گوجه فرنگی گوجه فرنگی ، دستور تهیه گوجه فرنگی | دستور العمل های صبحانه هندی

گوجه فرنگی گوساله یا اوکلی شکلی نسخه سبک تری از صبحانه برنج گوجه فرنگی است. صبحانه خوشمزه و پر از استفاده از poha / برنج پهن.

Poha یا Aval همانطور که ما در آن تمیل می گوییم به دلیل هضم آسان و سریع پختن شناخته می شود. بهترین حالت وقتی می خواهید چیزی پر کننده برای تأمین انرژی شما در کل روز کار کند. من طرفدار پر و پا قرص های آمال هستم. از مجموعه I مشهود است ارسال کرده اند درست از روزهای اولیه وبلاگ نویسی من.

یک رفع سریع و سریع برای گرسنگی ، آمما آن را هم برای صبحانه و هم برای شام درست می کند. مورد علاقه شخصی من puli aval🤤 است. او همانطور که هر هفته در منوی معمولی ما است ، در ساخت این افراد حرفه ای است. من آن را حتی در سفر سال گذشته ام داشتم. لحظه ای که دهان اول را چشیدم ، فهمیدم که چطور دلتنگ دستی او شده ام. نه اینکه من هرگز آماده نمی شوم ، اما فقط آنوقت من می دانستم که چطور سود او نسبتاً خوش طعم و خوش طعم است.

غذای پیشنهادی  پنکیک گندم سبوس دار | منتقد دستور العمل
thakkali-aval

من امروز صبح که دیر شد ، برای صبحانه چیزی پر کننده می خواستم. خیلی سریع برنامه ریزی کردید که این را شلیک کنید و این را نیز امتحان کنید. مدتی است که هم صبحانه poha و هم برنج گوجه فرنگی را از دست داده ام. بنابراین این برای من دو برابر بود ، سه برابر بود ، زیرا به من کمک کرد این پست را ایجاد کنم.

کدام یک از انواع پوها برای این دستور غذا بهتر است؟

من از انواع ضخیم ضخیم استفاده کردم اما می توانید از ضخیم برنج با ضخامت متوسط ​​یا قرمز نیز استفاده کنید. از آنجا که گوجه فرنگی رطوبت زیادی می دهد ، ممکن است نوع نازک آن لوس شود.

غذای پیشنهادی  Carne en Bistec - استیک کلمبیایی با پیاز و گوجه فرنگی

گوجه فرنگی های استفاده شده در این دستور العمل:

من از انواع کشور (هند naatu thakkali) استفاده کردم. کوچک بود ، اما ترش بود. شما می توانید از هر نوع تنوعی استفاده کنید ، فقط اطمینان حاصل کنید که ادویه را متناسب با آن متعادل کنید. و از انواع رسیده برای بهترین رنگ ، طعم و مزه استفاده کنید.

چرا پوها موشی می شود؟

اجازه دهید در آب زیاد خیس بخورد و بیش از حد پخته شود. بسته به ضخامت برنج پهن شده ، آب را برای خیساندن کاهش دهید یا کاملاً از خیساندن آن صرف نظر کنید. بر این اساس زمان را کاهش دهید.

چرا پوهه من (برنج پهن / آوال) خیلی خشک است؟

بسته به نوع برنج / برنج پهن ، درجه جذب رطوبت متفاوت است. بنابراین زمان خیساندن بیشتری بدهید یا از آب گرم / آب گرم استفاده کنید تا اطمینان حاصل شود که نرم پخته شده است. در صورت خشک بودن هنگام سرو ، از مقدار زیادی روغن استفاده کنید. روغن کنجد یا روغن نارگیل بهترین عملکرد را دارد.

غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (12 تا 18 اکتبر)

شما می توانید از این به عنوان ایده اولیه دستور استفاده کنید و تغییرات خود را انجام دهید:

  • هنگام خوی از دانه های رازیانه یا زیره استفاده کنید.
  • برای عطر و طعم بیشتر از برگ نعنا استفاده کنید.
  • از سیر و پیاز زنجبیل صرف نظر کنید ، آن را ساتویک کنید.
  • از پودر گارم ماسالا صرف نظر کنید.
  • به جای خمیر سیر زنجبیل از سیر خرد شده / خرد شده استفاده کنید.
  • به جای خرد کردن از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • از سبزیجات صرف نظر کنید و آن را ساده نگه دارید.
thakkali-اول

چاپ سنجاق زدن

گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی

گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی نسخه سبک تری از صبحانه برنج گوجه فرنگی است. صبحانه خوشمزه و پر از استفاده از poha / برنج پهن.

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1 جام اول / پوها
  • 1 پیاز
  • 3 گوجه فرنگی 1 فنجان خرد شده
  • 2 فلفل سبز
  • 1 قاشق چایخوری رب سیر زنجبیل
  • 1 قاشق غذاخوری هویج
  • 2 قاشق غذاخوری نخود فرنگی
  • 1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • 1/2 قاشق چایخوری گارم ماسالا
  • 2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز
  • 1 قاشق چایخوری قاری

خو گرفتن

  • 1 قاشق غذاخوری روغن
  • 1/2 قاشق چایخوری خردل
  • 1 قاشق چایخوری حبوبات
  • 1 قاشق چایخوری چانا دال
  • برگ کاری اختیاری

دستورالعمل ها

  • 2-3 بار پوها را به خوبی بشویید تا گرد و غبار پاک شود و هرگونه ناخالصی در آن دست بگیرید به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.

  • یک تابه پهن یا کادای را با روغن گرم کنید. وقتی خرد شد ، خردل خرد کنید. urad dal و chana dal را اضافه کرده و تفت دهید تا با شعله متوسط ​​طلایی شود.

  • پیاز ریز خرد شده می رود. یک دقیقه سرخ کنید.

  • رب سیر زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. در آن هویج ریز خرد شده ، نخودفرنگی و فلفل قرمز خرد شده قرار می گیرد.

  • یک دقیقه دیگر بپزید. گوجه فرنگی خرد شده ، نمک را به میزان لازم و زردچوبه ، پودر چیلی قرمز و پودر ماسالای گارم اضافه کنید.

  • آنرا بپزید تا له شده و گوجه براق شود و به ظرف نچسبد.

  • پوای خیس خورده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سطح را بپزید و روی آن را بپزید.

  • بعد از 3-4 دقیقه شعله را خاموش کنید و آن را کرک کنید. غنچه را اضافه کرده و با برگ گشنیز تزئین کنید.

یادداشت

  • اطمینان حاصل کنید که میزان ترشی گوجه فرنگی را با فاکتور نمک و چیلی مورد نیاز متعادل کنید.
  • برای پخت و پز آب اضافی لازم نیست زیرا گوجه فرنگی به خودی خود مرطوب و کافی برای پختن برنج پهن شده خیس خورده است.

روش گوجه فرنگی / گوجه فرنگی:

  1. 2-3 بار پوها را به خوبی بشویید تا گرد و غبار پاک شود و هرگونه ناخالصی در آن دست بگیرید. به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.
    step1-wash
  2. یک تابه پهن یا کادای را با روغن گرم کنید. وقتی خرد شد ، خردل خرد کنید. urad dal و chana dal را اضافه کرده و تفت دهید تا با شعله متوسط ​​طلایی شود. پیاز ریز خرد شده می رود. یک دقیقه سرخ کنید.
    step2-sautee
  3. رب سیر زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
  4. در آن هویج ریز خرد شده ، نخودفرنگی و فلفل قرمز خرد شده قرار می گیرد. یک دقیقه دیگر بپزید.
    STEP4-sautee
  5. گوجه فرنگی خرد شده ، نمک را به میزان لازم و زردچوبه ، پودر چیلی قرمز و پودر ماسالای گارم اضافه کنید.
    step5 - گوجه فرنگی poha
  6. آن را بپزید تا له شده و گوجه فرنگی براق شود ، به ظرف نچسبد. poha خیس خورده را اضافه کنید.
    step6-add
  7. خوب مخلوط کنید. سطح را بپزید و روی آن را بپزید.
    step7-cook
  8. بعد از 3-4 دقیقه شعله را خاموش کنید و آن را کرک کنید. غنچه را اضافه کرده و با برگ گشنیز تزئین کنید.
    tomato-poha-ready

آن را گرم سرو کنید و آن را با یک فنجان چای جفت کنید. پیشنهاد خدمت من به این ترتیب است اما شما همچنین می توانید مقداری sev را انتخاب کنید یا در کنار هم raita داشته باشید.

tomato-poha
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *