گواکامول | منتقد دستور العمل

Guacamole یک شیرینی خامه ای عالی است که با آووکادو و گوجه فرنگی پر شده است و به همراه ژله ای و زیره ادویه دار است. مراقب باشید زیرا این شلوغی و لذت بخش جمعیت بسیار مهمی است که به سرعت از بین می رود!

Guacamole شیب عالی برای شب ها یا شب های BBQ در خانه است. بیکن Guacamole یا رانچ Guacamole نیز دو مورد مورد علاقه خانواده من هستند.

Guacamole در یک کاسه سیاه.

Guacamole خانگی

این شگفت انگیز ترین شیر گاکامول خانگی است! این بسیار ساده است ، اما نتیجه ترفند به مرور زمان برای گرفتن درست این دستور العمل است. مواد تازه و ترکیب کاملی از ادویه جات درست است. آووکادو خامه ای ، ملایم و آب گوجه فرنگی و لیموترش به خوبی با زیره گرم و پیاز قرمز متعادل شده است. هر غرق شما را بیشتر و بیشتر می خواهد. اعتیاد آور است !!

شما نیازی به مناسبت برای غرق شدن ندارید. جمع کردن آن بسیار سریع و آسان است ، بنابراین باعث می شود هر غذای هفته ، میان وعده ، اشتها آور یا صعود فوق العاده ای داشته باشید. جفت شدن با فجیت هایی مانند کباب استیک فجیتاس یا بسته های فویل مرغ فجیتا غیرقابل باور است. آن را صاف کنید یا کمی آن را رها کنید ، یا به هر صورت ضربه وعده غذایی است!

در Guacamole چیست؟

این گواکامول پر از مواد تازه و پر جنب و جوش است که به خوبی جمع می شوند. ادویه گرم زیره کاملا روشن تر ، طعم های اسیدی تر و تر از آب گوجه فرنگی و لیموترش را متعادل می کند. این بهترین دستور العمل guacamole است ، و هر بار که ساختید ، ضربه بزرگی خواهد بود!

  • آووکادوها: قبل از ریختن آن به مواد دیگر و چاشنی ها ، گودال را برداشته و از روی پوست پاک کنید. هنگام انتخاب آووکادو ، بهتر عمل کنید!
  • پیاز قرمز: قبل از مخلوط کردن زیر آب داغ کار کنید تا هر گونه نیش را از پیاز جدا کنید.
  • گوجه فرنگی های رومی: به قطعات کوچک تقسیم می شوند ، عطر و طعم عالی ، رنگ و رطوبت می دهند.
  • Cilantro: ریز خرد شده تا به راحتی طعم را با هم مخلوط کند.
  • هالاپینیو: برای خلاص شدن از گرما ، دانه ها و رگ ها را خیس کنید ، سپس خیلی ریز خرد کنید تا هیچ تکه بزرگی در مخلوط نباشد و طعم آن حتی در کل باشد.
  • زیره: خاکی بزرگ ، ادویه گرم که هر دو طعم شیرین و تلخی را به آن می افزاید.
  • نمک و فلفل: خرج کردن هر کدام!
  • آب لیمو: مقداری آهک تازه را به آن بزنید تا یک نکته مرکبات مرکب در گواکامول شما وجود داشته باشد که باعث می شود رنگ سبز زیبا از تبدیل قهوه ای نیز حفظ شود.
غذای پیشنهادی  نان کدو تنبل شکلاتی کامل

چگونه می توان Guacamole سریع ساخت:

این دستور غذای گواکامول نمی تواند ساده تر باشد! با خرد کردن و ریز خرد کردن مواد شروع کنید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط کرده و به اندازه دلخواه یا همان کمی که دوست دارید خرد کنید!

  1. ترکیب مواد تشکیل دهنده: در یک کاسه متوسط ​​اندازه ، آووکادو ، پیاز قرمز ، گوجه فرنگی ، cilantro ، jalapeño ، زیره ، نمک ، فلفل و آب لیمو را ترکیب کنید.
  2. مش به قوام مورد نظر: با استفاده از چنگال یا ماسوره آووکادو را مخلوط کرده و مواد را تا قوام مورد نظر ترکیب کنید.
  3. لذت بردن!
غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 7 روزه غذایی سالم (31 آگوست - 6 سپتامبر)

مراحل ساخت گواکامول.

ساخت بهترین Guacamole:

این بهترین guacamole است که من مدت زمان طولانی آن را داشته ام! بسیار تازه و خامه ای و عالی است! با این حال ، ممکن است از شما سؤال شود که چگونه می توانید چند مورد مانند گرما و ادویه ها را شخصی سازی کنید ، بنابراین در اینجا چند روش عالی برای تطبیق این دستورالعمل ارائه شده است.

  • اگر دوست ندارم به جای cilantro از چه چیزی استفاده کنم؟ اگر عاشق عطر و طعم شدید کتانترو نیستید ، از ادویه جات ترشی جات دیگر مانند جعفری یا ریحان استفاده کنید. ظاهراً این یک واقعیت علمی است که برخی افراد از نظر ژنتیکی قادر به طعم کتانترو نیستند و مانند صابون برای آنها مزه دار است. اگر شما هم جزو آن افراد هستید ، به هیچ وجه آن را در گواکامول خود اضافه نکنید!
  • چگونه می توانم guacamole spicier کنم؟ برای افزودن گرمای بیشتر ، می توانید ژاله را برای 2 فلفل سرانو تعویض کنید.
  • من با گوآکامول چه خدمتی می کنم؟ بدیهی است که تراشه های tortilla محبوب ترین جفت هستند زیرا آنها شور ، ترد و سکوی مناسبی برای ریختن guacamole هستند. با این حال ، تراشه ها تنها چیزی نیستند که با گواکامول سرو شوند. همچنین با سبزیجات تازه یا کراکر عالی است. یا آن را به عنوان شکلی برای نان تست ، سکوها ، گوروها ، تاکوها یا فجیتاها استفاده کنید.

ذخیره Guacamole شما:

Guacamole به بهترین وجهی که تازه ساخته شده است سرو می شود. با این حال ، اگر نیاز به پیشبرد آن دارید ، ترفندی برای سبز نگه داشتن آن برای چند روز در یخچال وجود دارد. گواکامول را به سمت پایین در یک ظرف فشار دهید تا از هیچگونه جیب هوا جلوگیری شود و آهک یا آب لیمو را از بالای آن فشار دهید تا یک لایه محافظ ایجاد شود. اگر نگران آب میوه تغییر طعم گواکامول هستید ، می توانید از آب معمولی نیز استفاده کنید. سپس ظرف را محکم بپوشانید. وقتی آماده خوردن آن بودید ، مایع را بریزید و سرو کنید!

غذای پیشنهادی  دستور تهیه آسان brinjal sabzi - Raks Kitchen

فرو بردن تراشه به گواکامول.

دستور العمل های بیشتر برای دوستداران Guacamole:

گواکامول

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان کل 15 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 8 مردم

Guacamole یک شیرینی خامه ای عالی است که با آووکادو و گوجه فرنگی پر شده است و به همراه ژلاپنو و زیره ادویه می شود. مراقب باشید زیرا این شلوغی و لذت بخش جمعیت بسیار مهمی است که به سرعت از بین می رود!

  • 3 آووکادوها
  • 1/2 فنجان پیاز قرمز تکه
  • 2 گوجه فرنگی های رومی تکه
  • 1/4 فنجان cilantro خرد شده
  • 1 هالاپینیو تکه
  • 1/2 قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل
  • آب یک لیمو
  1. در یک کاسه متوسط ​​اندازه ، آووکادو ، پیاز قرمز ، گوجه فرنگی ، cilantro ، jalapeño ، زیره ، نمک ، فلفل و آب لیمو را ترکیب کنید. با استفاده از یک چنگال ، ملات یا ماسور آووکادو را با هم مخلوط کرده و مواد را تا قوام مورد نظر ترکیب می کنیم.

ارزش غذایی

گواکامول

مقدار در هر خدمت

کالری 129 کالری از چربی 99

٪ ارزش روزانه*

چربی 11 گرم17٪

2 گرم چربی اشباع شده10٪

سدیم 298mg12٪

پتاسیم 417mg12٪

کربوهیدرات 8 گرم

فیبر 5 گرم20٪

1 گرم شکر

پروتئین 2 گرم

ویتامین A 292IU

ویتامین سی 13mg16٪

کلسیم 13mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *