره و گرم کردن مک و پنیر پخته شده

مک و پنیر پخته شده از گل کلم بهترین روزی است که درست کنید. متأسفانه خوب یخ نمی زند ، بنابراین من آن را توصیه نمی کنم. می توانید آن را فریز کنید اما بافت دانه ای و ریز خواهد بود. برای علاقه مندان به ماکی و پنیر ایده آل نیست.

  • فروشگاه: باقیمانده مواد غذایی ، اگر آنها را داشته باشید ، به مدت 3 تا 4 روز در یخچال محکم پوشیده می شود.
  • دوباره گرم کنید: یکی از بهترین راههای گرم کردن مجدد این ماکارونی و پنیر گل کلم در فر است. در فر با دمای 350 درجه به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید یا آن را گرم کنید. با این حال من اغلب آنقدر بیمار نیستم ، بنابراین اگر امثال من در مایکروویو دوباره گرم شوید تا تقریباً گرم شود. سپس 5 دقیقه آخر گرم شدن در فر را به پایان برسانید تا به آن پوسته پر از حباب داده شود.
  • خیلی ضخیم: اگر سس ماک و پنیر شما خیلی غلیظ شده است ، کمی شیر به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

گل کلم ماکارونی و پنیر در رامکین.

دستور العمل های دوست داشتنی ماکارونی و پنیر

این یک غذای راحت است مک و پنیر برابر نیست. خامه ای ، انحطاط آور و بسیار راضی کننده است. این گل کلم مک و پنیر قطعاً مورد توجه قرار می گیرد ، هیچ نگرانی وجود ندارد. اما اگر شما به یک ماک و پنیر با چند کربوهیدرات دیگر نیاز دارید ، من دستورالعمل های مناسبی برای آزمایش شما دارم.

غذای پیشنهادی  توپ های انرژی پسته کدو تنبل - Skinnytaste

گل کلم پخته شده مک و پنیر

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

کل زمان 40 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 6 مردم


گل کلم پخته شده با کربوهیدرات کم و کتو و مک و پنیر پاسخی برای هوس غذای راحت رژیم غذایی شما است! غنی ، خامه دار و آه بسیار پنیر ، شما باید امشب این را امتحان کنید!



  • 32
    اونس
    گل کلم
    2 پوند
  • 1/4
    جام
    کره
  • 1/4
    جام
    آرد همه منظوره
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    فلفل سیاه زمینی
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر پیاز
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • 2
    فنجان ها
    شیر
  • 3
    فنجان ها
    پنیر چدار
    خرد شده تقسیم شده است



خدمت: 6

کالری404کیلو کالری (20٪)کربوهیدرات ها17g (6٪)پروتئین20g (40٪)چربی30g (46٪)چربی های اشباع شده18g (90٪)کلسترول88میلی گرم (29٪)سدیم887میلی گرم (37٪)پتاسیم615میلی گرم (18٪)فیبر3g (12٪)قند7g (8٪)ویتامین A934IU (19٪)ویتامین سی73میلی گرم (88٪)کلسیم535میلی گرم (54٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *